rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Válasz nekem is jött, leírták, hogy persze semmi probléma, megcsinálták, meg Have fun with the game, de kód az sehol 😊)))))
Mindegy, annyit nem ér, hogy levelezek itt napokat 😊
A fenti linken talalhato oldalon irtak nekik? Nekem onnan szinte azonnal jott valasz, bar az meg jonehany eve volt.
(Amit leírtam, az csak a grafikus része a konvertálásnak és abból is az egyszerûsített)
rFactor rFactor rFactor 😊
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Termeszetesen, azert egy evek alatt osszeszokott GTR Masters fele versenyzo csapattal nem vetekedhet egy public cucc.
valahol olvastam a fél társaságot elvitte az iracers..
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Ha lehet akkor irjátok le hogy milyen formátumban nyissam meg és hogy milyen program kell hozzá !! Elõre is THXXX
múltkor néztük a gyár honlapját és nem volt fenn V8 motorral szerelt Commodore.
Nem ligázok, néha csinálok szervert ....
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
F1 2001-ben parázs csaták alakulnak ki , harc az ellenféllel, benzinnel, gumival , kers-el .....Pedig még árkád is és F1 😄DD
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Na viccet félre téve, ez már nekem sem tetszik. Én mostanában keveset szimezek, de amikor lehetõségem adódik, igyekszem megragadni. Nálam ez a nagyon full high tech versenyzés már nem jön be. Oké, könnyen beszélek, van g25-öm, H váltót használhatom. Ezért is nevezek általában ilyen versenyekre, mint pl. a DRM, DTM 92, régebben mentem GTL-el is. Legyen jó erõs, és küzdeni kelljen vele. Nem vagyok az a nagyon nagy õstehetség, plusz ha indulok, gyakorolni sem sok idõm van, de azért maga a versenyzés élvezete... 😊 Kárpótolhatatlan, és fõleg ez a DRS+KERS kombináció nem fogja.
Thank God, I\'m a Lada owner!
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Mert így mutatkozik meg igazán két pilóta különbsége és nem úgy, hogy a technika besegít.
Na és hogy volt F1-ben ABS meg kipörgésgátló, az hasonlóan cirkuszi mutatvány számomra, mint a KERS meg a nyitható szárny. Lassan ledobálnak F1 emblémákat az útra menet közben, és aki átmegy rajta, az egy hellyel elõbbre kerül, vagy önthet olajat az útra egy körig hogy kicsússzon a mögötte lévõ? Hol van ez már a régi idõktõl ez az F1... <#rinya>#rinya> Na meg rajtautomatika! Szóval a jövõ F1 meg legyen az, hogy a pilóták benyomnak egy gombot, és az autó magától végigmegy a pályán, míg õk keresztrejtvényt fejtenek a volán mögött? <#szomoru2>#szomoru2>
Mindegy, a nép így is kajálja, ez a lényeg. <#eljen>#eljen> És nem is érdekel az F1, az ilyenek miatt pont. Szívesebben megnézek egy Nascar versenyt, amit pár éve az autósport legunalmasabb versenysorozatának tartottam (tudom már, hogy nem így van, nyugalom).
Ausztráliában a Holden, európában vauxhall néven ismert. aztán mindenféle gyárak adásvétele meg egybepakolása után már hívhatod akár opel omegának is 😊 kenguru földön gyártottak utcára szánt V8 motorral holdent ma már csak V6-ost gyártanak a V8 motort csak versenysportra.
Ford Falcon-t meg ismerik europában
És azért megnéznélek úgy élõben egy WTCC-ben is szívesen, hogy fogod a majrébotot Michelisz mellett, ha már matchbox ugye
szívesebben ülnék Kiss Norbi mellett 😊
ha meg azt akarnám, hogy megfingassanak akkor ide ülnék be túrakocsi esetén. ha már Waltrip beszart akkor nem szégyen nekem se 😄
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Sokan szeretik, ha némi hasonlóság vonható a szériaautó és sport változata között. Tehát széria Suzukiból sport Suzuki, Chevy-bõl WTCC Cruze stb. Azt nem tudom, hogy V8-ak megtalálhatók széria formában, de Európában nem nagyon láttam szerintem még. Ezért is szeretik rengetegen a túraautókat, akár kisebb osztályban is.
De ahogy megnézzük a szimulátor világ (vissza)fejlõdését, halomra jelennek meg a névtelen F1-es ligák, millió segítséggel, mert mindenki egybõl F1 pilóta szeretne lenni. Én meg azt gondolom, hogy a szamárlétrát bizony végig kell járni ahhoz, hogy valaki a legjobb legyen a legjobbak között, így abszolút nem árt, ha nem F1-el kezdi valaki, hanem kisebb géppel.
Nem beszélve a setupolásról. Belép a pali a pályára: hét tik-e! Van szetuppotok? - Igaz, egy kört sem ment a pályán, de már setupot kér a semmire, mintha attól lenne valami kurva jó pilóta. A setupot nem véletlenül nem adják kölcsön, mindenki a saját vezetési stílusára írja egy részét.
Ja, és hiába mondják, hogy 100 kiló felett férfi a férfi, ahogy én látom, az erõtõl lesz valaki férfi. Te sem kamionnal meg busszal akarsz versenyezni, hanem erõgépekkel.<#nezze>#nezze>
És azért megnéznélek úgy élõben egy WTCC-ben is szívesen, hogy fogod a majrébotot Michelisz mellett, ha már matchbox ugye. <#zavart1>#zavart1>
Na és akkor a jóindulatú, beszólogatós lúzereknek írom: azért van a topic, hogy megosszuk egymással a gondolatainkat, véleményünket. Ezeket nem kell kiforgatni, és baszogatni a másikat ezért. Köszönjük, remélem eljut a célszemélyek agyhelyére eme röpke, ámbár furmányos gondolat.
ahol van erõ és autónak is érzem azzal megyek..V(,GT és társai..szóval 100 kiló felett férfi a férfi <#hehe>#hehe>
Sot, ha megvettek/megveszik a programot (rF), az (lenne) a legjobb, legkorrektebb, mert akkor segitik a fejlesztoket a tovabbi munkaban, hogy jobb, szebb rF2 jelenhessen meg😉
Azon ragodni, varialni, kombinalni, hogy ezen bajnoksagokbol mennyien fizettek a programert, mar ismetelten felesleges. Hamarosan/talan/esetleg elerheto lesz az rF2, azt mar csak fizetosen lehet online tolni. A rF-bol es a topicjabol a "komolyabb" reteg ugy is atkoltozik az rF2 reszbe...