rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Adni akar ujabb terveket, amit szeretne ha osszeraknek, es csinalnek neki rendes PAL videot😉 Az hogy ez a frissebb BalatonRing terv vagy valami mas, azt nem tudom, mert meg nem kerdeztem meg😉
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Viszont.
Most már rendesen érzékeli a gázpedált (a kis tesztfelületen a Mappings ablakban), ám az autóban mégis extrém érzékeny (értem ezalatt, hogy ha már egy picit is lenyomom, pikkpakk felpörög a fordulatszám maxra). Hiába állítok a sensitivity-n, mindig olyan érzékeny marad, és nem is a holtjátékkal van baj.
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
segítséget kérnék setup ügyileg. Egyszerûen nem tudom kisilabizálni, hogy mit/hol kell állítani ahhoz, hogy a gázpedál érzékenységén váloztassak. Ugyanis majdnem olyan mintha gomb lenne, azaz, vagy maxon van, vagy nullán. Najó, ez persze túlzás, lényeg, hogy viszonylag eléggé be kell nyomni a pedált, hogy "észrevegye", és ugyanígy a végén is "hamar" eléri a végpontot. Tkp. mintha nagy lenne a holtjátéka, és nem a pedál teljes hosszát érzékelné a program. Winben tesztelve (és másik játékban is) rendben van.
Köszi
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Danecay: tuti hogy aza probléma amit Alexease mondott bizonyos járgányoknál mint pl nálam a realfeel-el az alfa147gtr egy picit huz jobbra meg van még pár kocsi ami huz jobbra picit mintha szét lenne menve a lengéscsillapító vagy nem tom, amugy -100-on van némelyik auto fordítva érzékeli de ez nem gáz mert realfeel-nél nyomok Ctrl+num8 és megfordítja
oké, hülyén feltett kérdés volt, de érezzük át a helyzet komolyságát <#idiota>#idiota>

///////////////////////////////// http://www.simcompany.net http://www.vsr.hu
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Valaki tudna egy idõt mondani viszonyítási alapként, hogy kb milyen idõt lehet menni a Nordschleife 2007 be lévõ 24 órás változatba egy gtc 76 kocsival? Tegnap nagy nehezen mentem rajta egy kört a 911-esel az idõ 10:49:480-lett.
De kíváncsi vagyok mit akar 😄DDD
Jelentkezett nalam az Spanyol ficko, aki az eredeti 3D-s terveit keszitette a Balatonring-nek😉 Nem tudom mit akar, majd kiderul😉 Mivel meg nem publikus a palya, igy nagy balhe nem lehet belole;D
Ha nem a krekk miatt nem indul, akkor esetleg vista-jogosultságok. Ha hibaüzenet is küld akkor azt írd be.
MSN: [email protected]
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."