rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
és van rFactoros (nem feltétlen f1es) olyan szerver/liga ahol tört játékkal is tudnék gyakorolni?
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
jo ez az RFT. az összes f1es bajnokság ezzel a moddal fut?
ti még játszotok ezzel? mondanátok pár idõt (ti milyen idõket teljesitetek?) hogy tudjam mihez viszonyitani magam?
Kinek mi..nekem személy szerint az rF viszi a prímet.😊
Let the good times roll.
gondolod ennyibe hagyják a fanatikusok? 😊
Masters is gondba van így nem csak mi és mások külföldön.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
GTL szerverek sem mennek...
Kicsit pontosabban kéne ( ha már létezõ autó...), de gondolom még most tanulgatod a ps-t .
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Ha van "neve" es ha jol latom hivatalos, ilyeneket "elkuldhetsz" a HSW-re is, kiszoktak tenni (a HSW forumon erdeklod, bar Toya most szabin van😛).
Es ilyen igazából:

De ha csinalnal egy egyszeru weboldalt a tarhelyedre, akkor nagyon valoszinu, hogy nem torolnek. Foleg, ha az oldadon lennenek hozza a linkek.
Feltöltöttem harmadjára is az F1 2008 as modomat...remélem ,mostmár nem törlik!
2008 carset
2008 pályák
Alex légyszi cseréld ki a bannerben a linket,utána akár törölheted is ezt a hozzászólást....hátha ez is baj nekik,hogy máshol linkelek közvetlenül.
Én így telepítettem, miután fennt volt az rfactor és az 1.225: F1rft 08 FULL, trackpack, trackpatch.
Csináltam egy skint a megane trophy modhoz, hova kell bemásolni?
Az egyik kocsi helyére tegyem, vagy csináljak új mappákat neki? (azt akarom, hogy lássák a szerveren a skint)
sziasztok,
az F1RFT 2008 modot akarom feltenni de beleütköztem pár problémába.
Ezt a telepitesi utmutatot követtem , az rfactorban a forma-1es pályákat ki is tudtam választani , de a kocsikat nem találtam..
aztán alaposabban megnéztem a telepitesi utmutatot ..
" Telepítsd fel a F1RFT 2008 FULL -t, majd a legutólsó ablakon hagyd bekapcsolva a pipát és menj tovább. Elõjön egy menü, amiben a 2008-as fizikát válaszd ki és telepítsd fel! Ezután tetszés szerint telepítsd (állítsd be) a TVStyle menüpontnál a megjelenítést. A TVStyle nem kötelezõ!"
nekem az install utén csak az marad h kilép.. mire gondolhat ez? ti hogy raktátok fel?
elõre is köszi
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
egy csomószor letöltök egy addon autópakkot, és miután lejött a fájl, egy ismeretlen fájltipusként szerepel, ami valami z betûre végzõdik. Hiába nevezem át exe,zip,rar fájlra, semmi se jó. Nem értem, ezek milyen fájlok? Hogy tudom õket telepíteni a játékba?
pls help me
Köszi
Üdv
Mission Impossible 2010: PRO Class
Virtual SimRacing
Nehany palyan es modban hibazik, villog valamiert. De van ahol sok vagy keves lehet a Bloom. A lassu (fps) erdeemes azert megnezni az .ini-t is, talan a Quality allitasok segitenek. Valszeg monitor tipustol (CRT/TFT), felbontastol, beallitastol is fugg, nem tudom hogy szazalekosan vagy fix pixelmerettel szamol. Az elelmosastol is valtozhat (en semmilyen antialiasing-et nem hasznalok).
HDR-hez mi kell letöltenem
Erre az oldalra már eltaláltam, de innen mit töltsek le?
http://boris-vorontsov.narod.ru/download_en.htm
TNX
Virtual SimRacing
Codies erosen ketlem, hogy HC szimet keszitene, ott a jatekelmeny az elsodleges, ilyeneket messzirol kerulni fogjak😉
Talan az "rF2.0"-ba mar beepitenek ezt azt, meg ha nem is ezeket pontosan, de szelesebb koru scriptelesi lehetoseget a valtozo szabalyoknak, lehetosegeknek. Egyeltalan ha lesz rF2.0, es ha egyaltalan hasonlo rendszeru (szabadon modolhato) lesz mint ez😉
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
VGP3_Hungaroring_Onboard (AVI, H.264, 10MByte)