rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Milyen jatek verzio? Milyen MOD-okkal probaltad? Masik MOD-dal mukodik? Mas palyak, autok mennek? Probaltad ujra leszedni, bemasolni, felulirni? Van fent valami extra plugin, kiegeszites, aminek maceras a mukodese (pl. TV-Style)? Miket probaltal ki?
Sziasztok!

Még most sem sikerül mennem a Rábaringen egy pár kört, miközben tölti be a pályát végig megy a csík, de a legvégén megáll és nem történik semmi. Nem tölti be! Mi lehet a gond? <#help><#help><#help>
Alexease
Valtoztattak a net-es aktivalason, hozzaferesen, stb. Kapcsold ki a Kapy-t😉
lac coo
Ezt az új verzioju rF-et az istennek nem engedi elinduln ia Kaspersky 😞(((((( Az 1.250 -el nem volt gond ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Na még csak linkelek két képet, nekem ez nem tetszett nagyon benne:
http://kepfeltolto.hu/i/?96459&t=img
De azzal apatchel ilyen lett:
http://sajmon.biatchez.org/grid_no_postproces.jpg

Viszont érdekes hogy a bmwnek csak lacetti ellenfeli voltak, lehet hogy a seat nem fog belekerülni?

JuanG
nem is tudtam hogy már kijött a demo...lerántom megnézem 😊

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Én egyenlöre billel probáltam nekem jobbnak tünt a trd3 fizikájánál, (a dirtre már nem emlékszem milyen volt billel). Jobban kell figyelni a gáz használatára, de amit észrevettem hogy kb ugyanugy löttem be a grafot mint a dirtnél és sokkal több fpsem volt. A hdr-t meg motion blurt meg miegymást nem szeretem, nekem tul sok legalábbis ahogy használják, gyorsan fel is raktam rá egy cuccot ami kikapcsol minden csilivili szart, igy már sokkal jobban tetszik a grafja, jó az engine 😊 A törés meg a környezeten zuzható dolgok kidolgozása is jó.Hangulatra nekem nem jön be, nemtom miért. Éppen tegnap szedtem elö a race07 modot az rfhez olyan jo kis futamot toltam franciaországban, ráadásul AI ellen. Annak megvotl a filingje, ebbe nemtudtam beleélni magam annyira. Meg egy kicsit idétlenek sztem a replay kamerák és berázások. Arcade gamenek jo szimulatortol nagyon távol van. De a dirthez képest azért látok valamicske javulást, ezek után mégkiváncsibban várom az f1 2009et.

lac coo
De milyen a fizika? TRD3 ...?

Alexease
Kiprobaltam, de szoszerint is csak probaltam, 5 perc, 2-3 kor😉 A Codies engine nagyon jo, grafika, hang, hangulat, fizika, mind profi. De autosjateknak terveztek, vagyis nem szim. Ami hirtelen pozitiv volt, hogy eleg sok az allitasi lehetoseg (kormany, FFB, grafika), vagyis lehet hangolgatni😊 Az FFB allitasnal a Steering Force-ot (vagy mi, kozepso csuszka😄) le kellett huzni szinte teljesen, de ugy mar eleg jo az FFB is. Minden XML file-okban van, ha hasznalja is, akkor lehet majd allitani rajta boven😉

A jatekmenet gozom sincs milyen lezz, de engem speciel a gyorsulas, ketkerekezes, drifteles egyaltalan nem erdekel😉 Ha lesz benne sok verseny palya, szabadon lehet majd autot, palyat valasztani, meg jo is lehet😊 Csak kell majd szerezni egy 100%-os mentest, hogy a karier miatt ne kelljen vegig szenvedni a driftet, gyorsulast, stb.😊)))
Alexease
Lehet kerni uj liszenszeket😉
petesilver
Ezzel van egy félelmem, már a patchre is újrakérte a licenszet, bakker eddig elvileg indok nélkül kérte már kétszer. Ideje lenne gyomlálni, de nem merek hozzányúlni, mert a végén nem tudok majd játszani vele.

Mission Impossible 2010: PRO Class

lac coo
Race Driver : Grid-et bróbálta valaki ?

pointer4
Miért gondolod hogy nem lesz több paccs?
lac coo
Közben láttam, hogy már van fullos letöltés is , bocsi !

Lehet nekem még a régi 1.04-es volt 😊)))

Alexease
1.4-es verzio?!😊 <#idiota> Arra semmilyen, mert az 1.255 a legnagyobb amit le lehet tolteni😊
Szerintem erdemes leszedni a legfrissebb full-t, es akkor nincs gond a patchelessel (ugy sem lesz tobb patch).
lac coo
Fél oldallal lentebb ott a link, ahol élõben nyomnak minden F1 esményt 😊)))

Nagyon rég csináltam már... Legyalultam az rFactort, most van egy 1.4 -es verzióm , erre milyen patch(-ek) kellenek ?

