61525
  • lac coo
    mit is kell beírni chatbe ,hogy adjon egy kis lóvét ? :)

Trymedia továbbra is azt hajtogatja, hogy az a kód még jó ami van nekem, kénytelen voltam crackelni :D
  • Roger6
    Pannónia Ring
  • macleody
    Imádom azt a kocsit, a harmadik váltóbeállítást használom, váltásnál vissza kell venni a gázt. Fékezésnél meg visszaváltásnál gázfröccsözni, hogy ne törjön ki a segge. Tegnapelőtt este órákig nyomtuk 3 haverommal egy Le Mans pályán. Ami viszont érdekes, hogy mind a négyen a 3100 RS-vel mentünk, nem változtattunk semmit az alap setupon, mégis otthagytam őket simán. Ketten billel nyomják, harmadik srác joypad-val, én kormánnyal. A hosszú egyenesben meg is néztük, hogy mi a fene van, nyomtunk egy gyorsulásit és simán elmentem mindenki mellett. A végsebességem is nagyobb mint az övék.
  • jancsikaka
    köszi!És rallypályák nem nagyon vannak ugye?
  • SimaSuna #59464
    Dunaújváros Ring :)
    Balaton Ring
    Kazincbarcika ring vagy vmi hasonló :)
  • szabii98
    Hungaroring
  • jancsikaka
    Hello!Arra lennék kíváncsi, hogy milyen magyar pályák vannak rfactorhoz?Királd-sáta,bükkszentkereszt, lyukóbánya, szombathelyi prológ,pécs pláza prológ vannak meg.Ezen kívül tudnátok valamilyen magyar pályát mondani?Nagyon rákattantam erre a 3 miskolcrallys pályára,nagyon jók:)Esetleg mecsek rallyból remélem van 1-2 szakasz ha már IRC-t is rendeztek,meg azért is érdekelne mert pécsen lakok:)Előre isköszi!
  • SimaSuna #59461
    Tegnap este (10órátol hajnal 1ig) voltam egy francia szerveren Mid Ohio (no chicane) pályán. 26-27ember volt a szerveren...
    először BMW-vel mentem...ott középmezőnyben voltam...
    na akkor elővettem a Ford Capri RS-t.
    26ból 8. lettem...eszméletlen nagy verseny volt..volt aki Minivel jött, Jaguárral vagy éppen a Dodge-al..
    Nemám tőgázzal 160al a kanyarban NFS feelinges...hanem rendesen harcolni kell a kocsival...nagyon nagy feeling gangolni a H váltóval...

aki teheti próbálja ki, gyakoroljon :) ez az igazi verseny :)
  • nyusz
    Hali! Barátom felrakta az RFT11et és utána az a probléma h csak akkor indul el a játék ha újraindítja a gépet és nem lép be előtte semmilyen programba ha pedig belép vmibe akk feljön h f1rft modiing professional fekete képernyő-> töltés-> asztak, fogalmunk sincs mi a baj nekem pl simán megy..
  • macleody
    Szivesen.
  • szabii98
    Köszönöm!! :)
  • macleody
    Ha minden igaz ez 1.1-es.
  • macleody
    LMT DTM 2008-2010 v.1.0
  • szabii98
    Hali!
    Ehhez a DTM módhoz van egy torrentes link? Úgy tudom 1 gigánál nagyobb, ezért jobb lenne a torrent.
    A videó készítőjének a honlapján nemtaláltam meg, egy másik ilyen mód (talán ez) is van, de ott behalt a link...ötletek ?:)
  • Dietrich

nekem a verseny első 4-5 perce kell Bedy miatt :D
  • RedRiot
    Lehet hogy este én is csatlakoznék ha lesz HistorX fun. Imolából és Monzából melyik verziót használjátok?
  • SimaSuna #59452
    Nesze fater :)
  • SimaSuna #59451
    Historic TV-n nincs? :)
  • Dietrich
    közvetítések megvannak valahol? Monza kéne :D
  • Penge88
    Addig én is csinálok helyet a gépen :)
  • SimaSuna #59448
    ~10Gb hely van? :)
    akkor toljátok. 6ig melózom :)
  • Szabi1991
    fel kell tolni a hrc szeróra azt mehet a menet.. :D

