rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szisztok.

Köszönöm szépen a tanácsokat, sikerült elinditani az Rfactort.

Alexease, felhívó írása arra késztetett, hogy ismételten ellenõrizzem a játék fúttatási jogosultságát a Vistában.
Mint ahogyan írtam, a Vista is új számomra.

A megoldás, ha valakinek hasonló gondja lenne, a következzõ:

Az asztalon lévõ Rfactor ikonra ráklikkelni az egér jobb gombjával. Tulajdonságok. A feljövõ menüben, a kompatibilitás fület választva, engedélyezni az XP-s lehetõséget, valamint a rendszergazdaként történõ indítást.

S, lás csodát. Én most látom. Csoooo...dáklatos. Minden fullon van, nagyon szép. 51 autos rajtott kezdeményeztem, próba ként, de nem gond a gépnek. A frame 116 alá nem ment. Nagyon örülök, és még egyszer köszönöm a segítségeket.

Biztos van egyszerübb megoldása, de elöször a Vistát meg kell ismernem.

MFR online baráti társaság http://autoklub.lapunk.hu/ GTR2

pointer4
64 bites a vista?
copass
mióta várom én ezt!<#taps> egy tonna videót láttam már legendcars versenyekrõl,és hát kíváncsi leszek hogy milyen lett a fizika,elég régóta fejlesztgetik.

arty
és a legutolso patch is fel van téve? milyen verzioju az rfactorod?

Forza.

eredeti vistával én is ugyanezt tapasztaltam, gyakorlatialg ugyanilyen teljesítményû géppel, úgy tudtam csak megoldani, hogy az eredeti vistát töröltem és telepítettem a helyére jó kis tört xp-t (sp3), azóta nincs bajom

Alexease
Akkor talan valami Vista gyokerseg (felesleges a Vistat eroltetni), vagy valami jogosultsagi beallitas az rF konyvtarara.
Szia.

Bocs, de eredeti az Rfactor is meg a Vista is.

lac coo
Hát ha már tellett új gépre, pár ezret még spórolj össze egy eredeti játékra, legalább is a warez szokott ilyeneket csinálni ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Sziasztok.

Segítséget kérnék.
Szerencsémre sikerült egy erõs gépet vásárólnom, amire a Vistát telepítettem.
E8500 proci, ATI hd4850 videókártya, 4 Gb DDR3 ram.

Feltelepítettem az Rfactort ami a korábbi gépemen jól müködött, csak kicsit szagatva, de a fenti konfigon nem akar elindulni.
Vagy is, a video tesztnél kidobja a Video Setup beállítási lapos, és bármit csinálok, az oké után ismét ellenõrzi a video beállítást, majd vissza jönn a Video Setup lap.

Sajnos, vagy hál istennek, új a konfig, új a Vista, ezért tanácstalan vagyok. Visszaolvastam a fórumban, de nem találtam olyan hozzászólást ami orvosolná a problémámat.

Kérlek segítsetek. Elöre is köszönöm.

lac coo
Hát max a készítõket, tudnák elõvenni, páran már belebuktak , akik elszerették volna érni, hogy ne lehessen ilyen szinten moddolni rFactort ... Ha jól tudom, persze ....

Alexease
Mi, az iRacing palya?😊
Ha ki is lehetne szedni ertelmesen, torzitas nelkul, es valaki raaldozna nehany hetet 1-1 palyara, az iRacing (mint ceg), azonnal tamadna😉 El tudnek kepzelni egy hivatalos jogi lepest is az rF ellen, mint szabadon modolhato cucc😉 Meg a kezdetekkor, amikor meg az iRacing FIRST-volt, es visszavasaroltak a NR liszenszeket, Ok voltak az egyetlenek, akik hivatalos lepeseket tettek az ellen, hogy mod-oljak, modositsak a mar reg nem kaphato, regi programjukat.😉
Alexease
SPACE-szel lehet kikapcsolni az overlay-t.
lac coo
Vajon mikor kerül bele rFactroba 😊)))

A replay alatt hogyan tûntetted el a képrõl a fölös cuccokat, vagy csak levágtad Vegasban?

MaSzKa
Alexease egy újabb videót készített amelyben a valódi autóversenyzést hasonlíthatjátok össze az iRacing-es versenyzéssel.
Ezúttal a Skip Barber versenysorozat valódi és számítógépes verzióját nézhetitek meg osztott képernyõn egy kör erejéig a Virginia International Raceway-en.<#taps>

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Alexease
Es hogy legyen rFactor is (de megis egy kis iRacing-gel😛), megjelent a Legends Cars MOD 1.0.

http://www.rfactorcentral.com/detail.cfm?ID=Legends%20Cars

Cowek
20$ egy hónap, de egy év 156$ amihez jár 60$ bónusz amit le lehet vásárolni pályákra és autókra.

http://www.f1-info.hu/

solo
menynit kóstál a gamma? egy évre 50?(jó sok mappal, meg sok verdával.)

