rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Banner alatt az utolso sor...
Halálmadár
ezt a pályát hogy tudnám megszerezni?

Hello mindenki!!!

Azt szeretném meg tudni, hogy hol tudom megrendelni az rFactor-t? Mert sok helyen probáltam már de nem találtam meg.
Elõre is kösz a segítséget!
Smicy2
Én ma voltam a ringen. 😊 sikerült megörökítenem ahogy az Audi lekörözi a Paganit <#idiota>

Charade GTti

JuanG
háát...ízlések és pofonok <#idiota>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

lac coo
Én így voltam Mia Diamond-al az erotika kiállításon ....😄DD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

JuanG

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
igen, ha a szerveren is ez a verzió van...

dragon11
Üdv.A serverekre lehet csatizni 1.250-es vezióval?Thx.

JuanG
ejjj de jó volt végre látni és megsimizni eg Pagani Zonda GR-t a hungaroringen 😄DD...majdnem meg is csókoltam <#nyes>

ChuckyHUN
ment rá a wiájpi woccs

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

gviski
Erre én is...

Virtual SimRacing

JuanG
no, kiváncsi leszek 😛...

Ertem, thx a valaszt!)

Alexease
3D Studio MAX (5-7)
3DSimEd (bar elsosorban csak editor)
ZModeller
milyen programmal lehet rfactorba pályát tervezni a Bobstrackbuilder-en kívül?

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

\"In the wreckage of a job well done I saw a place I\'d never seen before, yeah And that moment I refused to close my eyes anymore\"

bardocz
menyi fps-t eszik?
JuanG
nekem nem jött be élmény szempontjából 😞(

JuanG
olyan mint a képeken 😊)

Alexease
Dijnyertes😊
Firerock
ez milyen lehet?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

CSGT Holiday Preview 1.10 Probalta mar valaki?

JuanG
azaz valszeg ez 😊)

Ingy
én csak suttypuruttynak hivom 😛

Skacok hétvégén a Hungaroringen lesz Zonda GR aki lemarad az kimarad 😄

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

JuanG
ill. tudom hogy csináltam csak azt nem miért/hogyan mûködik <#idiota>

JuanG
naja, én se tudom hogy csináltam Joux-nál, csak "átmásoltam" egy módszert egy RT pályából ahol mûködött 😄D

JuanG
Sotinpurontie 😊))...Alex adta a nevet 😛

Igyekez vele, kezdem kitapasztalni rbrbe hogy kell berakni pályát, a hungaroringgel szorakozok, utánna juan pályája jön az a kimondhatatlna nevü 😄 és aztán már ezt szeretném berakni 😄

Alexease
Valamelyik DVD-n pihen😉
Smicy2
parád? <#gonosz1><#zavart1>

Charade GTti

Alexease
Lehet hogy versenyben sem meri😉 A felfutasos - nem kor - palyaknal trukkosen lehet csak megoldani az idomerest - amit nem mindig csinalnak meg.
bardocz
pikes peak miért nem méri az iõt gyakorlásba?V8-as kosival felmentem,de nem mérte az idõt,aztán meg Dh-ztam egyet😄
Firerock
most rákaptam iylen 24órás versenyekre
tudtok mondani pár fasza módot ami megfelel erre a célra?
és tudtok mondani olyan pályákat ahol van kivilágítás mert én nemnagyon találtam olyat és most az alap pályákon nyomatom

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

peti193
nah nálam akkor nagy bajok vannak mer semmi nem akar sikerülni!Not Allowed drive current...vagy valami ilyesmi...Chat menü-ig el se jutok a csalást vágtam de nemtom hova beírni...help!köszönöm a segítséget!

Miért van a Coca-Colás napocskán napszemüveg?Mi süt a szemébe??

Alexease
Mindegyik kateroriabol 1-1 autot kell hogy adjon. Azzal versenyzel, penzt gyujtesz, vasarolsz😊

Vagy http://www.google.com/search?hl=en&q=rFactor%2Bcheat (Elso talalat)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Vagy Test Day es baloldalt, alul a CHAT reszbe beirod: ISI_BABYFACTORY es ENTER. Kilepsz es lesz minden...

peti193
hello mindenki!nagyon nagyon amatõr kérdés...feltelepítettem az rfactor-t és olyan problémám van h elindítom a játékot(semmi gond)de nincs elég pénzem h aútót vegyek és nem tudok semmit elindítani ha vlaki tud valamit kérem ÍRJ-on!Elõre is kösszi

Miért van a Coca-Colás napocskán napszemüveg?Mi süt a szemébe??

Alexease
<#eljen>
b-type
jó hír <#eljen>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Knife
Sziasztok!
Szeretném megköszönni a segítségeteket!
Vga úgy nézett ki rendben van, jól illeszkedett a hûtés a procira és ramokra is, de hibás volt az nv4akármi.dll. Legyalultam a drivereket, újraraktam tisztán és úgy néz ki mûködik. ntune stresszteszt 1 óra alatt semmi gondot nem jelzett. Ezenkívül elég kevés hely van ezen az alaplapon és inkább kivettem az xfi-t. A hang gagyibb lett ugyan, de legalább rfnek is normális hangja van, nem túlmélyített.
Volt valaki aki írta, hogy nála is van egy játék, ami ezt a hibát generálja, tudom javasolni a driver gyalulást.
Lekopogom, de tegnap a 40 körös fhun futamon semmi baj nem volt, így remélem nem is lesz.
Jó játékot mindenkinek!

\"...Gyerünk Dodó, nagy falat!...\"

Én az elõbb lenyomtam 3 kört euroringen, azt majd he lelép mindenki MSn rõl, akokr megyek gizdázni: DD

petesilver
Bercy, 10 kör után 0:27:961 de szerintem lehet jobb is.

Mission Impossible 2010: PRO Class

Na, müxik, én sz@r verziót szedtem le:C

Köszi.😊

petesilver

Ehh, ez kicsit méretesebb file, mint amiket eddíg leszedtem.xD
Azok olyan 36 megásak voltak.

KÖszi amúgy a lnket.

Ezt már megcsináltam párszor.
Profilom persze hogy van, kessem anyni amennyit alapból adott.

petesilver
ekkor még bokhetsz a bal ablak felett bal sarokban téglalap, mellette balra nyil, akkor megjelenik egy menüsor, ott legfelül nyilakkal választhatsz modot, szintén van felül téglalap jobbra nyillal, arr kattintva is bemehetsz a modba,majd vehicle, és visszatérsz a gokartválasztásra, középen a választott gokart forog a pódiumon. Profile-od már van? Pénzed elég?

petesilver
nemtom, natur gyári 1.255 van. de innen:downloadsszedd le az ICA13-at, rF Centralon agyon istenítik, mennyire élethû gokart mod, még azok is, akik gokartoznak élõben. Nem tudom miért nem tudsz választani 😞