rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
Dejó,Jerez mellett van egy mini Jerez😄
petesilver
bardocz
rFactorcentralrol melyik F1 elõszoba mod ami jó?(gp2,f3000 stb)
petesilver
Bár publikus a szerver, simán kihajít, ha úgy van beállítva, hogy ne menjen be, aki szerintük nem odavaló. Szerencsétlen esetben kihajít, szerencsés esetben figyelmeztet, hogy nézelõdhetsz, de nem körözhetsz a pályán, beállítás válogatja.

Mission Impossible 2010: PRO Class

bardocz
CTDP 2005 szûrné?Vá nem hszem el,monaco sem jó,mert ott meg rohadt .mas filet nem tudja megnyitni,Imola sem jó,amit találtam ott is aszem ez a probléma,végülis csak a kedvenc F1-es pályáimon nem tudok játszani :|
gordon 24
Boldog Születésnapot!!!!

Downhill!!

lac coo
Warez, tûzfal vagy warez ...!

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

az a problémám, hogy rácsatlakozok egy szerverre-betölt-majd visszadob a menübe.
ez mitõl lehet?

lac coo
Lehet a mod amivel játszanád szûri a pályákat és emiatt nem látszik ....

lac coo
Még egy normálisan mûködõ (!) GTL konvert linket keresek aztán minden megvan , ami kell ...Van eredetim, de Starforce-ot nem szívesen raknék a gépre, valaki megcrack-elhetné már 😛

Amiket én találtam vagy hangja nem volt sok autónak, vagy autó sem volt, illetve elég sok modell kicsit "szét van esve " ... 😊)))

bardocz
miért van az,hogy bemásolom a helyére a pálya fájljait,erre a játékban nem jelenik meg?(Istanbul)
naja 😄D

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

bardocz
Jól látom,hogy Roland 6. most?Kicsia kép,meg ne s túl jó minõségû,azért kérdezem😊
Alexease
<#eljen>
gviski
http://www.simsporttv.com/

VSR F1 futam élõ mostantól már megy az adás gyertek minnél többen :-)

Virtual SimRacing

pointer4
Köszke!

Most nincs elég helyem a tükrözéshez 😄
lac coo
Töltsd le az internetet, biztos lesz benne ! 😄

http://www.brandsoftheworld.com/
http://logo.szuper.info.hu/index.php3

pointer4
Tudom csúnya, lusta dologra utal.
De nincs skint készítõ egyéneknek valami összeállítás, az autókra helyezendõ logok-ból / reklámokból?
pointer4
Kezd a Nordschleife-vel, azután már minden gyerekjáték.
Alexease
Meg sehonnan, egyelore WIP...
vki nem tudná megmondani honnan lehet letölteni azt az m1-es bömit ami lent van?
tanuld meg a pályát, nem nagy kunszt😄

nincs

rFactor- F1 modban van lehetõség mini térkép kihelyezésére, hogy lássam melyik kanyar következik?

TDU Nick: vagamoHUN TDU Club: HUNStreetRacers TDU Favorite Car: mindegy csak menjen :)

JuanG
nálam jó 😛

grid_drift.wmv

kamerán akartam állítani, de nincs egyértelmû rész a cameras.xml-ben...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Alexease
Probald Notepad-del😉

Ujra felraktam, nem birtam ki, bosszantot hogy lassu😉 Atirogattam a HyperThreading-es reszeket, ujraosztottam a shader es process beallitasokat, de nem sokat valtozott😉 Valami dinamikus okossag is van benne😉 Barmit allitok 25-40 fps, nem megy feljebb, de visszajatszasnal (bar akkor mar droton huzza az autokat😄) ugyanugy tartja az fps-t, nem esik vissza😉 Mindegy, majd meg piszkalom😉

De eleg sokat kell ezen majd hangolni😉 Minden segitseg OFF, Pro MOD, full manual, cockpit, Extreme beallitas, stb., es billentyuvel kicsuszas nelkul tartottam a tempot, elozgettem, meg ami kell😉 Bar eleg idetlen volt a dolog;DD
JuanG
dreamweaver-el megnyitottam, de eléggé káosz 😊)

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Alexease
Barmilyen szovegszerkeszto😉 Legjobb az alap text formatumu (pl. Notepad.exe ;D).
avcom
a webes xml-eket általában notepad-del, dreamweaver-rel szoktam, de lehet, hogy most hülyeséget mondok <#help>

JuanG
remélem, de vajon az AI-ra is érvényes lesz? 😛PP

touge pályák miatt azért várom a progit 😄DD

lac coo
Tudtam, hogy nem bírod ki ! 😄DDDD

JuanG
xml mivel editálható könnyedén??

Halálmadár
de most küldte át az egész kiegészitöt,ezért nem értem

lac coo
Akkor mégsem ugyanaz a verzió... vagy valaki csalni akar 😄DDD

Halálmadár
hogyan lehet kiküszöbölni azt,hogy nekem és az ismerõsömnek ugyan az a BERLINGO kiegészítése van és amikor belép hozzám akkor ezt irja ki: "BERLINGO.HDV" eltérés és kilépteti a játékból.

