rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSAK AZÉRT MONDOM MERT NEKEM MEGVAN A DIRT CSAK ANNYIRA SZAGGAT HOGY NEM TOK VELE JÁTSSZANI, DE AZ rFACTOR SIMÁN MEGY
ÉN NEM ÉRTEK A KOVERTÁLÁSHOZ DE HA LENNE EGY OLYAN RALLY RAJONGÓ AKI EZT MEG TUDNÁ CSINÁLNI AZ NEM LENNE SEMMI!!!!!!!😊
copass
én a cmr dirt-el nyomtan néha, piszok látványos az tény,csak hát vas legyen a talpán,de mondjuk notepad kérdése az egész!😄

petesilver
Igen, ezt is majdnem beleírtam. Robotpilóta volt, sszem 10mp alatt váltott át másik autóra! 😊

Mission Impossible 2010: PRO Class

az rFACTOR-hoz nincs colin dirt mod, ha már WTCC mod van??
zolee145
Na mégegy kis OFF, hátha nem tiltanak ki: haverral lenyomtunk vagy 3 100%-os bajnokságot GP2-vel. Azt hiszem ismeretes, hogy hogyan lehet ketten multiban egy gépen játszani. Egyszer az egyikünk vezet (addig az ai viszi a másik autóját) aztán fordítva. Mindezt billentyûvel. Mókás így visszagondolni.😊

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

zolee145
Az a baj, hogy maga az rFactor sem igazán alkalmas rá. Vannak modok, de szerintem egyik sem az igazi. Leginkább az nros féle 2008 Sprint Cup hasonlít, de az ai katasztrófa. Pedig ami van NASCAR mod azt kipróbáltam...aztán maradt az NR2003.

petesilver
THX! Azért ez a Hamilton gyerek született zseni. Pech neki, hogy Kimi is az, többek között.

Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

JuanG
persze nem rossz dolog az árkád cucc, én is TDU-zom pl. ... csak véleményeztem sztem mi várható...nemsokára kijön a Race Driver Grid és akkor többet megtudunk 😊)

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

petesilver
Még egy kis nosztalgia: Anno az etalon F1 szimnél életem meghatározó élménye volt, amikor többszöri nekifutás után Spa-ban kerékvetõ pici érintésével /fõleg hátul/nagy sebességnél eldobtam mindig az autót, majd a kézikönyv hosszas tanulmányozása után lágyabbra állítottam a fast rebound-ot, és úgy ment át az F1 verda a kerékvetõn eldobás helyett, mint kés a vajon. Bazidrága volt anno az eredeti progi, haverral ketten vettük meg felesbe, a kézikönyvet meg 2 hetente cserélve birtokoltuk. Anno online bejnokság úgy mûködött, hogy mailben kellett beküldeni a qual kört setupal együtt, megkaptad a rajtrácsot, otthon lefutottad a versenyt, a végeredményt, mentést elküldted mailben, összevetették a külön eredményeket egymással, és utána kihirdették, ki hanyadik lett a versenyen. Õrület volt! 😊

gordon 24
Sajnos nekem is csak az van meg! A bajnokság ugyan megszünt de mi még toljuk egy ilyen HNR light keretek között😄 Ai-val de ugyan azokkal a szabállyokkal mint HNR volt!

Szóval ha gondolod szerintem jelezd aztán gyere!

Downhill!!

petesilver
Azért néha nem rossz az sem. Amikor az ember megcsömörlik attól, hogy 2 óra setupolás után sem hajlandó gyorsan vezethetõ lenni az autó, akkor vágyik hirtelen egy árkádra. 1 ezred másodpercig, mert aztán eszébe jut az NFS, amibe már CLK Merci volt, akkor volt zsír új a Microsoft FFB-s kormánya, haver hozott egyet tesztre valami tutiismeretségbõl/ekkor sim szinten még mindig csak a Microprose F1GP2-je volt értékelhetõ-etalon/és elképedtem, hogy kormányal szinte vezethetetlen, de legfõképp: kevesebb a végsebessége, mint billentyûzettel! Viszont Lan-ban csak a francia cég F1-es progija volt játszható, de az se rendesen, mert elmentél a másik mellett, az meg megpörgött tõle, mint a búgócsiga! Pár anyázásba beletelt, mire rájöttünk, hogy programhiba! 😊 Így Lan hétvégékre/BNC kábellel, öszzecsináltuk magunkat, amikor a kormány mellett megjött a titkos helyrõl egy lan hub is, hogy ez mi? meg ez aztán hûha!/maradt a Codemasters-es Colin. Szellemképpel vazze! 😊 Soha nem felejtem el, szerpentinen felkenõdtem a hegyoldalra, mert kanyar elõtt utólért a haverom, egszerre láttam a 2 cockpitet egymásban, és mindjárt friss élményként azt se tudtam, merre menjek😊

Na ilyenek ma már nincsenek, de engem pl a DIRT kellemes meglepetésként ért tõlük.

gviski
Az jó lehet, sajnos nekem már csak világpiaci verzió jutott mert 2005be találkoztam a játékkal és akkor már nem lehetett kapni :-(
Hungarian Nascar Racers 1-2 futamán is elindultam de mire komolyabban be szálltam volna megszünt a bajnokság ahogy láttom, pedig szivesen Nascaroznék, de nincs itthon kivel, és sajnos az rFactor közöség nem vevõ erre.

Virtual SimRacing

JuanG
csak kissé árkádos lesz...de a lényeg a grafika :😛

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

gordon 24
Jaja! Mi még mindig toljuk vele! Nagyon szeretem!

Igy már világos! Akkor semmi😄

Downhill!!

gviski
nem az NR2003-ra gondoltam azt tudom hogy a Papyrus csinálta milyen jó kis játék, még mai napig, valalhol egy CD halom aján meg is van.
Én a Nascar Thuder 2003-ra gondoltam azt is az ISI csinálta az EA-nek...

Virtual SimRacing

gordon 24
NR2003 az nem EA-s kiadás! Papyrus Racing készitette, és a sierra adta ki.

Downhill!!

gviski
ISI csinálta a az EA-nek a F1 sorozatott meg a Nascar 2003-at asszem, ISI a fejlesztõ az EA csak egy profit mániás kiadó.
A GTR és társai egészen más piac, ezt a svéd csapat, Simbin terméke

Virtual SimRacing

gviski
Egy bajom lesz vele, mint az eddigi összes Codamasters játékkal, nem lesz hozzá Dedicated server 😞

Virtual SimRacing

zolee145
Mármint az ISI...

MaSzKa
az EA csinálta az F1 2002 és F1 99-02 is

azok-ból lett késöbb gtr és az rfactor is

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

arty
kifizettek 200 millát????? 😞

ez az egyik legrosszabb, ami az F1 licenszel történhetett 😞 (közvetlenül a sony exkluzivitás után)

Forza.

DE JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ
tuti jó lesz ha az EA vette volna meg nem lett volna jó de a Codamasters mindenre figyelni fok gyönyörû lesz a grafika!
f1 2008 nem adják ki??????

leho94
<#taps> Kíváncsi vagyok milyen lesz 😊

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

avcom
A Codemasters szerezte meg az F1 jogokat, 2009-ben jön az elsõ játék a Race Driver GRID és a CMR Dirt engine-nel

link

Ertem, koszonom szepen az infot!)

avcom
nem
ugyanaz vonatkozik rá, mint a "rendesre", csak ki van gyomlálva belõle mindenféle autó meg pálya, hogy akiket nem érdekelnek a fiktív dolgok, azoknak ne kelljen letölteni õket

Az rFactor Lite az free?

petesilver
No problem, remélem találsz kedvedre való képeket, nekem sikerült. Nagyon jó képek a régi idõkbõl, a 79-es ferrari elsõ felfüggesztésén pl nagyot néztem, meg rengeteg máson, élményszámba megy! 😊

b-type
Köszi Pete' <#eljen>..este neki is látok.
és boldog szülnap megkésve, beá az ilyesmit privben szoktam..valmint a DTM teszt elmaradt tudom, nem szokásom...de éppen akkor rendesen körbe lettem csapkodva villámokkal. 😞
Szal köszi na 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
<#eljen><#worship><#wave>
JuanG
jó fizika, jó AI, önmagában is élvezetes 😊

