rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Beszereztem a játékot + itt is vissza olvasgattam kicsit, most pályákat töltök, a '92es DTM mod már megvan. Még csak billel, de holnap már kormánnyal is kipróbálom a játékot. 😄
Komplett pálya packot honnan tudnék letölteni? Úgy kellene h szezont tudjak vele menni.😄
I met God. She's black
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
- Kipörgésgátló: Közepes
- Blokkolásgátló: Alacsony
- Stabilitási segítség: Alacsony
- Automata váltó: Magas
- Irányítási segítség: Kikapcsolva
- Fék rásegítés: Kikapcsolva
- Automata kuplung: Engedélyezve
- Sérthetetlenség: Kikapcsolva
- Automata box utcai irányítás: Kikapcsolva
- Helyes irány: Kikapcsolva
- Helyes irányba állítás: Kikapcsolva
- Sérülés mértéke: 25%
Nem is fûznék hozzá semmit, tudom vannak olyanok akiknek csak így megy és szórakozás, kevesebb idõ jut rá, miegymás, de ezt közvetíteni van értelme?
\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/
Szeretnénk figyelmetekbe ajánlani nemrég indult Online Sport Televíziót, ahol többek között rFactor ligák élõ közvetítéseit láthatjátok.
(Az adások alatt nyereményjátékban is részt lehet venni, ha nyomtok egy LIKE-ot, a Magyar Online Sport Televízió Faceboob oldalára ! )
Hétvégi mûsor ajánlónk:
PF1L Montreal
II. osztály - 11.26 20:00
I. osztály - 11.27 14:30 (kivételes idõpont)
PF1L Liga
DRF2011 - DTM
11.26 17:00 (kivételes idõpont)
DRF2011
HCL League
11.27 16:00
HCL Liga
IROn NASCAR
11.28 21:45
IROn (iraceonline)
(a weboldal linkek vírus ellenõrzésen estek át, de 100%-os garanciát nem vállalunk ! )
MOSTv facebook
-Végre.... arcok!
Ellenben ha lenne egy jó kamionos mod... <#nevetes1>#nevetes1>
www.skincentral.hu
nagyon élvezetes autók, új érdekes pályák... de mégis csak a sokat szidott unalmas bajnokságok modjaival megy mindenki.. 😞
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Nem tudom mi az a GSC. Esetleg a kamionos mod?😄 Kép van róla?
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Egyebkent a pletyka szerint Rubinhoek a GSC-vel jatszottak, aminek a fizikaja raver barmelyik eddig kiadott modra.😉
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Ha indulnék a NASCAR-ban tennék rá magasról, hogy mennyire van elcseszve a VHR mod fizikája.😄

Hogy lehet beállítani rF serveren hogy 2 gyakorlás legyen?
Tehát legyen Practice 1 meg Practice 4. És hogyan lehet módosítani a (pl: Practice 4) idõtartamát, hogy az 10 perc legyen. Na meg még az kéne hogy a Kvali privát legyen (ha esetlegesen lehet akkor a Practice 4 is privát legyen).
Sokat kérek de ezek fontosak lennének.
Forza.
2011 11.22 -én kedden este rFactor Obhunracing Rally Magazin a Simsport TV 1 csatornáján.
Benne: Hírek Interjúk (Zolee145) Bemutatók Aktualitások.
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
jelszotárolásra ez a "kváziszabvány" 😊
Forza.
Ismerosom leszedett valami extra progit, ami offline/online mukodik, "ezerbites" kodolos, szuperbiztos tuti cucc, amivel barmikor, barhonnan, barmit elerhet. Ez igy jol hangzik. A gond abbol lett, hogy vagy az alap program volt fake, vagy mar belenyultak es/vagy warez, es az osszes abban tarolt adatot a progi feltolta valahova, valakinek😊 Vagy 2 tucat altala karbantartott weboldal elereset kellett modositani, mert az osszes oldal Orosz-spames lett😉)))
1x kénytelen leszek valamit kitalálni h ne felejtsem el 😄
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |