rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ehh, degyökérvagyok.😄
Neked az F patch van fent?
Lehet , hogy nekem azért nem müxik, mert a sima 1.255 -ös van fent?

Megnéztem megint.
Hát, nekem a Team/Vehicle opcionál full üres a lista.😞
Pedíg mindent jól csináltam azthiszem, bemásoltam a 2 mappát a fõmappába , és felülírtam a régieket.
ÉS ugye 1.255 ös patch van fent, ill alapból ilyen a gamma.

Én nem tudok választani.😞
Sound patch

bardocz
Philip Island-V8 mod-1:37.429 menyire számít jó idõnek?
lac coo
LOL..Hát most ki vagy be....??? 😄

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

antijuve
ja,akkor bocsi a kérdésért.a keresõ alul csak egy találatot hozott ki a virtuális tükrökre.

akkor köszöntem a tegnapi választ.

ups and downs

Freedom88
ezt kérdeztem tegnap is, de ott jött a válasz, de az se segitett

T.T.

antijuve
Sziasztok!
Az szeretném megkérdezni,hogy hogyan tudom kikapcsolni a virtuális tükröket úgy hogy a kocsiban mûködjenek a tükrök (TV Cam nézetben).A PLR-t nézegettem,de nem sikerült megoldanom:S.

ups and downs

petesilver
tehát, rFactor elindul, valóban középen safety car van. Balra fönt villáskulcsra böksz/Customize/majd a lenyíló hármas menübõl az alsó Vehicle menüre. Ekkor középen már látod a kartokat, alatta két ablakban balra a kartok közül választhatsz, jobbra vesrsenyzõt, ha több is van. Amelyik tetszik, azt középen legalul buy feliratra bökve vásárolhatod meg.

Én egybõl beszívtam a típushibát, betöltöttem a Bercy stadiont, elindultam, és nem jó a hang. Mindjárt utána nézek, mit írnak rá.

Mission Impossible 2010: PRO Class

petesilver
Ez a Formel A Karting? by Maximilian Fritz?

Oké, köszi.😊

petesilver
9-re hazaérek, akkor meg tudom nézni, de addig nem 😞

Senki sem tud segíteni?

Dietrich
új gép rendelésre összerak, xp, driverek telepít, rendszer tesztelések, mûködik minden, gépért jönnek megnézik mûködés közben, kifizetik, elviszik.
másnap telefon 80km-rõl hogy baj van..nem találják a programot..
milyen programot?
a paintot vagy hogyis híjják..
a program ott van a kellékek közt.
igen? és az hol van?
programok.
Igen és az hol van?
....

annyit nem tudtak, hogy start menû, programok, kellékek..de a gép rosz, szar, hibás..
evvan.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Lehet!) Idegbajt lehet kapni attol, mikor megkerdezik hogy, hogy telepitsem, hogy inditsam stb...! Altalaban nem szoktam szolni/irni semmit ezekre az uzenetekre, de amit a tobbiek irtak(Alex, spet stb...)az sajnos igaz!) Elnezest ha valakit megbantottam!😊 Reszemrol OFF vege!

petesilver
Kezd vén hülyék morgóklubjává válni a topic 😊persze magamat is beleértve 😊 Ezek az emberek 10 év múlva így fogják osztani a következõ generációt, addigra mi már erre semmit nem írunk, csak majd csenben zokogunk a monitor elõtt 😊

leho94
Egyik ismerõsöm is 19 éves de akkora gyökér 😄D Elinditja a játékot , elõjön egy ablak, bezárja és belerug egyet. Odamek a gép elé és csak annyit írt hogy helyezze be a DVD-t -.-

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Engem is bosszant,amikor az emberek olyasféle tudatlansággal vannak "felvértezve",amiért az én idõmben az általánosból is kivágtak volna.érettségizett emberek olyan helyesírással,hogy röhej,és amikor olvasnak valamit....na az a másik közröhej.Egy 5 jegyû típusszámot nem képesek 2 év alatt megjegyezni.Amikor meg a Win ír valami üzenetet,nem képesek elolvasni,hanem reflexbõl zárják az ablakot és anyáznak,hogy köcsög számítógép.....na ez iszonyat bicskanyitogató számomra.
Ez se müxik.😞
Az van, hogy a gokartok helyére berak egy safetycart.:C
Mit lehet tenni? Tud valaki segíteni?

