rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sajnálom.
nagyon élvezetes mod, és remek a társaság. 😊
zolee145
Szépen vagyunk. Ha az ember nem rak 11564651 szmájlit már nem is értik.😄

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Dietrich
annyira nem jött át, hogy reggel TS-en V8 nézése közben megállapítottuk, hogy benézted kinek írtam 😄

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Fokker
ahogy látom, csütörtök esténként van verseny. egyiken sem fogok tudni részt venni. bár úgy általában az online-versenyeket hétköznapra szervezik, úgyhogy marad az óra ellenfélnek. 😞

zolee145
Igen, neki.😄

Azt hittem egybõl átjön majd a poén, de ezek szerint tévedtem.😊

GX25
Sziasztok!

F1RFT 2010-hez van valami kiegészítõ, hogy esõs pályán lehessen esõgumit választani?

Dietrich
Ulvarnak?

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

zolee145
Honnan kellene ismernie a HRC-t?

Dietrich
idén nem volt.
ha lesz rf2-re biztosan lesz, feltéve ha a tag aki készítette az IC modot nem 100%-ban lett az iracing lekötelezettje.

Dietrich
Maszim VSR meg nem tudom milyen kezdeményezésben

segítek..HRC :p

Ulvar
Csak nem egyszerû leszervezni ha hû akarsz maradni a valósághoz.

BTW:

Reklám kép a szervezésrõl.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

SirAlo
erdekes hogy nincs pedig nagyon jo menni a champcar es indycar autokkal

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Ulvar
Tájékoztatlak hogy 1 éve nincs! 😊

Volt, de most nincs. Illetve ha jól vágom lesz Dan Wheldon emlékére egy ovál futam Maszim VSR meg nem tudom milyen kezdeményezésben. November végén de az egy futam!

SimaSuna
maszim.hu

ott szokott lenni. És nagyon nagyon jó 😊
SirAlo
Magyar rfactor IndyCar bajnoksagrol tudtok valamit? Nem igazan talaltam ilyen ligakat

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

surciHUN
Látom elég régen volt használva ez a topik, no de se baj 😊 Kérnékegykis segítséget. Letöltöttem a HRC modot, feltelepítem, meg is jelennek az autók nevei a játékban,de amikor ki választanám az Audi-t valami AudiS1.mas Hiba üzenetet kapok... már párszor újra raktam az egész játékot is, de hiába. Pedig nem régen még használtam az autót. Ha valaki tud erre valami megoldást legyen szíves és írja le! Elõre is köszi!

Köszi4 és azt milyen progival csomagoljam ki??
laller82
Csak, ha kicsomagolod a MAS filet és abban átfested, majd visszacsomagolod.

www.skincentral.hu

Hali!

Ki szeretném próbálni a VLN 2005 modot, de mikor indítom el, a menü helyett sötét képernyõt és egy egeret kapok, mi lehet a probléma?

A HLTC Team által készített lada vfts-en lehet a hátsó lámpa skinét változtatni?? Ha lehet hogy??
Gyere jelentkezz.
Még csak 1 futam ment le bajnokságból. Nem maradsz le semmirõl. 😊
Fokker
Köszönöm!

www.maszim.hu

jelentkezni itt:
http://maszim.hu/forum/viewtopic.php?f=3&t=1731
Fokker
Üdv!

Nem tudjátok véletlenül, a DRM Revival 1.1-es modhoz nincs online bajnokság? eddig magyart kerestem, de nem találtam. állítom, hogy a legjobb mod Rf alá.

bardocz
Én az Rf2-re gondoltam. CARS-ot vártam, de amíg nem lesz új gépem, addig hagyom. Esélytelen, hogy elfusson.
SirAlo
szerintem ido kerdese es online is lehet majd vele tesztelni, meg nagyon az elejen van , en is gondolkozok hogy befizessek-e egy 10 euros csomagra csak felek hogy Shift 2 fizikaja van😞

Alexease
Mivel most kezdtek a publikus fejlesztest, es 1 evet igertek a befejezesre, csak utana lesz erdemes iteletet mondani😉 Egyelore nem annyira rossz, foleg ha a napi dev-log alapjan haladnak, es ha hetente kapunk uj, javitott, bovitett verziot.
Persze, az lenne az igazi, ha latvanyosan foglalkoznanak a forumokban felvetett hibakkal es igenyekkel is😉
bardocz
Annyi kéne, hogy legyen pár hivatalos szerver az alap cuccokkal, amiken egész nap rövid sprintversenyek mennének, mint a bierbudes szervereken.
Nekem itt nagyon úgy tûnik, hogy megakadt a rázókõbe vagy a kijjebb lévõ a betonba. Elõfordulhat nagyritkán ilyen.😄 Amúgy jól néz ki. Szép meg minden. De még sok idõ mire minden kiforr. <#rolleyes>

\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipőjét húzza fel.\"

pointer4
Igen, megvette mindenki.
pointer4
Egyelõre a CARS ott tart fizikában, hogy ha nagy sebességgel kanyarodsz, akkor a formula autó kiborul a pályáról, annyira tapad 😄 Megemelkedik a belsõ fele, és kirepül 😄

100% töréssel 😄

Viszont nagyon aktív a fejlesztõ csapat, jó lehetõségek rejlenek benne!
Köztük te is, vagy mégsem?
Ezek szerint itt mindenki megvette a játékot, ugye?
arty
tudunk: vedd meg a játékot

Forza.

