rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
Látom átjött. Nem a szimulátorozásról beszéltem. Hanem arról, hogy attól még, hogy nem csúcs, nem a legnehezebb, lehet látványos, és izgalmas.
Roger6
Suzuki + Lupo meg nagyon is izgalmas volt Simcoban. És én is a kisebb géposztályokat szeretem, max WTCC. De nem ennyi segítséggel, amikor a gép versenyez szinte helyetted - na EZ nem érdekel, és nem a mod.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

szabii98
Hello!
Beszereztem a játékot + itt is vissza olvasgattam kicsit, most pályákat töltök, a '92es DTM mod már megvan. Még csak billel, de holnap már kormánnyal is kipróbálom a játékot. 😄
Komplett pálya packot honnan tudnék letölteni? Úgy kellene h szezont tudjak vele menni.😄

I met God. She's black

SimaSuna
egy Astra kupa érdekelne 😊 de egy Lupo vagy egy tele segítségekkel bajnokság közvetítése ahol még billentyûzettel rendelkezõ versenyzõ is van az nem igazán..
bardocz
Az hagyján,d e ilyen erõvel kis szériák közvetítésének sincs értelme. Hisz egy Suzukit/Lupo-t bárki elvezet ugyebár. Akkor meg kit érdekel^^
lac coo
Azért nincs értelme,mert te nem néznéd ???? Húúha ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Roger6
Hát ez valami nagyon B ligás lehet, és jogos: közvetíteni nincs értelme, vagyis én nem nézném. Amúgy az a DTM még érdekes is lehetne.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

bosco05
Tudom elcsépelt dolog és sokszor volt már ebbõl flame, csak egyre kattintottam rá és ezt találtam:

- Kipörgésgátló: Közepes
- Blokkolásgátló: Alacsony
- Stabilitási segítség: Alacsony
- Automata váltó: Magas
- Irányítási segítség: Kikapcsolva
- Fék rásegítés: Kikapcsolva
- Automata kuplung: Engedélyezve
- Sérthetetlenség: Kikapcsolva
- Automata box utcai irányítás: Kikapcsolva
- Helyes irány: Kikapcsolva
- Helyes irányba állítás: Kikapcsolva
- Sérülés mértéke: 25%

Nem is fûznék hozzá semmit, tudom vannak olyanok akiknek csak így megy és szórakozás, kevesebb idõ jut rá, miegymás, de ezt közvetíteni van értelme?
Smici1985
Valaki nem tud rfactorhoz Nissan 370z-t? Nem agyontuningolt változatot. Hanem utcait vagy max olyat, ami Nismo tuningos.

\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/

Sziasztok !

Szeretnénk figyelmetekbe ajánlani nemrég indult Online Sport Televíziót, ahol többek között rFactor ligák élõ közvetítéseit láthatjátok.

(Az adások alatt nyereményjátékban is részt lehet venni, ha nyomtok egy LIKE-ot, a Magyar Online Sport Televízió Faceboob oldalára ! )

Hétvégi mûsor ajánlónk:

PF1L Montreal
II. osztály - 11.26 20:00
I. osztály - 11.27 14:30 (kivételes idõpont)

PF1L Liga
DRF2011 - DTM
11.26 17:00 (kivételes idõpont)

DRF2011
HCL League
11.27 16:00

HCL Liga
IROn NASCAR
11.28 21:45

IROn (iraceonline)

(a weboldal linkek vírus ellenõrzésen estek át, de 100%-os garanciát nem vállalunk ! )

MOSTv facebook

Tudod mi jut errõl eszembe.... mikor a nõgyógyász este lemegy a bárba, körülnéz és megszólal:
-Végre.... arcok!

és a "FAG" legyen a szponzor 😄DD

SimaSuna
amiben van Rönó 😊
laller82
"de mégis csak a sokat szidott unalmas bajnokságok modjaival megy mindenki."

Ellenben ha lenne egy jó kamionos mod... <#nevetes1>

www.skincentral.hu

sajnos nem sikerült ismertebbé vagy legalább elfogadhatóvá tenni a hazai szimes világban, több tesztversenyt rendeztem az ilyen modokkal [konkrétan a TRV6-al és a tc 2000-el] , de kb 10volt a max létszám amit összetudtam hozni, viszont annak a 10embernek nagyon tetszett 😊

nagyon élvezetes autók, új érdekes pályák... de mégis csak a sokat szidott unalmas bajnokságok modjaival megy mindenki.. 😞

mcmoha
Game Stock Car. Az rFactor legujjabb profi "mod"-ja.😊 A Reiza nevu brazil kiado csinalta. Az rF legjobbak koze tartozo modderei alapitottak.

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

zolee145
A nehéz az nem biztos, hogy élethû, ez igaz.
Nem tudom mi az a GSC. Esetleg a kamionos mod?😄 Kép van róla?

