rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rvn
kösz

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

Alexease
Alexease
rvn
Nah senki nem tud servert?

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

emericovsr
hoho, most nézem, hogy Spet F1 modjában az én 2008-as festéseim vannak, és még szépen fel is tünteti a nevem. Miért nem tud így tenni mindenki? Már többször köszöntek vissza a festéseim másnak neve alatt<#levele>

///////////////////////////////// http://www.simcompany.net http://www.vsr.hu

JuanG
én is a BMW-Judd autóm kerekénél a paraméterek messze vannak a "reális" értékektõl (kézenfekvõ, hisz úgy gányoltam össze 😄), mégis számomra nagyon reális apró erõcsúsztatásokat lehet vele csinálni, mint a georg plasa videókban 😊)

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Ja...és még egy apróság,amire úgymond "büszke" vagyok...bár ez is csak azon múlik,hogy valaki hogyan áll hozzá a fizikakészítéshez.

Szinte kivétel nélkül minden F1 modban azt látom,hogy amikor leér az autó alja, akkor még az elsõ szárny elõtt, a levegõben!! is szikrázik.
Ez nagyon illúzióromboló látvány és "hanyag" fizikára utal...az én szememben.

Nekem "sikerült" elérnem, hogy az autó ott szikrázzon,ahol leér, és úgy is viselkedjen a kocsi,mintha tényleg ott érne le.
A fizika készítésekor sok esetben azt tapasztaltam,hogy az eddig "jól" bevált és kézenfekvõnek tûnõ paraméterektõl el kellett térni.
Kösz a dícséretet!
Én azt hiszem, hogy azért is szeretnek sokan f1-ezni,mert talán az a legelérhetetlenebb mindenki számára.persze.....tudom én,hogy egy vérbeli sportkocsiba is nehezen ül be bármelyikõnk is,de ahhoz hasonlóval már utcán,tesztvezetéseken is találkozhatunk.Élvezetes kanyarsebességeket, csuszáskorrigálásokat már viszonylag "olcsón" gokarttal is lehet csinálni.(hétvégén voltunk az f1cl-es srácokkal,és mindenki nevében mondhatom, hogy még most is felpörgök és vigyorgok, ha eszembe jut,akkora élmény...fõleg csapatban.)De F1-ezni csak itt tudunk,szimulátorban.

Másrészt azt gondolom, hogy az rF nem áll annyira távol a valóságtól még F1 fizika terén sem.Két dolog a nyitja: Amikor valaki fizikát "épít" a modjához,akkor szisztematikusan,a lehetõ legtöbb adattal és megfigyeléssel tegye azt,és legyen némi köze a technikai oldalához is.Az innen onnan összeollózoitt,toldozott-foldozott fizika file-ok nem nagyon hoznak jó eredményt...ezt sok modnál láthatjuk,tapasztalhatjuk.

A másik dolog, hogy megõrülök,amikor valaki egy f1 moddal megy 30 kört "default" setuppal, majd azt mondja,hogy kezelhetetlen,nem érezni a határokat,stb.Tudomásul kell venni, hogy az F1-ben elengedhetetlen a jó setup. A kocsit be kell állítani pályához,és fõleg magadhoz,a kormányodhoz. Az F1-ben mindennél nagyobb kanyarsebességek és oldalerõk vannak,ahol természetesen nincs annyi idõd reagálni,de nem lehetetlen,csak szokni kell és kiismerni a kocsit.Én személy szerint már egészen komoly megcsuszásokat is tudok korrigálni (a többi ligataggal egyetemben),természetesen idõveszteséggel.
A legfõbb hiány, -mint minden sim-ben- hogy fizikailag nem érzed a segged alatt az autót,és csak az FFB-re és a látásodra hagyatkozhatsz.

