rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mindegyiknél azt irja ki h 'current session closed'. mi lehet a gond?<#szomoru1>
elitenoobs.de szerverek.

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

F1 RFT-s? ha csak egyet-egyet mondanál..)
Szervereket láttam, játszanak is rajta. Liga van egy csomó, ingyenes is.

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

hm.. köszi.😊
és van rFactoros (nem feltétlen f1es) olyan szerver/liga ahol tört játékkal is tudnék gyakorolni?
Dietrich
RTF mod arra tökéletes, hogy egy kezdõ megtanuljon rf-n F1-t tolni..mert maga a mod kikapcsolt segitségekkel is olyan mintha lenne TC meg ABS..nekem.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

sepang 1.31.0xx<#vigyor0>

copass
iracing nekem elég puritán, lehet hogy lézeres a pályamodell,de az rfactor szebbnek tûnt. eleve a fov is más volt szerintem.

köszi , már sikerült.
jo ez az RFT. az összes f1es bajnokság ezzel a moddal fut?
ti még játszotok ezzel? mondanátok pár idõt (ti milyen idõket teljesitetek?) hogy tudjam mihez viszonyitani magam?
bardocz
Amúgy a két játékban videón keresztül nekem nagyon úgy tûnik,hogy teljesen más a sebesség érzet.
'lézeres páya modellezés'.. melyik játékra gondoltak? rfactorra?😊
SitatiS
iRacing vs. rFactor
Kinek mi..nekem személy szerint az rF viszi a prímet.😊

Let the good times roll.

nem, már próbáltam <#vigyor3>

tobias88
a kedvenc modom <#vigyor2>! ha ezt beteszem a játékba, online nem dob ki miatta?
csiáltam...télleg elég egyszerû..de van.😊
bardocz
Hogyan is lehet megoldani azt,hogy a játék mûködjön a Moteccal?Emlékszek valamire,hogy egy plr-ben át kell írni,de utána hogyan üzemeljem be játék közben?
Dietrich
http://www.nogripracing.com/forum/index.php

gondolod ennyibe hagyják a fanatikusok? 😊
Masters is gondba van így nem csak mi és mások külföldön.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

bardocz
Hát reméem,mert így ez a játék marad,amit megveszek majd.GTL már megvan.
Dietrich
rf-t ugye ez nem fenyegeti?
GTL szerverek sem mennek...

lac coo
jó ez!
Kicsit pontosabban kéne ( ha már létezõ autó...), de gondolom még most tanulgatod a ps-t .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Grat!
Ha van "neve" es ha jol latom hivatalos, ilyeneket "elkuldhetsz" a HSW-re is, kiszoktak tenni (a HSW forumon erdeklod, bar Toya most szabin van😛).
Elsõ skinem<#vigyor3>

Es ilyen igazából:

Alexease
Nem erdemes torolni, igy akinek kell, az latja a hozzaszolast, es a bannerben is kozvetlenul linkelve van😉)))

De ha csinalnal egy egyszeru weboldalt a tarhelyedre, akkor nagyon valoszinu, hogy nem torolnek. Foleg, ha az oldadon lennenek hozza a linkek.
Hi!

Feltöltöttem harmadjára is az F1 2008 as modomat...remélem ,mostmár nem törlik!

2008 carset

2008 pályák

Alex légyszi cseréld ki a bannerben a linket,utána akár törölheted is ezt a hozzászólást....hátha ez is baj nekik,hogy máshol linkelek közvetlenül.
kár 😞

Alexease
Nem fogjak latni a skint😉 Ez nem az a jatek, ami letolti a festeseket😉
"Elõjön egy menü" nekem nem jött be az a menü. Véletlenül nem a BASIC-ot szerezted be a FULL helyett? Ott mintha tényleg lett volna olyan.
Én így telepítettem, miután fennt volt az rfactor és az 1.225: F1rft 08 FULL, trackpack, trackpatch.

Csináltam egy skint a megane trophy modhoz, hova kell bemásolni?
Az egyik kocsi helyére tegyem, vagy csináljak új mappákat neki? (azt akarom, hogy lássák a szerveren a skint)

sziasztok,
az F1RFT 2008 modot akarom feltenni de beleütköztem pár problémába.
Ezt a telepitesi utmutatot követtem , az rfactorban a forma-1es pályákat ki is tudtam választani , de a kocsikat nem találtam..
aztán alaposabban megnéztem a telepitesi utmutatot ..