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

mcmoha
Nem azt mondom, hogy nem erdekel az elethu fizika, hanem arra a jelensegre celzok, hogy a csak megkozelitoen is "jo" fizikaval rendelkezo, egyebkent igen keves, modot fikazzak a legjobban. Velemenyem szerint az rF modok kb 99%-a ugy szar ahogy van, megis egyesek (nagyon sokan) ezeket dicserik. Azt vettem eszre, hogy a "marvanykerek gurul a takonnyak felkent jegen" tipusu fizikara buknak a szimesek, mert azt jo nehez vezetni.😊
Egyebkent a pletyka szerint Rubinhoek a GSC-vel jatszottak, aminek a fizikaja raver barmelyik eddig kiadott modra.😉

Ulvar
<#eljen><#eljen><#eljen> Úgy látszik ezt el kell magyarázni 😊.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

zolee145
Ha egész héten/hétvégén a századokért harcolsz jól esik néha egy kicsit 200-zal menni a hajtûben. Ha viszont szimesként ez az egyetlen esélyed, hogy megtapasztald (nagyjából) milyen egy versenyautó vezetése akkor érdekel az élethû fizika.😊
Ha indulnék a NASCAR-ban tennék rá magasról, hogy mennyire van elcseszve a VHR mod fizikája.😄

mcmoha
Fogadjunk, hogy ok nem azon fanyalognak, mennyire elethu a fizika egyszeruen csak elvezik a jatekot.<#smile> Nem ugy mint a szimes tarsadalom nagy resze.<#whatever>

Törölt felhasználó
Szia meglehet bütykölni
Ulvar
ez bérelt dedicalt szerveren fut. De már máshol mondták hogy rfmet kell bütykölni.

Roger6
Saját, vagy bérelt szerverre gondolsz?

Ulvar
ide is beírom.

Hogy lehet beállítani rF serveren hogy 2 gyakorlás legyen?

Tehát legyen Practice 1 meg Practice 4. És hogyan lehet módosítani a (pl: Practice 4) idõtartamát, hogy az 10 perc legyen. Na meg még az kéne hogy a Kvali privát legyen (ha esetlegesen lehet akkor a Practice 4 is privát legyen).

Sokat kérek de ezek fontosak lennének.

SimaSuna
enbseries-ben otthon van vki?
nagyon nem látom át a beállításokat :/
zolee145
Még csak képek vannak...állítólag, mert beszélik - beszélik, de még senki nem látta azokat a képeket.<#idiota><#banplz>

Roger6
Kamionos mod van már? <#hehe><#zavart1>

Ulvar
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

GX25
És hogyan tudom rátelepíteni az rFactorra? 😊

arty
macleody
Gonosz vagy 😊
Ulvar
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

GX25
Melyik a legjobb gymkhana mod rFactorra?

Sziasztok!

2011 11.22 -én kedden este rFactor Obhunracing Rally Magazin a Simsport TV 1 csatornáján.
Benne: Hírek Interjúk (Zolee145) Bemutatók Aktualitások.

Köszi, hogy nem feledkeztél meg rólam. 😊
zolee145
Azt mondták, hogy elvileg megy win7 alatt, igaz wiki szerint nincs hozzá driver.

Hali! Valaki tudna nekem segíteni? Leszedtem a Rally World 4.0-t, és amikor elindítom a játékot a menüben 1 másodperc múlva kb kifagy és hibaüzenet :S Jól telepítettem fel, mert elõbb az alap modot raktam fel, és utána a Kit Cart. Mi lehet a gond? Elõre is köszi!
Nagy segítség lenne, köszi.
zolee145
2 emberrõl tudok akinek sidewindere van, csak a win7 nem biztos, de nagy rá az esély, hogy az. Majd este tudok rákérdezni tesztfutamon.

Valaki meg tudja mondani hogy az MS sidewinder usb-nek van WIN 7 alatt ffb je?
bosco05
10-bõl 7 lúzer
ez már vagy egy hete volt lassan a steam-el, amúgy meg elég nagy léúzer aki egy pass-t használ ennyi és ilyen helyekre

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

arty
ezért "jó" a keepass, a fejlesztõ oldaláról letöltve - ez nem tolja el oroszba az adataid: ezer éve létezik, MINDEN platformra megvan, forráskódostul, stb

jelszotárolásra ez a "kváziszabvány" 😊

Forza.

Alexease
A legtutibb megjegyezni vagy felirogatni valahova, valamibe amit tuti nem dobsz ki (p. valami jobb konyv).

Ismerosom leszedett valami extra progit, ami offline/online mukodik, "ezerbites" kodolos, szuperbiztos tuti cucc, amivel barmikor, barhonnan, barmit elerhet. Ez igy jol hangzik. A gond abbol lett, hogy vagy az alap program volt fake, vagy mar belenyultak es/vagy warez, es az osszes abban tarolt adatot a progi feltolta valahova, valakinek😊 Vagy 2 tucat altala karbantartott weboldal elereset kellett modositani, mert az osszes oldal Orosz-spames lett😉)))
arty
keepass egy pendrive-n 😊

(néha mentsd a pw adatbázis fájlt)

Forza.

SimaSuna
annyi jelszavat használok már mindenhez, hogy nem gyõzöm memorizálni...

1x kénytelen leszek valamit kitalálni h ne felejtsem el 😄
bosco05
szerintem megoldják 😄
SirAlo
aztan ha nem is lennenek lekodolva nem hinnem hogy mernenek vele vasarolni... konnyen elkapnak azzal oket

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

bosco05
Sokaknak ua a jelszava levelezéshez steamhez online bankoláshoz, ha az egyik megvan már bukó. Na de ez itt nem téma, amúgy pedig aki ezt fel tudja törni, az vissza is fejti 😊