61525
  • Fokker
    bezony, jó volna egy jól szervezett bajnokság. bár ha lesz is, 100% hogy hétköznapra fogják szervezni, így marad a hotlap.
  • Penge88
    Ha lehetséges, akkor jönnék én is :P
  • SimaSuna #59426
    Fater!

nyomunk valamikor egy Capri RS versenyt vagy Cortinát valamikor? :)
  • Dietrich
    belehet úgy állítani hendikeppel, hogy a különbségek eltünjenek..
    csak sajnos az emberek többsége azt hiszi ha nem 2011-es autót vezethet, kers meg drs szarokkal használva, nem megy az autó 280-al akkor az szar mod lehet csak..pedig ez a historix mod hihetelenül jó.
  • Dietrich
    honnan tudod? 2x indultál össz.

viszont a legjobb mod volt amit valaha rf-el bajnokságban használtam.
  • Penge88
    Hát mondjuk (GTL-es tapasztalataimból kiindulva) kanyargósabb pályán a kis Minivel le lehetett kergetni a nagy vényócakat a pályáról, ha értett a sofőr a Minihez :) Én mindig is a nagy vényócakhoz húzott a szívem :D azok a hangok...
  • Ulvar
    volt már korábbi verziójával HRCn belül. Nagyon sokat kellett szarakodni hogy nagyjából egyenlő erőviszonyok alakuljanak ki.
  • SirAlo
    csak szerintem senkinek se tetszene ha a masiknak gyorsabb autoja van:D
  • Penge88
    A nagy ligák valamelyike indíthatna ezzel a moddal egy bajnokságot :) Jó nézni, ahogy teljesen eltérő autók harcolnak egymással :)
  • attila46
    Nálam is volt ,állitottam a hangok beállitásain,levettem médiumra és megszünt a hiba!!
  • Fokker
    nagyon ott van!
  • macleody
    Megnézzük köszi.
  • bigiboi
    "Töröld a TrackIR plugint" nekem ez segitett!
  • macleody
    Két haveromnál is azt csinálja a HistoriX mod, hogy váltásnál elkezd jobbra-balra rángatózni a kép. Nem tudja valaki mitől lehet ez?
  • Alexease
  • RedRiot
    Egy szép videó, HistorX fanoknak ajánlott:
    Goodwood Revival Early '60s saloons race
  • Fokker
    ja, majd megdumáljuk.
  • Fokker
    nagyon jó lett az új HistoriX. jobban élnek az autók az ember alatt.
  • istvan2010
    észül a Hungaroring 2011-es változata. Íme egy kis ízelítő:

LINK
  • gviski

Kedd este egy kis Off Road lesz mifelénk, várunk mindenkit szeretettel ;-)

részletek a (VSR.hu) fórumban
  • zolee145
    Na ennyi időm nincs.:)
  • RedRiot
    Szerintem nem fogsz csalódni. Alfa 2000 GTAm @ Lienz GP = ez öröm ez bódottá'! Hétvégén nem leszek itthon de jövő héten majd mehetnénk egyet csapatni online csak úgy buliból. :)
  • arty
    értem :( azt hittem csak megadod honnan jön a fény és számol mindent magától (beégetettet) :( hát ez gáz, megmagyarázza miért készül kevés szépen árnyékkolt pálya!
  • Alexease
    Tobb fajta arnyekot lehet csinalni.

Modellezett, ami fix, statikus, nem szamolja, csak ott van.

Szamolt fajta. Ebbol lehet 3-at csinalni: statikus, dinamukus de autora nem vetulo, es full dinamikus.

Palya exportnal nincs olyan lehetoseg, hogy automatan raszamoljon arnyekokat. De meg lehet oldani modellezessel. A teljes palyafeluletre plusz layer, arra rendereltetni csak az arnyekokat (fenntrol, merolegesen), es ez kerul ra a teljes palyara. On= es ambient arnyeknak tokeletes.

Igazabol sokmindent lehet csinalni, szep lenne es meg gyors is, de ez brutalis mennyisegu ido;)

• arty
    alexease, zolee145,

amikor a pályát elmented, olyankor nem lehet ilyen "ráégetett" árnyékokat számoltatni? mint anno volt a quake1nél, ill rengeteg játéknak a mai napig ilyen árnyéka van csak, mert ez elvileg nem gépigényes (persze az árnyék mindig ugyan ott van és ugyan olyan, de pl a kocsi amikor átmegy alatta kap árnyékot)

pl: ez

a kocsi árnyéka dinamikus, de a fák alatt ott a "beégetett"
  • zsoles13
    Hali, nekem olyan gondom lenne, h felraktam az f1 rft 2011 final mod-t, a visual c-t, java-t amit írt, nélkülük és velük sem jó, indítás után hiba miatt leáll. Xp-m van, vki tud vmi megoldást?
    Köszi

• Alexease
    Az rF jo lene arnyekokban, igazabol mindenre be lehet kapcsolni a full dinamikus szamitast. Regen probaltam, jol nezett ki. Foleg hogy arnyekelmosast is tud.
    A hatranya, hogy davetites lett a programbol:D

Ez is megoldhato lenne (mashol is megoldjak), kell hozza sok ido es sok ember:) Mivel mindent lehet eleg reszletesen LOD-olni, igy eleg gyoprs is tudna lenne, amelett hogy szep is. De ez sajnos, maganemberkent, modkent, ingyen megoldhatatlan.
  • zolee145
    Lehetne, de valahogy szarul is néz ki, meg eléggé megdobja a gépigényt. Mivel amúgy is van mit számolni így nem bohóckodtam az árnyékokkal.
    Amúgy pár dolgon most is van, amire nagyon muszáj volt.

Az a baj, hogyha egy fára raksz árnyékot akkor az alatta lévő dolgoknak meg árnyékolhatónak kell lenni, mert hülyén néz ki egy világító fű (lásd Királd). Ez így viszont már sok játékosnak sok lenne, mármint a gépének. Persze megtehetném, hogy teszek rá nagyívben, végülis 2011 végén ne egy 2005-os gép igényeit vegyem figyelembe, de ezt nem akarom.:)
    rF2 már más lenne. Akinél az megy annak az árnyékokat is tudja számolgatni a gép. Ha valaha kiadják.:)
  • arty

(árnyékokat amugy nehéz, vagy nem lehet számoltatni? minden rf pálya olyan 2D nélkülük :/ nem is dinamikusra gondolok, de legalább "beégetett" lehetne...)
  • ződördög
    Historix 1.9.
    ez nagyon király lett, benne vagy a közepében rendesen...
    realfeel ezerrel.
    ilyen grafikai faszságok teljesen másodlagosak sztem, ezek nélkül is iszonyatosan beleélhető a cucc...
    szóval részemről über. és végre rendbetették a féket is.
  • Alexease
  • Fokker
    most fogom leszedni a Historix 1.9-et. eddig nálam a régi verziót egyedül a DRM Revival überelte. nagyon kíváncsi vagyok.
  • hondash3
    Sehogy. Majd a bétával jön a ki-be csomagoló installer cucc.
  • Dietrich
  • attila46
    Nos azt hiszem ezek rf2 kmpatibilis fájlok és csak azzal fog mükszeni........jól tudom???
  • attila46
    Elérhetők a rf2 tartalmak...valaki legyen kedves segitsen ,hogy használhatók az rfmod fájlok,mert ezzel még nem találkoztam.

Köszi
  • zolee145
    Lyukóbánya - Parasznya
  • macleody
    Reggel 9-től este 11-ig melóztam, hazajöttem bepattantam a Ford Capriba és most szálltam ki belőle, pedig már rég aludnom kellene. Ezt nem lehet abbahagyni :)
  • Alexease
    Jo,jo, lehet hogy 3-5 honap, de az mar semmi az eddigi 15-20 honaphoz kepest:)
  • zolee145
    Asszem elég sokan várják, hogy befizethessenek.:D