rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mission Impossible 2010: PRO Class
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Szóval ha gondolod szerintem jelezd aztán gyere!
Downhill!!
Na ilyenek ma már nincsenek, de engem pl a DIRT kellemes meglepetésként ért tõlük.
Hungarian Nascar Racers 1-2 futamán is elindultam de mire komolyabban be szálltam volna megszünt a bajnokság ahogy láttom, pedig szivesen Nascaroznék, de nincs itthon kivel, és sajnos az rFactor közöség nem vevõ erre.
Virtual SimRacing
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Én a Nascar Thuder 2003-ra gondoltam azt is az ISI csinálta az EA-nek...
Virtual SimRacing
A GTR és társai egészen más piac, ezt a svéd csapat, Simbin terméke
Virtual SimRacing
Virtual SimRacing
azok-ból lett késöbb gtr és az rfactor is
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
ez az egyik legrosszabb, ami az F1 licenszel történhetett 😞 (közvetlenül a sony exkluzivitás után)
Forza.
tuti jó lesz ha az EA vette volna meg nem lett volna jó de a Codamasters mindenre figyelni fok gyönyörû lesz a grafika!
f1 2008 nem adják ki??????
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
link
ugyanaz vonatkozik rá, mint a "rendesre", csak ki van gyomlálva belõle mindenféle autó meg pálya, hogy akiket nem érdekelnek a fiktív dolgok, azoknak ne kelljen letölteni õket
és boldog szülnap megkésve, beá az ilyesmit privben szoktam..valmint a DTM teszt elmaradt tudom, nem szokásom...de éppen akkor rendesen körbe lettem csapkodva villámokkal. 😞
Szal köszi na 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Mario Andretti, Nuerburgring 1971 Ferrai, kanyarvétel 2 keréken
Mario Andretti, Nuerburgring 1976 Lotus, levegõben, 1 kerék sem ér a földre,
Mario Andretti, Long Beach 1977 Lotus, kanyarvétel 2 keréken
Mario Andretti, Long Beach 1981 Alfa, kanyarvétel 2 keréken
szal kipróbálnám a játékot. jó lenne valami olyan amit offline is nagy élvezet, (ne nyitot kocsik legyenek...) és hmm. szal melyek a legjobban kidolgozott modok? lécééci 😊 thx 😛
http://rateyourmusic.com/~unrealnoise
TDU Nick: vagamoHUN TDU Club: HUNStreetRacers TDU Favorite Car: mindegy csak menjen :)
TDU Nick: vagamoHUN TDU Club: HUNStreetRacers TDU Favorite Car: mindegy csak menjen :)
Sokan (akik játszanak race 07-el is) Láthatták azt a festést amit csináltam, a 94-es Japán tura auto bajnokság Jaccs-os Hondáját..
Tegnap be raktam rfactorba is.. Ha gondoljátok és tetszik töltsétek és játszatok vele..
Ezen a linken elérhetõ!: Nogrip
Downhill!!
Ha valami nálad szarul néz ki az nem biztos, hogy a program hibája.
az lfs-be meg az nem tetszik hogy nem igazi autók vannak
rFactorhoz a legtöbb pálya "szürke" sztem
a gtr2-es pályák valahogy életthübbek