rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mission Impossible 2010: PRO Class
Mission Impossible 2010: PRO Class
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
ez mitõl lehet?
Amiket én találtam vagy hangja nem volt sok autónak, vagy autó sem volt, illetve elég sok modell kicsit "szét van esve " ... 😊)))
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
VSR F1 futam élõ mostantól már megy az adás gyertek minnél többen :-)
Virtual SimRacing
http://www.brandsoftheworld.com/
http://logo.szuper.info.hu/index.php3
De nincs skint készítõ egyéneknek valami összeállítás, az autókra helyezendõ logok-ból / reklámokból?
TDU Nick: vagamoHUN TDU Club: HUNStreetRacers TDU Favorite Car: mindegy csak menjen :)
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Ujra felraktam, nem birtam ki, bosszantot hogy lassu😉 Atirogattam a HyperThreading-es reszeket, ujraosztottam a shader es process beallitasokat, de nem sokat valtozott😉 Valami dinamikus okossag is van benne😉 Barmit allitok 25-40 fps, nem megy feljebb, de visszajatszasnal (bar akkor mar droton huzza az autokat😄) ugyanugy tartja az fps-t, nem esik vissza😉 Mindegy, majd meg piszkalom😉
De eleg sokat kell ezen majd hangolni😉 Minden segitseg OFF, Pro MOD, full manual, cockpit, Extreme beallitas, stb., es billentyuvel kicsuszas nelkul tartottam a tempot, elozgettem, meg ami kell😉 Bar eleg idetlen volt a dolog;DD
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
touge pályák miatt azért várom a progit 😄DD

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Forza.
"Demo not representaive of final game quality"
na de legyen vége az offnak sorry 😊)
állítottam a kormány beállításokon, most sokkal jobb lett, de az se volt egyszerû 😄D
most drifteltem egy 1747000 -et 😄DD
Egy kis poén😊
GT vs Gird
( elvileg a GTben lesz törés 2009 végére amikor a full kijön... kiváncsi leszek rá mit alkotnak mert ez a 10 ezer forintos demo, béta akármi elég tré egyenlõre...)
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
naja...az egész nagyon profi, ilyen eddig csak a legújabb konzolokon volt, pl GT4...szép grafika, mozgalmas, látványos effektes, nekem az egész bejön...a pilota-cockpit kombó nagyon állat, bár inkább csak a visszajátszásba, vezetés közben engem zavart a cockpit mozgása...
visszajátszás tényleg állat!!!
irányítás tréééé, G25-el elég hülyén lehet kormányozni (mustang+BMW), sajna nagyobb sebességnél nekem alig reagál, és még olyan mintha deadzone is lenne pedig 0-án van...még a driftelés a legjobb benne iylen téren...
a fizika se lenne nagyon gáz, ha nem lenne megint ez az irreális rövid féktáv, tönkre vágja az egészet...meg a kanyarsebesség is túl soknak tûnik, fõleg az AI-nál...
élményre nekem a Driftelés jött be legjobban (kis videót is csináltam majd feltöltöm), sokkal realisztikusabbnak tûnik nekem mint a másik 2 autó+pálya...
full grafon (bár én nem is tudom állítani??) nekem tök folyamatos...viszont a controls-t nem tudtam átírni 😞(..
on
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Autóterelgetésben elég vicc kategória sztem...de segítségeket kikapcsolva-legnehezebbre húzva feszülni kell a gyõzelemért,...és az egyik legállatabb visszajátszást produkálja a játék...döbbenet.
A 'friszkós' futást pörgettem mert ott legalább úg arcade hogy nem zavar, szimpla pörgetés,..de szal vissznézve a versenyt, azonnal leszakadt az állam.
k'va jó a visszajátszása.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type