rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Fizikaban, mint programtechnika, nincsenek elmaradva, sot, latvanyra, erzesre, kornyezeti fizikara es interaktivitasra boseggel elorebb vannak. Egyszeruen csak a koncepcio, auto beallitasok es a ki nem kapcsolhato segitsegek kulonboztetik meg.

Beallithatosagra (auto setup), amit szamol, a TRD sem marad le. Belepiszkalva a file-okban, ugyanigy van komplett rugozas, csillapitas, camber, caster, merevitesek, fekek, diffi, attetelek, rendes pacejkas gumi, stb. Egyszeruen a globalis beallitas olyan, hogy "egyszerubb" legyen.
Istencsászár
GT5el egyenlõre nem érdemes nagyon foglalkozni... még jó 1-másfél év mire kijön a teljes... jelenleg csak a demo-béta kapható... ami grafikában szép, ennyi.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

petesilver
Ööö, nálam a Dirt gyönyörû, még megy is, csak néha röccen PC-n, és csak 1db 7950-em van. Én a GT5-tõl dobtam el a hajam PS3-on. Ingame screenshotot bárki benézné még újságban is hirtelen, meg ha eleve ezt mondják. a látvány elgondolkodtatott jövõre 1 PS3 ra pc mellé. Lacoo köszi! Köszi a pályákat is srácok, hajnalig teszteltem, szelektáltam. Valaki tudja esetleg hogyan kell létrehozni olyan könyvtárat, amibe bepakolom a kedvenceket, és abból is nyílik meg, pl mmg pályák.

Mission Impossible 2010: PRO Class

bardocz
ugyan ilyena forza 2 is,eléggé árkádos,eleve azzal kezdtem,mint minden más zsimulátorral,hogy kikapcsolok minden segítséget,de amikor hátsó kerekes autó elkezd oldalazni ellenkormányzásra amikor épp driftelni próbálok...azért az eléggé érdekes benne
lac coo
Fizikában nekem abszolut elment a TDU...
Tudom kinevettek ,de még Flat Out is nagyon helyén volt (kivéve, hogy kanyarban elvette a gázt ...) 😊)

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Istencsászár
TDU sem szaggat nekem, tökéletes megy boxon😊 mint minden😊 hidd el kell😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Alexease
Ez nem portoloas, parhuzamosan fejlesztik. Teny, hogy eroforras igenyes, de a szolgaltatasokhoz kepest, szerintem, elfogadhato. Eleg csak megnezni nehany komolyabbnak tartott jatekot, mit nyujt torsben, hangokban, serulesben, grafikaban, stb. Lehet hivatkozni a fizikara, de akkora kulonbseg nincs, sot... A Codies profi.😊
Istencsászár
Kipróbáltam mindent... Forza 2, PGR4 igényes és szórakoztató játékok, Colin Dirt demoval próbálkoztam az is meggyõzõ volt, majd a full egyszer... uj NFS-et is néztem, hát nekem nem igazán jött be, akárhogy játszottam, nem tudtam nem elsõ lenni... aztán abbahagyatam pár óra után, eygszerûen meguntam hogy könnyû, pedig minden lehetõ dolgot kikapcsoltam és felkapcosltam hogy nehéz legyen... koncepója nemrossz, csak nem kellettek volna az eleõzõ részek mert igy csak egy ujabb tinning játék nagy dudás nénikkel...

lac coo
TDU jó volt igen ( csak nálam szaggat), TRD2 is tetszett , illetve néhány jó autó volt benne ...

lac coo
Kell a halálnak 😊)))

Alexease
Azert az utobbi idoben volt egy-ekt jo probalkozas, hogy a "komolyabb" kategoria fele is nyissanak, a "mindenkinek" autos jatekokkal😉 A TDU eleg jol sikerult, es az elozo verziok alapjan szamomra totalisan hasznalhatatlan, NFS utolso resze is "meglepetes" volt (bar a jatekmenet alapjan ismetelten csak passzoltam😄).
Istencsászár
48 ezer egy box😊 nem kell ide pécé... felesleges

lac coo
Akkor ez komoly HW-t igényel egy PC-tõl, fõleg ismerve hogy milyen jól szoktak sikerülni ezek a portolások 😄DD