Heló, azt szeretném megkérdezni, hogy van valakinek egy mûködõ eurokart A modja? Mert én leszedtem az 1.0 át, és nem jó.😞Legfrissebb RF em van.
És nekem ez lenne a leg fontosabb, mert én is versenyzek, és megtetszett nagyon...

Sry

Szerk: Most szedem az 1.1 -et hátha az müxik.

arty
vagy dizlexiás, amirõl nem tehet 😊

Forza.

ForRedGlory
Köszi a válaszokat!
Közben rájöttem

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

Ingy
na most ezt ott is képzeld el ahol elméleti fizikát tanitanak 😄
és igaz is...

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

petesilver
Én pl. az fps-hez végignyomkodtam mindet+mindet ALT-al, meg shift-el. Mire a CTRL-hez jutottam feladtam! 😊 Maximálisan egyet értek amúgy, de ez mindenhol így van! Nyáron volt, hogy az egyik legnagyobb jégkrémgyártó ízfelelõs fõmuftia nyilatkozott. Õ mondta, hogy a mostani extrém ízek azért kellenek, mert a mai fiatal társadalom mindennel szemben azonnali, teljes, magával ragadó extázist vár el. Rögtön varázsolja el, ejtse rabul, legyen teljesen új, és szupercsúcs élmény. Ha egy új termék nem ilyen, már ugrik is a kukába. Szal rögtön, azonnal, és mûködjön magától, hibátlanul. Ezért is fejlõdik ugrásszerûen pl. mobiltelefon. Mindent egy kütyüben, azonnal stb.... Az okosabbja meg elmegy, és szépen kifejleszti ezeket a dolgokat a tömegnek 😊

Dietrich
<#eljen>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Smicy2
másik topicban volt

http://whistler.uw.hu/meri/lastpage.htm

😄

Charade GTti

lac coo
Ezt sokszor én sem értem ...
rendban van, hogy néha tanácstalan az ember és muszáj kérdeznie, de általában meg sem próbálják megoldani .....

Ha valamit nem tudok nyomkodok amit érek hátha ráakadok arra amit keresek 😊
Ez egyrészt azért is jó mert közben rengeteg más dolgora jövök rá.
Ha meg valami olyant találok amirõl fogalmam sincs mi lehet ..naná, hogy rányomok 😄DD

zolee145
Nem igaz, hogy nincs életcél. Nemrég olvastam egy WOW-hoz kapcsolódó cikk kommentjeit, és többen is leírták, hogy mióta megvan nekik a játék van életcéljuk. 😄

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

ForRedGlory
Sziasztok!
Bocs, hogy nem olvastam végig a fórumot, de lenne egy kérdésem. A setupot hogy lehet betölteni úgy hogy a játékban ki is tudjam választani? Mert elvileg benne van a megfelelõ könyvtárban, de játék közben hiába próbálom betölteni a setupot, nem látszik hogy ott lenne.

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

leho94
Hja .. Osztálytársam még most is egy 5-6 szóbol álló mondatot 2 perc alatt olvas el -.- szánalmas

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Freedom88
köszöntem

T.T.

Alexease
C:\Games\rFactor\UserData\TeNeved\TeNeved.PLR:
Virtual Rearview In Cockpit="1"
Alexease
Gondoltam, hogy nem itt vartal😉

Sajnos a mai tarsadalomra, fiatalabb genereaciokra abszolut nem jellemzo a gondolkodas, a problema megoldo kepesseg, a logika. Ez most nem szemelyeskedes, ez sajnos altalanos problema;( Pl. a BME-re olyan emberek jarnak tanulni, akiket 25 evvel ezelott, az altalanos iskolabol nem engedtek volna tovabb😊)) A volt kolegam, meg mindig ott tanit, es folyamatos infarktusa van az emberek miatt😊)))

