61525

| ISI | rFactor | RSC News | HSW | VirtualR | BSimRacing | SimRacing |
LETOLTESEK: | NoGrip | rFactor Central | F1-Gaming | Rally Factor |
BAJNOKSAGOK: | HF1L | HrFL | MaSzim | VSR | SiMCo | Fool Racing Crew |
F1 LETOLTESEK: | CTDP F1 2005 | CTDP F1 2006 | MMG F1 2007 |
SETUP LEIRASOK: 1. resz | 2. resz | 3. resz | iRacing | PeteSilver | R.Alex | netKarPro | iR-SetupTable |
-
Pár nap és startol a 2012-es versenyévad!
Már tényleg csak pár nap áll rendelkezésre a versenyzõknek, hisz szombaton 20 órakor a Francia, Magny-Coursi teszt sorozat véget ér. A tesztsorozat lezárását követõen az eredmények összesítésre kerülnek, majd 20 órától csapatválasztásra kerül sor a Team Speak szerveren, ahol minden párosnak kötelezõ a megjelenés.
Minden versenyzõnek eredményes felkészülést, és sikeres tesztet kíván a Tyre Burnout Leauge!
A teszt eredményeitõl függõen az 1-24 versenyzõ automatikusan az A ligában indul, míg a 25 helytõl lefelé automatikusan a B ligába soroljuk a versenyzõket. 2012.06.16-án este 20:00-tól HIVATALOS GYÛLÉS A TEAM SPEAK SZERVEREN ahová minden pilótának KÖTELEZÕ A MEGJELENÉS! Az a versenyzõ aki nem jelenik meg, automatikusan az utolsó helyre sorolódik és nem választhat magának autót. További részletek az osztályozó és a csapatválasztással kapcsolatosan a részletek menüpontban.
Jelentkezni a http://www.f1tbl.hu weboldalon lehet, reszleteket itt talaltok : http://www.f1tbl.hu/tajekoztatok.html
-
Mert valaki régebben lefirkálta hogy ha a menüben kapcsolod ki simán az csak fél győzelem , ettől még számolja a progi az értékeket , és ha a plr-ből kiiktatod csak akkor lesz az igazi :) -
Frenklin737 #59958 A Templates mappa hol van? -
Pedig a megfejtés ott van ám a listában: Speed sensitivity 0
Miért akartok mindent az ini-ben átírni? Miért nem jó a menü? -
fighter111 #59956 Tud valaki 2012-es IndyCar módról? -
Nyilas Lehel #59955 azt olvastam, hogy valamelyik ini fileban ahova ezeket menti ott az egyik értéket át kell írni nullára. ebben kellene segítség hogy ezt hol találom -
Nálam így van a kormány:
Windows/
Degrees: amennyit akarsz, nálam 725 fok
Enable FFB (pipa)
Overall Effects: 105%
Összes többi: 0%
Centering spring: pipa ki
rFactor/
Rates/
Digital steering rate 50
Digital throttle rate 50
Digital brake rate 50
Digital clutch rate 50
Speed sensitivity 0
Looak ahead 0
Head movement 100
Exeggerate yaw 25
Force Feedback/
Force feedback type: wheel
Force feedback effects: low
Force feedback strength -35%
Controller1/
x 50
rx 50
y 50
ry 50
z 50
rz 50
s0 50
s1 50 -
Talán a kormány beállításoknál ? Egész nagybetűvel oda van írva :) -
Nyilas Lehel #59952 A kormány sebesség érzékenységét hol lehet kikapcsolni? -
fighter111 #59951 Nagyon szépen köszönöm! -
PacsutaTibi #59950 \GameData\Sounds\Ambient\fans_normal_1.wav -
fighter111 #59949 Üdv!
Tudnátok abban segíteni, hogy hogyan lehet a közönség hangját lecserélni? -
Ó, köszönöm szépen, ilyesmire gondoltam:) Érdekesnek hat a Lada, 300SL, egyebek. Kicsit sok nekem az openwheel, meg túra retek, de ez sajna a játékstílus velejárója:) -
Néha úgy érzem itt az sg-n, hogy elfelejtettem magyarul.
-
"Mondjuk nem neten, mert az nagyon bizonytalan, hanem lan-on..." -
Viszonylag stabilan lehet menni rFel is. Most 8 órát simán megcsináltunk jó páran a PSRL által megrendezett Barcelonai endurance-on. A végén asszem 2 tized volt az 1. és 2. között P2 kategóriában köztünk meg egy Cseh csapat között. Szóval ilyenek most is vannak, és mondom mi stabilan végigjöttünk többed magunkkal :). -
meg GTR1-el is.
