rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Thank God, I\'m a Lada owner!
A gond ott van hogy nincs ennyi ember aki értene a btb-hez. Ha tényleg lenne 7-8 olyan ember aki úgy keni vágja a dolgokat, tud ilyen szép minõségben dolgozni mint te és van még ráadásul szabad ideje és motiváltsága is akkor talán kivitelezhetõ lenne. RBR-be az rxnek sajna nincs túl sok értelme.
Aszfalt bajnokság, fõleg hátsókerekesekkel, már most jobb mint az rbr, ha normális a mod...
Mátrai Havas Verzióról még nem hallottam, de letöltöttem a netrõl tegnap, beraktam de én csak a normál aszfaltos pályát láttam, ahogy néztem valami nincs jól elnevezgetve szerintem a fájlok neveinél. DE felrakta ugyebár a navigátort hozzá ami így bejön az aszfaltos pályán is és elég illúzió romboló a hegyi pályán döngetni felfelé navigátorral :S Valahogy most nem volt meg az a feeling amit eddig éreztem ezen a pályán.
Az csak legfeljebb egy C zöld Lada 😄
pláne a 3...a sok KenBlockos szarság gymkhamana vagy mi a szar...
a hegyi pályák és az Audi tetszett...más nem 😊
Valamint a 3 nagy betegsége a rohadt hosszú várakozási idõ. A DiRT 2é meg az F1eké tûrhetõ volt, de a DiRT 3 ...
De amúgy jó játékok.
I met God. She's black
2010 valóban nagyon rossz lett, semmire nem való...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Ez mindegyik játékban hasonló, ha lassít ha nem, nem enged vágni ( többnyire, ahol enged ott ki is használja mindenki ) egyébként annyi a ficsõr F1-nél, hogy ha érzi azt , hogy fékezel ,mert elrontottad akkor többnyire nem veszi levágásnak és nem veszi el a kört, úgy is lassú ....
De ez itt, off, bocsi, csak szúrta a szemem a légbõlkapott baromság 😊))
Valaki azzal magyarázta hogy pl suzukában ne lehessen levágni a sikánt, de könyörgöm ott hogyan lehet vágni úgy hogy kavicságy vagy rázókõfeldobása ne lassítson le minket 1-2 másodperccel.
Ki ez a senkiházi? Kb fogalma sincs a játékról 😊)))
( Pályaelhagyásért bünti, húúúhaaa, ez melyik játékban van még így ? Megvan: kb mindegyikben ! 😊)) Boxban meg nem tartanak bent sokáig, ez is hazugság😊)) Davidson meg csak reklámarc, mi köze az egészhez? 😊)
LOL!
Nagy vívmány ez, hogy mindenki blogolhat! 😊) Nem citatkozni akarok, mindenkinek az tetszik ami, de nyílvánvaló hogy HALVÁNY LILA GÕZE SINCS MIT BESZÉL, akkor meg minek osztani az észt? Legalább próbálta volna ki 😊))
Nemtudom hogy ment ki a fejembõl, pedig még kicsit át is alakítottam hogy tudjak azon a nyomvonalon menni amin 2002-be autóztak a gyorsasági ob-ban.
Nem a Lacháza volt az elsõ nem hegyi "hegyiverseny"...
Az rfactorhoz Dzseszi által készített Rábaring valós úthálozatán kitalált nyomvonalú körpályán versenyezhetünk.
Horváth boci, meg omw teszt rally szakaszokat nem lehet sajnos kialakítani mert a pálya belsõ része nincs kidolgozva.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
A murva az tényleg csak bénázás. Voltak erre irányuló kísérleteim a VFTS-nél, de ameddig csak tulajdonságot tudsz megadni mintázatot nem, addig kár a murváak még az ötletével is foglalkozni.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Persze ki lettem nevetve de azért nagy hülyeséget nem mondtam. Azóta készen lenne.😊
Ha azt nézem, hogy nálam Királd állt az egér miatt fél évet, meg Lyukó utolsó 3-4 napos munkája állt vagy 2-3 hónapot akkor nagyon nem lõttem mellé az 1 év/rally hétvége becsléssel. Persze ahhoz csinálni kell, de ha többen dolgozgatnak kicsit a motiváció is másabb. Mondjuk kinek meló, kinek tanulás, de azért az 1 év kb stimmel(ne).😊
Emericoéknál tán van valami Kiskunlacházi 2009-es reptéri hegyiverseny, ez ha jól tudom ki lett adva, de lehet csak a ligáknak.
Vinyónak volt valami szlalomja. Esztergom Schweidel úti Rutinpálya.
Tej 2107 is csinált egy másik szlalom szerû pályát Tatabánya 10. Lada-találkozó autós ügyességi szlalom néven.