Nem, de nem is tudom, mit jelent pontosan, nem vagyok valami hozzáértõ.
Egyébként megveszek egy kocsit, és csak akkor tûnik el a kocsi minden része a kerekeken kívül, ha megveszem hozzá az upgrade-eket.
Ráadásul ilyenkor kiír valami hibaüzit, hogynem tudod vmit betölteni.
Erre tud vki vmi megoldást?
Persze de meddig? Biztos nem addig ameddig az iracing vagy a CARS bõvítgetve lesz. Aztán meg az rfactor 1 is így lett tervezve, aztán mi lett a fejlesztésébõl? Semmi.

kiforrt, online rendszerhez kell kötni a játékot és kész.
Elindult a játék, de ez ilyen 30 napos trial. Hol tudom a teljeset letölteni?
És a játékban is mikor pályát válaszotok, nem azok vannak, amik IRL.
Alexease
Elvileg az rF2-ot is folyamatosan frissitik, bovitik majd. Alapbol a tartalommal sem lesz gond, van/lesz benne nehany liszensz.

De valoban jo lenne, ha megoldanak a warezt es a rendszert, az csak nekunk jo, ha van beveteluk is, amibol tudnak tovabb fejleszteni, es nem csak orulnek neki, mennyire nepszeruek;D
Nightt
En is annak orulnek, ha nem lehetne warezolni, sokkal komolyabb lenne az egesz, egy csomo nem oda illo emberke eltunne...

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

rfactor 2-nek egy olyan rendszer kellene mint az iracing/CARS. azaz folyamatosan foltozgatni és csak eredetivel lenne tolható. lehet így nem lenne olyan népszerû, de aki valamennyire tényleg szimes, az perkáljon is már egy kicsit.... Mert így ha a CARS real konkurencia lesz és szimulátor, akkor többek közt a CARS tartalmával, és rendszerével, meg a csomó játékmóddal egyszerûen nem veheti fel a versenyt... hosszú távon biztos nem. Mert pl hiába jön két év múlva az rF3 akár 20 pályával, addigra lehet a CARS-ban már 40 lesz, és ez folyamatosan nõni fog - lásd iracing.

Nagyon remélem elsõ lépésként valahogy fellépnek a warez ellen... Igazából azt sem értem a késõbbi pályák meg etc, oké, hogy jönnek, de sokkal jobb lenne egy FIX játék, ami mindig csak bõvül és sosem lesz rosszabb, (akár csak egy pályával) kevesebb (is)...
Dietrich
azt hittük csak ignorálod a szimet mert még mindig nincs rf2 <#hehe>

Nightt
Olvass mar vissza egy keveset a forumba, mielott kerdezel, nemreg pont errol volt szo. Sot guglival 5 perc alatt valaszt lehet talani...

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Helló! valaki ért a Photoshophoz? Ert olyan kérésem lenne hogy az ablakra kéne írni a nevemet! Én akárhogy csinálom nem tudom megoldani h ne legyen fekete! Aki tud segíteni irjon emailt! [email protected] thx
Ulvar
Helyees

Alexease
Szerencsere eleg hosszura, valtozatosra sikerult a tavasz es a nyar, igy nem nagyon tudtam, akartam a gep elott ulni😉 Majd most osszel, telen😉 Kezdek belemelegedni😉
SimaSuna
jó régen. 😊
Ulvar
Alex te élsz? 😮OOOOO Nem is tudom mikor láttunk utoljára! 😄.

Roger6
Válasz mindkettõtöknek: rF 2 is addigra jön ki, tehát pontosan konkurencia lesz. Ne legyen így, de így érzem. Olvastam mindent amit leírtál, de ismétlés a tudás izéje... az.

Pitti: kösz a felhomályosítást, angolul tudok, olvasás még megy (bár távol vannak már az egyetemi évek). Na fuss neki mégegyszer, értelmezd. <#ravasz1>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Alexease
A CARS fejlesztese csak MOST kezdodott el, 1 evet igertek, amig talan elkeszul. Alapbol ingyenes lesz, fizetos, olcso tartalmakkal, az hogy most fizetni lehet erte, az csak azert van, mert alpha/beta es a fejlesztesi project resze.

Egy ev mulva erdemes a CARS-ra visszterned, addigra talan kesz lesz, ingyen kiprobalhatod.