rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pointer4
De a FIX-es d3d9.DLL-t töröld le ! Tedd fel a TVStyle-ét.
Ha még utána is fagy, akkor valami más a baj.
Dietrich
az nem olyan komoly mod a sebesség is kisebb 😉
de IDT moddal nem lehet oválozni..vagyis lehet de tudjuk hogy

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Ulvar
TA-t mégis nyomod 😄

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Jamirofan89
Remek... lefagyott... egy kanál vízbe tudnám megfolytani bill gates-t,hogy piacra dobott ilyen befejezetlen bugos fos szart <#boxer><#violent><#falbav>

Dietrich
elég volt belõle a téli bajnokság..soha többet IDT modot 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
Maxi igazat adok neked!
Ez a 156 dollár meg majd még befizetek x dollárt meg visszakapok meg elköéltöm..ez semmi másra nem jó mint rongyrázásra. nekem telik rá neked nem..
Aztán ennyi pénzért is mehetsz olyan szerverre ahol kibasznak..hát kurva jó szórakozás ennyiért <#ravasz1>

pointer4
Tudom, én is olvastam az opertaion manualt.
De az nvidia FPSfix nekem is megfagyasztja az rFactort, pedig megduplázza az fps-t amíg tart. Viszont a +fullproc parancs is, csak fagyás nélkül.
a +fullproc parancs azért van, hogy jobban kihasználja a többmagos processzorokat, semmi köze a VGAhoz
Ulvar

pointer4
Q6600, 8800GTX el 4gb Rammal, és rFactor 20-40 fps ha 10 autó van elõtte 😄 Bugos és kész a 8800as kártyákkal. Ezért van a Fix, vagy a +fullproc parancs is, úgy már hassít 😄
Jamirofan89
Ahogy írtam az fps fix pontosabban a d3d9.dll miatt fagy/fagyott le a játék.Sajnos anélkül fele annyi fps-em van.De ha mûködik ez a +fullproc és nem lesz több fagyás,akkor játszok mediumon HDR-el oszt kész.Csak fáj,hogy nem tudom kihasználni a gép teljesítményét.Hát ez van... azért köszi,hogy ilyen segítõkészek vagytok! <#integet2>

Az nvidia fix (d3d9.dll) nem segít semmit Vista/Win7 alatt, mintha kicsit kevesebb lenne az FPS, inkább ne használd.
Jamirofan89
ajj már nem Indycar series a neve,hanem 1995 CART Season,ami tartalmazza a 94-es és 95-ös gépeket.aki teheti próbálja ki,mert nagyon üt <#nyes> http://www.rfactorcentral.com/detail.cfm?ID=1995%20CART%20Season

Jamirofan89
Köszi szépen! <#worship> Nem akarom elkiabálni,de nem fagyott le versenyzés közben sem <#mf2> ISI Barcelona,Track detail high,Player detail full,Shadow high.Indycar series 1994/1995.Nos 20 ellenfél mellett játszhatatlan 20 fps,mivel high-ra állítottam az opponent detailt.Ha lowra veszem akkor olyan 50-80 fps,amit még mindíg kevéslek ahhoz képest,hogy nem maxon van minden és 'csak' 1200x1024-be megy.Azt elfelejtettem mondani,hogy LowQuality HDR script van bennt és a hétköznapi lvl 5 anti-aliasing.

Most raktam fel a játékot Nvidia fix nélkül 1920x1200 játékon belül minden maxon a grafikát illetõen Kodi 2005 ZR Toban Raceway park Runoffs belsõnézet Átlag fps 300.
Sok mód is bekavarhat, az árnyék is gondot okozhat egy pár pályán, ha maxon van, hiába van sok FPS akkor is beszaggat valami hiba miatt.
Parancsikon->Tulajdonság = "C:\Program Files (x86)\rFactor\rFactor.exe" +fullproc így kell kinéznie az elérési utnak Win7x64 esetén.
A lényeg, hogy kell egy szóköz és utána a +fullproc parancs az elérési úthoz.
Jamirofan89
+fullproc? <#fejvakaras>

<#vigyor3> ugyanez a konfigom van, +fullproc parancsot használod ?
zolee145
Van teszt a neten Vista64 - Win7 - XP. Jelenleg az a helyzet, hogy játékokban a Vista gyorsabb egy kicsivel az XP-nél, míg tömörítõk, ilyen-olyan szerkesztõ progik vagy éppen benchmarkoknál az XP a gyorsabb. A Win7 jelenleg ugyanazt tudja mint a Vista sebességben. Viszont ha XP-t használsz akkor a 4GB ramodnak csak egy részét fogja használni a rendszered, vagyis asszem levonhatod belõle a vga ramját.

