rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

leho94
Neked kell beállítani.

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

F1RFT 2008-as modban szeretném a kép aljáról a bal oldalra átrakni a fordulatszám/sebességmérõt cuccot. Úgy mint a TV-s közvetítéseknél. Mert az alján nem a legjobb. Létezik erre vmi patch vagy beállítás?

köszi elõre is a választ!
Alexease
Erdemes allitgatni, mert sokat lehet nyerni vele. A hozzaadott Quality konyvtarban vannak eloregyartott beallitasok.

Pl.
HDR nelkul: 250 fps
high HDR: 50 fps
normal HDR: 60 fps
medium: 120 fps
low hdr: 180 fps

Es meg a low is boven jol nez ki😉 Persze relativ😊 Ez ugy is csak poenbol, korozgetni jo, versenyen ugy sem fogja senki hasznalni, ott sokat szamit az fps hianya...
Danecay
Hátha valaki lesz olyan kísérletezõ kedvû és összehoz egy gyors és ugyanakkor szép beállítást. Nálam 1440*900-as felbontás mellett diavetítés egy 6400 Core 2 Duo, 2GB (800MHz)memória és egy 7900GT társaságában. A 7900GT egyébként eladó ha érdekel valakit 😊

JuanG
Ingy! Csinálj már egy normális gumifizikát az F1 '88 -hoz mert megõrülök<#rinya><#idiota>...ilyen takony szar gumi ritka mint amit ezek összehoztak 😛P

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

bardocz
nemsemmi rídmí😄 mind1,majd délután átnyálazom,és kipróbálom,hátha fut 27 ellenféllel gp79 modban,vagy max ellenfélel v8modban😄
Alexease
Jatek kozben tudod ki-be kapcsolni a HDR-t, igy meg tudod nezni az fps esest. Ez mar nem fugg az autok szamatol mert PP effekt, de zabalja rendesen az biztos😉
bardocz
bár nem tudom menyi az eredeti fps,de alapból ki vannak kapcsolva árnyékok,úgyhogy lehet inkább hagyom,majd új gépen😄 kár hogy enyit zabál
Alexease
Kiprobalod, megnezed😉 Szerintem 3-al lehet osztani az eredeti fps-t (kartyatol fuggoen)😉
Alexease
PostProcess - vagyis fps gyilkos;D <#zavart1>
bardocz
ettõl menyivel lesz lassabb a játék?6600gt 1gb ram spron 2600+ hogy vinné 27 ellenféllel?
Smicy2
zabálja az FPS -t rendesen <#ravasz1>

Charade GTti

Alexease
Ki- bekapcsolgatva:
Alexease
A Shader programozast nezd at (coreshaders.mas) - nekem nem volt hozza turelmem😊 -, mert azokat is at lehet irogatni az rF alatt, igy material szinten lehetne beleepiteni a dolgokat😉
Alexease
Sokszor az egyszeru F12 is bonyolultnak tunik, mert screenshot-ot sem tudnak csinalni😊
petesilver
Jah, így már értem. NFS feeling akár rF alá! Akkor gyorsan megnézek egy DX shader techdemot, hogy mit is kell tudnia! 😊

Mission Impossible 2010: PRO Class

Hát azért a SHIFT+F12 nem annyira bonyolult talán 😊
A többit meg aki akarja kisérletezze ki magának 😄

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Alexease
Tudom, hogy genyo vagyok, de inkabb tapasztalt😉
Fogadjunk, hogy lesz olyan, aki azonnal megkerdezi, hogyan mukodik? Hiaba van hozza angol readme is, es az elso par sorban leirva😉))
Alexease
Nem render, ez realtime. Sok jateknal ezt alapbol beleirjak, de ennel es masnal nincs benne. Ez normalis DX feature, csak nem minden fejleszto veszi a faradtsagot hogy megirja😉

Vagis ez igy es/vagy sokkal jobban nez kia jatekban, mozgas kozben. Erdemes allitgatni, mert a hasznalt es a monitor felbontastol, es egyeb igenytol fuggoen mindig mashogy nez ki. Ha jol ossze van love, akkor a minimalis motion blur es a fenyek miatt eleg jol nez ki😉
petesilver
Gonosz<#mf1>Alex RULEZ!<#vigyor2>:Vagyis aki altalaban a start gombot nem talalja a desktopon, es nala gyakran nem mukodik semmi, az ne nagyon eroltesse az allitgatasat😊)))

petesilver
ööööööö....... heh? játékból renderel képet valami DX9 feature segítségével, és ez mûkszik berhelve rF alá is?? Mondjuk pause ingame, és render?

petesilver
OTT a Pont!<#mf1><#eljen><#vigyor2>Detto ez ugrott be nekem is elsõre!

Alexease
Szemfulesek felfedeztek, hogy a GTA:SA-hoz keszult DX render modositas, a HDR kiegeszitessel, mukodik az ISI engine alatt is😉 Vagyis megy GTR/rFactor/ATC stb.

A DX9-es DLL van modositva, igy termeszetesen kartyatol, drivertol, stb. is fugg a mukodese. Nalam megy, de elvileg mukodnie kellene mindenhol.

Rengeteg mindent lehet allitani: HDR, Bloom, Motion Blur, szinek, fenyek, arnyekok - de mindet szoveges file-ban! Vagyis aki altalaban a start gombot nem talalja a desktopon, es nala gyakran nem mukodik semmi, az ne nagyon eroltesse az allitgatasat😊)))

http://alexease.extra.hu/files/rFactor_HDR_Render_0.074.zip

Ingy
az még jobb mint a balaton vége (én)<#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

lac coo
Azt, hogy hajón laksz ! 😄DD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

bardocz
azt,hogy max elektromos autóval éri meg feljönni ide😄
MaSzKa
balaton közepe mond valamit?

