rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
------------------------------------------- Himnusz alatt: Te miez? A szózat te hülye! :DD -------------------------------------------
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Tomi tegnap Tihanyban járt, ahol az Eurosport meghívásának tett eleget a IX. Kábeltelevíziós Konferencia és Kiállítás rendezvényen. A tévécsatorna másik meghívott vendége Michelisz Norbert volt. A versenyzõk a standnál felállított két, igen komoly Formula-1 szimulátoron csatáztak egymással és a vendégekkel. Az izgalmas, baráti ütközetet elõször Tomi nyerte, aztán Norbi volt gyorsabb, ezért aztán sor került egy harmadik, mindent eldöntõ menetre is. A fiúk szoros köröket futottak, rengeteget elõzéssel szórakoztatták a közönséget, és szinte együtt értek célba, hiszen Kiss Pál Tomi 0,001 másodperccel bizonyult csak gyorsabbnak.
De egy próbát megér egy low poly modell elsõre.
The Power of Dreams
Szent Péter megüzente: A transzszexuálisok előtt zárva a mennyország! -- http://www.flickr.com/photos/rolandwinkler/
Miért van a Coca-Colás napocskán napszemüveg?Mi süt a szemébe??
meg vannak szerók ahova csak eredetivel lehet felmenni
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Haver meg én most töltöttük le a játékot és akarunk játszani, csak nemigazán világos ez a dolog, hogyan kell modokat berakni, meg ilyenek.
Letöltöttünk egy Clio modot, de így is azt írja ki a clio kupás szervereken, hogy nem megfelelõ az autó.
Le tudná írni vki röviden h mi a rák ez az egész mod installálás meg ilyenek?
Elõre is köszi!
Egy jóbarátom és én indítunk egy WTCC ligát a közeljövõben(ebben a hónapban elvileg)
Versenyzõkre van szükségünk! További részletek itt: http://wtccevolution.magix.net/start.htm
(Az oldal folyamatosan frissül majd további infókkal)
Köszönöm a figyelmet! 😊
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Van valami magyar szerver ahol ki tudom próbálni rfactort ?
Modokat hogy tudok fölrakni ?
üdv Over
-Az Nvidiás amiben sokmindent be lehet állítani. (A fájlneve elvileg photosho_plugin-dds.8bi)
-Valamint van egy másik amin nem lehet állítani semmit. (Ennek a neve dds.8bi)Mindig DXT5 interpolated alfába ment, és generál is hozzá mip-mapet. Most próbáltam ki.
Ami Toby linkelt neve alapján ez utóbbi.
Szóval Skorzeny8814!
Amit a Toby által adott pluginnal kimentettél, azt próbáld ki a játékban. Jónak kellene lennie.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Bármelyik Williams pilótát választom annak a festése pöpec, de a csapattársamé (mindegy melyikükkel vagyok: Villeneuve vagy Frentzen) egy összekuszálódott izé 😞