Hungaroring millió változata.(EMG alapokon a legtöbb 2003 utáni nyomvonal, 88-as, 99-es meg 01-es rémlik még.)
Meg ott van ugyebár az Euroring (by ISI) is.
Pannonia Ring(by H.P.K. egy osztrák modder)
Pécs Plaza (by Hsasa&Laller)
Kakucsring(gokart pálya) (by emerico)
A 3 Zolee145 féle Miskolc rally pálya Királd-Sáta, Bükkszentkereszt-Bükkszentlászló, Lyukóbánya.
Ez a Balatonring(by batuka), Börzsöny(by emerico), Dunaujvárosring(by Csepez András) balaton public road(gtl-hez, f1ch-hez volt, nemtudom van e rf-es átirata)(by barczika),kazinczring(by barczika) és zemplénring(by barczika), Hunrally (by tibortoldi82). Ezek mind kitalált pályák vagy kitalált nyomvonalak vagy a balatonring esetében nem megépült pálya.(Nem is merném hasonlítani az alexease féle verzióhoz.)
Talán létezik még egy driftes nyomvonala a Rabócsiringnek, a tesom látta az idei simroc közvetítés alatt a chat-be linkelt videót róla, de most nem találjuk. Nem tudunk róla többet ki van e adva vagy sem.
Te milyen szombathely prológról tudol???
Alexease-nek van egy nem kiadott 2003-4es verziója Lacházából, jó lenne ha valamikor befejezné a saját parádjával együtt 😉 Én még várom ez utóbbit, mert nagyon szép.
Tesómnak van egy pécsi hegyije, de még van rajta mit dolgozni, de csapatgatni már jó rajta vftsel. A szalagkorlátok felét újra kell rakni, mert hibásan lett lemodellezve és áthajthatunk rajta.
Gabi81 készítette el btb-vel az RBR-hez RX plugin alá a Zagyvaróna-Cered és a Kisterenyei körgyors pályákat. Ez utobbit muszály volt átrakni rfactorba, azért hogy RBR-be normál formátumú pályát tudjunk csinálni belõle. Így tehát nekem van egy kezdetlegese Terenyém. Vinyónak adtam át hogy fejezze be, javitsa ki a hibákat.
Gabi81 kiadott egy btbbõl kimentett rfactoros verziót a Zagyvaróna-Ceredbõl, de mivel neki nincs rfactora, nem tudta kipróbálni és nem mûködött normálisan a pálya, ezeket a hibákat is reményeink szerint Vinyó fogja orvosolni.
Vinyónak egyébként volt egy kezdetleges Bajna-Lábatlan szakasza, ami ki volt adva, de neki már nincs meg és a letöltési linkje sem él. Az alap zaxxon metódussal készített domborzat megvan, valamikor ha lesz rá ideje azt is remélem be fogja fejezni.
10 Alfa 1 BMW és én a Caprival...messze vertem mindenkit 😊
A Capri tényleg büntetõ gép, de nekem a 911-esek (a nagyobbak, nem a 2 literesek) jobban bejönnek. Jobbak az új fizikával: kigyorsításkor tapadnak mint atom, nem táncol a seggük. Ha viszont kanyarbemenetkor bizonytalankodik a versenyzõ akkor csúnyán kitörnek. Ahogy egy rendes farmotoroshoz illik. 😊 A nagy BMW-k idegesebbek mint az 1.01-ben, annyira nem tetsz.
Az erõsebb '65-ös kocsik iszonyat csúszkálósak lettek. A Cobra és a 65-ös Corvette mintha folyamatosan jégen mennének, olajjal bekent kínai nyárigumikon. Üres pályán is nehéz tiszta kört menni velük, versenyen pedig életveszélyesek. Ha vannak a mezõnyben hagyjatok nekik elég helyet, mert ha elszabadul a két tonna amerikai vas mindent kilök a pályáról ami útjába kerül. 😊))
A kisebb '65-ös gépek (régi TC65 kategória) viszont nagyon tutik lettek. Délután volt egy jó fightom Rouenban, az ellenfél is én is Cortinával: hihetetlen jó volt, közelharc 3 körön keresztül. 😊
Trymedia továbbra is azt hajtogatja, hogy az a kód még jó ami van nekem, kénytelen voltam crackelni 😄
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
elõször BMW-vel mentem...ott középmezõnyben voltam...
na akkor elõvettem a Ford Capri RS-t.
26ból 8. lettem...eszméletlen nagy verseny volt..volt aki Minivel jött, Jaguárral vagy éppen a Dodge-al..
Nemám tõgázzal 160al a kanyarban NFS feelinges...hanem rendesen harcolni kell a kocsival...nagyon nagy feeling gangolni a H váltóval...
aki teheti próbálja ki, gyakoroljon 😊 ez az igazi verseny 😊