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Alexease
A fak azok lenyegtelenek, azok csak mutatoban vannak😉 Ami lenyegesebb, az egyeletlenseg es a tapadas az uton😉 Azok is pont ott vannak😉
bardocz
Bazmeg 😮

Bárcsak lenne demoja,meg tudnám megvenni.Eszméletlen,még a fák is ugyanott vannak.
Alexease
Mivel beallt a topic mint a szog, igy egy kis reklam belefer az iRacing-nek😉

iRacing vs. Real - Skip Barber - VIR Full
Alexease
Ezt rossz topic-ba irtad (de a masikban mar ne kerdezd meg😛), nincs tort verzio, nem is lesz a jellege miatt, amugy meg 20$-ert kiprobalhatod 1 honapig😉
Firerock
ennek az Iracingnek nincsen valami t9rt cucca?kipróbálnám

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Köszi
lac coo
IRacing topikba 😊))))) Asszem Falcont írtak, de lusta voltam visszakeresni ...

MaSzKa

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Alexease
Nincs fent nekem az a MOD, de nem stimmel a HDV beallitas. Valszeg tobb al-mod van benne (Simgle, Multi stb), es nem azzal akarsz csatlakozni ami a szerveren van. Vagy valaki modositotta a HDV file-t (Te vagy a szerver)😊))
Alexease
Nem tudom, hol olvastad?
rvn
mi az az f1rtf .hdv eltérés ez mitöl van? Senki?

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

lac coo
ISI Falcon (vagy mi ) engine , azmiaz ? 😊

Köszi
Alexease
rFactor Central - TV Style Display
Infokat olvasd el!!!!!
Sziasztok!Honnan lehet letölteni azt a fordulatszámmérõt amin a számok is megvennak illetve mutatja a fékerõt?
rvn
mi az az f1rtf .hdv eltérés ez mitöl van?:s

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

Alexease
Sajnos csak a d3d9.dll ami dinamikusan linkelheto, masrol nem tudok😞
SitatiS
csítelj egyet..

Test napra be,chatbe beír
ISI_BABYFACTORY és enter.
Tiéd lett mind!😄

Let the good times roll.

Skacok

Valakinek van CTDP 2005 höz patcha... ....tudtok e megoldást arra ,hogy mért nem vehetõ minden autó!!??csak a minardi

köszi
Danecay
De most tényleg. Mára már teljesen elérhetõ árfekvésbe kerültek ezek a dolgok. Egy formula Logitech Force EX-et kb 10E Ft-ért meg lehet venni, vagy mondjuk e gy Logitech Formula Force GP-t még olcsóbban. Ha tényleg, hosszú távon akarsz autós játékokkal jászani, és most nem az NFS és társaira gondolok, akkor jobban jársz ha beruházol, legalább az elõbb felsorolt kormányok egyikére, vagy jobbra. Hidd el nagymértékben megkönnyítené a dolgod, plusz még a játékélményt is nagyban fokozná. Ha még csak most próbálod az rFactor-t, a fenti mondandóm akkor is igaz, plusz még annyival egészíteném ki a dolgot, hogy kormány nélkül helyesen megítélni sem lehet a játékot, mármint, hogy mennyire jó vagy sem.

Danecay
Ott a pont 😊

pointer4
Beállítasz a szomszédba és kölcsönkérsz egy kormányt 😊 Esetleg gamepadot, azon van analóg vezérlés.
Kösz a segítséget,végül úgy sikerült megoldanom hogy kitöröltem a két videót ami a játék elején van,és így most már megy. De most hogy letöltöttem a f1 es modot hozzá,az autó irányításával akadnak problémák. Kormányom nincs szóval bill-el tolom,és ha f1 es autóval megyek egy bizonyos sebesség fölött alig fordít valamit a kormányon,egyszerûen a gyors kanyarokat nem lehet bevenni vele. A többi autóval nincs ilyen gond. Mit kéne átállítanom hogy jó legyen?
pointer4
Alex, segíts légyszi ha tudsz 😄
Amikor kijött a Historic GT mód, akkor pakoltam fel a HDR effektet, még talán emléxel is írtam, hogy nem megy a tvstyle HistoriX-el. Megvizsgáltam közelebbrõl a TV-style-t, no igen az is a saját d3d9.dll (azthiszem ezaz) akarja felrakni, meg a HDR mód is.
Most vagy a HDR megy, vagy a TV-style, nincs ötleted a kettõ ötvözésére?
pointer4
Firerock
TAB

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Hy

Valaki agyon tanácsot,,sehogy se jövök rá,hogy ,hogy tudom eltüntettni az Fsone 2007 ben az autok felett lévõ neveket,biztos egyszerü ,csak nekem nem megy...

..........köszi
Alexease
Vikinek a hangja?😊 Egyszeruen csak Brit;D
bardocz
Azon beszartam😄D Pedig amúgy egy kurva jó sofõr,meg 5. sebességbe úgy mindenki az,még Viki is😄 Igazi hangja bár picit dominás,de nem baj😛
copass
rendesen vílágított a beszarásjelzõ!😄 de amikor üresbe nyomott egy padlót😊 nem normálisak amúgy meg!😊

Ingy
csak a balta arcu váltó miatt <#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

bardocz
😄D

Kicsit leizzadhattak.De itt is látszik egyértelmûen,hogy a Subaru a jobb<#smile>
JuanG

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty