rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Mission Impossible 2010: PRO Class
Bár most ahogy mondod a kipofogó elõtt van valami dob ami akár turbo is lehet..vagy mi 😊)))
Vagyis ez a legtöbb lóerõs motor hír az R-es Zondáról eddig, amit terveznek belerakni. Ezt este találtam, amikor motort kerestem hozzá a neten 😊
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Ha kersz valamit, es ha valaki segit, O sem fog mast csinalni, csak vegignezni a linkeket es ott rakeres😊 Egyszerubb es gyorsabb ha kell valami, hogy magad megkeresed😉 Amugy szivesen segit barki, de ha epp nincs itt senki, akkor varhatsz 1 napot is😉
Pl.: FIA GT Championship 1.0
RaceSim Tracker GTR2 kereses
egyébként nagyon megtetszett a játék, eddig LFS S2-õztem, de ez valahogy közelebb került a szívemhez 😊
GTR és GTR 2 modokat is tud vki honnan tölthetõk?
Murciélago R-GT-t akarok a legjobban, please.

Üdv
Üdv
amúgy meg ha a játékban vagy - a boxban (ahol a setupolás is van), a chat mezõbe beírod: ISI_BABYFACTORY majd Enter, és akkor az adott mod vagy széria összes autóját megkapod, ha visszalépsz a fõmenübe...
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
de az elején egy halom autó nem érhetõ el, ezek szerint ha moddolok be a játékba pár uj autót, azok sem lesznek elérhetõek?
üdv.
már két évnél is régebb próbáltam a demót elõször, de csak mostanság szántam rá magam a vásárlásra. Ám az autó listát elég gyérnek találom. Tényleg olyan jó moddolható a játék, mint mondják? Pl Lamborghini modelleket is tudok bele rakni?
köszi
Üdv
T.T.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Egy pályában hogyan lehetne meghekkelni, hogy ne fogjon annyir a kavicságy?
T.T.
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen