rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

istenfegyvere
valaki nem tudja hol lehet lementeni a citroen bx kocsit?

------------------------------------------- Himnusz alatt: Te miez? A szózat te hülye! :DD -------------------------------------------

SimaSuna
rF Nippon vagy hasonló modra gondoltam 😊
Dietrich
ha a tv kijelzõt nézem akkor rf..fingom sincs milyen mod..valami formula ow.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Gondoltam, hogy Bajkonurban voltak 😊 de a szoftverre is kiváncsi lennék. Sima rFactor vagy rFactor+mod?

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Dietrich
"A 2011-es Kábelkonferencián az Eurosport két vendége Michelisz Norbert (WTCC) és Kiss Pál Tamás (GP3) volt. A két versenyzõ a vendégekkel és egymással is összemérte tudását speciális, ûrtechnikás szimulátorokon." <#zavart1>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Mivel nyomták, pontosan?

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Dietrich
Tamas Pal Kiss

Tomi tegnap Tihanyban járt, ahol az Eurosport meghívásának tett eleget a IX. Kábeltelevíziós Konferencia és Kiállítás rendezvényen. A tévécsatorna másik meghívott vendége Michelisz Norbert volt. A versenyzõk a standnál felállított két, igen komoly Formula-1 szimulátoron csatáztak egymással és a vendégekkel. Az izgalmas, baráti ütközetet elõször Tomi nyerte, aztán Norbi volt gyorsabb, ezért aztán sor került egy harmadik, mindent eldöntõ menetre is. A fiúk szoros köröket futottak, rengeteget elõzéssel szórakoztatták a közönséget, és szinte együtt értek célba, hiszen Kiss Pál Tomi 0,001 másodperccel bizonyult csak gyorsabbnak.

peti193

Miért van a Coca-Colás napocskán napszemüveg?Mi süt a szemébe??

Tudja valaki, honnan tölthetek le különbözõ "TVStyle"-okat az rfdynhud-hez? Nem tudom mi a hivatalos neve, én csak így láttam. nekem, csak 2010-es kinézetem van hozzá, de láttam youtube videókon egy csomó félét. Csak nem tudom honnan, töltsem le õket.
a historix módba épület van és igenjól néz ki 😊

hondash3
Aham. Próbáltam már csinálni ekkora showroomot, de ha jól emlékszem az volt a baj, hogy az rF próbálta beletuszkolni a képbe az egész épületet és ezért béna volt.
De egy próbát megér egy low poly modell elsõre.

The Power of Dreams

Toby0501
Ez nem volna rossz ötlet, viszont fogalmam sincs, melyik fájlban keressem. Amit találtam, az használhatatlannak tûnik.

nem lenn jobb inkább a shift háttere, ha már az autók azok ? 😄

Rojales
azigen, nagyon jol néz ki!

Szent Péter megüzente: A transzszexuálisok előtt zárva a mennyország! -- http://www.flickr.com/photos/rolandwinkler/

Toby0501
Az lenne a lényege, hogy nagyjából olyan környezetet teremtsünk, amilyen a cube mapen is van. Tehát ilyesmi kellene.

hondash3
Mármint van-e idea, milyen legyen?
Lehet tudok segíteni.

The Power of Dreams

hondash3
Uhh, faja kis cibe map! 😊
Milyen teremre gondolsz?

The Power of Dreams

Toby0501
Ha valaki össze tudna dobni nekünk egy "kiállítótermet" ehhez, az kérem jelezze!

peti193
Le tudná írni vki röviden h mi a rák ez az egész mod installálás meg ilyenek? <#hehe> Hát ezen jót nevettem szerintem itt mindent megtalálsz www.google.hu 😊

Miért van a Coca-Colás napocskán napszemüveg?Mi süt a szemébe??

azt a verziót kell megszereznetek ami a szerveren is fut, kitudja, milyen módosítások vannak még benne pluszban, nameg a pályának is teljesen egyeznie kell

meg vannak szerók ahova csak eredetivel lehet felmenni

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Hello!

Haver meg én most töltöttük le a játékot és akarunk játszani, csak nemigazán világos ez a dolog, hogyan kell modokat berakni, meg ilyenek.
Letöltöttünk egy Clio modot, de így is azt írja ki a clio kupás szervereken, hogy nem megfelelõ az autó.
Le tudná írni vki röviden h mi a rák ez az egész mod installálás meg ilyenek?
Elõre is köszi!
Én mennék WTCC ligára csak nincs eredeti játékom az gond?
Hello mindenkinek!

Egy jóbarátom és én indítunk egy WTCC ligát a közeljövõben(ebben a hónapban elvileg)
Versenyzõkre van szükségünk! További részletek itt: http://wtccevolution.magix.net/start.htm
(Az oldal folyamatosan frissül majd további infókkal)

Köszönöm a figyelmet! 😊

Sziasztok kedves fórumozok tudnátok abban segíteni az autók teljesítményét hogy tudom módosítani milyen programmal köszi elõre is ÜDV.
Roger6
Ja, és ha simán azt írod be, hogy Photoshop DDS plugin, akkor is elsõ találatra kiadja. <#nezze>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Roger6
Tibi ne idegesíts! Beírod google-ba: rfactor photoshop skin, és a LEGELSÕ(!!!!!!!!!) találatra ott van, hogy NVidia plug-in kell hozzá! MINDEN le van írva. Persze gondolom én vagyok a hülye, hogy utána mertem évekkel ezelõtt nézni saját magam, hogy mit hogyan kéne csinálnom. Kicsit gyorsabb volt, mint itt kérdezõsködni.<#eljen>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Ez bejött 😊 Most már olyan minden, amilyennek lennie kell. Most már csak tökéletesítenem kell a festést. Köszönöm a segítséget!
Kipróbálom, amit mondtál. De a problémám az, hogy a festés a menüben még pöpec. Pont úgy néz ki, ahogy kell neki. Csak a verseny közben lesz belõle ilyen krix-krax :S
Alapból DDS formátumban mentettem Professzor Úr, és akkor sem dobta fel 😛
Sziasztok

Van valami magyar szerver ahol ki tudom próbálni rfactort ?
Modokat hogy tudok fölrakni ?

üdv Over

Nem analfa-béta. Csak úgy látszik te se tudod hogy kétféle dds plugin van Photoshophoz.
-Az Nvidiás amiben sokmindent be lehet állítani. (A fájlneve elvileg photosho_plugin-dds.8bi)
-Valamint van egy másik amin nem lehet állítani semmit. (Ennek a neve dds.8bi)Mindig DXT5 interpolated alfába ment, és generál is hozzá mip-mapet. Most próbáltam ki.

Ami Toby linkelt neve alapján ez utóbbi.

Szóval Skorzeny8814!
Amit a Toby által adott pluginnal kimentettél, azt próbáld ki a játékban. Jónak kellene lennie.

Roger6
Amikor mented PS-ben beállítod, hogy dds formátumot mentsen. Utána fogja kidobni az ablakot, de komolyan mondom, aki ennyire anafla-béta az egészhez, az inkább hagyja a francba, és vezessen. Vagy sakkozzon, nekem mindegy. Nálunk bajnokságban kiírtuk, hogy DDS-t Nvidia plug-in-el lehet megnyitni PS-ben, és mind a 20 ember leadta pár napon belül a festését, szó nélkül. Nem értem, mi olyan nehéz ebben... (és alapból csinál mipmap-ot default-on)

Így már felismeri a dds-eket 😊 Viszont nem ad be semmiféle nVidia ablakot amikor menteni akarom a dds fájlokat, így nem tudok hozzá ilyen mipmap-okat csinálni. Szóval a problémám továbbra is fennáll.
Toby0501
Másold be ezt a fájlt a "Photoshop/Plug-ins/File Formats" mappába, nyisd meg a PS-t és ott lesz a formátumok közt a DDS.

Nekem itt nincs semmilyen dds plugin mappa, még csak hasonló sem.
zolee145
Edit / Preferences / Plug-ins és itt az Additional Plug-Ins Folder-hez pipa, majd choose, és jól kiválasztod a dds plugin mappáját.

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

dds
Telepítettem, de továbbra sem ismeri fel a Photoshop a dd fájlokat.
Letöltöm és kipróbálom.
Toby0501
Ezt töltsd le, plugin Photoshophoz, nem kell hozzá nVidia kártya.

Nem tudok photshoppal DDS-t kezelni, mert ATI kártyám van, szóval nem tudok hozzá nVidia plugint telepíteni. Paint.NET-tel szerkesztem a .dds fájlokat.
Toby0501
Amikor Photoshopban mented a dds-t, bejön egy nvidias ablak, ott van olyan, hogy Generate Mipmaps, mellette meg egy legördülõ menüben számok. A többit rakd össze. 😊

Próbálok feltölteni róla képet, de nem tudom 20 kb-ra összezsugorítani
Skinek szerkesztésében eléggé kezdõ vagyok. Eddig a legnagyobb teljesítményem a sisakok átfestése volt. Szóval fogalmam sincs hogy mi ez a mipmap :S Elmagyaráznád?
Toby0501
A dds mentésénél csinálj mipmapeket is, 6-ot kb.

Helyesbítek!

Bármelyik Williams pilótát választom annak a festése pöpec, de a csapattársamé (mindegy melyikükkel vagyok: Villeneuve vagy Frentzen) egy összekuszálódott izé 😞
Sziasztok! Egy skin-t szeretnék készíteni a GPteam 98-as modhoz. Mindig Williams Reanult fan voltam, és arra gondoltam, csinálok egy olyan festést, amivel a 98-as évadban is lehet ezekkel a járgányokkal nyomni. A problémám az, hogy míg Villeneuve autóján tökéletesen mûködik az "új" festés (felülírtam vele a régi dds fájlt, hogy ne csak választhassam, hanem az AI-k is ezt használják), addig Frentzen-nél egy össze-vissza pacsmagolt autót kapok, aminek semmi köze az általam módosított mintához. A menüben még tökéletes Frentzen festése, de a pályán már nem paasszol. Ha van itt valaki, aki csinált már skineket, jól jönne a segítsége.
mondjuk van egy olyan érzésem, ha nem jön össze nekik az rf2 szint és nem kajálja úgy a nép, akkor tuti lesz gmotor3-ból is gamma...
bosco05
GTR3-nak saját motorja lesz amit SimBin fejleszt tudtommal.