rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mert egy jól megirt boost program a fordulatszámot is változtatja a boost változtatásával,és ezt menet közben is megteheted,ellentétben a fordulattal,amit csak boxból szabályozhatsz.
Másrészt,ha a ford.számot megemeled a boxban,akkor (ha jól emlékszem) a boost karakteriszitika is eltolódik.
bardocz
Ezt mindig beállítom,amikor felugrik az ablak,és egy kis idõt vár is erre,és utána mondja,hogy kész a csapat.Csak azt szeretném,hogy ez az idõ elég legyen egy kanyargós részen is arra,hogy mindent beállítsak.
lac coo
Gopndolom tavaly még volt F1-ben valami motorfék állítás, szabályozás .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

szerintem nem lehet.Alapvetõen az elõre beállított üzemanyag,guminyomás,stb. lesz elvégezve,kivéve ha sérült a kocsid,mert akkor automatikusan javítják.Szal célszerû box elõtt benézni ebbe a menübe,hogy minden a terveink szerint van-e.Ha nem,akkor módositani kell,majd "pit request"
bardocz
Boost meg rpm limit miért nem jó együtt?

Engine brake map meg tényleg érdekes egy dolog,annak én sem látom túl sok értelmét.
Forma1-ben már általában van,de egyébként bármelyikben meg lehet csinálni,csak ahol a valóságban nem használják,ott a szimulátorban sem írják meg.

Ha van boost állítási lehetõség,akkor nincs értelme a fordulatszám állíthatóságának (szerintem),ennek ellenére pár modban benne hagyják mindkettõt.
Az engine brake map, az a motorfék-hatást "kormányozza".Nem látom sok értelmét annak,hogy állítható legyen,de megírták a lehetõségét.Szal amikor elngeded a gázt,lassul a kocsi,és ennek a mértékét állíthatod ezzel a paraméterrel.
bardocz
Nameg akkor már,a motornál akkor fordulton,meg hûtõrácson kívûl mit állítok?😄 Engine brake map pl mi?
bardocz
És ez milyen autóknál mûködik?
bardocz
Valahogy be lehet állítania,hogy amikor kiírja,hogy boxba kell mennem akkor mondjuk egy enterre fogadja el a dolgokat,amiket beállítottam?Elé szar egy kanyargós részen cseszekedni azzal,hogy beállítsak mindent,meg megnézzem a gumikat kell-e cserélni.

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Hidd el, hogy a kiadás nagyon jó szûrõként mûködik. Nincsenek szembe közlekedõ ellenfelek, vagy balesetek az elsõ kanyarban. Mindenki vigyáz mindenkire, mivel általában mindenki profi és motivált a balesetmentes versenyzésben.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Firerock
linket lécci

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Ameddig nyomod ezt a gombot,addig a maximális teljesítménnyel üzemel a motor(10-es booston),akármilyen boost-ot állítottál be a setupban.
bardocz
Akkor viszont hasztalan😄
lac coo
TC Override : amíg benyomva tartod a beállított gombot megszûnik a kipörgésgátló .Kanyarban, vagy kicsúszárkor hasznos lehet ....

bardocz
TC-s nem a kipörgésgátló?Azt illik kikapcsolni<#idiota>
ChuckyHUN
Engine boost - teljesítményt tudod állítani, amolyan presetek
Brake Bias - a flékerõ eloszlása (Front, Rear)
TC Override - erre én is kiváncsi lennék
Launch Control - rajtprogram. Még nem találtam olyan custom utcai autót amiben van

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

bardocz
Bockbierbude-s dolog meddig tart,míg letölti magát?:\ Már egyszer végigment a pályákon,modokon,mindegyikhez mutatta a képet,de most meg csak egy lista van,ahol írja mit tölt le,meg mit nem...GTL-nél nem szarozott régen,fogta,leszedte,berakta ahelyére,és kész is.
Olyanból van pár, pl. A liga, google kidob párat.

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Firerock
ás valami olyat ahol kezdõ f1esek vannak és ingyenes?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

+temporary boost
Engine Boost 1-10,
break bias (F) ; (R)
TC Override
Launch control

ezek mik és mire valók?
elõre is köszi
köszi!

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9102561&la=81745473

itt érdeklõdj a WTCC-rõl
tud valaki ingyenes ligát, ahol nem f1 van (nyitott), hanem pl. túra autók?

"Tobb tizezres kiadas, plusz az eves dija is haromszorosa egy atlag szimnek (pl. GTR, rF, RACE stb.)😊"

Ezzel még nincs is baj, de ha jól tudom minden autó és pálya letöltése külön pénzbe kerül. Ez így azért elég lehúzós... Ki is ugranék az ablakon, ha minden játék így mûködne. Mondjuk egy online FPS-ben real pénzért kéne 3 tár töltényt vennem. 😊 Biztos jó játék az iRacing, de nekem egyelõre elég az rF + az INGYENES, és ennek ellenére kiváló, nagyon profi benyomást keltõ HistorX-mod.

iRacingot kihagyom, inkább a Project Falconra vagyok kíváncsi..

lac coo
És ezt számolva, micsoda értéket állítottak elõ az évek alat ta modderek !!!!

Pedig kapnak hideget-meleget !
Mikor lesz kész, legyen már kész, miért nincs 3D fûszál stb ....)