Bocs a sok szövegért.........😉
bardocz
Egy RBR 2 kéne leginkább,ahol lenne rendes online,nem kéne szopni az új kocsikkal,és lenne benne Group-B,mert az kell a népnek.Meg lehetne bele rakni új pályákat,ahol változik az útviszony,beton-murva,jeges beton,és hasonlók.
lac coo
Na igen, ez valóban igaz ! De aki rFactorozik ezt mind megszokta ,elfogadta 😊
Spet új modja pl. nagyon ott van, a fékezés pl. kiskanállal megeszi iR-t ! 😄DD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Mint verseny, valoban jo lehet. En inkabb a vezetesi elmenyre gondoltam. Legalabbis sajat szempontbol.😊 Mivel a fizikaval, FFB-vel, gumikkal "gond" van, igy minnel gyorsabb egy auto a jatekban, annal kevesbe szamit az autokezelesnel a visszajelzes.
lac coo
Hát azért aki jól nyomja biztos van olyan jó mint bármi más ! 😊

Alexease
Divat. Ezt adjak a TV-ben😉 Ez a legnepszerubb.

Az hogy verseny szempontbol nem (annyira) jo - foleg nem rF-ben, vagy egyaltalan szimben - az mar mas kerdes;D
bardocz
De miért pont F1?Miért akar mindenki F1-ezni?Kihívás kell,akkor nem F1 a válasz,hanem mondjuk zöld Vette,Mustang,és hasonló autók,amiket tényleg kihívás vezetni.
rvn
volt 100/100 as szerver csak volt egy kis zür.

rvn
igen

lac coo
Mégegy F1 liga ? 😄

rvn
hy! tudtok olyan cégeet aki rfactor servereket csinálnak?
kéne 1-2 név.

Hello!
Üdvözlök mindenki az f1 RFT cheallenge ligá-nál és szeret nék mindenki meg hívni erre az oldara és aki szeretne liában játszani azt kérem hogy jelentkezen.
Cím: www.f1rftchellenge.eoldal.hu
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

cselt
Sziasztok!
A T.D.Teamnél hamarosan indul két új bajnokság. A Derby lényege az erõcsúsztatás és az ezzel járó élvezet, míg a GT Cupban Zonda-val Gallardo-val és MclarenF1-el róhatjátok a köröket.

További információért látogassatok el a T.D.Team honlapjára!
emericovsr
Köszi Spet! Nagyjából egyszerre jelent meg és küldted Te.

Encore
Nem tudja valaki, hogy azt a kijelzõt, ami az autót ábrázolja a jobb alsó sarokban (a gumi hõmérsékletét mutatja, a kocsi állapotát, meg még sok mindent ha váltogatom), hogyan lehet áthelyezni? Mert sisak nézetben nyomom az F1et és a sisak kitakarja. 😊 Valahogy biztos meg lehet hackelni.
Ehh....most látom rFcentralon,hogy már van hozzá cam!

Oké,hogy nem néztem körül,de bökhettél volna ide valamit,hogy már nem kell!<#action><#idiota><#awink>
Íme:

Eeredeti és "Night" cam file Singapore-hoz

remélem,elég jó lesz!
arty
õõõ... sry, el, de ezekszerint nem elég figyelmesen

Forza.

pointer4
Azt hiszem akkor már értem, hogy pl ez kinek szól: 😄
Én nekifuthatok,...bár nincs túl sok idõm.Egy-két pályához már csináltam anno.Kérdés,mennyire sürgõs....?
Danecay
Írtam én hogy van VISTA-ban DX9? Nem is értem, hogy miért nekem címezted a hozzászólást. Elolvastad a #36538 hozzászólásomat is?

arty
vistan alapbol nincs dx9, csak dx10, telepiteni kell es semmi negativummal nem jár, sõt: dx9 játékok csak ezután mennek rendesen (ill. indulnak el egyáltalán)

Forza.

Freedom88
ott kerestem, aztán nem nagyon találtam, de egy ismerõs felnyitotta a szemem😊 azé kösz

T.T.

Alexease
A banner alatt, rFactor Central linken talasz tobbet is.
Freedom88
Vmi jó Go-Kart modot nem tudtok? köszi a helpet

T.T.

Danecay
Hát igen, elvileg lehet telepíteni DX9-et VISTA-ra is, de mint ha az rémlene, hogy olvastam valami negatívumot is ezzel kapcsolatban, bár lehet, hogy tévedek, én minden esetre egyelõre a bemásolgatós megoldás mellett döntöttem.
Amikor VISTA alatt elõször futtattam az rFactort, ha emlékezetem nem csal, még az UAC nem volt kikapcsolva ,szóval nem hiszem, hogy ez zavarna be.
De mindegy is, mert attila46 magasról tesz ránk, de ahogyan elnézem csak azért regisztrált ide az SG-re, hogy feltegye ide kérdését.
Szívesen!

pointer4
Amit Danecay említett dll-t sok játék hiányolja, de a bemásolás helyett 1xrûbb directX -et frissíteni. Nekem úgy ment.
Illetve lehet még az a biszonyos UAC -is.
Ingy
ééén mindig megmondtam hogy sz@r a copa mille <#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

emericovsr
Hali.

A ma megjelent Singapore pályához bütyköltem egy esti verziót, de kamerá fájlt nem tudtam csinálni. Valaki segítene? Alexease?

http://vsr.simsporttv.com/download/rfactor/track/F1/Singapore_NIGHT.zip

copass
ez kész, nem semmi a felesége van temperamentum!😊 de azért patrese simán úgy vezetett mint aki elmegy a bótba a kocsival!😊a rutin ugye.

lac coo
<#banplz><#banplz><#banplz>.
azta micskos... ! ez már valami 😊)))
Én IRacingben dobtam el egyszer a 2. hleyet a legztolsó kanyarban 😊)) De én még be tudtam valahogy vánszorogni ... 😄

Danecay
2X gyorsan egymás után ráböksz az rFacor.exe-re, vagy annak az ikonjára 😊 A viccet félretéve pedig minden módosítás nélkül el kellene indulnia VISTA-n, nekem is fut ráadásul 64 bitesen, hacsak nem arra a problémára hivatkozva nem indul el, hogy nem találja a d3dx9_30.dll file-t. Ha így van akkor le kel töltened a hiányzó file-t pl. INNEN és kitömörítened a windows/system32 könyvtárba és ha ez volt a problémád, ezzel meg is oldottad. Elõfordulhat más játékkal is hasonló jelenség és ilyenkor ugyan ez a teendõ, letölteni és bemásolni a hiányzó dll file-t. Alapvetõen a probléma abból adódik, hogy egyes progik DirectX 9-es fileokra hivatkoznak, a VISTA pedig mint tudjuk Alapból DirectX 10-et telepit.
Ha ez volt a problémád akkor így a végére jár egy kis elmarasztalás is, mert igazán leírhattad volna legalább a hibajelenséget, hibaüzenetet ha már az idelátogatók segítségét kéred, ne a hibát is nekünk kelljen kitalálnunk.

Remélem tudtam segíteni!

Skacok!!

Valaki legyen kedves segitsen ki!!Hogy lehet elinditani az R Factort a vistán..........kéne egy megoldás!!

köszönöm
Alexease
A verseny a kockaszaszloig tart! 😊 <#idiota><#zavart1><#taps><#banplz>
http://es.youtube.com/watch?v=qbdim66k8d0
Alexease
<#eljen><#vigyor3><#idiota>
Tegnap neztuk valamikor, a kerekvetoknek jo hangja van😄
lac coo

igen😄 találd ki h meik😄
Ingy
milyen nehez az adminok élete<#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

pointer4
F2 😊
lac coo
F1 , mi más.. 😊))

bardocz
2008-as mi?Traktor,fûnyíró,nascar,indycar,wrc,wtcc,btcc,etcc,netaláltán F1?