rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

petesilver
jöhet, szemrevételezéshez tökéletes! Meg ránézésre lehet használni belõle valamit! 😊

Mission Impossible 2010: PRO Class

lac coo
Na, hát én pont tudom ...😄DDDDD Falun, a szecskavágónkon volt valami ilyesmi ! 😊
Bár most ahogy mondod a kipofogó elõtt van valami dob ami akár turbo is lehet..vagy mi 😊)))

Alexease
Ez TwinTurbos, ha jol latom?!
lac coo
Ilyenem van, ha kell feltöltöm valahová :

petesilver
nem is azt akarok. Mire kijön az új Zonda Mod, ahoz szeretnék render scenet csinálni, a Zonda mellett lesz az új motor. Legalábbis az, amit Genovában kiállítottak 2007-ben. Az alapján csinálták a Grid Zonda motorját is, bár a magyar mod módosítva lesz, az Gridben ugyanis nincs megoldva a légbeömlés, én meg csinálok azt is, mivel nem véletlen van az új Zondán felül légbeömlõ nyílás. Lecsukva mitse számít, de a nyitott spinnél jól fog kinézni.

lac coo
Hát , jobban jársz, nekem van egy motorom asszem ,de az nem igazán lowpoly 😊

petesilver
De asszem nekiállok, megpróbálom megcsinálni az új Zondamotort magam, aztán meglátom mi lesz belõle 😊

Alexease
En is csak fizetosoket talaltam.
petesilver
Köszi! Jól jönne, kerestem neten, de ami már jó, az mind fizetõs 😞

Alexease
Nem talaltam motort, de holnap megkerdezem a sogorom, O nagy gyujto...😊
petesilver
btw:Those new inlets are rumored to feed a supercharged version of an AMG-sourced 5.4-liter V8 – the same 680-hp mill that powers the McLaren SLR. Partnered with Pagani's extensive use of carbon fiber and other lightweight components, there's little doubt that the new Zonda will crack the three-second mark to 60 and continue on to a top speed of well over 200 mph. No production dates are available yet, but expect the new model to debut sometime next year.

Vagyis ez a legtöbb lóerõs motor hír az R-es Zondáról eddig, amit terveznek belerakni. Ezt este találtam, amikor motort kerestem hozzá a neten 😊

értem, okés, köszi 😊

JuanG

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Alexease
Szerintem, mielott beleveted magad az egeszbe es mindent megkerdezel, erdemes elotte vegig bongeszni a banner alatt talalhato linkeket. Ott minden megtalalhato. Foleg rFactor Central, NoGrip, RaceSim Tracker.
Ha kersz valamit, es ha valaki segit, O sem fog mast csinalni, csak vegignezni a linkeket es ott rakeres😊 Egyszerubb es gyorsabb ha kell valami, hogy magad megkeresed😉 Amugy szivesen segit barki, de ha epp nincs itt senki, akkor varhatsz 1 napot is😉

Pl.: FIA GT Championship 1.0

RaceSim Tracker GTR2 kereses
lac coo
Két nap alatt végig tolod mind az összes autót ? 😊)))

thank you 😊
egyébként nagyon megtetszett a játék, eddig LFS S2-õztem, de ez valahogy közelebb került a szívemhez 😊

GTR és GTR 2 modokat is tud vki honnan tölthetõk?
Murciélago R-GT-t akarok a legjobban, please.

<#buck>
lac coo

most meg letöltöttem az rfactorcentral.com oldalról a 2005 F1-es szezont de az autók lokkolva vannak 😞 Hogy lehet unlockolni õket?
Üdv

ó, már rájöttem a megoldásra, már tudom hogy lehet autó modokat választani a játékban 😊

pediga játék mappájában a Gamedata mappában megmaradta a régi moddolt autók is, ez fura!

és az normális, hogy ahányszor felrakok egy új mod autócsomagot, az összes elõzõ autó eltûnik? Mert akkor mostmindíg játék elõttt azt a csomagot kell feltennem, amivel menni akarok?

Üdv

JuanG
azok elérhetõek lesznek egybõl (legalábbis a többség)...

amúgy meg ha a játékban vagy - a boxban (ahol a setupolás is van), a chat mezõbe beírod: ISI_BABYFACTORY majd Enter, és akkor az adott mod vagy széria összes autóját megkapod, ha visszalépsz a fõmenübe...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

nah megvettem a játékot
de az elején egy halom autó nem érhetõ el, ezek szerint ha moddolok be a játékba pár uj autót, azok sem lesznek elérhetõek?
üdv.

bardocz
Sajna csak x360-as verziót találtam belõle :S
ennyi mindent bele lehet tenni? Nah ezt nem gondoltam volna... Akkor jó kis játék ez. Mondjuk én utcai Lamborghini-ket raknák bele a legszívesebben.

Alexease
A 2-es lemaradt😊)) De van Radical, Formula BMW es F3000 is, vagyis akkor mar RACE07 😉
lac coo
GTR2 .

bardocz
GTR is van?😮 Errõl nem is tudtam😄D
Alexease
Foleg, hogy van komplett GTL, GTR es RACE is az rFactor ala😉)))))
ó, vannak jó verdák, amik érdekelnek, most már tuti megveszem, köszi a linket! 😊

Alexease
Csak modolasra van a jatek😊
sziasztok
már két évnél is régebb próbáltam a demót elõször, de csak mostanság szántam rá magam a vásárlásra. Ám az autó listát elég gyérnek találom. Tényleg olyan jó moddolható a játék, mint mondják? Pl Lamborghini modelleket is tudok bele rakni?
köszi
Üdv

bardocz
Köszi,utánanézek!
Freedom88
erre rájöttem h nem kell belemenni😊 csak hát nem akarom h vége legyen a versenynek, mert egyszer vétlen hibázik vki

T.T.

a legjobban úgy, hogy elkerülöd a kavicságyat, a pálya mappájában a .tdf fájlban kutakodj
Firerock
tudnátok mondani egy olyan formula1es szerót ahol nem túl jó playerek vannak?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Freedom88
Gyors helpet pls!

Egy pályában hogyan lehetne meghekkelni, hogy ne fogjon annyir a kavicságy?

T.T.

copass
igen van, az IHRA Drag Racing nevû cucc, ez asszem kasznis, de van "hagyományos" dragster, eléggé hardkór a cucc.

Ginger17
<#taps>

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

bardocz
Hát csak hogy vegyem rá az ellenfelet,hogy gyorsuljon,sajnos buta számítógép😄
Alexease
Szimulatorrol nem halottam. Arkadba biztos van egytucat;D De itt az rFactor vagy az LFS, lehet gyorsulni😄
bardocz
Nem tudom hova írjam,de itt okosak vannak:létezik valami drag verseny szimulátor?Gúgli nem nagyon segített,és érdekelne a dolog.
Alexease
Nem tudok rola, de korbenezek...
petesilver
Alex! Nincs véletlen highres v8-as motor/motorblokk modelled valamilyen 3D formában?

JuanG
köszi a linkeket!!

gordon 24
Eredeti??

Ha nem egyértelmû a hiba.

Downhill!!