rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Felig-meddig😊 De jo hogy megkerdezted, mert elfelejtettem neki irni😉
Adni akar ujabb terveket, amit szeretne ha osszeraknek, es csinalnek neki rendes PAL videot😉 Az hogy ez a frissebb BalatonRing terv vagy valami mas, azt nem tudom, mert meg nem kerdeztem meg😉
lac coo
Kiderült már mit akart az ember ? 😄

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

mila69en
skacok a damer és a spring effect konkrétan mire jó? azt hallom mindig hogy jo ha 0-án van de mégis mik azok?

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

No közben megoldódott, újra kellett állítani a gázt... :-S
Viszont.
Most már rendesen érzékeli a gázpedált (a kis tesztfelületen a Mappings ablakban), ám az autóban mégis extrém érzékeny (értem ezalatt, hogy ha már egy picit is lenyomom, pikkpakk felpörög a fordulatszám maxra). Hiába állítok a sensitivity-n, mindig olyan érzékeny marad, és nem is a holtjátékkal van baj.
pointer4
Én rózsaszín füstöt akarok !!! 😄
MaSzKa

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa
milyen új ötleteid vannak a real FFb korrekt beállítására és a G25 összehangolására?

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Hello,

segítséget kérnék setup ügyileg. Egyszerûen nem tudom kisilabizálni, hogy mit/hol kell állítani ahhoz, hogy a gázpedál érzékenységén váloztassak. Ugyanis majdnem olyan mintha gomb lenne, azaz, vagy maxon van, vagy nullán. Najó, ez persze túlzás, lényeg, hogy viszonylag eléggé be kell nyomni a pedált, hogy "észrevegye", és ugyanígy a végén is "hamar" eléri a végpontot. Tkp. mintha nagy lenne a holtjátéka, és nem a pedál teljes hosszát érzékelné a program. Winben tesztelve (és másik játékban is) rendben van.

Köszi
mila69en
jaa!😄 nincs más bedugva csak a kormány!! és esetleg nem probálnád ki nálad hogyan viselkedik az alfa147gtr? realfeel-el!! az alap ffb-vel tökéletes mûködöik nekem is

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

tobias88
nem, nekem az miatt volt, mert belekontárkodott a gamepad, és folyamatosan húzta jobbra az autót, kihúztam és jó lett
mila69en
mert ugye (javítsatok ki ha oltári baromságot mondok)😄 az rfactor effektekbõl számolja az ffb-t eza realfeel meg megpróblja a felfüggesztésbõl számolni? mint mondjuk az LFS-ben?

mila69en
mármint?😄 az usb helyett a mikrofon helyére?<#idiota>

Danecay: tuti hogy aza probléma amit Alexease mondott bizonyos járgányoknál mint pl nálam a realfeel-el az alfa147gtr egy picit huz jobbra meg van még pár kocsi ami huz jobbra picit mintha szét lenne menve a lengéscsillapító vagy nem tom, amugy -100-on van némelyik auto fordítva érzékeli de ez nem gáz mert realfeel-nél nyomok Ctrl+num8 és megfordítja

tobias88
ez akár attól is lehet, hogy be van dugva egy gamepad
Danecay
Amennyiben húz jobbra, balra a kormány és nehéz egyenesben tartani, próbáld megváltoztatni a Force Feedback elõjelét. Mondjuk ha eddig -100-on volt (mert LOGITECH kormányokkal negatív értéket beállítva jó alapból a FF😎 próbáld átállítani +100-ra. Nekem pl. Driving Force Pro kormányom van és a REELFEAL plugin telepítése elõtt akkor mûködött rendesen a FORCE ha az negatív tartományba volt állítva, de a plugin telepítése után, egyes modoknál ezt a beállítást módosítani kell.

Alexease
Csak akkor mukodik korekttul ha a MOD is korekt. Sok autonak hibas a felfuggesztes es egyeb beallitasa, amit az alap "kamu" rF FFB-n nem veszel eszre.
mila69en
nem tudjátok miért van az, hogy a realfeel plugin egy csomó autónál azt csinálja, hogy húzza a kormányt jobbra? balra meg alig tudom tekerni😄 de nem mind, autóval...meg a smoothinglevel=akárhány az mire jó?

avcom
és dízelül tudsz? <#vigyor>

oké, hülyén feltett kérdés volt, de érezzük át a helyzet komolyságát <#idiota>

lac coo
Szoktam beszélni ....<#idiota>

avcom
nem szokott valaki esetleg hangokkal foglalkozni, hangokat csinálni? 😊 Alex, neked nem ér <#vigyor><#ejnye1><#idiota>

emericovsr
Ilyen lesz a Derby-ben az eggyik járgány:

///////////////////////////////// http://www.simcompany.net http://www.vsr.hu

b-type
Elég gáz a játék 😊 Akkor már inkább ezerszer ez 😄DD

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

JuanG
ezen beszartam 😄DD...thx!!

