rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2011 rf2 2012 GTR3
2011 rf2 2012 GTR3
nyugi 😉
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
SIMRACING.HU - Hírek a szimulátorversenyzés világából!
Azt szeretném kérdezni hogy éjszakai pályát lehet letölteni valahonnan?
thx
Nem mindegy hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik!
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Az alatt mar nem annyira folyamatos a kep, en pl rosszabb koroket megyek 50 alatti fpssel... De van aki csak akkor veszi eszre, ha 30 ala csokken, ez egyenenkent valtozik.
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Az rf siman elfut egy ketmagos procival, 4850-es vga-val, sotetben 25 emberrel, max felbontason, tapasztalatbol mondom es ez teljesen jo, sztem...
Ha valaki szimezni akar komolyan, akkor szamolnia kell azzal, h kell a vas ala, ez van, itt nem mehet 50 ala az fps...
Egyébként hogy melyik mod hogyan fut több emberrel, nagyban függ a készítõktõl is. Hogy mennyire dolgozzák ki a kocsikat és megfelelõen "lod"-olják-e.
Nagy elõnye az Rfactornak hogy elég jól skálázható, sokmindent lehet állítani benne.
Tequila - Gabor Bernhardt
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Valaki letudná írni, h kell egy GTR2-bõl átkonvetált autóban az Motec kijelzõt átrakni úgy, h minden mûködjön /a sebesség és a seb. fokozat kijelzés, üzemanyag meg ilyenek/. Mert nem akarja az igazságot.
\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Viszont nálam marad 4GB ram, az alaplapomba csak DDR2 megy, az újonnan meg drága már. Egy ideig kihúzom egy új VGA-val meg a Q9400-al. ON
Hány éjszakai futam volt vagy változó fényviszonyú szimulátor verseny Rfactorban? Hát tuti hogy nem sok, annyira laggolt egyesek gépe.
Az más kérdés hogy azóta venni kellett volna már erõsebb gépet az embereknek, én magam részérõl tudom hogy ez is ultrán menni fog nekem, csak másnak fog kopni az álla, hogy basszus gépet kéne fejleszteni... 😊.
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Nekem egy Shift/Shift2 grafika tökéletesen elég. Sokkal jobban érdekel az új gumifizika, a használatnak megfelelõen felgumizódó pálya, az esõ, a felszáradó pálya ami ott szárad ahol a legtöbbet mennek rajta, stb.
Még egy GTA4-es füstnek örülnék, azt nagyon jól megcsinálták.😊
Ez nem indok, hogy magas lenne a gépigény! Igenis nézzen már jól ki , attól ,hogy szimulátor még szép is lehetne!
Fõleg, hogy ezek nem 1 évre való játékok, rF is ha 5-ször olyan szép lenne mára már vígan futkosna ...
Az F1 2010/11 sorozattal meg nem kell összehasonlítani, mert itt azért mást is kell számolgatni a gépnek, nemcsak azt, hogy a napsugár hogyan csillan meg az esõcseppeken, egyenként.😊 Mivel nem a NASA gépein játszunk hagyniuk kell némi kapacitást a fizika számolgatására is, nem vehet el minden erõforrást a grafika.
Link: http://www.theprodukkt.com/kkrieger
Készítõk a legcombosabb vga-val készítik a játékot és nem nézik meg egy gyengébb pl. közepes kategóriás vga-val?
SIMRACING.HU - Hírek a szimulátorversenyzés világából!
Majd belepiszkálunk, hogy jól nézzen ki 😊))
Feltéve ha addig még élek, mire megjelenik 😄DD