JuanG
Zonda Racing Series 😊)

petesilver
Példa:
Mario Andretti, Nuerburgring 1971 Ferrai, kanyarvétel 2 keréken
Mario Andretti, Nuerburgring 1976 Lotus, levegõben, 1 kerék sem ér a földre,
Mario Andretti, Long Beach 1977 Lotus, kanyarvétel 2 keréken
Mario Andretti, Long Beach 1981 Alfa, kanyarvétel 2 keréken

symbol
sokan írják, hoyg az rfactor jelenlegi fizikai motorja jobb mint a gtr2-é...
szal kipróbálnám a játékot. jó lenne valami olyan amit offline is nagy élvezet, (ne nyitot kocsik legyenek...) és hmm. szal melyek a legjobban kidolgozott modok? lécééci 😊 thx 😛

http://rateyourmusic.com/~unrealnoise

És kimaradt: valaki nem fordította le a játékot???

TDU Nick: vagamoHUN TDU Club: HUNStreetRacers TDU Favorite Car: mindegy csak menjen :)

Vettem 1 G25-öst, kaptam hozzá ezt a gamet és a szemetek serialt, vagy reg kodót már kisajnálták! A szemetek!!!

TDU Nick: vagamoHUN TDU Club: HUNStreetRacers TDU Favorite Car: mindegy csak menjen :)

pointer4
Ha valakinek van helye a szobában, és G25 höz keres állványt, akkor nézzetek be a #597 hsz hez. Köszi
petesilver
csemegeNos uraim, F1 történelem tonnányi képpel 1962-tõl, Brand autómárkák fotóti. Regisztrálni kell, pikkpakk megvan, ingyenes, de megéri. Lehet mondjuk évre keresni, driverre, pályára, ezeket ötvözni stb... Beírtam 1979, Patrese Arrows gépét élbõl ajánlom, soha nem láttam, le is esett az állam tõle! Alapból ismét ajánlom B-Type nak és Alexnek, Laccoonak és persze mindenki másnak akik értékelik ezeket a sporttörténelmi minõségi fotókat. Jó szórakozást!

gordon 24
Sziasztok!

Sokan (akik játszanak race 07-el is) Láthatták azt a festést amit csináltam, a 94-es Japán tura auto bajnokság Jaccs-os Hondáját..
Tegnap be raktam rfactorba is.. Ha gondoljátok és tetszik töltsétek és játszatok vele..
Ezen a linken elérhetõ!: Nogrip

Downhill!!

Alexease
Szerintem eleg ha 1 helyen megy a vita, es az legyen a GTR Evolution topic! THX!
zolee145
Nálam sem túl szép az rFactor, igaz nem is csúnya. Viszont egy haveromnál nagyon szép, mondjuk neki durván jobb gépe van mint nekem. Az én vga-mon még barlangrajzra hasonlító feliratok vannak...
Ha valami nálad szarul néz ki az nem biztos, hogy a program hibája.

bardocz
Jólvan,a g25 is szar,még valami?Anyi hülyeséget tudsz öszehordani,hogy az hihetetlen😄
MaSzKa
én is így gondolom

az lfs-be meg az nem tetszik hogy nem igazi autók vannak

Smicy2
<#integet2><#violent>

Charade GTti

irlindy
az egész GTR2 élethûbb...

\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com

MaSzKa
arra rájöttem hogy a GTR2-höz a kiegészítõ éetölthetõ pályák sokkal szebbe és jobbak és kevesebb hibát tartalmaznak mint rFactorhoz

rFactorhoz a legtöbb pálya "szürke" sztem

a gtr2-es pályák valahogy életthübbek

Alexease
<#eljen>
bardocz
Én azzal nem tudtam 😊