" Telepítsd fel a F1RFT 2008 FULL -t, majd a legutólsó ablakon hagyd bekapcsolva a pipát és menj tovább. Elõjön egy menü, amiben a 2008-as fizikát válaszd ki és telepítsd fel! Ezután tetszés szerint telepítsd (állítsd be) a TVStyle menüpontnál a megjelenítést. A TVStyle nem kötelezõ!"
nekem az install utén csak az marad h kilép.. mire gondolhat ez? ti hogy raktátok fel?
elõre is köszi
vagy a 7zip progit 😊

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Firerock
7z-gondolom
WinRar-t tölsd le

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

sziasztok!
egy csomószor letöltök egy addon autópakkot, és miután lejött a fájl, egy ismeretlen fájltipusként szerepel, ami valami z betûre végzõdik. Hiába nevezem át exe,zip,rar fájlra, semmi se jó. Nem értem, ezek milyen fájlok? Hogy tudom õket telepíteni a játékba?
pls help me
Köszi
Üdv

gviski
Megtaláltam köszi szépen

Virtual SimRacing

petesilver
ez a hozzászólás az, 4. oldalon van

Mission Impossible 2010: PRO Class

petesilver
Linkeltem ide egy hete egy szakdolgozatot grafikus képalkotásból, ott benne van szinte minden amit tudnod kell a dologhoz. /nagyjából/ de nekem még a keresõ nem mûködött itt sosem, így nem tudom hol van 😞

gviski
És találok valahol valami leírás, hogy mivel mit is állítok, mert így hasra ütés szerüen bele irkálok, de jó lenne tudni hogy mivel mit is állítok

Virtual SimRacing

Alexease
Szivesen😉
Nehany palyan es modban hibazik, villog valamiert. De van ahol sok vagy keves lehet a Bloom. A lassu (fps) erdeemes azert megnezni az .ini-t is, talan a Quality allitasok segitenek. Valszeg monitor tipustol (CRT/TFT), felbontastol, beallitastol is fugg, nem tudom hogy szazalekosan vagy fix pixelmerettel szamol. Az elelmosastol is valtozhat (en semmilyen antialiasing-et nem hasznalok).
gviski
Köszi szépen!

Nagyon jó ez a Hdr amit adtál nekem.

Virtual SimRacing

Alexease
gviski
Jó már rájöttem, most már kéne valami jó *.ini 😄

Virtual SimRacing

gviski
Alesease!
HDR-hez mi kell letöltenem
Erre az oldalra már eltaláltam, de innen mit töltsek le?
http://boris-vorontsov.narod.ru/download_en.htm

TNX

Virtual SimRacing

Alexease
Gozomsincs😉
Codies erosen ketlem, hogy HC szimet keszitene, ott a jatekelmeny az elsodleges, ilyeneket messzirol kerulni fogjak😉
Talan az "rF2.0"-ba mar beepitenek ezt azt, meg ha nem is ezeket pontosan, de szelesebb koru scriptelesi lehetoseget a valtozo szabalyoknak, lehetosegeknek. Egyeltalan ha lesz rF2.0, es ha egyaltalan hasonlo rendszeru (szabadon modolhato) lesz mint ez😉
Alexease
A palyaepitosbe, Laccoo-nak😉
petesilver
2009-ben lesz, mellé förtelem ronda kinézettel jelen pillanatban legalábbis😞

MaSzKa
ha az F1-be van akkor itt is lesz 😛

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

petesilver
Csak úgy Alex, tekintsünk a jövõbe: szerinted szimulátorban lesz majd KERS aktiváló gomb, meg körönként max 2X állítható leszorítóerõ a szárnyakon max 6 fokban?

petesilver
Hova gondoltad? Mi ez a verda?

Alexease
Ezt nem ide gondoltam, de most mar maradhat😊
Alexease
Tessek, HungaroRing😊 Most jott ki a VGP3-hoz😉 Ez az "orulok hogy vegig tudtam menni" video😊<#idiota><#zavart1>
VGP3_Hungaroring_Onboard (AVI, H.264, 10MByte)
petesilver
Köszi! Hálám elindult üldözni! 😊

petesilver
Az piszok drága, és gyors szecskavágó lehetett akkor! 😊 Soha nem felejtem el, turbós Fiat Unoval mentem életem elsõ trabantját megvenni/kipróbálni. akkor mentem elöször trabantal életemben. Mondtam a tulajnak, hogy ezzel meg mi van? nem egy egy henger, vagy mi? Nyomom neki, de csak zajosabb lesz, és még mindig mintha csak állnánk😊 Aztán megszoktam, és nem mert mellém ülni senki a haverok közül, aki egyszer már ment velem, pedig mondogattam, hogy én max 50-el megyek vele. Más kérdés, hogy gyorsulás után csak annyival minden körülmények között 😊