rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nagyon élvezetes mod, és remek a társaság. 😊
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Azt hittem egybõl átjön majd a poén, de ezek szerint tévedtem.😊
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
F1RFT 2010-hez van valami kiegészítõ, hogy esõs pályán lehessen esõgumit választani?
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
ha lesz rf2-re biztosan lesz, feltéve ha a tag aki készítette az IC modot nem 100%-ban lett az iracing lekötelezettje.
segítek..HRC :p
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Volt, de most nincs. Illetve ha jól vágom lesz Dan Wheldon emlékére egy ovál futam Maszim VSR meg nem tudom milyen kezdeményezésben. November végén de az egy futam!
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Ki szeretném próbálni a VLN 2005 modot, de mikor indítom el, a menü helyett sötét képernyõt és egy egeret kapok, mi lehet a probléma?
Még csak 1 futam ment le bajnokságból. Nem maradsz le semmirõl. 😊
jelentkezni itt:
http://maszim.hu/forum/viewtopic.php?f=3&t=1731
Nem tudjátok véletlenül, a DRM Revival 1.1-es modhoz nincs online bajnokság? eddig magyart kerestem, de nem találtam. állítom, hogy a legjobb mod Rf alá.
Persze, az lenne az igazi, ha latvanyosan foglalkoznanak a forumokban felvetett hibakkal es igenyekkel is😉
\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipőjét húzza fel.\"
100% töréssel 😄
Viszont nagyon aktív a fejlesztõ csapat, jó lehetõségek rejlenek benne!
Egyébként megveszek egy kocsit, és csak akkor tûnik el a kocsi minden része a kerekeken kívül, ha megveszem hozzá az upgrade-eket.
Ráadásul ilyenkor kiír valami hibaüzit, hogynem tudod vmit betölteni.
Erre tud vki vmi megoldást?
kiforrt, online rendszerhez kell kötni a játékot és kész.
És a játékban is mikor pályát válaszotok, nem azok vannak, amik IRL.
De valoban jo lenne, ha megoldanak a warezt es a rendszert, az csak nekunk jo, ha van beveteluk is, amibol tudnak tovabb fejleszteni, es nem csak orulnek neki, mennyire nepszeruek;D
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
Nagyon remélem elsõ lépésként valahogy fellépnek a warez ellen... Igazából azt sem értem a késõbbi pályák meg etc, oké, hogy jönnek, de sokkal jobb lenne egy FIX játék, ami mindig csak bõvül és sosem lesz rosszabb, (akár csak egy pályával) kevesebb (is)...
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
Pitti: kösz a felhomályosítást, angolul tudok, olvasás még megy (bár távol vannak már az egyetemi évek). Na fuss neki mégegyszer, értelmezd. <#ravasz1>#ravasz1>
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Egy ev mulva erdemes a CARS-ra visszterned, addigra talan kesz lesz, ingyen kiprobalhatod.