úgy tűnik hogy DTM végül úgyse lesz :/
  • SimaSuna #59446
    hát ma este csinálnék szervert...
    Imola, Monza vagy valami jó pályán. amolyan FUNt :)
  • Penge88
    Remélem már eléggé kedvet kaptatok a dologhoz (mert én igen :D) és lesz nyílt fun :D

Mellesleg még kategórián kívül sincs 100 km/h különbség, olyan nincs, mondjuk Dijon-ban a egy Mustang és egy Mini között a célegyenes végén olyan 35...40 km/h a difi. Viszont a Mustangnak duplán korábban kell fékeznie, egyrészt a nagyobb tempó és a nagy súly miatt. Amikor a Mustang már fékez javából, addig a Minivel még állsz gázon, a csikicsukiban meg ha picit is érzed a Minit (nekem nem sikerült ráérezni, szeretek gázzal fordulni) behozod az egyenesben kapott hátrányt. Ráadásul, mondjuk egy 2 órás futam esetén, a Mustang szintén hátrányban van, mivel többet fogyaszt, jobban eszi a gumikat, így lehet több kerékcsere szükséges, plusz még nagyobb a tankja is, így atankolás ideje is nagyobb. Indultam én GTL-ben Cobra 427-el, szépen elmentem a Lotus Elan-ok mellett, de úgy megette a gumikat, hogy én 5. lettem, az Elanok meg elöl végeztek. Meg kell gondolni, mivel megy az ember :) Nekem pont az tetszik ebben, hogy nem mindig az a "legjobb", ami a hotlaps-on a leggyorsabb. Számításba kell venni a fentebb megemlített dolgokat.

Bocsi a regényért! Szerintem ez egy JÓ OFF téma :)
  • Dietrich
    ahogy írod "teszt" volt..
    Bedy véleménye is változott amint megértette a rendszert és látta a versenyeket..de ő a közvetítést vállalta különben beszállt volna.

meg ugye nem könnyű vezetni sem ezeket az autókat, de a hangok a feeling pl. szekvenciális váltóval akár (G25 vagy G27-ről nem is szólva H váltó)minden más modtól megkülönbözteti. és a modder csapat erre is gondolt, mert kilehet választani milyen váltót használsz és ahhoz van az ffb állítva.
  • Dietrich
    Ha az egyik helyszínen 100km/h-s különbséggel elszáguld mellettem valaki

ilyen nem volt és látszik te sem indultál :)
  • Firerock
    bocsánat kedves álszentek!

#59435: Kössz
  • Ulvar
    Bazzeg nagy betűvel van írva...A WAREZ TILTOTT A TOPICBAN...
  • Szabi1991
    nem véletlenűl ez a naptár (FIA GTC-TC '71 '81 - 2009)

Spa-Francorchamps (B)

EuroSpeedway Lausitz (D)

Hockenheimring (D)

Zolder (B)

Vila Real (P)

Nürburgring (D)

Dijon (F)
  • Roger6
    Na most itt látszik pontosan, hogy egy kanyargós pályán mennyire jó lehet a kis Mini, vagy Abarth. DE! Ha nem ilyen pályák vannak, esélytelen, semmire nem fog menni ott, ahol két hosszabb egyenes van. Én most a real life-ról beszélek, nem a mod-ról speciel.
  • Szabi1991