Alexease
Nalam sincs bekotve TV, de egy ~1.5 meteres vezeteken "tokeletesen" jon (TV-kartya).😊
Net-en nem tudok rola hogy lenne, talan valamelyik Nemet ado van online is...

De van online TV topic, talan ott lesz valami info.
zolee145
Sopcast-on láttam régebben...asszem a Speed adását nyomták.

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

pointer4
Hol lehetne nézni az F1-et neten ? Mert melóban nincs antenna. Van vagy 30 tv körülötem, de nincs jel...
JuanG
ja, nem külön teszi be, de race konvert 😄D...sry

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
külön van, de WTCC-be teszi be rF alatt, mivel Race konvert 😊

lac coo
...Amit nem is értek, megvan az eredeti profilom , de nem lehet semmit kiválasztani csak az újat amit a legutóbbi indításkor csinálnom kellett ....

lac coo
Elméletben semmi spam, vírus nincs most ...
De tök, jó, mindent lenullázott most rF-ben úgy indult el mintha újra lenne telepítve 😊)))

Alexease
A felirat szerint valami fut a hatterben, ami piszkalja a memoriat. Ez eleg sok minden lehet: driver tuning, tuzfal, virusirto, spam szuro, vagy csak egyszeruen spam es virus😉 Nezd meg a Taskmanager-t, mi fut a hatterben.
lac coo
Ezt miért írkálja ( nem túl sokszor...) mostanában nálam az rF, mi ez ? :

Sziasztok!

A Rábaringen szeretnék menni egy pár kört, de miközben tölti be a pályát végig megy a csík, de a legvégén megáll és nem történik semmi. Nem tölti be! Mi lehet a gond?
lac coo
Ismerem, meg ennyit értek azért angolul, de nem telepítek semmi szemetet a gépemre 😊)))

zolee145
Jah, idegesítõ, de legalább jön rendesen ha megvan az az idétlen toolbar.

gordon 24
Menne az ha ismernéd😄DD

ha leszeded a megauplod toolbart akkor enged letölteni! Persze idegesitõ az a szar, de utánna fent rá katintasz jobb egérrel és el lehet tüntetni. Én is csak akkor hivom elõ ha megauploadról tölteni kell valamit.

Downhill!!

lac coo
Portora csak Megauploados linket találok, az meg nálam nem megy ...😊

zolee145
Mondjuk lehet, hogy a kettõ ugyanaz.😊

zolee145
Pau

Pau és Porto

Az utóbbiban lévõ Paut nem próbáltam, azt használom ami az elsõ linken lévõ csomagban van.

lac coo
Radical van külön is 😊

lac coo
Race 07 Porto illetve Pau pálya konvertet nem tudja valaki feltölteni ? Torrenten rohadt lassan jön ....

JuanG
meg a radical 😊...

lac coo
Nem, ez nem az 😞 Közben azért letöltöttem, mert én csak ezt találtam , de ez a 06 ...

lac coo
Ezt vágom, de mi ennek a neve, hogy keressem meg ? 😄DD

gordon 24
Race 07 konvert az amelyikben van Caterham, F3000, Formula BMW, Wtcc 2006, Wtcc 2007.

Ez a Race 06-ban nem volt.

Downhill!!

gordon 24
Szerintem mind2 az! Hiszen a modelek adottak!

Esetleg annyi lehet hogy a Race06 a Race 06-os a Racex meg a race 07-es hiszen a Racex ben már benne vannak a egyéb osztájok is.. Legalábbis ugy tudom.

De nem valószinü hogy ujra modelezték volna a kocsikat stb.. Szóval 100% hogy mind2 race 06 vagy 07 konvert

Downhill!!

lac coo
Mármint melyik a Race07 konvert ? 😄

zolee145
Meg az M3 Challenge-bõl az M3. Mondjuk ennek semmi köze a Race-hez.

zolee145
Az elsõ Race progi. Mini van benne, 87-es autók, 2006-os WTCC mezõny meg Caterham.

lac coo
Akkor melyik az ?

zolee145
Szerintem nem.

lac coo
A RaceX a Race 07 konvert ?

Dietrich
Webber az elsõ percben rommá törte az autóját..red flaggel inditott..a marhája 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

lac coo
Hát szvsz a Dirt engine szép meg minden, de alapjában alkalmatlan szimulátornak 😞

Minden esetre legalább remény van már, hogy lesz valami PC-re is 😄

gordon 24
Caps Lock off! Kérlek!

Downhill!!

autoszimulator
<#fejvakaras>

.: mobilize.hu :.