rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
8600-as vga mûködés+teszt
Ezeket érdemes átolvasni, és lehet tippelni, mi okozza a galibát.
Mission Impossible 2010: PRO Class
Sajna a tömeg gyártás elõnyét élvezzük.. Ez van! És kise cserélik mertha nem jön ki 3d marktal akkor jó! Legalábbis szerintük.
Ez egy 8600 GTS igaz Inno3d
Downhill!!
Ez amúgy a RaceX miatt jutott szembe...Porto, Pau, meg Macau.😊) Nem lenne rossz, ha az ilyen eseteknél a "gumifal" nem törné tk-ra a járgányt. Na mindegy, lemondtam róla.😊
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
ui.: bar mintha lattam volna mar most is valami reszt itt-ott, ami a kornyezeti objectek deformalodasara vonatkozik😉 De az csak gyuirodes, torzulas, a rugalmassag egy nagysagrenddel nehezebb ugy😉
Talan majd az rF2.0-ban (vagy akarmi is lesz aneve😄), nem csak a grafikat huzzak tovabb (gMotor2.5 😄) hanem a fizikat is tovabb bovitik, ujrairjak (pMotor2.0) 😊 A jelenlegi reszben is tobb kezdemenyezes, forras reszlet lathato, hogy dolgoznak valamin (utkozes modell, animacio, stb.)
progiban ott van külön pipa mindegyikhez
nálam van pirossal fék is
egyszerre nyomva fék és gáz
a mod indycar nem F1 <#hehe>#hehe>
de ment ugyanígy régebben chanpcar, DTM, Gallardo modoknál is..valszeg a mod a hibás..ha nem ez a gond akkor valamit félre értettem.
a Tvstylehoz van egy csomó stílus már..
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Amugy en is memoria hibara gyanakszom. Nem biztos hogy tulmelegedes, egyszeruen lehet szinkron vagy egyeb hiba is;( Sajnos az "olcsobb", alsobb kategorias kartyaknal neha a memoriak minosegevel sporolnak😞
Raadasul, a 8600 sorozat - meg ha hulyen is hangzik - belepo szintnek szamit a "jatekhoz szan kartyak" kozott. Ez az igazi oszver, amit "felkeszitettek 3D-s terhelesre. De sajnos, gyatotol, altipustol, kartya fejlesztotol fuggoen, erosen valtozhat a raepitett minoseg!
Vagyis a válsz : nem ! 😊))
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Hozzáfûzném, korábban 6600gt-m volt memória túlmelegedéses, akkor egész másképp jelentek meg a hibák, nem volt így közvetlenül effekthez kapcsolható. A mostani egy MSI gyártmány, a teljes lap szinte le van fedve a hûtõbordával, a memóriák is. nTune-al logoltam a hõmérséklétet, igaz, hogy az csak a mag hõmérsékletet méri. Rivatunert nem akartam felrakni, mert egy korábbi verzió miatt már kellett újraraknom winfost. Érdemes lenne mégis kipróbálnom? Tudja mérni a memóriahõt is? Nem tudom ebben a verziójú kártyában van-e egyáltalán érzékelõ a memóriamodulokon...
Kicsit fura nekem, hogy igazából rF nem is fut magas grafikán, a zöld csík nem nagyon megy félút fölé, mégis gondot okoz. Assassin's Creed full grafon fut (lassu de szép 😛), s ott semmi ilyen probléma nincs, amit azért érdekesnek tartok.
Közben eszembe jutott, hogy az elvileg 256-os kártyán a win 512 ramot jelez. rF config még többet, de az nem mérvadó. Gondolnék rá, hogy hibás lehet a vga memória, vagy a lapja valahol, de akkor más játék vajon nem terheli le eléggé?
Ha pedig ramtelítettség okozná a hibát, nem lenne szerintem ennyire véletlenszerû. Ovál futamon 3 óra rf üzem után szart be, tegnap pedig 8 kör kellett neki barcelonán...
Mondjuk még mindig a hibás ram modul tûnik a legkézenfekvõbbnek, de azt mivel tesztelhetem?
\"...Gyerünk Dodó, nagy falat!...\"
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
hagyjuk...kár is volt ide írnom.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
lehet akár GPU hiba is de akkor a többi játékban is jelentkeznie kell amint D3 alkalmazásra vált a gép.
mikor a 6600GT a fénykorát élte akkor lett ez az oldal összedobva. rivatuner részt ajánlom a pontos hõ kijelzésre.
ill. teszte progikkal kell nyúzni a kártyákat..rhtdriblvagy 3Dmark hogy valóban a kártya hibás.
Nem a GPU melegedése a probléma, hanem a VGA-n lévõ memoria melegedése...nagyon könnyen meg lehet halasztani a kártyákat így...tudom mert én halasztottam már(7900GT).
Nekem most egy gainward 7950gx2, ami elég különleges, és szintén oda kell rá figyelni.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Vettem egy "új" gépet(p4 3ghz, 8600gt, 2x1gb drdr2 dual), és egy igen meglepõ dolgot vettem észre rFactorban. Két hétig gond nélkül futott, de csütörtök óta egy új jelenségre lettem figyelmes:
Véletlenszerûen elõfordul, hogy a színeket, textúrákat elmossa, átszínezi. Pl egyes kanyarok hímestojászínekben pompáznak, néhol a fal átvált kék színbe, a füst helyett csak szürke átláthatalan négyzetek jelennek meg, árnyékok helyén a pályán szétmosott zöld folt, a menü pedig tarkabarka, átláthatatlan maszlag. Képet sajna, csak meló után tudok róla küldeni.
Próbáltam több telepítéssel, más modokkal, pályákkal. Cseréltem vga drivert, a kártya nem melegszik 60 celsius fölé. Más játékok(CoD4, Assassin's Creed) gond nélkül futnak.
Valakinek valami ötlete?
Elõre is köszi!
\"...Gyerünk Dodó, nagy falat!...\"
van új logitech 5.02 driver áprili 2-i keltezésû.
tapasztalat van róla? DFP-hez maradtam az 5.0-nál az 5.01 fel se ismerte DFP-nek.
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
Elõre is köszönöm!
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Nekem is tetszik, bar versenyben annyira esik az fps, hogy hasznalhatatlan😊 Egyelore😉
De edzesen teljesen jo, foleg a minimalis motionblur miatt😊 OpenWheel-lel teszteltem (F1 1988), es nagyon kellemesen elmosogatja a kepet, picit raz, mintha olyan lenne mint ha...P))))
<#idiota>#idiota><#zavart1>#zavart1><#vigyor3>#vigyor3>
Asrock P67 Fatality,SB 2500K/4500Mhz,Corsair 2x2048 KIT 2133MHz CL9-10-9-25, Asus HD5870 1024MB GDDR5 Voltage Tweak PCI-E, 900/5000Mhz.Samsung SATA2 2x1TB F1,Audigy4,Cooler Master M620,S27A550H
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
A cseresznyés skyline az igazi video 😄
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
De az RS-Trackeren epp' felul van (RACE 1.2+Extra), torrentes (link a banner alatt).