rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szabii98
Köszönöm!! 😊

I met God. She's black

macleody
macleody
szabii98
Hali!
Ehhez a DTM módhoz van egy torrentes link? Úgy tudom 1 gigánál nagyobb, ezért jobb lenne a torrent.
A videó készítõjének a honlapján nemtaláltam meg, egy másik ilyen mód (talán ez) is van, de ott behalt a link...ötletek ?😊

I met God. She's black

Dietrich
<#eljen>
nekem a verseny elsõ 4-5 perce kell Bedy miatt 😄

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Lehet hogy este én is csatlakoznék ha lesz HistorX fun. Imolából és Monzából melyik verziót használjátok?

SimaSuna
SimaSuna
Historic TV-n nincs? 😊
Dietrich
közvetítések megvannak valahol? Monza kéne 😄

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Penge88
Addig én is csinálok helyet a gépen 😊

Thank God, I\'m a Lada owner!

SimaSuna
~10Gb hely van? 😊
akkor toljátok. 6ig melózom 😊
fel kell tolni a hrc szeróra azt mehet a menet.. 😄

úgy tûnik hogy DTM végül úgyse lesz :/

SimaSuna
hát ma este csinálnék szervert...
Imola, Monza vagy valami jó pályán. amolyan FUNt 😊
Penge88
Remélem már eléggé kedvet kaptatok a dologhoz (mert én igen 😄) és lesz nyílt fun 😄

Mellesleg még kategórián kívül sincs 100 km/h különbség, olyan nincs, mondjuk Dijon-ban a egy Mustang és egy Mini között a célegyenes végén olyan 35...40 km/h a difi. Viszont a Mustangnak duplán korábban kell fékeznie, egyrészt a nagyobb tempó és a nagy súly miatt. Amikor a Mustang már fékez javából, addig a Minivel még állsz gázon, a csikicsukiban meg ha picit is érzed a Minit (nekem nem sikerült ráérezni, szeretek gázzal fordulni) behozod az egyenesben kapott hátrányt. Ráadásul, mondjuk egy 2 órás futam esetén, a Mustang szintén hátrányban van, mivel többet fogyaszt, jobban eszi a gumikat, így lehet több kerékcsere szükséges, plusz még nagyobb a tankja is, így atankolás ideje is nagyobb. Indultam én GTL-ben Cobra 427-el, szépen elmentem a Lotus Elan-ok mellett, de úgy megette a gumikat, hogy én 5. lettem, az Elanok meg elöl végeztek. Meg kell gondolni, mivel megy az ember 😊 Nekem pont az tetszik ebben, hogy nem mindig az a "legjobb", ami a hotlaps-on a leggyorsabb. Számításba kell venni a fentebb megemlített dolgokat.

Bocsi a regényért! Szerintem ez egy JÓ OFF téma 😊

Dietrich
ahogy írod "teszt" volt..
Bedy véleménye is változott amint megértette a rendszert és látta a versenyeket..de õ a közvetítést vállalta különben beszállt volna.

meg ugye nem könnyû vezetni sem ezeket az autókat, de a hangok a feeling pl. szekvenciális váltóval akár (G25 vagy G27-rõl nem is szólva H váltó)minden más modtól megkülönbözteti. és a modder csapat erre is gondolt, mert kilehet választani milyen váltót használsz és ahhoz van az ffb állítva.

Dietrich
Ha az egyik helyszínen 100km/h-s különbséggel elszáguld mellettem valaki

ilyen nem volt és látszik te sem indultál 😊

Firerock
bocsánat kedves álszentek!

#59435: Kössz

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Ulvar
Bazzeg nagy betûvel van írva...A WAREZ TILTOTT A TOPICBAN...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

nem véletlenûl ez a naptár (FIA GTC-TC '71 '81 - 2009)

Spa-Francorchamps (😎

EuroSpeedway Lausitz (D)

Hockenheimring (D)

Zolder (😎

Vila Real (P)

Nürburgring (D)

Dijon (F)

Roger6
Na most itt látszik pontosan, hogy egy kanyargós pályán mennyire jó lehet a kis Mini, vagy Abarth. DE! Ha nem ilyen pályák vannak, esélytelen, semmire nem fog menni ott, ahol két hosszabb egyenes van. Én most a real life-ról beszélek, nem a mod-ról speciel.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

zolee145
Voltam egy teszten, akkor ment el a kedvem tõle.😊 Nekem valahogy nem jött át a dolog szépsége. hogy állok a gázon, a hokedlim kiköpi a lelkét, majd egy v8 az egyenesben elhúz mellettem úgy, hogy többet nem is láttam a verseny során.😄 Ha lenne menetszél az rF-ben le is lökött volna az útról.

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

tehát ezek szerint nem voltál egy historix versenyen, de még videón se láttad... 😄

sokkal nagyobb csaták voltak mint bármelyik másik módban.. én szenvedtem a Mustang-al hogy lehetõleg a pályán maradjunk, Taky és többi ufó meg próbált a kanyarokban elmenni a kis 500as abarth-al, de mivel egyedül is alig fértem el a pályán nem volt egyszerû dolguk.. még versenyen is voltam az élen pár kört.. 😄
(utána kiürült a tankom nekem is XD)

#59431: a képek, adatok stb megvannak.. az új autókat kell megnézni hogy mit tudnak, 1-2honap és lehet remek historix bajnokság.. 😄

