rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy más, hogy ez mekkora egy gagyiság😄D mondom megyek vizesre megnézem lehet frankon driftelni😄D berontottam a homokba kinlódok hogy ki tudjak jönni há mondom megnézem mit csinál az AI benyomom az I-t erre ugy kirontott mintha száraz aszfalton ment volna monodom wtf?<#wilting>#wilting>
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
ennyi dolguk lehet, vagy csak simán õket is meglegyintette a nagy világgarázdasági válság szele?
Sziasztok!
Teljesen el vagyok keseredve, ugy hogy pls segitsetek.😞
Nem rég vettem egy ati sapphire radeon hd 2600 pro vid kártyát(agp) amugy a konfigom(amd 2.4+, asus alaplap, 512 ram, win xp sp2 32 bit) és feltettem és minden kira volt. Aztán elköltöztünk és csináltam egy winfos reinstallt, majd felraktam az rfactort, játszani, de folyto beakad a gép és lefagy, vagy ujra indul, pedig ugyanazt a drivert tettem fel és elõtte minden jó volt. Mi lehet a baj, esetleg tudtok ajánlani vmi jó drivert.
Segitsetek pls.
A választ elõre is kösz
Philip(egy elkeseredett rfactor játékos)
és innét jött vissza az automata válasz, hogy 24 óra, és ezen ülnek már lassan 1 hete :/
Az ISI amit müvel?😄 Hát azt nehéz is követni. De szerintem ami a Race 07 körü van az egész jó. Persze jobban örülnék ha nem toldozgatnánk egy játékot, hanem inkább kiadnának egy ujjat, de igy olcsóbb😄 Szóval nem roszz.
Downhill!!
Sokkal jobb a Race07, GTR evo párosmint az Rf. Oké hogy sok módja, van meg stb, de az ai val használhatatlan. Minden serverre az ember meg csak nem fizet be. Szóval igy nem is játszom semmivel.
Egyedül a V8 suprecars az ami az rfactorba tetszik, és a GTR 2-be nem.
Szóval ja kár volt..
Nem le szolóm tehát ne idegesitsétek magatokat. Nem mondom hogy szar meg ilyeneke, csak nekem sokkal jobb élményt nyujt a másik játék.
Ráadásul ez az aktivlosdi is nevetséges. Nincs esõ stb.. Szóval nem ért majd 10000ft..
Downhill!!
az új aktiváló kódot megkaptam, de azt megadva írja ki, hogy elfogytak az aktivációs lehetõségeim
ezután támadtam be a supportot a weblapukon keresztül, hogy wtf, jött is egy automata levél, hogy köszönik a megkeresést, és 24 órán belül válaszolnak.
namost ez a 24 óra telt el már 5ször...
gépupgrade utáni reinstallnak esett áldozatul az rfactorom.
az aktiváláskor azt kaptam, hogy "bocsi, elfogytak az aktiválási lehetõségek"
ilyen már 1 alkalommal volt, akkor irtam a supportnak, és másnapra már itt volt a válasz, hogy javították, aktiválhatok.
most viszont már rajta ülnek múlt péntek óta. változott valami a rendszerben, vagy ilyenkor mi van?
vagy van vmi emailcím ahol lehet valakivel személyesen kurvaanyázni?
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Ezek kozul ami kiemelkedo, az a GPL, mar csak azert is, mert 10 eves😉 raadasul a GPL fix 36fps-t nyomott, fuggetlenul a geptol, fizikatol😉
A regebbi es a konzolos cuccok (pl. SCGT, FC) eleve a kepfrissiteshez igazitottak.
A LFS a 100Hz-vel nem sok, de egyreszt 6 eves, masreszt "eleg" az😉 A 2000Hz a gumira/kerekre ertendo, ami a FlatSpot miatt ennyi.
A netKar combos, de az mindigis az volt. A Pro-ban a gumi/kerek ott is 2-3000Hz-es lenne, csak egyelore iszedtek belole a FlatSpot-ot😛
A NR, az iR egyenes folytatasa a GPL-nek, vagyis egyertelmu😉
A szamok alapjan az rF (vagyis az ISI engine - GTR, GTR2 stb.) lenne a tuti, de problemak vannak a "fizikaval", gumival, FFB-vel stb.
Az már valami .... <#wow1>#wow1>
Érdekes a cikk a simulációról.Nem gondoltam h az rfactor a legjobb...
köszönöm szépen segítséged,most már optimálisan mûködik😊
The only speedometer is in your head.
Van egy apróbb gondom az Rfactorommal,gondoltam megkérdezem,hátha itt tudtok segíteni.Szóval arról van szó,hogy a windowsban,a Replays mappa tele van fájlokkal,viszont,ha belépek az rfactorba,és kiválasztom a Replay Fridge menüpontot nem látszik semmi.Nem tudjátok ez mitõl lehet?
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ha kapok egy normalis Balatonring-et, amit fel lehet hasznalni, akkor OK😊 De csak hobbybol nem fogok vele foglalkzoni, eleg nagy munka AutoCAD-bol atpakolni a cuccokat MAX-es ISI feluletre😉