rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
A csávó akit felöklelte a viper,szerintem annak az az élete legszebb pillanata<#zavart1>#zavart1> Legalábbis nekem az lenne😄
Ez 2008-as, Abbott torte meg magat, kigyulladt, de szerencsere gyorsan eloltottak. Hunter Abbott Crash @ Oulton Park 2008
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
Sajnos a gyártó cég boltban nem árusítja. Egy pár db szimulátor játékom van. Azokat meg lehetett vásárolni a hagyományos módon.
Dombornyomott kártyám már nincs, s csak az irodámban használok netet. Otthon nincs. Szeretném kipróbálni a játékot, viszont falakba ütközöm.
Ha úgy gondolod, töröld a warez-es hozzászólásom, hiszen én sem tartom etikusnak.
Kérlek, ellenben, vmilyen megoldás alternatívát ajánlani nekem.
A köszönöm, nálam természetes. <#zavart1>#zavart1>
Captain Sonar 2024 Remake
Csak azert hagytam bent, mert volt "koszonom" a vegen, ami manapsag ritkasag😉 Sot! Nagy betuvel kezdted a mondatot, hasznaltal vesszoket es a mondat vegen pontot! Ez mar kiemelkedo😊
Ezert bent hagytam, talan lesz valami valasz (en nem tudom, sose hasznaltam rF warez-t). Amugy a warez szivatos es mukodesben is problemas.
ui.: Ez nem azt jelenti, hogy lehet warezolni, ha koszonom van a mondat vegen😊 Egyedi eset volt😊<#zavart1>#zavart1>
Warez elég szopatós ....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Ha neked lövésed nincs vmihez és így válaszolnak egy kérdésedre, örülsz neki?
Megkaptam lemezre írva az RFactor-t, s a következõ kérdésem van.
1.lépés - telepítés
2.lépés - patch telepítés
3.lépés - "Rfactor.exe" file-t át kell írni "Rfactor.ex_"-re
4.lépés - az 5. könyvtár teljes tartalmát bemásolni az Rfactor könyvtárba.
A másolás közben "már meglévõ file-t átírja-e az újra" kérdésre én az "igen mindet" gombot nyomom. 15-20 perc alatt végez a másolással és akkor jönne a katarzis.
A következõ a gond: indítanám a játékot, de az ikonjára kattintva csak a képernyõ kalibrálás ablak jön fel számtalan beállítás és O.K.-zás után.
Szeretnék megoldást találni a problémára, s hogy elinduljon a játék.
Ebben kérem a segítségeteket. Köszönöm.
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Amugy THX sokak neveben, ha mukodik😉
En nem hasznalom, nem is erdekel, igy tobb infot nem tudok errol adni. Annyira meg nem erek ra, hogy masok helyet Google-zak😊 Ha tudom, az alapinfokat, linkeket kiteszem a banner ala, a kerdesre az iranyt megmutatom, akit valoban erdekel, az meg tudja oldani😉
pl saját menüvel és simán is
így azzal is mennie kell
Inkább arra jöjj rá, hogy historic moddal hogy kell elindítani 😊
http://www.filefactory.com/file/e1cf57/n/TVStyle_09_plus_upgrade_rar
http://www.racingontheweb.net/RotW.forums/index.php?act=ST&f=15&t=1097&st=0#entry8522
3szavas FAQ elég lenne
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
ez naggyon komoly!!!!<#worship>#worship>
De ha lábban blippelnek ,akkor tudnak valamit a fiúk 😛