rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ennél szebbet lehetett elõcsalni régen azzal a postprocess cuccal(már nem tudom a nevét...) !
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Köszi elõre is a segítséget !!!!
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
Régebben is kínlódtam itthon vele jópár napot mire megoldottam a dolgot, de az már 3 éve volt, a franc sem tudja, hogy mit is csináltam... Tudna esetleg ebben valaki segíteni nekem? Mi lehet a megoldás?
Privátban leirhatná valaki. 😊
Köszi elõre is a segítséget !!!!
Hogy lehet megcsinálni hogy tudjak rajta szerkeszteni?
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
Egyébként a többi tanácsot köszönöm, kipróbálom õket 😉
És még mindig nem offlinera van kitalálva akárki akárhányszor kér segítséget hogy offline beállítsa az tényleg inkább F12011 en vagy GTR2 ahol be van állítva nagyjából normálisan az offline mód. Ezt nem értem hogy miért felfoghatatlan ezért szólok be bunkó tirpák módjára (mert az vagyok, szokj hozzá 😉.)
Offline jo egyedul csapatni, de versenyezni tok folosleges, mert tok hulye az AI es maxra teve se eleg gyors...
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
már volt elindítva rfactor, ment is rendesen..
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!