61525
  • SirAlo
    Pár nap és startol a 2012-es versenyévad!

Már tényleg csak pár nap áll rendelkezésre a versenyzõknek, hisz szombaton 20 órakor a Francia, Magny-Coursi teszt sorozat véget ér. A tesztsorozat lezárását követõen az eredmények összesítésre kerülnek, majd 20 órától csapatválasztásra kerül sor a Team Speak szerveren, ahol minden párosnak kötelezõ a megjelenés.

Minden versenyzõnek eredményes felkészülést, és sikeres tesztet kíván a Tyre Burnout Leauge!

A teszt eredményeitõl függõen az 1-24 versenyzõ automatikusan az A ligában indul, míg a 25 helytõl lefelé automatikusan a B ligába soroljuk a versenyzõket. 2012.06.16-án este 20:00-tól HIVATALOS GYÛLÉS A TEAM SPEAK SZERVEREN ahová minden pilótának KÖTELEZÕ A MEGJELENÉS! Az a versenyzõ aki nem jelenik meg, automatikusan az utolsó helyre sorolódik és nem választhat magának autót. További részletek az osztályozó és a csapatválasztással kapcsolatosan a részletek menüpontban.
    Jelentkezni a http://www.f1tbl.hu weboldalon lehet, reszleteket itt talaltok : http://www.f1tbl.hu/tajekoztatok.html

• Vádá
    Mert valaki régebben lefirkálta hogy ha a menüben kapcsolod ki simán az csak fél győzelem , ettől még számolja a progi az értékeket , és ha a plr-ből kiiktatod csak akkor lesz az igazi :)
  • Frenklin737
    A Templates mappa hol van?
  • zolee145
    Pedig a megfejtés ott van ám a listában: Speed sensitivity 0

Miért akartok mindent az ini-ben átírni? Miért nem jó a menü?
  • fighter111
    Tud valaki 2012-es IndyCar módról?
  • Nyilas Lehel
    azt olvastam, hogy valamelyik ini fileban ahova ezeket menti ott az egyik értéket át kell írni nullára. ebben kellene segítség hogy ezt hol találom
  • zolee145
    Nálam így van a kormány:

Windows/

Degrees: amennyit akarsz, nálam 725 fok
    Enable FFB (pipa)
    Overall Effects: 105%
    Összes többi: 0%
    Centering spring: pipa ki

rFactor/
    Rates/

Digital steering rate 50
    Digital throttle rate 50
    Digital brake rate 50
    Digital clutch rate 50
    Speed sensitivity 0
    Looak ahead 0
    Head movement 100
    Exeggerate yaw 25

Force Feedback/

Force feedback type: wheel
    Force feedback effects: low
    Force feedback strength -35%

Controller1/

x 50
    rx 50
    y 50
    ry 50
    z 50
    rz 50
    s0 50
    s1 50
  • Vádá
    Talán a kormány beállításoknál ? Egész nagybetűvel oda van írva :)
  • Nyilas Lehel
    A kormány sebesség érzékenységét hol lehet kikapcsolni?
  • fighter111
    Nagyon szépen köszönöm!
  • PacsutaTibi
    \GameData\Sounds\Ambient\fans_normal_1.wav
  • fighter111
    Üdv!
    Tudnátok abban segíteni, hogy hogyan lehet a közönség hangját lecserélni?
  • 12346
    Ó, köszönöm szépen, ilyesmire gondoltam:) Érdekesnek hat a Lada, 300SL, egyebek. Kicsit sok nekem az openwheel, meg túra retek, de ez sajna a játékstílus velejárója:)
  • zolee145
    Néha úgy érzem itt az sg-n, hogy elfelejtettem magyarul.
  • zolee145
    "Mondjuk nem neten, mert az nagyon bizonytalan, hanem lan-on..."
  • Ulvar
    Viszonylag stabilan lehet menni rFel is. Most 8 órát simán megcsináltunk jó páran a PSRL által megrendezett Barcelonai endurance-on. A végén asszem 2 tized volt az 1. és 2. között P2 kategóriában köztünk meg egy Cseh csapat között. Szóval ilyenek most is vannak, és mondom mi stabilan végigjöttünk többed magunkkal :).
  • SimaSuna #59944
    meg GTR1-el is.
    Esport Racing csinált is 12órás Sebring futamot azthiszem. :)
  • Alexease
    Csak manapsag bizonytalan a net, regebben, 6-8 eve rendszeresen voltak nemzetkozi 12-24 oras versenyek az NR2003-mal;)
  • zolee145
    Szervezni kellene egyszer egy 24 órás futamot, de úgy rendesen 24 órásat. Mondjuk nem neten, mert az nagyon bizonytalan, hanem lan-on, ahogy mondjuk az ilyen fps öldöklős versenyeket szervezik. Minden géphez 3 ember, vagy 4, aztán adjad neki.:)
  • polux

Pici kihagyás után ismét visszatér a Maszim Szenior Bajnoki a Tommy által készített GT Mod-al. Fontos, hogy a Mod-hoz készült egy újabb patch, melyet az első hsz-ből lehet letölteni. A 2 órás Le Mans futam teljesen nyílt, így várunk minden érdeklődőt!

> Infó + válaszok a kérdésekre itt <

> futam kiírás + jelenkezés itt <

• mcmoha
    Probald ezt.;)
  • 12346
    Mondjuk ja. Nem sok engedély lehet egyikre se:D Mind1, nem is lényeg.
    Amúgy ilyen, kevésbé publikált cuccokat lehet még valahol találni, mint ez, vagy nem jellemző? Itt-ott fórumokon eldugva, vagy mit tom én. Gondolok itt pl olyasmire, hogy oroszoknál pislogok néha, miket találni különböző játékokhoz, amiket máshol nem:)
  • zolee145
    Illegális dolgokat olyan oldalra nem raknak fel, mi meg azért mégiscsak ellopkodtuk az EA modelljeit.:D Persze egy Gran Turismo konvert mod azért fent van, de ez egy másik történet. Biztos, hogy nemcsak 100% legalis cuccok vannak az rFC-n.
  • 12346
    Az remek. Pedig annyi szemét van ott. Ez meg azért érdekesnek is hat:/ Tegnap eljutottam odáig, hogy lerántsam, ápdétestül, fixestül. Haladok^^
  • Roger6
    Azt megkérdezhetném, hogy a mod telepítése alatt hallható zene az mi? Előadó, vagy ilyesmi. Köszönet!
  • mcmoha
    rF Lite nem warez, ugyanugy aktivalni kell mint a teljeset. Az ISI nem tamogatja ezert is nincs fenn a hivatalos oldalon.
  • PacsutaTibi
    Tényleg nincs a hivatalos lapon fent. De akkor itt hülyeségeket írnak? http://www.rfactorcentral.com/rfactor_lite.cfm
  • zolee145
    Nem szeretik ott a Shift konvertet.:D
  • 12346
    Az jóság. Nah.. Tényleg időt fogok rá szánni:D rFcentralon szoktam művelődni csak, így max annyi infóm van addonokról. Ez nem szeretne oda felkerülni? Vagy csak nem láttam.
  • zolee145
    Az ilyen-olyan változatokat és a versenygépeket nem számolva van benne vagy 70 autó.
  • 12346
    Legfőképp a "majd, ha több kedvem lesz kockulni" mondat. Linket köszönöm, már elpakoltam, erősen tervbe van véve^^
    Gallardo nem is lényeg. Amekkora hiány van rF-ban, nekem szinte mind1, csak utcai legyen:)
  • zolee145
    Mi akadálya, hogy megnézd?:)

http://shiftstreet.wordpress.com/

Downloads menüpont.

Mondjuk a Gallardo-t még pont nem tudod megnézni, de a többit igen.
  • 12346
    Ezekhez őszintén grat. Néha látom, hogy kidobálsz pár képet utcai autókról, lassan meg kéne nézni használat közben is ezeket:)
  • Dietrich
    a lite verzió egy kiherélt, crackelt warez cucc..hivatalos oldalon nincs is a letöltések közt.
    rfactor.net a hivatalos oldal ha esetleg a torrentbe nem mellékelték a címet.
  • Roger6
    A Lite csak azt jelenti hogy ki van belezve, azért ugyanúgy fizetni "kéne"...
  • Humesz
    Köszi, megoldottuk. Látom, hogy tiltott a warez de gondoltam a Lite verzió nem annak számít, mint pl Daemon Tools stb...
  • mcmoha
    Vagy megveszed, vagy keresel olyan forumot ahol foglalkoznak warezzal is. Ebben a topikban nem.:)
  • Humesz
    Hali,

Leszedtem az rFactor Lite verzióját és multizni szeretnék egy barátommal.
    Megcsinálom a szerót, de Ő nem látja, valamint ha beírja az IP-met, akkor sem tud csatlakozni "joined time out" miatt. Van erre megoldás vagy meg kell venni a játékot? Köszi
  • kf1rl
    Újra indul a Hungarian Sim Racing League…
    Jelentkezz Te is…

rFactor:
    - Peugeot 207 S2000
    - BMW Z4 GT

Race07:
    - WTCC 2006

Jelentkezés az rFactor bajnokságra : 500,-Ft
    Jelentkezés a Race07 bajnokságra : 1000,-Ft

Minden széria 1-2-3 helyezettje Üveg plakettet nyer és a BMW Z4 GT és Peugeot 207 Bajnokság legjobb pilótája egy eredeti Race07 és GTR Evolution játékot kap…

Kövess figyelemmel minket honlapunkon és az
    Honlapunk : http://hsrl.weboldala.net
  • Toby0501
    Még mindig Shift Street, Ingynek szeretettel.