rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neked az F patch van fent?
Lehet , hogy nekem azért nem müxik, mert a sima 1.255 -ös van fent?
Hát, nekem a Team/Vehicle opcionál full üres a lista.😞
Pedíg mindent jól csináltam azthiszem, bemásoltam a 2 mappát a fõmappába , és felülírtam a régieket.
ÉS ugye 1.255 ös patch van fent, ill alapból ilyen a gamma.
Sound patch
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
akkor köszöntem a tegnapi választ.
ups and downs
Az szeretném megkérdezni,hogy hogyan tudom kikapcsolni a virtuális tükröket úgy hogy a kocsiban mûködjenek a tükrök (TV Cam nézetben).A PLR-t nézegettem,de nem sikerült megoldanom:S.
ups and downs
Én egybõl beszívtam a típushibát, betöltöttem a Bercy stadiont, elindultam, és nem jó a hang. Mindjárt utána nézek, mit írnak rá.
Mission Impossible 2010: PRO Class
másnap telefon 80km-rõl hogy baj van..nem találják a programot..
milyen programot?
a paintot vagy hogyis híjják..
a program ott van a kellékek közt.
igen? és az hol van?
programok.
Igen és az hol van?
....
annyit nem tudtak, hogy start menû, programok, kellékek..de a gép rosz, szar, hibás..
evvan.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Az van, hogy a gokartok helyére berak egy safetycart.:C
Mit lehet tenni? Tud valaki segíteni?
És nekem ez lenne a leg fontosabb, mert én is versenyzek, és megtetszett nagyon...
Sry
Szerk: Most szedem az 1.1 -et hátha az müxik.
Közben rájöttem
MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION
és igaz is...
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Charade GTti
rendban van, hogy néha tanácstalan az ember és muszáj kérdeznie, de általában meg sem próbálják megoldani .....
Ha valamit nem tudok nyomkodok amit érek hátha ráakadok arra amit keresek 😊
Ez egyrészt azért is jó mert közben rengeteg más dolgora jövök rá.
Ha meg valami olyant találok amirõl fogalmam sincs mi lehet ..naná, hogy rányomok 😄DD
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Bocs, hogy nem olvastam végig a fórumot, de lenne egy kérdésem. A setupot hogy lehet betölteni úgy hogy a játékban ki is tudjam választani? Mert elvileg benne van a megfelelõ könyvtárban, de játék közben hiába próbálom betölteni a setupot, nem látszik hogy ott lenne.
MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Sajnos a mai tarsadalomra, fiatalabb genereaciokra abszolut nem jellemzo a gondolkodas, a problema megoldo kepesseg, a logika. Ez most nem szemelyeskedes, ez sajnos altalanos problema;( Pl. a BME-re olyan emberek jarnak tanulni, akiket 25 evvel ezelott, az altalanos iskolabol nem engedtek volna tovabb😊)) A volt kolegam, meg mindig ott tanit, es folyamatos infarktusa van az emberek miatt😊)))
Foiskola, egyetem, ingyenes oktatas: az igen. Gondolkodas, logika, eletcel, munka: aaaa az minek😊) Sokan meg irni-olvasni sem tudnak😊 A konyvrol is csak annyit tudnak, hogy nem lehet letolteni a net-rol (kiveve persze, ha nem PDF)😊)))
Sorry, ez NEM neked szolt, de ezen mindig kibukok😊
Erre a valaszra 1 orat vartal😊 Ennyi ido alatt - bar valszeg en vagyok a turelmetlen -, en csak vegig nyomkodtam volna mind a ~100 billentyut😉
Én a 9600xt-t memóját azért sütöttem meg mert erõltettem a passzív hûtést,..ami gpu-ra elég is volt, de a memóriákra nem kavart semmi levegõt.
Ami érzékenyebben érintett, az a 7900gt, ott pedig gyári bordák voltak, de szintén gyalázatosan felfogatva..sajnos mire gyártottam rá bordákat, addigra már késõ volt.
Az én problémám rF/Race06 alatt annyi volt hogy elhúzta a pixeleket, de pl. Morrowind alatt telibepöttyözte magenta-lila-zöld szinekkel az egészet, átsatírozott talajtexturákat..stb.
Nem az számít ki mondja meg a frankót, tegnap én is kicsit túlreagáltam, az a lényeg hogy ne bukd el a kártyádat.
óvatosan mérjél, és én az összes alkalmazás elõtt szétkapnám a kártyát, megnézném a felfekvéseket.
Sajnos némelyik kártya nagyon gyatrán van szerelve...szétszedve-összerakva sokkal jobb és hosszabb müködést kaphatsz.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Az érdekelne, hogy tudok camera nézetet váltani? Az irányításnál nem találtam.
Valamint honnét tudom ezt a tvstylet muködõ formában letölteni??
Tv Style 0.9 updatelve 0.91-re, úgy tudom nincs frissebb.