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

symbol
vedd is, hisz a 64 bites megy mint az állat, iracing is szalad rajta, mással sem hiszem hogy gond lenne, semmi probléma nah 😊
meg közel egy évig ingyenes 😊 persze az RC1-esrõl (7100) beszélek.

http://rateyourmusic.com/~unrealnoise

SimaSuna
én Win7et használok, semmi baja a játéknak.
Sõt merem állítani h jobb az FPSem 😄

AMD 3400+
GF8500GT 256mb
2gb RAM

20online ellenfél + füst mod + HDR 70fps...
Jamirofan89
Nincs hûtési probléma.Én is 64biteset használok.Az erõs gépet ne úgy értsd,hogy a mai játékokat simán viszi,hanem az rFactorhoz képest erõs.
E6750,8800gts 320MB,4GB ram.Valószínüsítem,hogy épp azért ilyen,mert nem Atim van.Tudom én hibám,hogy Vista van rajt és sokszor úgy voltam vele,hogy a kukába való...anno ki gondolta volna,hogy ilyen szar lesz 😮
Úgy hallottam,hogy a Windows 7 kitûen stabilan mûködik,és úgy viszi a játékokat mintha XP SP3-on menne.Ha ez igaz,fontolóra veszem a formatálást.

Ne a köcsög Vistat használd, semmi/senki nem kényszerít a használatához.
Fagyás hûtés probléma miatt is lehet, milyen neked az erõs gép ?
zolee145
nV fps fix? ha jól tudom nV-n fejlesztenek. Mókás, hogy pont azon nem megy. Vista64-en használom igaz a monitorom lassan csereérett, mert csak 1024*768-at tud, de pl Indycar 2008-ban 32 gépi ellenféllel 80-100 fps, dx9 minden maxon, egy közepes konfiggal, Ati kártyával. Mondjuk a vga ha a tesztek nem hazudnak pont nem erre a felbontásra van optimalizálva, hanem sokkal nagyobbakra.

SimaSuna
ott nem FPS fix a gond...

Amd 2400+
gf6600
1gb RAM és simán mentem vele egész nap..30as FPS-es..
Jamirofan89
Ugye,hogy jó? 😊 Pluszban megnehezíti a dolgot,hogy nem szekvenciális a váltó,mint a legtöbb nyitott versenyautónál.Melyik pályán mentetek?

Jamirofan89
Lehet,sõt biztos,hogy másképp lenne a helyzet,ha iRacinghez lenne ennyi kiegészítés.Akkor már elgondolkodtató lenne a pénzkiadás... de akkor meg jönnének az átkonvertálások rFactorhoz,mert az meg ingyenes.Azért jó lenne már rendesen versenyezni rFactorban,mert a nvidia fps fixnek hála 20 percet tudok játszani max(idõmérõ|egyedül) utána lefagy <#rinya><#boxer> Hiába erõs a gépem,az fps fix nélkül meg grafikai beállítás 'ocsmány'-ra állítva is 20 ellenfél mellett szétaggat.Ezért is várom annyira a második részt,hogy remélhetõleg jobban optimalizálják ehhez a köcsög Vistához és egyszer megtapasztalhassam a varázsát az online játékmenetnek (mondjuk veletek <#papakacsint>)

Ulvar
Mentünk vele egy bajnokságot, streeten roadon oválon.. végére megszoktuk.

na aktiválom steamen a race07-et meg a gtr evo-t most meg tölti õket.. kérdezem én miért ha már megvan eredetibe.. xD mondjuk nekem 8 elfér gépen 😄
b-type
Én is a napokban próbáltam ki az iRacing-t igazán, sajnos mostanában nem igen van idõm szimezni 😞
De nagyon bejön. ez a helyzet, természetesen (számomra) Radical amit vezetek amikor van rá alkalmam, és kiváló élményt nyújt.
Csak a cimbimnél van alkalmam rá, de hála égnek neki is G25-je van, ma egész este nyomtam. ..ha végre valahára le tudnék gyökerezni újra akkor be is fizetnék rá azonnal.
Rögtön elkapott uaz a feeling mint anno a NR2003/GTP-nél, hogy nagyon jól sodor az autó kanyaríven kigyorson, jól lehet érezni. Egyenlõre még csak a beállításokat próbálgatom, mivel a diffihez nem lehet nyúlni, és így valhol máshol kell megtalálnom az egyensúlyt kanyarbemenetnél.
A liga rendszerét az taglalja aki ligázik, szal abban nekem nincs tapasztalatom, az autó vezetési élménye viszont elsõrangú.
Érdekes hogy nekem a Skip nem is annyira jó mint mondjuk a Radical, valóban jól lehet vele úsztatni, de a Radical-nál imádom ahogy ránt, és érezni az 'erõt' (súly/LE), alap ffb-l is nagyon jó.
Tegnap és ma egész este nyomtam, mert hiányzik a fél év kihagyás, de most is csapatnék vele ha lehetne.. 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

pointer4
Hát, ha felteszed Steam-el online, akkor tuti nem kérdez semmitsem.
Hmm.. hát felraktam a race07-et+gtr evo-t meg a patch-et ami kinn van most hozzá legújabb offline patch aztán annyi.. vagy lehet az a baj hogy csak offline részt raktam fel?
Norbi1990
Szerintem felkell telepítened a Race07-et+ GTR EVO-t és akkor jó lesz.
Nekem úgy nem kért semmit.
Hali!

A mi nap letöltöttem a NLC VLN 2005 1.0 modot. Alap feltétel hogy kell neki a GTR Evo. Tegnap megvettem a race07-et + GTR evo kiegészítõ lemezt.. próbálom felrakni a modot és nem tudom mert ugyan azt a sárga háromszöges üres hiba üzenetet dobja ki mint elötte.. hogyan tudnám akkor mégis megoldani hogy jó legyen? van egy olyan sanda gyanúm hogy azért nem jó mert csak kiegészítõ lemez.. bár ez lehet hülyeség.. pls help

üdv, Zsola
Jacek
Alex moderald magad😊 nah GT5-ot nem fikazni😄 mert G25-el kurva szorakoztato!!! pedig en szies vagyok nem kicsit.. ha full szimet akarnanak csinalni belole nem tartana sokaig le van butitva bananra😄

zolee145
Beledumálni ér?<#zavart1>

Próbáltam az iRacinget és nem érzem kevésbé játéknak mint az rFactort. Még akkor is, ha eltekintek az nr2003-ból megmaradt hibáktól (fékezés, stb), tehát ezeket leszámítva is ugyanolyan játék. Persze a marketing nagyon ott van, valahogy meg kell magyarázni, hogy miért is fizetek egy játékért sokkal többet mint amennyit ér, ráadásul az, hogy megkötik a kezemet és beszûkítik a lehetõségeimet az tulajdonképpen nekem jó.<#hehe>

3 autó, 7 pálya, 12 nyomvonal. Remek. Gondolom minden nap használod az összes kombinációt, napi 24 órában, hiszen így éri meg.😊
Sokkal valószínûbb, hogy mégy a kedvenc autóddal a kedvenc pályáidon, ami mondjuk 3-4 pálya max.
Komoly ellenfelek. Nem tudom, néha azért olvasgatom az iR topikot kíváncsiságból,és elég nagy jajveszékelés szokott lenni, hogy már megint berakott valami ufo társaságba a program, pedig gyengébb vagyok, csak volt egymás után 3 futamom ahol nem érintettem a füvet és megnõtt a mittudoménmilyen pontszámom.😄 Vagy a másik véglet, hogy lámák közé tesz akik törnek zúznak. Persze kisebb valószínûséggel mint egy nyilt F1 szerveren az rFactornál, de ezért nem kell nyilt szerverre menni.

