rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Másrészt,ha a ford.számot megemeled a boxban,akkor (ha jól emlékszem) a boost karakteriszitika is eltolódik.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Engine brake map meg tényleg érdekes egy dolog,annak én sem látom túl sok értelmét.
Ha van boost állítási lehetõség,akkor nincs értelme a fordulatszám állíthatóságának (szerintem),ennek ellenére pár modban benne hagyják mindkettõt.
Az engine brake map, az a motorfék-hatást "kormányozza".Nem látom sok értelmét annak,hogy állítható legyen,de megírták a lehetõségét.Szal amikor elngeded a gázt,lassul a kocsi,és ennek a mértékét állíthatod ezzel a paraméterrel.
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
Brake Bias - a flékerõ eloszlása (Front, Rear)
TC Override - erre én is kiváncsi lennék
Launch Control - rajtprogram. Még nem találtam olyan custom utcai autót amiben van
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
break bias (F) ; (R)
TC Override
Launch control
ezek mik és mire valók?
elõre is köszi
itt érdeklõdj a WTCC-rõl
Ezzel még nincs is baj, de ha jól tudom minden autó és pálya letöltése külön pénzbe kerül. Ez így azért elég lehúzós... Ki is ugranék az ablakon, ha minden játék így mûködne. Mondjuk egy online FPS-ben real pénzért kéne 3 tár töltényt vennem. 😊 Biztos jó játék az iRacing, de nekem egyelõre elég az rF + az INGYENES, és ennek ellenére kiváló, nagyon profi benyomást keltõ HistorX-mod.
iRacingot kihagyom, inkább a Project Falconra vagyok kíváncsi..
Pedig kapnak hideget-meleget !
Mikor lesz kész, legyen már kész, miért nincs 3D fûszál stb ....)
eddig ezek azok a játékok amikért hajlandó lennék biztosan pénzt kiadni
csak sehol se kapni
Rally Masters
GP Legengs
Sports Cat GT
Viper Racing
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Es akkor iRacing. Szorozd be az elobbi koltsegeket 3-al😉 Aztan meg 3-al, mert csinaltak vagy 3 evig😊 Meg kellett venniuk az engine-t, es ott van meg a ~10 auto es vagy ~30 palyanak a liszensze, scannelesi koltsege stb😉 Gyorsan el lehet tapsolni azt a nehany milliot😉
Gondolhatod, hogy milyen arcot vag egy ilyen cegnek a fonoke, befektetoje, amikor benyogod, hogy neked nincsen penzed ilyenre, a warez jo...😊 <#idiota>#idiota><#zavart1>#zavart1>
Charade GTti
street legal racing -nek ?ft volt a fejlesztése?
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
Allitolag 8M dollart koltottek a programra (pl. liszenszekre, mivel minden auto es palya hivatalos, es persze a scanelesek sem lehettek filleresek). Most kozel 4000 felhasznalo van, es meg nem publikus a program (eddig csak meghivasos alapon lehetett bejutni, plusz az iRacing regisztracio utani meghivok). Nem neztem statisztikat, de ha a jelenlegi felhasznalok mindegyike befizetett 1 evre es vasarolt ezt azt (nem mindent) akkor talan a tizede mar megterult😉 A jelenlegi felhasznalokkal, ha mindenki folyamatosan frissitene a liszenszet, ~8 ev alatt jonne vissza a penz😉 Vagyis valamit biztos lepniuk kell😉 Persze ez csak akkor igaz, ha valoban 8 millat koltottek...
De a celkozonseg es a hasznalat miatt nem sok ertelme van hasonlitgatni😉 Teljesen mas vilag😉 Semmi csicsa, extra, modolas, szigoru szabalyok, kotott rendszer, teljesen puritan HC szimulator megszallottaknak, profiknak. Tobb tizezres kiadas, plusz az eves dija is haromszorosa egy atlag szimnek (pl. GTR, rF, RACE stb.)😊
az lenne a kérdésem , hogy amikor kiállok a boxba , beállok a téglalapba , a hudon be tudom állítgatni a dolgokat,
naszoval utána meg kell még nyomnom valami gombot vagy elkezdik csinálni a srácok maguktól?
mert amikor bementem letört jobb elsõvel bizony nem javitották meg..)
Remélem rF-hez megcsinálja majd vki 😛
\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com
ott meg:
F1RFT.rfm mismatch: will be kicked from race
FUJI 2007.tds mismatch...
? .. 😞