MaSzKa
de azzal az 1 játékkal sincs kisegítve

eddig ezek azok a játékok amikért hajlandó lennék biztosan pénzt kiadni

csak sehol se kapni

Rally Masters
GP Legengs
Sports Cat GT
Viper Racing

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Alexease
Nem tudom a Street Legal mennyibe kerult, de ha mar Invictus. Dolgoznak ott vagy 50-en, ha csak a berkoltsegeket szamoljuk (normal, bruto fizetes, jarulekokkal) az van vagy 15-20 millio forint HAVONTA😊 Es akkor hol van meg az egyeb koltseg: iroda, gepek, software-ek stb.?!😊 Egy jatek fejlesztese minimum 1 ev, es akkor meg nincs is uj engine😉 Kezd el szorozgatni😊

Es akkor iRacing. Szorozd be az elobbi koltsegeket 3-al😉 Aztan meg 3-al, mert csinaltak vagy 3 evig😊 Meg kellett venniuk az engine-t, es ott van meg a ~10 auto es vagy ~30 palyanak a liszensze, scannelesi koltsege stb😉 Gyorsan el lehet tapsolni azt a nehany milliot😉

Gondolhatod, hogy milyen arcot vag egy ilyen cegnek a fonoke, befektetoje, amikor benyogod, hogy neked nincsen penzed ilyenre, a warez jo...😊 <#idiota><#zavart1>
Smicy2

Charade GTti

MaSzKa
az marhasok pénz

street legal racing -nek ?ft volt a fejlesztése?

Alexease
Szerinted, 18 millio forintbol milyen jatekot lehetne fejleszteni?!😊 <#zavart1><#wow3> PacMan-t basszus, telefonra😉 Vagyis ez, 18 millio dollar😉 Egy komolyabb jatek ennek a tobbszorose is lehet😊
bardocz
Olvass már vissza két sort<#wow3>
MaSzKa
ft?

Alexease
Akkor egy tizessel tobb😊)) De a 8 a vegen jo volt😉
18 millió

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

bardocz
Hát én az egészre kíváncsi vagyok,amit felsoroltál azok közül kb csak lfs-el játszottam😊
Alexease
Ha a fizikara, vezethetosegre, FFB-re, autokezelesre vagy kivancsi, akkor elsosorban az NR2003-ra hasonlit, es az LFS-re. Meg persze, egy kicsit a netKarPro-ra😉 Vagyis teljesen mas fizikai, gumi alapokon van, mint az ISI szimek (rF, GTR, GTL, Race stb.). A legnagyobb kulonbseg a szervezesben van, a versenyek lebonyolitasaban, a teljes rendszerben.
Alexease
Azt nem tudom😉
Allitolag 8M dollart koltottek a programra (pl. liszenszekre, mivel minden auto es palya hivatalos, es persze a scanelesek sem lehettek filleresek). Most kozel 4000 felhasznalo van, es meg nem publikus a program (eddig csak meghivasos alapon lehetett bejutni, plusz az iRacing regisztracio utani meghivok). Nem neztem statisztikat, de ha a jelenlegi felhasznalok mindegyike befizetett 1 evre es vasarolt ezt azt (nem mindent) akkor talan a tizede mar megterult😉 A jelenlegi felhasznalokkal, ha mindenki folyamatosan frissitene a liszenszet, ~8 ev alatt jonne vissza a penz😉 Vagyis valamit biztos lepniuk kell😉 Persze ez csak akkor igaz, ha valoban 8 millat koltottek...
bardocz
Jó lenne valami demó:S Kipróbálnám az ilyen hc szimeket,hogy mégis milyenek.
bardocz
1:32.857 Mid-Ohio Racex'07-es bmw(az ujjabik) milyen idõ?
copass
igen, látszik hogy eléggé átgondolt az üzleti része, de vajon mennyire fog ez megtérülni nekik?

Alexease
Az rF engine szebb, tobb a shader😉 De az iR sem ronda azert😉
De a celkozonseg es a hasznalat miatt nem sok ertelme van hasonlitgatni😉 Teljesen mas vilag😉 Semmi csicsa, extra, modolas, szigoru szabalyok, kotott rendszer, teljesen puritan HC szimulator megszallottaknak, profiknak. Tobb tizezres kiadas, plusz az eves dija is haromszorosa egy atlag szimnek (pl. GTR, rF, RACE stb.)😊
Alexease
Mas a FOV beallitas, es az rF-ben tobb a plusz csicsa a palyan, ami meg ratesz a sebessegerzetre.
Alexease
Az iRacing keszult LaserScan-nel (autok, palyak). Az autokon "minden csavar" modellezve van, a palyak lehet hogy "nem szepek" (bar boven megfelel), de legalabb pontos. Bar Silverton-on epp' nem latni a kulonbseget, de a lenyeg ugyis a reszletekben van (pl. palya egyeletlenseg).
bardocz
Méh kinnt a pályán állítsd be.
jol hangzik..) és akkor jöhetne az fGhez egy motogp mod.😊
az lenne a kérdésem , hogy amikor kiállok a boxba , beállok a téglalapba , a hudon be tudom állítgatni a dolgokat,
naszoval utána meg kell még nyomnom valami gombot vagy elkezdik csinálni a srácok maguktól?
mert amikor bementem letört jobb elsõvel bizony nem javitották meg..)
irlindy
Balatonring
Remélem rF-hez megcsinálja majd vki 😛

\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com

Na ilyenek nálam is voltak, nem értettem miért, meg olyan is, hogy hdv hiányzik stb. Egyszer csak jó lett, lehet, hogy újraraktam, nem tudom. Valaki biztos tudja a megoldást.

no valahova sikerült belépni..
ott meg:
F1RFT.rfm mismatch: will be kicked from race
FUJI 2007.tds mismatch...

? .. 😞