Alexease
Multiplatform, vagyis PC-s is😉 Ez igy nez ki. De a Codies mindig is elorebb jart tobb teren...
Alexease
A Japan palyan a szaraz de tukrozodo (NFS) aszfalt mar klasszikus😊

A Codies nem lenne rossz, legalabbis a tores, serules, hangulat, latvany, stb. teren. Fizikaban sem hulyek, csak hat a koncepcio, a celkozonseg, a beallitasok...

Ha annyit komolyodnanak magukhoz kepest, mint az NFS a PS-sel, akkor meg jo is lehetne😉
Istencsászár
Colin Dirt grafikai motorjának továbbfejlesztett váltotzata és fizikája vagyis az alapok nemrosszak😊

bardocz
nyárra jönnek új vga-k aszem ati-tól,azok ezt már tudni fogják😄

amúgy valaki próbálta a subarut?menyire hasonlít rbr-es subaruhoz?
lac coo
Ez szvsz valami konzol grafika ....

bardocz
de durva grafikája van😮
ha még a fizikája is ilyen lesz,akkor überkirály játék lesz!
Istencsászár
Már párszor megnéztem, nagyon várom, ígértes.

nyuny01
Egy ki OFF!!
GRID

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

Letöltöttem a BTWC modot de a vauxhall vectra nem akar megjelenni a kocsik kiválasztásánál,tudna valaki segiteni vagy adjon egy linket ahonan letudom tölteni.
lac coo
Ctrl+F .

petesilver
Gigalol: pálya Modena. Elindulok valami susnyás övezte aszfalton, megyek a pályán, rossz az irány, azt írja. Visszafordulok, Dissqul. Mondom akkor vezessen Ai, ezt megnézem. AI elindul, be a susnyásba, átmegy a betonkerítésen, majd a nagy semmiben megáll, és bõg a motor!

petesilver
izé.... rég volt. Mivel lehet kiiratni képernyõre az fps-t?

Smicy2

Charade GTti

Pukkandurnak ment! Nem is ertem, hogy miert alexet jelote meg!?

Kozben kiprobaltam es tenyleg konnyebb valamivel mint a server edition. Koszi! Singlire szerintem jobb a public edition a kulonbozo eroviszonyok miatt. A hang az ugyan az szerintem mind a public es a server edition mod kozott, de van mar F1 2007 MMG sound hotfix, es azzal mar egesz elfogathatoak a hangok.😊

JuanG

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
tényleg, szintén bírom, viszont FPS szempontból nem jó 😞(

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

copass
OldRing Park
nekem ez a kedvenc. minden van benne.

Ninja
Spa New Bus😄

JuanG
Fuji...én mostanában itt tesztelgek 😊)

Alexease
VLM LeMans, VLM Rouen
Pukkandur
Ha jól emlékszem a publicban különbözõ erõviszonyok, könnyebb irányítás.
A server edition egyforma erõsorrend, jobb hangok, sokkal nehezebb irányítás (fõleg TC hiánya jobban érzõdik).

Egyet értek veled!Valahol a fizika nincs õszhangban, a pálya adotságaival és a valós idõkel!!!,de úgyanakor le kell szõgeznem ,hogy meg kell kõszõni azt amit Sompir és kolágája vagy kolágái teremtettek számunkra ,mert más móderek évekig dolgoznak egy módón..........,minden módban vannak hibák ,de úgyanakor õrülhetünk ,hogy valaki csinála õket ...nem??
petesilver
Kérnék sehítséget: Ki akarok választani 1 tesztpályát, amin végig tudom tesztelni a modokat, meg setupolhatóságot. Azt hittem könnyû dolog, de nem. Kérnék tõletek segítséget+ötleteket. Ami kell: kb. 4 km hosszú, lehetõleg ne dimbes dombos, jó minõség/fps és kivitelezés terén/ Legyen benne kanyargós rész, de fontos a hosszú egyenes után erõs fékes kanyar, valamint a kacskaringós részek, ahol a súlyelosztás fontos. Itt már sokan mentek különféle pályákon, remélem lesz ötletetek. elõre is köszi!