Alexease
Formula BMW-bol inkabb ezt: iDT Formula BMW 2.20

F3000 (Torrent)
Alexease
Minden ceg minden jateka elott ez olvashato😉
MaSzKa
már 1éve bejelentették és várom<#buck><#finom>

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

lac coo
Race 07 féle BMW formula és Formula 3000 (? ) mod elérhetõ valahol ?

arty
(dirthez is jött ki féktáv hosszítás és taapdásgátló mod 😊 ehez is lesz szvsz elég hamar)

Forza.

Nálam ez olvasható a demo indulása elõtt:
"Demo not representaive of final game quality"
Alexease
Nekem is ez a bajom altalaban, benne van a lehetoseg, hogy jobb, komolyabb legyen, csak egy-egy kapcsolo kellene, de meg sem...
JuanG
tudom én hogy árkád meg kiknek készül 😊))...csak kis odafigyeléssel sokkal jobb lehetne 😛P...ilyen apróságok mint normális féktáv és kanyarsebesség meg AI 😄

na de legyen vége az offnak sorry 😊)

JuanG
köszi...bonyolultabb nem is lehetne 😄DD...mint a grafnál a Shift gomb megnyomása az advanced beállításokhoz 😊))

állítottam a kormány beállításokon, most sokkal jobb lett, de az se volt egyszerû 😄D

most drifteltem egy 1747000 -et 😄DD

Istencsászár
Ezek árkéd játékok, a lényegük az élvezet a látvány s a hangulat... nemkell tõlük komoly fizikát várni, tele vannak irreális dolgokkal, mert a célközönség a mindenki... én rettentõ módon elvagyok a PGR4el, mert az egyik legszebb játék, és hangulatos, de fellelhetõ benne minimális autós élvezet vagyis érzem az autót, de árkéd, ahogy minden konzolos autós gém ( hiszen már minden játéknak elsõdleges platofrmaja a konzol ), szóval ha szimekrõl van szó akkor marad a Gmotor-ral felvonultatott játékok hada😊

Egy kis poén😊

GT vs Gird

( elvileg a GTben lesz törés 2009 végére amikor a full kijön... kiváncsi leszek rá mit alkotnak mert ez a 10 ezer forintos demo, béta akármi elég tré egyenlõre...)

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Controls-nál alul át kell váltani customra és akkor ott irja hogy a megváltoztatáshoz a ctrl-t emg kell nyomni. Aztán rámész valmire pl brake ott enter és aztán nyomhatod a kivánt billt,( vagy tengelyt), bár én még kormányal nem próbáltam.

JuanG
akkor off egy kicsit:

naja...az egész nagyon profi, ilyen eddig csak a legújabb konzolokon volt, pl GT4...szép grafika, mozgalmas, látványos effektes, nekem az egész bejön...a pilota-cockpit kombó nagyon állat, bár inkább csak a visszajátszásba, vezetés közben engem zavart a cockpit mozgása...

visszajátszás tényleg állat!!!

irányítás tréééé, G25-el elég hülyén lehet kormányozni (mustang+BMW), sajna nagyobb sebességnél nekem alig reagál, és még olyan mintha deadzone is lenne pedig 0-án van...még a driftelés a legjobb benne iylen téren...

a fizika se lenne nagyon gáz, ha nem lenne megint ez az irreális rövid féktáv, tönkre vágja az egészet...meg a kanyarsebesség is túl soknak tûnik, fõleg az AI-nál...

élményre nekem a Driftelés jött be legjobban (kis videót is csináltam majd feltöltöm), sokkal realisztikusabbnak tûnik nekem mint a másik 2 autó+pálya...

full grafon (bár én nem is tudom állítani??) nekem tök folyamatos...viszont a controls-t nem tudtam átírni 😞(..

on

b-type
Ilyen visszajátszás lenne az rFactor-ban, akkor külön tévéadót lehetne üzemeltetni,..vagy pl. ahogy a nézõk reagálnak..nem nagy dolog, de ütközésre megrettennek, némely pályarészen meg behajolnak öklöt rázni, ennél sokkal többet nem tesznek, de ezt is jól esik látni.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
A latvany, a hangulat, az valobvan toppon van😛 A vezetesi elmeny az mar mas kerdes😉 Sajnos nalam valamiert lassu volt (20-35 fps), nagyon lebutitani nem akartam (az egesz jatekban a latvany az elsodleges😄), igy uninstall lett belole😊
b-type
Készülj fel, mert nem gyenge..
Autóterelgetésben elég vicc kategória sztem...de segítségeket kikapcsolva-legnehezebbre húzva feszülni kell a gyõzelemért,...és az egyik legállatabb visszajátszást produkálja a játék...döbbenet.
A 'friszkós' futást pörgettem mert ott legalább úg arcade hogy nem zavar, szimpla pörgetés,..de szal vissznézve a versenyt, azonnal leszakadt az állam.
k'va jó a visszajátszása.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type