rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Milyen élvezet? Egy autós szimulátor fizikájához moddolni egy motorkerékpárt? Ez nem élvezet, hanem egy valótlan irányítású valami terelgetése körbe-körbe (mert gondolom számodra is világos, hogy egy sportmotorkerékpár viselkedése teljesen más fizikai modellezést kíván, mint egy sportautóé, ráadásul még összetettebbet is). Persze ha az élvezet alatt az arcade motorkerékpár fizikát érted, akkor rendben, mert valaki az arcade játékokat is élvezi. De gondolom egy szimulátor topic-ban mégsem erre az élvezetre gondoltál.
"nem arra,hogy minél sínebb legyen a kocsi,mert annyira fasza a leszorítóerõ benne"
Azt hiszem ezen a ponton nem fogunk vitatkozni, a való életben is sportmocizok, átélem ennek az örömeit is.<#ravasz1>#ravasz1>
Annyit azért hozzáfûznék,hogy a rázókõ valószínû lapos lesz,mert motorokkal mennek majd rajta,de ennek igazából nem is lenne értelme rfactor alatt.
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Alex! Ez a pálya(+ a video) valami k..va jó.<#worship>#worship>
szerintem azért befejezhetnéd majd, jó lenne tolni rajta.
Hangulatos kis vidi.Grat!😊
Most már csak egy motor mod kellene hozzá.. 😊)
Let the good times roll.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Mission Impossible 2010: PRO Class
Ha valamire raillik, hogy teljesen ertelmetlen, akkor erre biztosan😉 Mivel meg el sem kezdtek epiteni a valodi palyat😊 <#idiota>#idiota>
Keresre csinaltam, csak hogy korbe lehessen menni rajta, hogy milyen is lesz igazabol (uszkve, kb, ugyahogy😄) Bo 1 het alatt keszult, raadasul csak ~2 naponta piszkaltam hozza, igy a minoseg adott😉 Jo sok polygon, keves textura, alacsony fps, no AIW, no CAM, DX7...😄
Egyelore csak egy bemutato filmecske, linket ne kerjetek. Ha a "celnak megfelelt", akkor talan lesz publikus link is.
Termeszetesen nem lesz befejezve a palya, mert se kedvem se ertelme;D
- rFactor - FormulaBMW - BalatonRing (AVI, VfW, H264, 35MByte)
- YouTube link, annak akinek "nem szereti" a gepe a H264-es videokat😊

Há Virág nim szábád cápcárázni <#idiota>#idiota>
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
Hát tudod, ha már te is sokat lógsz a Hungaroringen, mind a tribünön, mind pedig magán az aszfalton, te is kedvelnéd eme hazai pályát.
Keresnék a játékhoz Hungaroringet, minél újabbat!
Valamint egy utcai Gallardo-ra fájna a fogam, nem verseny Gallardo-ra.
Sehol sem találok ilyeneket, illetve olyat, ami mûködne.
Kérlek segítsetek ha vannak ilyenek!
Kösz
Üdv.
egyenlõre sajnos csak a race2play tagoknak érhetõ el...
remélem szokásos RSR minõség lesz 😊
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Real feel FFB plugin
\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com
\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com
rfactorba hol lehet beallitani hogy rezegjen a kormány ha pl kimegyek a fûre? thx
hajrá,lilák!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
X-FI tenyleg sokat szamit alaplapihoz kepest csak ajanlani tudom!!!
Enyem is elado,pc vegleges eladasa miatt!!
de volt Sound Blaster Live!-om
és Sound Blaster Live! 5.1 Digital-om is
de eladtam a Live-okat mert a Realtek HD Audio tökéletesen megfelel 7.1
szinte hetente új driverek jönnek hozzá és jó is integrálthoz képest
persze örülnék nagyon 1 Xi-Fi Gamer verziónak nagyon
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Na jó ugyse jelentkezett senki... Majd bele próbálom lehet.. Ha jól müködik lehet meg hagyom😄
Downhill!!