rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
Múltkor volt doq-on a Le Mans történelmérõl,és ott régen max sebességnek 400-at említetek,úgyhogy nem sok <#vigyor3>
Alexease
Mar szerintem a 330 km/h is sok😉
copass
azbeszta... dúrva, de azért milyen rohadt nagy esõben mentek, szóval eleve nem értem hogy miért nem fújták le a versenyt?

bardocz
Mér nem tudok '79-es Le Mans-on az egyenesben 330-nál többet menni astonnal?😞 Hátúl a szárny már kettes állásban van,összetartás is aszem nulla,difi direkt 45%-os a kigyorsításra,és a 330-at nagyon nehezen éri már el.
Alexease
Finish him!<#zavart1>
Ingy
Mortal Kombatban nem látni ilyen szép lábsöprést <#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

bardocz
Hogy tudnak még ma is így kigyulladni az autók?Hihetetlen.
bardocz
Másfél perc alatt milliárdos károk<#idiota>
A csávó akit felöklelte a viper,szerintem annak az az élete legszebb pillanata<#zavart1> Legalábbis nekem az lenne😄
Alexease
OltonPark, szerintem, eleve veszelyes😊)
Ez 2008-as, Abbott torte meg magat, kigyulladt, de szerencsere gyorsan eloltottak. Hunter Abbott Crash @ Oulton Park 2008
Ingy
hát ez nagyon duwwa :o

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Dzsezi
Pedig egyik arcot felöklelik.
Alexease
Roncsderbi😊 Nem serult meg senki.
MaSzKa
<#worship>

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

TitaniumRR
Bocsánat - tényleg.

Sajnos a gyártó cég boltban nem árusítja. Egy pár db szimulátor játékom van. Azokat meg lehetett vásárolni a hagyományos módon.
Dombornyomott kártyám már nincs, s csak az irodámban használok netet. Otthon nincs. Szeretném kipróbálni a játékot, viszont falakba ütközöm.

Ha úgy gondolod, töröld a warez-es hozzászólásom, hiszen én sem tartom etikusnak.

Kérlek, ellenben, vmilyen megoldás alternatívát ajánlani nekem.

A köszönöm, nálam természetes. <#zavart1>

Captain Sonar 2024 Remake

Alexease
Nem kaptal volna nem tetszo valaszt, ha torlom az eredeti warez uzenetedet😉
Csak azert hagytam bent, mert volt "koszonom" a vegen, ami manapsag ritkasag😉 Sot! Nagy betuvel kezdted a mondatot, hasznaltal vesszoket es a mondat vegen pontot! Ez mar kiemelkedo😊
Ezert bent hagytam, talan lesz valami valasz (en nem tudom, sose hasznaltam rF warez-t). Amugy a warez szivatos es mukodesben is problemas.

ui.: Ez nem azt jelenti, hogy lehet warezolni, ha koszonom van a mondat vegen😊 Egyedi eset volt😊<#zavart1>
pointer4
Csak a kedvedért elteszem ilyen Maszka jelzéssel az install mappámba 😄
lac coo
Pedig valamit csak elrontottál a 4 lépésbõl, bár a legjobb megoldás ha megveszed...
Warez elég szopatós ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

TitaniumRR
Igazán hízelgõ :-)

Ha neked lövésed nincs vmihez és így válaszolnak egy kérdésedre, örülsz neki?

lac coo
Olvasd el még tízszer amit itt is leírtál, és talán rájössz mi a hiba 😊)))

TitaniumRR
NEED A LITTLE HELP.

Megkaptam lemezre írva az RFactor-t, s a következõ kérdésem van.
1.lépés - telepítés
2.lépés - patch telepítés
3.lépés - "Rfactor.exe" file-t át kell írni "Rfactor.ex_"-re
4.lépés - az 5. könyvtár teljes tartalmát bemásolni az Rfactor könyvtárba.

A másolás közben "már meglévõ file-t átírja-e az újra" kérdésre én az "igen mindet" gombot nyomom. 15-20 perc alatt végez a másolással és akkor jönne a katarzis.

A következõ a gond: indítanám a játékot, de az ikonjára kattintva csak a képernyõ kalibrálás ablak jön fel számtalan beállítás és O.K.-zás után.

Szeretnék megoldást találni a problémára, s hogy elinduljon a játék.

Ebben kérem a segítségeteket. Köszönöm.

MaSzKa

MaSzKa
van hozzá patch és plus pack és megapack is a csomagomba 😛

pointer4
Na majd este jól megnézem, mer minden moddal elindult eddig még alapból, de historic-al nem. De nem is foglalkoztam még vele 😊 .
Alexease
Latod, megy ez neked😊
Amugy THX sokak neveben, ha mukodik😉

En nem hasznalom, nem is erdekel, igy tobb infot nem tudok errol adni. Annyira meg nem erek ra, hogy masok helyet Google-zak😊 Ha tudom, az alapinfokat, linkeket kiteszem a banner ala, a kerdesre az iranyt megmutatom, akit valoban erdekel, az meg tudja oldani😉
MaSzKa
historic indul 2féle képpen is

pl saját menüvel és simán is

így azzal is mennie kell

pointer4
Mondjuk nem értem mi a bonyolult rajta, kikapcsolod a lökött tv logokat, két gördítõ sáv van, az egyik az alapértelmezett stylok-at mutatja, a másik a modjaidat. Összerendeled, azt pá 😄
Inkább arra jöjj rá, hogy historic moddal hogy kell elindítani 😊
MaSzKa

MaSzKa
várjál lesz 1 Full pack 30perc és feltöltöm valahova 😄

köszönöm!!
MaSzKa
bardocz
Te most tulajdonképpen mirõl beszélsz?Nehogymár mindenkinek minden baját Alexease-nek kelljen megoldania😄
MaSzKa
nagyon megköszönénk ha te össze szednéd 1 rar.ba 😄

3szavas FAQ elég lenne

Alexease
Banner alatt, rFactor Central, TV Style Display uyil, kiegeszites, mod. Minden infot el kell olvasni rola, ra kell keresni, forumozni kell es sokat allitgatni..., mivel maceras😉
lac coo
Az kb semmit nem szeret, majd rájössz 😛

rvn
ok megoldódott csak wide felbonást nem szerette nekem

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

rvn
nyomogatom én ittt a tvtyle nevü prgramba leirt gombokat de nincs hatás! Valaki le tudná irni a használatát

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

Fel kell telepíteni. Ha fennt van az F1rft akkor az UTILS mappában van ha jól tudom. Ha felraktad, kiírja milyen gombbal mit tudsz állítani.

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

rvn
Üdv! Azt hogy tom bekapcsolni h oldalt azt a színskálás fordulatszámméröt ami a tvs közvetítésekkor is beraknak néha azt én is bekapcsoljam a játék közbe? F1rft 2008ról van szó

Istencsászár
fel

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
DE a fûrõl felveri azért a port, nem ? Mintha én így látnám .

sztem amig kicsit is aszfalton van,addig aszfalt.Viszont a kerékdõlést figyelembe veszi.
copass
egy cockpit naplója
ez naggyon komoly!!!!<#worship>

lac coo
Gumi fizikát hogy számolja rF : ha csak félig megy le a gumi a fûre akkor fele annyira csúszik mintha teljesen füvön járna ?

Biztosan van rá valami trükk...talán nem engedik fel a gázt teljesen...sõt ez valószínû
lac coo
Én nem igen értek hozzá, azt hívom félautomata váltónak amit csak nyomkodni kell 😄DDD Se kuplung se semmi ...
De ha lábban blippelnek ,akkor tudnak valamit a fiúk 😛

F1-rõl beszélünk...természetesen
Nem ad,és nincs már félautomata váltó.Szekvenciális váltó van,de nem félautomata.
lac coo
Szerintem gázfröccsöt most is ad a félautomata váltó .

Szerintem magát a motorfék effektust nem állították...sztem.A motorfék hatás adott,a motorra jellemzõ hatás,és függ az áttételtõl is.A motor kompressziójából és az alaktrészek tehetetlenségébõl fakad.A motorfék hatás,a nagy kompresszió miatt visszaváltáskor akár blokkolhatja a hajtott kereket,instabillá válik az autó,különösen kanyarban.Erre használtak egy olyan elektroinikát,ami a váltások közt gázfröccsöt adott,így csökkentve a nagy nyomatékváltás hatását.na ezt tiltották be 2008-tól a F1-ben.(is)