61525

| ISI | rFactor | RSC News | HSW | VirtualR | BSimRacing | SimRacing |
LETOLTESEK: | NoGrip | rFactor Central | F1-Gaming | Rally Factor |
BAJNOKSAGOK: | HF1L | HrFL | MaSzim | VSR | SiMCo | Fool Racing Crew |
F1 LETOLTESEK: | CTDP F1 2005 | CTDP F1 2006 | MMG F1 2007 |
SETUP LEIRASOK: 1. resz | 2. resz | 3. resz | iRacing | PeteSilver | R.Alex | netKarPro | iR-SetupTable |
-
Sziasztok. Új vagyok a játékban (tegnap kezdtem), de ismerem jól, csak eddig nem toltam. Kérdésem lenne: Kormány nélkül mennyire jó, mert tegnap, ahhogy próbálgattam, a kanyarodással akadtak problémáim :D Valami megoldás, vagy menyjek boltba és ruházzak be kormányra? -
...MadMax...
-
-
idézőjelbe raktam... -
jahogy ez nem mod.:D Oké. -
rFactor zengő skinn 2012 -
semmi..múltkor kerestek 2011-es IC festést..hát ez már 2012-es csak nem rfactorhoz készült hanem a tévének :) -
Na, és mi a baj ezzel? Teljesen jó. Mármint külsőre. -
Skorzeny8814 #59790 Sziasztok!
Mit tehetek, ha rFactor indításakor ezt az üzenetet kapom: Colud not load "Blankboxprofile.bmp", aztán ha okézom, még vagy egymillió "could not load..." üzenetet dob fel és nem indul. RMT 2003-mas F1 modot raktam fel, és azóta csinálja ezt. Tudna valaki segíteni? -
tessék itt van az új indycar "mod" :D
-
A bannerben megtalalod. -
WinStar #59787 Sziasztok.Tudtok olyan ligát ami ingyenes és működik is és van szabad hely benne? :) -
hugoagagyilo #59786 Hello hello!
A nagysikerű Historic bajnoki sorozat után itt egy újabb 8 fordulós megmérettetés. Nissan 350z GT illetve 370z GT autókkal. A szerveren csak kuplung segítség elérhető. A pályák eddig sehol nem publikált pálya konvertek lesznek. Van még pár hely ha valaki kedvet érezne kipróbálni. A futamok élőben a Simsport TV műsorán nyomon követhetőek. Jelentkezni itt lehetséges Versenykiírás Regisztráció -
Shift Street modban van E30 Sport Evo. Gyári 238 lovas. -
Rainbow15 #59784 Sziasztok
Létezik sima gyári E30 / E34, vagy hasonló korú bmw-s mód? -
az 1.1 volt a kedvenc modom. nagyon kíváncsi vagyok a 2.0-ra! -
OFF
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Naponta.Általában rövid sprint,fun versenyek szoktak lenni 5-15 percesek és mindig meghírdetik a komolyabbakat pl.: !!! 335 km !!! Monzán.
http://www.altbierbude.de/content/view/272/857/lang,de/
Na ott a többség tényleg 900 fokon tolja a GTL-t meg h-váltóval úgy hogy remélem sikerül megjavítani a váltót,hogy csapathassuk!
-
Természetesen, kedvem lenne, csak nagyon keveset vagyok itthon, kormányközelben. Mikor vannak versenyek? A szívás csupán még az perpill, hogy haldoklik a g25 váltója, és GTL-t elvből H-váltóval tolom. Már 5 éves lesz a drága...
OFF: Apropó, g25 váltójavítással kapcsolatban valaki nem tud valami okosságot? Privátban jelezze pls. Köszi -
Nem az a problémám,hogy öreg lenne,hiszen nem az.Egy korombelinek nincs ahhoz türelme,hogy lenyomjunk egy Targa Florio-t régebbi autókkal,de még egy Le Mans-hoz sincs ha csak nem F1-es modról van szó! Csak az effffffffff egggggyy meg a kersz kell nekik
.
Ezért is lepett meg a dolog.A ligát pedig azért említettem,mert akik nem tudnak felnőttként viselkedni és kilökdösik a másikat azok általában nem tartoznak egy ligához sem.
Gondolom nem kell bemutatni az Altbierbude-t...
A legjobb versenyek mindig ott voltak Gee-Deeman (63 éves) jóvoltából és ő volt az egyetlen akit képtelenség volt megelőzni,mert annyira jól játszott.
Sőt így elnézve a régi vidiket simán visszamennék GTL-be csatázni,ha jönne még magyar.10 GB-nyi pályák/skinek/modok-at kell letölteni meg regisztrálni az altbierbude-re és természetesen eredeti GTL lemez.Na? -
ne faterozz kölök ;) -
mibajod van az 56al? Fater sem fiatal, mégis iszonyat nagyokat csatázunk, ha veszít elfogadja, ha vesztek elfogadom..