V43 1105
Menny már fel az F1RFT.net-re ..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Roger6
Felraktam az rfactort,crackelte,majd raktam az F1 RFT 2011 - ha ezt a két szót látom egy mondatban, mindig tudom, hogy most valami okosság következik...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Firerock
Tudántok segíteni?
Felraktam az rfactort,crackelte,majd raktam az F1 RFT 2011-et a két trackpackal együtt, Training módban megy,aztán amikor töltöm be a versenyzõ,ellenfelekkel akkor runtime errorral kilép.(ha csak a lotus volt az ellenfelek között akkro nem lépett ki)
5let?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

zolee145
Az a baj az ilyennel, hogyha jól számolod ki a hendikepet, a súlybüntit, a tankolást, gumit, stb akkor egyszerre rajtol a mezõny, és egyszerre érnek célba, mondjuk 1 tizeden belül 20 autó egymás mellett, csak éppen a futam közben nem találkozik senki senkivel.
Az is okés, hogy a bajnokság végére a pontverseny szoros lesz, mert jó a rendszered. Viszont a ponttáblázat böngészése soha nem lesz olyan izgalmas mint egy test-test elleni csata a pályán.
Ha az egyik helyszínen 100km/h-s különbséggel elszáguld mellettem valaki akkor nem fog az vígasztalni, hogy a következõ pályán majd én megyek el így mellette.
A versenynek pont a verseny része szûnik meg.

Ez csak egy vélemény.😊

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Dietrich
nálunk úgy volt, hogy megnéztük melyik a legdurvább autó kategórián belül ami tönkreverte volna a többit bárki vezette volna eleve nem engedtük használni.
aztán alkalmaztuk a súlybüntit és megvolt határozva tabella alapján ki melyik autóval/autókkal indulhatott a következõ versenyen.
végül természetesen nem eresztettük össze a 65-ös GT autót a 76-al.
volt erre téáblázatunk is de már nem találom.

a fõ meló inkább azzal volt, hogy bizonyos autók x liter fogyasztásához x literes üzemanyagtartálya volt. Ezt kihoztuk úgy, hogy míg az egyikkel végig a másikkal nem lehet menni tankolás nélkül, úgy hogy minden autónak kikelljen menni tankolni.
Voltak autók amik egyenesben nagyon mentek de kanyarokban nagyon nem + gumi is jobban kopott. szóval nem mindig a lasabb autó volt a lasabb bizonyos pályákon.

Dietrich
[url=http://www.hrc-team.hu/sls/index.php?dataarray=standdrv&dataarray=9]keresd ki melyik autóval voltál jobb tõlem[/url] és azzal megyünk 😊

Roger6
Valószínû, hogy közel azonosra ki lehet hozni az autókat, de biztos az is, hogy pályafüggõ, mikor ki fog nyerni azonos pilóták között. Jómagam is elõszeretettel használok olyan modokat, ahol többféle autó/márkatípust lehet használni, de azt is észrevettem, hogy ebbõl adódhatnak összetûzések ligán belül. Mindig az lesz a hunyó, akinek több pontja van, na akkor az õ autója biztos a legjobb, meg bla-bla-bla. Persze ha csak fun-liga, akkor ilyenrõl szó sincs. <#vigyor5>

Fokker
bezony, jó volna egy jól szervezett bajnokság. bár ha lesz is, 100% hogy hétköznapra fogják szervezni, így marad a hotlap.

Penge88
Ha lehetséges, akkor jönnék én is 😛

SimaSuna
Fater!

nyomunk valamikor egy Capri RS versenyt vagy Cortinát valamikor? 😊
Dietrich
belehet úgy állítani hendikeppel, hogy a különbségek eltünjenek..
csak sajnos az emberek többsége azt hiszi ha nem 2011-es autót vezethet, kers meg drs szarokkal használva, nem megy az autó 280-al akkor az szar mod lehet csak..pedig ez a historix mod hihetelenül jó.

Dietrich
honnan tudod? 2x indultál össz. <#hehe>

viszont a legjobb mod volt amit valaha rf-el bajnokságban használtam.

Penge88
Hát mondjuk (GTL-es tapasztalataimból kiindulva) kanyargósabb pályán a kis Minivel le lehetett kergetni a nagy vényócakat a pályáról, ha értett a sofõr a Minihez 😊 Én mindig is a nagy vényócakhoz húzott a szívem 😄 azok a hangok...

Ulvar
volt már korábbi verziójával HRCn belül. Nagyon sokat kellett szarakodni hogy nagyjából egyenlõ erõviszonyok alakuljanak ki.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

SirAlo
csak szerintem senkinek se tetszene ha a masiknak gyorsabb autoja van😄

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Penge88
A nagy ligák valamelyike indíthatna ezzel a moddal egy bajnokságot 😊 Jó nézni, ahogy teljesen eltérõ autók harcolnak egymással 😊

Nálam is volt ,állitottam a hangok beállitásain,levettem médiumra és megszünt a hiba!!
Fokker
nagyon ott van!

macleody
Megnézzük köszi.
bigiboi
"Töröld a TrackIR plugint" nekem ez segitett!

macleody
Két haveromnál is azt csinálja a HistoriX mod, hogy váltásnál elkezd jobbra-balra rángatózni a kép. Nem tudja valaki mitõl lehet ez?
Alexease
<#eljen><#worship>
Egy szép videó, HistorX fanoknak ajánlott:
Goodwood Revival Early '60s saloons race

Fokker
ja, majd megdumáljuk.

Fokker
nagyon jó lett az új HistoriX. jobban élnek az autók az ember alatt.

észül a Hungaroring 2011-es változata. Íme egy kis ízelítõ:

LINK
gviski

Kedd este egy kis Off Road lesz mifelénk, várunk mindenkit szeretettel ;-)

részletek a (VSR.hu) fórumban

Virtual SimRacing