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Hi

Valaki tudna egy idõt mondani viszonyítási alapként, hogy kb milyen idõt lehet menni a Nordschleife 2007 be lévõ 24 órás változatba egy gtc 76 kocsival? Tegnap nagy nehezen mentem rajta egy kört a 911-esel az idõ 10:49:480-lett.

Alexease
Ez Isane koppintas lett volna (3 ev utan), legalabbis mint a heightmappos palya technika😉 A tobbit mar kifelejtettek😄DD
lac coo
Ilyen szinten én is tudnék pályát csinálni ! 😄DDDD

Dzsezi
Kötelezõ darab fáj a hasam komolyan!
Alexease
lac coo
Gondolom nem okoskodik ,mire föl, mindenki azt modellez amit akar, legfõképpen nonprofit ....
De kíváncsi vagyok mit akar 😄DDD

triskay
Nah megint én vagyok. Van most egy kormányom egy Logitech Wingman Formula Force Gp Wheel- és mi kell ahhoz h mûködjön a force feedback mert a beállításokba hiába beállítom nem mûkszik elõre is köszi...

lac coo
<#merges2><#alien>

Alexease
OK😊
Szerintem, nem lesz gond, csak erdeklodni fog😊 Talan😊
avcom
még nem csináltuk meg, amit akartunk, szóval ha van valami újdonság, majd szólj plz 😊

Alexease
Csak erdekessegkent😊
Jelentkezett nalam az Spanyol ficko, aki az eredeti 3D-s terveit keszitette a Balatonring-nek😉 Nem tudom mit akar, majd kiderul😉 Mivel meg nem publikus a palya, igy nagy balhe nem lehet belole;D
Encore
F1 modnál érdemes használni a realfeel FFB plugint? Ha igen, akkor milyen beállításokkal formula force ex-nél?
pointer4
Ha legális, és szeretnél haverokkal játszani. Akkor hagyd azt a dedicalt dolgot. Indítsd el és network gaméba simán kezdj bele egy gammába.
Ha nem a krekk miatt nem indul, akkor esetleg vista-jogosultságok. Ha hibaüzenet is küld akkor azt írd be.
Mi az, hogy az rfactor-exe-vel nem megy a játék? Hát akkor eddig hogyan játszottál? 😊 Gondolom warez, akkor nyilván crackelni kell, de itt warezrõl nem beszélünk 😊
'"rFactor Dedicated.exe"'-re kattintva (ugy gondolom) létrehoztam rfactoros szerverem.. a gond annyi h az rfactor.exevel nem tudom elinditani a jatekot így a szerveren sem tudok jatszani. normális-e ez?😊
triskay
Van köztetek oan aki tud jó setupokat csinálni és ebben segítségemre lenne?? válaszokat vagy ide vagy msnre
MSN: [email protected]

Alexease
Azert ne essunk tulzasokba😉 <#idiota><#zavart1>
pointer4
Jee, imádlak 😄
Alexease
pointer4
Nincs valakinek linkje nézni F1 et neten? Ami eddig volt nekem az megszûnt.
bardocz
Tehát akkor hosszabb távon érdemesebb kisebb kerékdõléssel menni,és lehetõ legkisebb különbséget hagyni a két oldal között.Hotlapra meg nem számít,egy kör alatt nem kopik el,óvatos kijövõ kör kell,végén picit melegíteni,aztán gyorskör,és bevánszorogni a boxba😊 Én olyan 5 fokot szoktam hagyni a két oldal között.Akkor az még belefér.
Igazából ideális esetben nem lenne külömbség,de ideális eset nagyon nehezen képzelhetõ el.Minél kisebb,annál jobb.Hotlapozásnál,hogy nagyobb tapadásod legyen egy körön,elmehetsz extrém kis nyomással is,de versenyen a melegedõ,kopó gumi megbosszúlja magát.Ha olyan 95 és 120 fok között tudod tartani a hõfokokat,akkor az belefér.
Dietrich
obinet.hu

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Pedig néztem az rFactorcentral-on is, sajna nem vettem észre, sorry! Köszönöm szépen Alex!<#smile>

Encore
Valaki próbálta az F1RFT 2008at realfeel pluginnal? Vélemény?
bardocz
Spet,a mododban a gumi két széle között mennyi az ideális hõmérséklet különbség?
Alexease
Van az rFactor-hoz GTL MOD?