Esport Racing csinált is 12órás Sebring futamot azthiszem. :) -
Csak manapsag bizonytalan a net, regebben, 6-8 eve rendszeresen voltak nemzetkozi 12-24 oras versenyek az NR2003-mal;) -
Szervezni kellene egyszer egy 24 órás futamot, de úgy rendesen 24 órásat. Mondjuk nem neten, mert az nagyon bizonytalan, hanem lan-on, ahogy mondjuk az ilyen fps öldöklős versenyeket szervezik. Minden géphez 3 ember, vagy 4, aztán adjad neki.:) -
polux #59941
Pici kihagyás után ismét visszatér a Maszim Szenior Bajnoki a Tommy által készített GT Mod-al. Fontos, hogy a Mod-hoz készült egy újabb patch, melyet az első hsz-ből lehet letölteni. A 2 órás Le Mans futam teljesen nyílt, így várunk minden érdeklődőt!
> Infó + válaszok a kérdésekre itt <
> futam kiírás + jelenkezés itt <
-
Probald ezt.;) -
Mondjuk ja. Nem sok engedély lehet egyikre se:D Mind1, nem is lényeg.
Amúgy ilyen, kevésbé publikált cuccokat lehet még valahol találni, mint ez, vagy nem jellemző? Itt-ott fórumokon eldugva, vagy mit tom én. Gondolok itt pl olyasmire, hogy oroszoknál pislogok néha, miket találni különböző játékokhoz, amiket máshol nem:)
-
Illegális dolgokat olyan oldalra nem raknak fel, mi meg azért mégiscsak ellopkodtuk az EA modelljeit.:D Persze egy Gran Turismo konvert mod azért fent van, de ez egy másik történet. Biztos, hogy nemcsak 100% legalis cuccok vannak az rFC-n. -
Az remek. Pedig annyi szemét van ott. Ez meg azért érdekesnek is hat:/ Tegnap eljutottam odáig, hogy lerántsam, ápdétestül, fixestül. Haladok^^ -
Azt megkérdezhetném, hogy a mod telepítése alatt hallható zene az mi? Előadó, vagy ilyesmi. Köszönet!
-
rF Lite nem warez, ugyanugy aktivalni kell mint a teljeset. Az ISI nem tamogatja ezert is nincs fenn a hivatalos oldalon. -
PacsutaTibi #59934 Tényleg nincs a hivatalos lapon fent. De akkor itt hülyeségeket írnak? http://www.rfactorcentral.com/rfactor_lite.cfm -
Nem szeretik ott a Shift konvertet.:D -
Az jóság. Nah.. Tényleg időt fogok rá szánni:D rFcentralon szoktam művelődni csak, így max annyi infóm van addonokról. Ez nem szeretne oda felkerülni? Vagy csak nem láttam. -
Az ilyen-olyan változatokat és a versenygépeket nem számolva van benne vagy 70 autó. -
Legfőképp a "majd, ha több kedvem lesz kockulni" mondat. Linket köszönöm, már elpakoltam, erősen tervbe van véve^^
Gallardo nem is lényeg. Amekkora hiány van rF-ban, nekem szinte mind1, csak utcai legyen:) -
Mi akadálya, hogy megnézd?:)
http://shiftstreet.wordpress.com/
Downloads menüpont.
Mondjuk a Gallardo-t még pont nem tudod megnézni, de a többit igen. -
Ezekhez őszintén grat. Néha látom, hogy kidobálsz pár képet utcai autókról, lassan meg kéne nézni használat közben is ezeket:) -
a lite verzió egy kiherélt, crackelt warez cucc..hivatalos oldalon nincs is a letöltések közt.
rfactor.net a hivatalos oldal ha esetleg a torrentbe nem mellékelték a címet. -
A Lite csak azt jelenti hogy ki van belezve, azért ugyanúgy fizetni "kéne"... -
Köszi, megoldottuk. Látom, hogy tiltott a warez de gondoltam a Lite verzió nem annak számít, mint pl Daemon Tools stb... -
Vagy megveszed, vagy keresel olyan forumot ahol foglalkoznak warezzal is. Ebben a topikban nem.:) -
Hali,
Leszedtem az rFactor Lite verzióját és multizni szeretnék egy barátommal.
Megcsinálom a szerót, de Ő nem látja, valamint ha beírja az IP-met, akkor sem tud csatlakozni "joined time out" miatt. Van erre megoldás vagy meg kell venni a játékot? Köszi -
Újra indul a Hungarian Sim Racing League…
Jelentkezz Te is…
rFactor:
- Peugeot 207 S2000
- BMW Z4 GT
Race07:
- WTCC 2006
Jelentkezés az rFactor bajnokságra : 500,-Ft
Jelentkezés a Race07 bajnokságra : 1000,-Ft
Minden széria 1-2-3 helyezettje Üveg plakettet nyer és a BMW Z4 GT és Peugeot 207 Bajnokság legjobb pilótája egy eredeti Race07 és GTR Evolution játékot kap…
Kövess figyelemmel minket honlapunkon és az
Honlapunk : http://hsrl.weboldala.net -
Még mindig Shift Street, Ingynek szeretettel.