rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Most próbáltam ki a PCC05 moddal. A menüben olyan 250mb. Aztán elinditottam teszten a Lienz-i 24órás nagypályán. Ott már 460megát zabált. És ahogy mentem rajta lassan nõtt, gondolom amiatt is hogy bármennyit lehet a raplaybe visszatekerni. Majd elinditottam egy versenyhétvégét 20 autóval. Ott már felugrott 920 megára.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
van egy torrent oldal, ahol rfactorhoz lehet cuccokat letölteni, az kéne nekem, elõre is tnx, ja és persze PÜ-be küldjétek aki tudja mirõl beszélek.
Virtual SimRacing
Az mennyire természetes, hogy Windows VISTA alatt az rFactor több mint 1 GB memóriát zabál? Nemrég még XP-t használtam, és ott is több 100 MB-ot használt, de azért közel sem 1 GB-ot. Azt értem, hogy VISTA alatt a játékok futtatásához több memória kell, hiszen maga a VISTA is alapból többet igényel mint az XP, de az nem világos, hogy egy alkalmazás önmagában is miért eszik több memóriát.
most van a wu éppen..
mms://str.gigawave.uk.net/GT1Live
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
http://video.racing.hu/vsr_htcc_bukarest_bmw_320si_2006
Virtual SimRacing
Factor_BucharestRing_2007_Beta_2007
GT bukarest élõ mms://str.gigawave.uk.net/GT1Live
on
Ez pálya elkészült már valamelyik gamebe?
"Esetleg valaki megosztana velem valami trükkös setup részletet hogy elõbb gyorsithasak ki?"
Ez nem biztos, h setup probléma😊 Ha túl túlkormányzott a kocsi akkor lejjebb veszed a zár értékét gyorsításnál a diffinél. Amúgy meg ezer oka lehet.
\"i have to keep speed limit, but i don\'t give a shit\" - \"keep pushing\"
hétvégenként van, ma volt a németo. nordschleife, én feszt csorgatom a nyálam, csodásak ezek a gépek.
ne kellljen végig nyomogatni 1-9-ig pl km/h forsulattsámmérõ HUD stb
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
http://cob24.sharebigfun.com/d/sfohglkne/0CxPxxJ48AA33840E/UKrally_RK.rar.htm
egyébként mióta nem iszol, azóta jó nagy hülyeségeket tudsz kitalálni, gondoltam ezt közzéteszem, hogy érezd a törõdést 😉
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
Let the good times roll.
Az is nagyon jó lenne. Ki szeretnék iratni vele infókat a képernyõre, meg ordulaszámmérõt meg minden jót amit cak lehet és érdemes.
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
[/img]
De kipörgésgátló részen mit akarsz állítani?Vagy bekapcsolod,vagy ki,de nagyon több lehetõség nincsen.
Help!
Az hogy az autó nm igy szokott kiállni a boxutcából, nem igy kéne neki. És azért boxutcait linkeltem hogy még véletlenül se azt mondjátok hogy balfaszul vezetek és azért áll keresztbe. De minden kanyarban ugyan ezt csinálja. Gondolom a kipörgésgátló részt nem tudm jól beállítani az rfactorban. Ha valaki tudna segiteni azt nagyon megközönném!
Próbálj a szárnyakkal,diffivel,steering lockkal játszani,meg a hátsó anti roll-t próbáld lentebb venni.
Letöltöttem az F1RFT modot a netrõl és feltetem az rfactorhoz.
Van egy olyan problémám vele hogy az autó minden kanyarban kipördül (pedig nem vagyok kezdõ) hiába állítom be az autót (még a legnagyob szárnyállásnál és legpuhább hátsó felfüggesztés esetében is).
Az autó már akkor keresztbe áll mikor kigurul a garázsból a boxutcára pedig akkor nem i én irányítom....
Kérlek segitsetek nekem és áruljátok el mit állítsak be hogy játszható legyen számomra a játék mert egyszerûen nem tudok végigmenni egy 100%-o versenyt anélkül hogy 3-4x keresztbe ne álljak a kanyarokban!
Nagyon szépen köszönöm elõre is a segitséget!
Ligánk hamarosan teljesen megújul új külsõ és belsõ elemekkel. Reméljük az új név és a több bajnokság mindenkinek fel fogja kelteni az érdeklõdését. Szeretnénk egy önmagában teljesen színvonalas bajnokságot kialakítani mindenki számára. Idén 4 Bajnoksággal fogunk nekivágni az esztendõnek, hogy mikor is? Terveink szerint október végén kezdõdne a bajnokság. Hangzik el a kérdés nem túl korai ez a nagy készülõdés? Szeretnénk, ha addigra minden úgy alakulna, hogy meglegyenek, a létszámok az emberek megismerjék egymást és kialakítsanak egy színvonalat a ligán belül. Az hogy milyen bajnokságok lesznek az F1 League mellett még kérdéses, de egy biztos a DTM. A másik 2 bajnokságot ti dönthetitek el hamarosan a HSRL oldalán méghozzá szavazás formájában! Mivel a szerverbérlés is pénzbe kerül, sajnos ki kell térnünk az anyagiakra is mely a jövõre nézve egyénenként 2000Ft lesz 1 évre. Ami kellemes árnak mondható.
Honlapunk : http://hsrl.extra.hu < Regisztráljatok újra.
Köszönjük a figyelmet!
A Fõ szervezõk: Bonfire & Red Devil<#wave>#wave>