61525
  • PaJa1
    Minden info megtalalhato az obhunracing oldalan ;)
  • blackjoe
    valaki tudja hogyían lehet regelni az obhunra?
  • Toby0501
    Egy kis Forza móka. :)

• PacsutaTibi
    Ebbe a modban bár hat márka van, igazából csak 2 kasztnit használ,egy csőröst és egy régebbi merci kasztni (a Mercedes-Benz Truck Racing-ből). Az 1.xx-es változatban még a csőrös sem volt. Ha jól emlékszem akkor egyenfizika van alatt, a különbözőmárkák cask festések.
  • Fokker
    pár hete kipróbáltam a Truck Series Racing 2.00-t. nem volt rossz, de valami hiányzott belőle. a hangok sem voltak meggyőzőek. nem tudom, hogy az igazi veresenykamionok mennyire egyformák, de ebben a modban tök egyforma paraméterekkel rendelkezett mindegyik.

link
  • mcmoha
    Szerintem onnallo jatek lesz, nem mod. Aztan lehet, hogy tevedek.
  • Dietrich
    simán kiszált egy karcolás nélkül a fülkéből..már ami maradt belőle :)
    Brunonak sem lett semmi baja..pedig a gerincében csavarok vannak.
  • SimaSuna #59710
    azta ku...a pirosfehér nem hittem volna hogy túléli....
  • Dietrich
    és ezt tudni fogja a mod? ;)

• PacsutaTibi
    Ezzel a brazil Formula Truck moddal mi van? A Reiza csinálja asszem a Game StockCarhoz.
  • lac coo
    Régen volt, én emlékszem rá, jó kis drift fizikája volt :)))
  • Alexease
    Nem, meg kepeket sem latni roluk soha.
  • blackjoe
    végignéztem mindet de nincs. egy másikbol lett kettö...
  • gviski

nem tudtuk valami Kamionos modot?
  • Roger6
    Biztos jó pilótát választottál ki? Ugye minden pilótának más a festése, lehet csapaton belül van több pilóta is. Csekkold.
  • blackjoe
    hy all! valaki tudna segiteni abban miért csinálja azt a játék hogy csinálok egy skin egy autora berakom a mappába felülirom a dds-eket és a játékban meg egy teljesen másik jelenik meg! ha valaki tud segiteni azt megköszönöm!
  • Roger6
    Azért nem találtál linket, mert nem jelent meg rF-hez. GTR2-re van egy karácsonyi béta verzió, ha jól emlékszem.
  • attila46
    Tudom a google a barátom ,de WSGT linket nem találok !!Valaki esetleg nem tudna segiteni?
  • mcmoha
    Lehet.
  • Dietrich
    puding próbája az evés..amilyen a red bull lesz, az lesz a nyerő :)))
  • Dietrich
    tehát nem :D
    de nem is vagy F1 tervező, hogy tudnod kéne .)
  • Dietrich
    nekem mind3 egyforma szar :p
  • zolee145
    Tehát nem jött be az okfejtésem.:D
    De attól még a felső lengőkar bekötési pontja nagyon magasan van.
  • mcmoha
    A McLaren megis szepen megoldotta.
  • Ulvar
    SZTED UGYANAZ??? :DDD Ne őrjíts meg nézd már meg jobban légyszi! :D

Nem az elvet hanem a formát figyeld...és akkor rájössz hogy hopp ez nem ugyanaz.
  • Dietrich
    Azért ilyen, mert az idei szabályok előírják, hogy az orrkúp max 55 cm magas lehet, míg a váz továbbra is 62,5 cm. Ezért jött ez az esztétikailag ronda megoldás.
    Oldalütközések ellen hozták, mert a cockpit legalacsonyabb pontja 55 cm lehet, és így nem mehet fölé az orrkúp.
    A 62,5 cm meg nem előírás, csak lehetőség, amit ki is használnak. A levegő egyébként nem ugrik ekkorát, a "púpok" közepe V-alakban ki van vájva, mint egy csatorna.

WG
  • Dietrich
    és ez?
    vagy ez akkor milyen? :)
  • zolee145
    Az űrsiklónak elég tompa az orra. Nem tűnik logikusnak. Volt nemrég egy film a NatGeo-n. A hegyes orral minden részét durván érné a levegő, légellenállás, melegedés. Ez a tompa rész viszont mondhatni szétcsapja a levegőt. Ezt a részt nagy terhelés éri, viszont az összes töbit meg viszonylag kevés.

Persze nem biztos, hogy akár 300-nál is lehet ennek ilyen szerepe, de az orr többi része mintha nem is lenne, szinte csak egy konzol az első szárnynak.
    Másik verzió, hogy meg kellett emelni, mert nagyon magasan van a felső lengőkarok bekötési pontja.

Harmadik verzió: mittudomén, de tényleg ronda.:D
  • Ulvar
    HÁh kurvára nem így néz ki a többi csapat orrkúpja ha jobban megfigyeled papa :D.
  • Dietrich
    több csapatnál is ilyen és van szélcsatornájuk.
    neked nincs. szóval készülődj.

csak írónia volt mikor jönnek az ilyen beírások :p
  • Ulvar
    Fúrom a tervező drága agyát ... úgy ki vagyok akadva ezen a gyönyörűségen...ezt nem tudom hogy képzelték a tervezők...ennek az orrkúpnak sztem lesz akkora légellenállása hogy a fogyasztás jóval nagyobb lesz összre mint a többi csapatnak és még lassítja is...kizárt hogy ez életképes konstrukció legyen...de lepippantom magam ha mégis ....
  • Dietrich
    van már olyan F1 mod aminél így néz ki a ferrari?
  • zolee145
    RW4 HRC Edition

Magyraul a rallyworld 4 azon autói, amik itthon mennek avgy mentek. Magyar skinek, egy kis fizika és hang javítással.:)
  • zolee145
    Ati kártyával, 12.1-es driverrel tapasztalt valaki (rajtam kívül) lassulást rF1-ben?
  • Penge88
    Részemről jöhet :D
  • zolee145
    Most legutóbb nem volt hó... szerencsére, mert nem lett volna kedvem még a havas textúrákkal is bénázni.:D

De mondjuk innentől kezdve már csak textúra csere, meg egy sort át kell írni a tdf-ben és kész. De a 2010-es bénázást nem biztos, hogy reprodukálni kellene rF-ben.:D
  • Penge88
    Holnap én is kipróbálom :) Ez aszfalt, vagy havas?
  • SimaSuna #59680
    alig várom az éjfélt, hogy hazaérjek és csapassam a ladával :)
  • zolee145
    Szilveszter Rally 2011
  • batihu