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

bardocz
milyen mesze laksz budapesttõl?
MaSzKa
off
nem érimeg

mert a posta elõre utalás esetén 2x830Ft

a benzim meg lenne 3500Ft is

és pesten sincs olcsó G25 bontatlan boltba

bardocz
jaaa,azt hittem garizásért kell fizetni,amúgy ha nem laksz olyan mesze megéri inkább feljöni kocsival(persze csak ha keveset eszik😄)
MaSzKa
ez a posta ktg ugyanis én vidéki vagyok

oda vissza kell küldeni ha garis problém van

bardocz
aqua-ba emnyi?ott garancia inygen van,semmit nem kellett fizetnem momo-ért,igaz nem is javították
MaSzKa
sajnos ott a legolcsóbb
tényleg szar 1 cég

a cellcomba vanb még 53300Ft+1100postáért

ha garis baj van akkor pixmania franciaország +7eFt

ha cellcomba +1500ft-ba kerül a gari

a suxmaniába 48500ft vs 54500ft

ami 6eFt-al olcsóbb

ha 1x van garis gond akkor egálba van

itt csak szinte negativ tapasztalatok vannak a céggel

azt sajnálom a cellcom 48eFt-os akciójátol lemaradtam 😞(

thx
bardocz
rfactocentralon felül vannak a pályák,kocsik,modok,meg minden 😉
és ott melyik menüben találom
bardocz
banerban lévõ linkek,rfactorcentral nagyon jó oldal én onan szedek mindent játékhoz
Hi

Honnét tudok MOD-okat letölteni?
Tud valaki segíteni?
bardocz
pixmaniaról meg ne rendeld,ha használod a krmányt úgyis elbaszódik rajta valami,vársz 2 hónapot,és azt mondják semmi baja
MaSzKa
most nyomtam le 10gb gtr2 és rfactor modot | rFactor Central innen

HSW.hu

remélem lesz G25 olcsón jõvõhéten esetleg pixmania lesz 😞 48500Ft szállítással

amúgy van már 20gb modom ezenkívûl szinte az összes megvan 😄

de sehol nincs BMW M1 Procar csak F1C-be 😞

No comment 😞

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

lac coo
Off.:

TRD3-ban hogy afrancba lehet kormányra rakn iaz irányítást ????
Látszólag mindent beállítok de mégis csak a bill-re reagál 😞(((
Valaki nem emlékszik véletlenül ...?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Smicy2
Fõleg HC modban <#idiota>

Charade GTti

petesilver
Az eredmény ugyan az a játékban? Mármint folderben látom ingame, akármyelyik külsõ megoldást használom?

petesilver
Valakinek megy ez a pálya (Mugello_1.1_Ferrari27) a legutolsó játékverzióval? Nálam kifagy, valami gmt-t nem tud betölteni 😞

Én megvettem a PS3-at a GT5P miatt,nem bántam meg pláne, hogy azon gondolkodtam veszek egy 9800GX2-öt ami ugye 'csak 129400',a gép, a játék,a kormány sem volt összesen ennyi,mivel a pchez is a 26'LCD-t használom számomra óriási a különbség, nem beszélve a Log pro kormány az rfactorhoz is mérhetetlenül pontosabb,precízebb mint a momo.2007-es Ferrari F1-el lehet menni Suzukában és Fujin, nyomtam rfactor mmg-vel,és az rft-vel ezeken a pályákon, a japcsik nagyon kezdenek valamit tudni,és ez ugye még a bevezetõ,bárcsak pcén lenne ilyen.A fizikáról csak annyit, nagyon érezni a kocsikat,és amit fontosnak tartok az apróbb változtatások hatása is érezhetõ,a fütõmûnél,váltónál,leszorítõ erõnél,féknél,guminál
Firerock
nekem kéne😊
csak az azé szar mert 20ezer 1 játék és ha rax bele csippet és elbaszódik akkor nem küldheted vissza de ha megteszed akkor feljelentenek:S
szopás
ha ez nem így lenne már rég vettem volna

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Istencsászár
130ért nemigen kapsz Ps3at😊 89ért lehet venni mindenütt 40 gbos verziót ( vagy még olcsóbban is ), 48ért Xboxot... azt hogy kinek mi kell a játékfelhozatal dönti el... azon túl hgy berakod a lemezet a gépbe, már csak a hardwer dönt, miben az Xbox erõsebb, mivel a multiplatfromok rendre szebbek rajta, de az exluzív címek mind a két konzol esetében ütõsek és lenyûgözõek... ezért kell mind a kettõ😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Alexease
Ha a konyvtarszerkezeten fizikalisan (masolgatas, mozgatas) nem akarsz valtoztatni, akkor eleg ha csak a GDB file-ban a VenueName sort attirod azonosra (pl. PS-Tracks 😛). Ha ossze szeretned oket hordani 1 konyvtarba, akkor mar bonyolultabb a dolog, mert az SCN file-okban is at kell irni az eleresi utakat.
Alexease
A GT5 kepek, de foleg a belsokameras videok miatt en is elgondolkodtam egy PS3-on😉 A PS3-at legalabb normalis jatek konzolnak tartom, nem ugy mint a BOX-ot😄 De errol meg veletlenul se nyissunk vitat (mert torlom😄)😄DD De erosen luxusnak tartom, hogy kiadjak ~130000 HUF-t 1 jatek miatt😄