Igaz Fater? :) -
"56 éves és ligában tolja..." - mióta van korlimit úgy mégis? Inkább, mint kisfröccsözzön a kocsmában. -
A finn játékosok miért nem tudnak emelt fővel veszíteni? Ha fölraknám a replay-t amin egy 56 éves apuka tegnap is meg ma is[tegnap előtt pedig egy másik finn] rám húzta a kormányt,mert meg mertem dönteni az idejét,beszarnátok.56 éves és ligában tolja...
Épeszű embernek tűnő egyénekből előjön ez a "ha én sem akkor te sem baszdmeg" hajlam amit megértek ha az illető egy tini,de ezek mind idősebbek... -
Kell! -
facebook -
link erről? -
csakhogy ez már több mint 1 éves videó.
Az autókkal még folynak a tesztelések is..pl. a lotus motorjait visszaküldték a feladónak :p -
Simraceway már csinálja az új dallarát. -
"Pagoda Mod Group is announcing our 2011 IndyCar mod for rFactor 2. More details to come at a later date. No rFactor 2 game play included in this video." -
Bejelentés már van, de írja is a videó alatt, hogy gameplay még nincs, az majd később.
-
1 dologba lehet reménykedni..rf2-re megcsinálják a modot az új 2012-es kasztnival és a 3 motorral (honda, lotus,chevy) -
santibi #59767 Tisztelt szimulátor rajongók !
Szeretnénk meghívni minden kedves érdeklődőt a 2012 március 15.-én tartandó iRacers nyílt napra.
Lehetőséget szeretnénk biztosítani minden olyan embernek, aki érdeklődik az online autós szimulátorok iránt. Az iRacers magyar szimulátoros liga ezen a napon egész napos segítséget nyújt minden érdeklődőnek.
Lehetőségek ezen a napon:
-Déli 12 órától várunk minden kedves érdeklődőt Teamspeakre egészen a késő esti órákig.
TS adatok:
adress: pointer4.dyndns.org
password: kobasz
IRacers szoba
-Díjmentes 3 hónapos iRacing előfizetést biztosítunk bárkinek aki igényli. Ehhez rendelkezni kell bankkártyával vagy paypal számlával. Minimum 1$ legyen a bankártyán vagy a paypal számlán.
-Segítséget nyújtunk a program előfizetésének regisztrációjában, beállításaiban, illetve a kormány megfelelő bekalibrálásában.
-Déltől folyamatosan fog menni az iRacers gyakorló szervere alap pályákon és autóval amit mindenki megkap az ingyenes 3 hónapos regisztrációval.
-Egy napos tesztelési lehetőséget tudunk biztosítani minden iRacingben meglévő autóval az összes pályán.
-Folyamatos segítségnyújtást biztosítunk egész nap minden felmerülő kérdésben.
-Esti órákban versenyeket indítunk Road illetve ha igény lesz rá Ovàl pályákon is.
Tisztelettel: Sándor Tibor
IRacers liga vezetője
Elérhetőségek:
e-mail: [email protected]
website: www.iracers.hu
tel: +36205666898
msn: [email protected]
Üdv.
-
jancsikaka #59766 Halihó!Nem tudom mennyire emlékeztek rá...kb 2 hónapja ba..tattalak titeket azzal, hogy nem-e tudtok valamit a készülő Orfűi szakaszról. Most láttam HLTC Team oldalán a kommentet, hogy: ,,Zsohoff: sziasztok! 1 éve hagytam abba az orfű teljes szakasz "megépítését" btb-vel, mivel a gépem nem bírta szusszal. ha esetleg érdekelne Titeket, a nem éppen késznek nevezhető pályát elküldeném Nektek, ha folytatni szeretnétek. gondolom sok rally fan örülne neki, ezért is kezdtem el. várom a visszajelzéseteket!" .Ha valaki ért hozzá segítsen neki!Ott van az elérhetősége valamelyik commentben.Fain lenne ha elkészülne.Sajnos én nem értek hozzá, legyen szíves aki igen az segítsen neki!Köszi!!! -
PacsutaTibi #59765 Még szép hogy jó. Nagyon sokat dolgozott vele a lengyel srác aki csinálta RBRhez. Ezek a rallyworldösök meg csak ellopkodnak mindent, pedig lehet még engedélyt is kapnának a konverzióra... -
A francba! Köcsögök.:D Na mindegy. -
nem hiszem, hogy lesz..ugyanis aki az indycar modot készítette és hozzá a skineket, elcsábították az IR-hez és ott folytatta tovább az indycart. -
öööö itt ebben a csomagban van F Astra...
-
hugoagagyilo #59761 Nekem van valahol F Astram csak hegeszteni kell alá fizikát mert ami most alatta van az nem az igazi.Ja és hang is kell :) De a model az egész jó. -
Rf2 alá elvileg 2099-re lehet elkészül egy gsi-vel egy srác. Elvileg dolgozik rajta, szal előbb is kész lehet. :)
Amúgy másról én nem tudok, ami jol is nézne ki. -
Nem tudjátok véletlenül lehet letölteni 2011-es Indycar skineket valahonnan? A 2010-es mod meg van de hátha van frissebb skinpack.