Foiskola, egyetem, ingyenes oktatas: az igen. Gondolkodas, logika, eletcel, munka: aaaa az minek😊) Sokan meg irni-olvasni sem tudnak😊 A konyvrol is csak annyit tudnak, hogy nem lehet letolteni a net-rol (kiveve persze, ha nem PDF)😊)))

Sorry, ez NEM neked szolt, de ezen mindig kibukok😊
Freedom88
mit is kell állitani h legyen virtuális tükör?
kösz

T.T.

nem vártam, csaak beírtam és itt hagytam az egészet :-)
Alexease
PageUp/PageDown/Home/End/Insert/Delete

Erre a valaszra 1 orat vartal😊 Ennyi ido alatt - bar valszeg en vagyok a turelmetlen -, en csak vegig nyomkodtam volna mind a ~100 billentyut😉
Melyik biilentyûvel tudok kamerát váltani?
Alexease
Magan kezitesu, ingyenes autos game😉 Regen csinaljak, csak most jott ki a 2.0😉 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1114632204
lac coo
HSW-n az a Driving Speed 2 micsoda? Valaki próbálta már?

petesilver
Alakul a kedvenc pálya szett, nagyon jó pályát találtam:Charade 2006Nagyon élvezetes vonalvezetése van. ami még melepõ: minden pályát Megane 2.0-val tesztelek, szerintem nagyon el van találva ez a Mod! Élmény számba megy vezetni, agrsszív, de kezes, könnyen lehet korrigálni a csúszásokat, sõt következesen lehet belekalkulálni a vezetésbe is.

petesilver
Meg lesz. Megszivatott a max, ledarátam dühömben full. Asszony nyelvet tanul, szóval most van idõm bõven!

petesilver
Done!

avcom
ezzel nem vagy egyedül 😊

Hali! már kétszer küldtem mailt, de nem váalszoltál, a visszaigazolást se kaptam meg hogy elolvastad volna, légyszi nézz be a postaládádba, thx!

b-type
Nagyon figyelj oda az ami számít, gyári kártyán, cimbim kártyáján is momóhütés miatt halt meg a lap, légrés volt a borda felfekvése és a memo között.
Én a 9600xt-t memóját azért sütöttem meg mert erõltettem a passzív hûtést,..ami gpu-ra elég is volt, de a memóriákra nem kavart semmi levegõt.
Ami érzékenyebben érintett, az a 7900gt, ott pedig gyári bordák voltak, de szintén gyalázatosan felfogatva..sajnos mire gyártottam rá bordákat, addigra már késõ volt.
Az én problémám rF/Race06 alatt annyi volt hogy elhúzta a pixeleket, de pl. Morrowind alatt telibepöttyözte magenta-lila-zöld szinekkel az egészet, átsatírozott talajtexturákat..stb.
Nem az számít ki mondja meg a frankót, tegnap én is kicsit túlreagáltam, az a lényeg hogy ne bukd el a kártyádat.
óvatosan mérjél, és én az összes alkalmazás elõtt szétkapnám a kártyát, megnézném a felfekvéseket.
Sajnos némelyik kártya nagyon gyatrán van szerelve...szétszedve-összerakva sokkal jobb és hosszabb müködést kaphatsz.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Hi
Az érdekelne, hogy tudok camera nézetet váltani? Az irányításnál nem találtam.
Valamint honnét tudom ezt a tvstylet muködõ formában letölteni??
Dietrich
azért kellene akár cc vagy indycar moddal mert az alatt nálam megy simán ha nálad nem akkor nem a tvstyle-al van a hiba.

Nem, mert még nem szedtem le hozzá mást. Csak F1, az érdekel most fõleg. De lehet h újrarakom az egész plugint majd, hátha.
Dietrich
más moddal próbáltad?

Nálam is ugyanez, a revmeter Enable természetesen be van pipálva, mindent mutat is, csak annyi, hogy játékban ha nyomom a féket, nem pirosodik be.
Tv Style 0.9 updatelve 0.91-re, úgy tudom nincs frissebb.