rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt szeretném meg tudni, hogy hol tudom megrendelni az rFactor-t? Mert sok helyen probáltam már de nem találtam meg.
Elõre is kösz a segítséget!
Charade GTti
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
\"In the wreckage of a job well done I saw a place I\'d never seen before, yeah And that moment I refused to close my eyes anymore\"
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Skacok hétvégén a Hungaroringen lesz Zonda GR aki lemarad az kimarad 😄
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
tudtok mondani pár fasza módot ami megfelel erre a célra?
és tudtok mondani olyan pályákat ahol van kivilágítás mert én nemnagyon találtam olyat és most az alap pályákon nyomatom
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Miért van a Coca-Colás napocskán napszemüveg?Mi süt a szemébe??
Vagy http://www.google.com/search?hl=en&q=rFactor%2Bcheat (Elso talalat)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Miért van a Coca-Colás napocskán napszemüveg?Mi süt a szemébe??
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Szeretném megköszönni a segítségeteket!
Vga úgy nézett ki rendben van, jól illeszkedett a hûtés a procira és ramokra is, de hibás volt az nv4akármi.dll. Legyalultam a drivereket, újraraktam tisztán és úgy néz ki mûködik. ntune stresszteszt 1 óra alatt semmi gondot nem jelzett. Ezenkívül elég kevés hely van ezen az alaplapon és inkább kivettem az xfi-t. A hang gagyibb lett ugyan, de legalább rfnek is normális hangja van, nem túlmélyített.
Volt valaki aki írta, hogy nála is van egy játék, ami ezt a hibát generálja, tudom javasolni a driver gyalulást.
Lekopogom, de tegnap a 40 körös fhun futamon semmi baj nem volt, így remélem nem is lesz.
Jó játékot mindenkinek!
\"...Gyerünk Dodó, nagy falat!...\"
Mission Impossible 2010: PRO Class
Azok olyan 36 megásak voltak.
KÖszi amúgy a lnket.
Profilom persze hogy van, kessem anyni amennyit alapból adott.