• zolee145
    Voltam egy teszten, akkor ment el a kedvem tőle.:) Nekem valahogy nem jött át a dolog szépsége. hogy állok a gázon, a hokedlim kiköpi a lelkét, majd egy v8 az egyenesben elhúz mellettem úgy, hogy többet nem is láttam a verseny során.:D Ha lenne menetszél az rF-ben le is lökött volna az útról.
  • Szabi1991
    tehát ezek szerint nem voltál egy historix versenyen, de még videón se láttad... :D

sokkal nagyobb csaták voltak mint bármelyik másik módban.. én szenvedtem a Mustang-al hogy lehetőleg a pályán maradjunk, Taky és többi ufó meg próbált a kanyarokban elmenni a kis 500as abarth-al, de mivel egyedül is alig fértem el a pályán nem volt egyszerű dolguk.. még versenyen is voltam az élen pár kört.. :D
    (utána kiürült a tankom nekem is XD)

#59431: a képek, adatok stb megvannak.. az új autókat kell megnézni hogy mit tudnak, 1-2honap és lehet remek historix bajnokság.. :D
  • V43 1105
    Menny már fel az F1RFT.net-re ..
  • Roger6
    Felraktam az rfactort,crackelte,majd raktam az F1 RFT 2011 - ha ezt a két szót látom egy mondatban, mindig tudom, hogy most valami okosság következik...
  • Firerock
    Tudántok segíteni?
    Felraktam az rfactort,crackelte,majd raktam az F1 RFT 2011-et a két trackpackal együtt, Training módban megy,aztán amikor töltöm be a versenyző,ellenfelekkel akkor runtime errorral kilép.(ha csak a lotus volt az ellenfelek között akkro nem lépett ki)
    5let?
  • zolee145
    Az a baj az ilyennel, hogyha jól számolod ki a hendikepet, a súlybüntit, a tankolást, gumit, stb akkor egyszerre rajtol a mezőny, és egyszerre érnek célba, mondjuk 1 tizeden belül 20 autó egymás mellett, csak éppen a futam közben nem találkozik senki senkivel.
    Az is okés, hogy a bajnokság végére a pontverseny szoros lesz, mert jó a rendszered. Viszont a ponttáblázat böngészése soha nem lesz olyan izgalmas mint egy test-test elleni csata a pályán.
    Ha az egyik helyszínen 100km/h-s különbséggel elszáguld mellettem valaki akkor nem fog az vígasztalni, hogy a következő pályán majd én megyek el így mellette.
    A versenynek pont a verseny része szűnik meg.

Ez csak egy vélemény.:)
  • Dietrich
    nálunk úgy volt, hogy megnéztük melyik a legdurvább autó kategórián belül ami tönkreverte volna a többit bárki vezette volna eleve nem engedtük használni.
    aztán alkalmaztuk a súlybüntit és megvolt határozva tabella alapján ki melyik autóval/autókkal indulhatott a következő versenyen.
    végül természetesen nem eresztettük össze a 65-ös GT autót a 76-al.
    volt erre téáblázatunk is de már nem találom.

a fő meló inkább azzal volt, hogy bizonyos autók x liter fogyasztásához x literes üzemanyagtartálya volt. Ezt kihoztuk úgy, hogy míg az egyikkel végig a másikkal nem lehet menni tankolás nélkül, úgy hogy minden autónak kikelljen menni tankolni.
    Voltak autók amik egyenesben nagyon mentek de kanyarokban nagyon nem + gumi is jobban kopott. szóval nem mindig a lasabb autó volt a lasabb bizonyos pályákon.
  • Dietrich
    keresd ki melyik autóval voltál jobb tőlem és azzal megyünk :)
  • Roger6
    Valószínű, hogy közel azonosra ki lehet hozni az autókat, de biztos az is, hogy pályafüggő, mikor ki fog nyerni azonos pilóták között. Jómagam is előszeretettel használok olyan modokat, ahol többféle autó/márkatípust lehet használni, de azt is észrevettem, hogy ebből adódhatnak összetűzések ligán belül. Mindig az lesz a hunyó, akinek több pontja van, na akkor az ő autója biztos a legjobb, meg bla-bla-bla. Persze ha csak fun-liga, akkor ilyenről szó sincs.