Ingy
lehet hogy elesett de hogy igaza van abba biztos lehetsz 😊

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

zolee145
Nem tudom, még nem próbáltam az mmg modot.

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

zolee145
Köszi, majd szétnézek nálatok.😊

Ezt en is tudom!) De a Barcelona-i palyan csuszkal ugy, ahogy a Bahrein-ben kellene!

Mi a kulonbseg a MMG 2007 SERVER EDITION es a MMG 2007 PUBLIK EDITION MOD kozott?

bardocz
ilyen ligákat nem is értem,minek kiprgégátló meg akármi is,úgy nem élvezetes,hogy az autót nem tudod megpörgetni,ha meg sikerül nem tudsz rögtön fordlni visza
Pukkandur
Nálunk nincs engedélyezve csak a kuplung segítség: http://www.maszim.hu/

zolee145
Nem azonos ám a tapadás a világ összes pályáján, de könnyû dolga lenne a mérnököknek.😊) Mondjuk én nem éreztem, hogy annyira ragadna az autó Bahreinben.
A setupoknál én érzem a változást az autón, igaz offline nem okés, mert az ai nem olyan béna kigyorsításnál mint én.😊 Ha megfelelõen erõsek kanyarban meg egyenesben akkor a kigyorsításnál bucira vernek, ha meg ott okés akkor egyenesben lassúak.
Így maradt az online versenyzés. Csak kár, hogy ott meg amiket láttam eddig ligát mindenhol engedélyezve volt egy csomó segítség.

A vicc az egeszben az, hogy Bahrein-ben(F1RFT 2008 mod Final) meg ugy tapadt az auto az aszfalthoz, mintha valami ragasztoval kentek volna be a kerekeket!) Setup ide vagy oda, nincs jol osszehangolva a mod es a track pack vagy sz*r palyak lettek beteve szerintem.
Kiprobaltam a F1CL 08 1.3-at es erdekes, hogy itt nem jelenkezik ez a problema. Alap setuppal is korbe lehet menni, foleg ha sajat izlesemnek beallitom a setupot. Azt nagyon birom, mikor nagy temponal es persze gazelvetel nelkul megcsipem a fu szelet pl a hatso kerekkel, es annak a rendje-modja szerint kipordulok.😊 Grat a F1CL 08 1.3 MOD keszitoinek!)

norbi56
télleg😄

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Nah...nem jó verziót teszteltem F1 2008-ból
leszedtem egy késõbbit,ami a full nevet viseli.

nah...itt már sominden ki van javítva.....itt már mozog a felfüggesztés,ahogy kell,és TC nélkül egészen jól viselkedik az autó.A szikra még mindíg az autó elõtt,és alatt,meg mindenhol van,de határozottan jobb,mint amit elõször próbáltam.13, 14 autó fölött játszhatatlan a gépemen (3200+ Athlon,1GB RAM,X800XT 256M😎

Szal így már kerekebb az egész.....(a skinek ,és modellekrõl szóló véleményem változatlan,+ indokolatlanul erõs gépet igényel)
petesilver
thx!

b-type
Megnézem majd mindenképpen ma, az alap DTM mod nem nagyon jött be, de lefrissítem.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

petesilver
Jah, és a legutolsó pálya is érdekes, 2 kanyarban vagy tetû vagy, vagy úgy eldobja az autót, mint huzat! Akármilyen nagy leszorítóerõ+lágyítás esetén is!