rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ehhez a DTM módhoz van egy torrentes link? Úgy tudom 1 gigánál nagyobb, ezért jobb lenne a torrent.
A videó készítõjének a honlapján nemtaláltam meg, egy másik ilyen mód (talán ez) is van, de ott behalt a link...ötletek ?😊
I met God. She's black
nekem a verseny elsõ 4-5 perce kell Bedy miatt 😄
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
úgy tûnik hogy DTM végül úgyse lesz :/
Mellesleg még kategórián kívül sincs 100 km/h különbség, olyan nincs, mondjuk Dijon-ban a egy Mustang és egy Mini között a célegyenes végén olyan 35...40 km/h a difi. Viszont a Mustangnak duplán korábban kell fékeznie, egyrészt a nagyobb tempó és a nagy súly miatt. Amikor a Mustang már fékez javából, addig a Minivel még állsz gázon, a csikicsukiban meg ha picit is érzed a Minit (nekem nem sikerült ráérezni, szeretek gázzal fordulni) behozod az egyenesben kapott hátrányt. Ráadásul, mondjuk egy 2 órás futam esetén, a Mustang szintén hátrányban van, mivel többet fogyaszt, jobban eszi a gumikat, így lehet több kerékcsere szükséges, plusz még nagyobb a tankja is, így atankolás ideje is nagyobb. Indultam én GTL-ben Cobra 427-el, szépen elmentem a Lotus Elan-ok mellett, de úgy megette a gumikat, hogy én 5. lettem, az Elanok meg elöl végeztek. Meg kell gondolni, mivel megy az ember 😊 Nekem pont az tetszik ebben, hogy nem mindig az a "legjobb", ami a hotlaps-on a leggyorsabb. Számításba kell venni a fentebb megemlített dolgokat.
Bocsi a regényért! Szerintem ez egy JÓ OFF téma 😊
Thank God, I\'m a Lada owner!
Bedy véleménye is változott amint megértette a rendszert és látta a versenyeket..de õ a közvetítést vállalta különben beszállt volna.
meg ugye nem könnyû vezetni sem ezeket az autókat, de a hangok a feeling pl. szekvenciális váltóval akár (G25 vagy G27-rõl nem is szólva H váltó)minden más modtól megkülönbözteti. és a modder csapat erre is gondolt, mert kilehet választani milyen váltót használsz és ahhoz van az ffb állítva.
ilyen nem volt és látszik te sem indultál 😊
#59435: Kössz
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Spa-Francorchamps (😎
EuroSpeedway Lausitz (D)
Hockenheimring (D)
Zolder (😎
Vila Real (P)
Nürburgring (D)
Dijon (F)
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
sokkal nagyobb csaták voltak mint bármelyik másik módban.. én szenvedtem a Mustang-al hogy lehetõleg a pályán maradjunk, Taky és többi ufó meg próbált a kanyarokban elmenni a kis 500as abarth-al, de mivel egyedül is alig fértem el a pályán nem volt egyszerû dolguk.. még versenyen is voltam az élen pár kört.. 😄
(utána kiürült a tankom nekem is XD)
#59431: a képek, adatok stb megvannak.. az új autókat kell megnézni hogy mit tudnak, 1-2honap és lehet remek historix bajnokság.. 😄
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Felraktam az rfactort,crackelte,majd raktam az F1 RFT 2011-et a két trackpackal együtt, Training módban megy,aztán amikor töltöm be a versenyzõ,ellenfelekkel akkor runtime errorral kilép.(ha csak a lotus volt az ellenfelek között akkro nem lépett ki)
5let?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Az is okés, hogy a bajnokság végére a pontverseny szoros lesz, mert jó a rendszered. Viszont a ponttáblázat böngészése soha nem lesz olyan izgalmas mint egy test-test elleni csata a pályán.
Ha az egyik helyszínen 100km/h-s különbséggel elszáguld mellettem valaki akkor nem fog az vígasztalni, hogy a következõ pályán majd én megyek el így mellette.
A versenynek pont a verseny része szûnik meg.
Ez csak egy vélemény.😊
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
aztán alkalmaztuk a súlybüntit és megvolt határozva tabella alapján ki melyik autóval/autókkal indulhatott a következõ versenyen.
végül természetesen nem eresztettük össze a 65-ös GT autót a 76-al.
volt erre téáblázatunk is de már nem találom.
a fõ meló inkább azzal volt, hogy bizonyos autók x liter fogyasztásához x literes üzemanyagtartálya volt. Ezt kihoztuk úgy, hogy míg az egyikkel végig a másikkal nem lehet menni tankolás nélkül, úgy hogy minden autónak kikelljen menni tankolni.
Voltak autók amik egyenesben nagyon mentek de kanyarokban nagyon nem + gumi is jobban kopott. szóval nem mindig a lasabb autó volt a lasabb bizonyos pályákon.
csak sajnos az emberek többsége azt hiszi ha nem 2011-es autót vezethet, kers meg drs szarokkal használva, nem megy az autó 280-al akkor az szar mod lehet csak..pedig ez a historix mod hihetelenül jó.
viszont a legjobb mod volt amit valaha rf-el bajnokságban használtam.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Goodwood Revival Early '60s saloons race
Kedd este egy kis Off Road lesz mifelénk, várunk mindenkit szeretettel ;-)
részletek a (VSR.hu) fórumban
Virtual SimRacing