rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
az, hogy az rf2-õt is megtoldják a modderek meg etc, az teljesen lényegtelen olyan szempontból, hogy honnan lesz annyi pénze az ISInek, hogy tartsa a tempót egy olyannal, mint a CARS. Pláne, hogy a CARS-nál tuti fejlesztenek majd folyamatosan, lesz egy csomó online funkció beépítve, csúcs karrier cucc, meg minden ilyesmi... Ilyen rF2-ben tudi nem lesz, szóval hiába lesz profi cucc az rf2, egyszerûen a másik sokkal átgondoltabb, komolyabb, jobban felépített és támogatottabb lehet és valószínûleg lesz is. Pl rfactorban az offline idõket nem tudod összevetni egy online oldalon színtéren, C.A.R.S.-ban pedig valszeg a profilod alatt minden elért eredményed látszik, nem lehet majd autót hegeszteni, így a teljesítményed tényleg a tiéd, össze lehet vetni ezer más offline játékoséval is. ez nekem fontos lenne, a jelenlegi melóm/beosztásom miatt is. nah mindegy. CARS-ban nagy jövõ van/lehet.
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Itt találsz TUTORIALT
De persze ez is photoshop-hoz van!
Ebben tuti említik mit hogyan milyen alpha channel-el kell konvertálni, már nem emlékszem, rég volt 😄
szerk: 19. oldal "(If you want to save a Window/Helmet file, Use DXT5 -> blue rectangle!)"
\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipőjét húzza fel.\"
\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipőjét húzza fel.\"
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Miért van a Coca-Colás napocskán napszemüveg?Mi süt a szemébe??
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
az a gyári FF-et helyettesíti. Ezek szerint mégse. Most szépen benyomom a jobb-control+numpad8-at, és már át is állítottam a realfeel-t. Hogy erre miért is nem jöttem rá eddig? 😄D
Ha kiválasztasz egy autót azt meg kell venned, hogy mehess vele a pályán. Ha csak a sajátokat mutatja, de nincs megvett autód akkor nyilván nem mutat semmit a listában.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Viszont még mindigy egy csomó modnál van az, hogy álló autónál a FF kifele forgatja a kormányt, menet közben viszont jó. Van amelyik viszont teljesen jó. Ezért amikor modot váltok, negativba kell tennem az erõt, vagy éppen fordítva. Csak azt nem értem, miért fordul el egy F1 es autó kormánya álló helyzetben. :S
Nemrég tettem fel a játékot, de van valami gáz. Mikor beírom a nevem, születési dátumom és a lakóhelyem, választani kell szériát. Na most nekem ott nincs semmi, nem tudom mi közül választani. És ha így az accept-re megyek, kilép. Mi a gond? Valamit nem tettem fel?
A mod pedig a Formula BMW mod. (Az IDT csinálta, és az egyik leggyengébb (teljesítményben) formula autós mod Rfactorhoz.)
Ha valaki tudna segíteni megköszönném!
Üdv: tomee
AZ volna a gondom,hogy csatlakoznék multihoz betölti mapot nyomom hogy verseny és lelök mindig.Mért??
Miért van a Coca-Colás napocskán napszemüveg?Mi süt a szemébe??