rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Beallithatosagra (auto setup), amit szamol, a TRD sem marad le. Belepiszkalva a file-okban, ugyanigy van komplett rugozas, csillapitas, camber, caster, merevitesek, fekek, diffi, attetelek, rendes pacejkas gumi, stb. Egyszeruen a globalis beallitas olyan, hogy "egyszerubb" legyen.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Mission Impossible 2010: PRO Class
Tudom kinevettek ,de még Flat Out is nagyon helyén volt (kivéve, hogy kanyarban elvette a gázt ...) 😊)
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A Codies nem lenne rossz, legalabbis a tores, serules, hangulat, latvany, stb. teren. Fizikaban sem hulyek, csak hat a koncepcio, a celkozonseg, a beallitasok...
Ha annyit komolyodnanak magukhoz kepest, mint az NFS a PS-sel, akkor meg jo is lehetne😉
amúgy valaki próbálta a subarut?menyire hasonlít rbr-es subaruhoz?
GRID
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Charade GTti
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
nekem ez a kedvenc. minden van benne.
A server edition egyforma erõsorrend, jobb hangok, sokkal nehezebb irányítás (fõleg TC hiánya jobban érzõdik).
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Mi a kulonbseg a MMG 2007 SERVER EDITION es a MMG 2007 PUBLIK EDITION MOD kozott?
A setupoknál én érzem a változást az autón, igaz offline nem okés, mert az ai nem olyan béna kigyorsításnál mint én.😊 Ha megfelelõen erõsek kanyarban meg egyenesben akkor a kigyorsításnál bucira vernek, ha meg ott okés akkor egyenesben lassúak.
Így maradt az online versenyzés. Csak kár, hogy ott meg amiket láttam eddig ligát mindenhol engedélyezve volt egy csomó segítség.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Kiprobaltam a F1CL 08 1.3-at es erdekes, hogy itt nem jelenkezik ez a problema. Alap setuppal is korbe lehet menni, foleg ha sajat izlesemnek beallitom a setupot. Azt nagyon birom, mikor nagy temponal es persze gazelvetel nelkul megcsipem a fu szelet pl a hatso kerekkel, es annak a rendje-modja szerint kipordulok.😊 Grat a F1CL 08 1.3 MOD keszitoinek!)
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
leszedtem egy késõbbit,ami a full nevet viseli.
nah...itt már sominden ki van javítva.....itt már mozog a felfüggesztés,ahogy kell,és TC nélkül egészen jól viselkedik az autó.A szikra még mindíg az autó elõtt,és alatt,meg mindenhol van,de határozottan jobb,mint amit elõször próbáltam.13, 14 autó fölött játszhatatlan a gépemen (3200+ Athlon,1GB RAM,X800XT 256M😎
Szal így már kerekebb az egész.....(a skinek ,és modellekrõl szóló véleményem változatlan,+ indokolatlanul erõs gépet igényel)
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type