Ha az ember egy ligában versenyez akkor ismerõsökkel teszi ezt, még akkor is, ha csak a netrõl, a topikból ismeri, de mégiscsak van egy összeszokott csapat, akikkel esetleg jóban van a futamokat leszámítva is, nemcsak bedobja valahova valami alapján a program.
Én nem vagyok versenyzõ. Szórakozni járok a futamokra. Ettõl függetlenül komolyan lehet venni, sõt kell is, de csak a játéknak kijáró komolysággal. A futamhoz hozzá tartozik az edzések alatti poénkodás is, vagy a futam után az események kitárgyalása.
Nekem az nem szórakozás, hogy jaj csak hozzá ne érjek valakihez, mert lentebb megy a pontom, vagy le ne menjek egy kerékkel a fûre mert megint oda a pont, és visszasorolnak másik kategóriába aztán oda a pénz amit ráköltöttem, meg a fene tudja mi van még.
Ráadásul ami mondom a legrosszabb, hogy nem érzem annyival jobbnak mint szimulátort a többinél...sõt egyáltalán nem. A pályák tényleg nagyon jók, de ezzel véget is ért az elõnyök felsorolása...számomra. Persze kinek mit jelent a szimulátor, meg ki miért ül le a gép elé, szóval ez csak egy vélemény.😊

lac coo
Plussz a havi két doboz Seduxen ! <#banplz>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

a muhaha az én szövegem kiskirály! 😉

\"autóbuzi elmebeteg vagy, aki direkt a hosszabb úton megy haza, mert arra több a kanyar\"

pointer4
MUHAHAHAHA 😄
Én meg c-64 en éreztem a quickshot joy-al a pitstop-ot 😄

Szerinted aki iRacinget tol, az rFactorral sosem játszott még ? 😄
Alexease
Az hogy mi a draga, az relativ😉 Aki altalaban warezolja a programokat, egyedul tolja, nincs szuksege komoly ellenfelekre, rendszeres online-ra, annak valoban draga lehet.

De azert a 156$-ert adnak 3 autot es 7 palyat 12 nyomvonallal. Ha jol emlekszem, ebbo visszajon ~60$ amit le lehet vasarolni. Abbol ismet van 3-4 auto es/vagy 3-4 palya. Plusz a kedvezmenyek miatt meg 1-2 dolog. Az mar majd egy teljes jatek (nem elfelejtve, hogy ebben azert minden teljesen hivatalos, liszenszelt, eredeti gyartokkal, markakkal, csapatokkal, mernokokkel egyeztetve, keszitve stb.).

Es ami a legfontosabb, ezert a havi ~2800 forintert, 10 fele sorozatban lehet indulni, napi 24 oras szervereken.

De most mar ON (foleg, hogy miattam van az egesz😄DDDDDDDD)
Alexease
Egy kicsit sok volt az OFF, de mivel kellokeppen osszefonodott, igy nem (tudok/akarok) torolni😊
Jamirofan89
<#bee1> örülök ha örömet tudtam szerezni <#wink><#fogmosas>
szerinted komolyan gondoltam? <#zavart1> na de kíváncsi vagyok a véleményetekre ezzel az 'offtopic' iRacing vs rFactor dologgal kapcsolatban <#conf>

ugye csak viccelsz? mert akkor jó volt<#ravasz1>

Gran Turismoban is lehet érezni az autót PS2 Joy-al:

Jamirofan89
http://www.youtube.com/watch?v=xphQ08xA16M
rFactor örökké! <#worship><#worship><#worship>
és ez hülyeség,hogy csak az iRacingbe érzed az autót igazán.Gran Turismoban is lehet érezni az autót PS2 Joy-al,rFactort pedig kormánnyal... eszméletlen.szó volt a GP2-rõl amit érdemes kipróbálni,de azért megnézném,hogy bánnál a sokkal nehezebben irányítható Indycar series 1994,1995ös autókkal kedves iRacing rajongó...

Ulvar
Én meg dolgozom, nem költhetem szanaszét a pénzt...nincs nekem annyi...utána meg egyetem, fizethetem az albit...és ráadásul a kedvenc szórakozásomról is lemondhatok...

Minden részében rám is igaz, és egyet értek. Sokkal inkább a bicóra költeném. <#circling>
sziasztok
a GTR evo autóit nehéz lenne átrakni rfactorba?

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

symbol
jogos. de az rFactoros ligák meg versenyeket sem lehet az iRacinges-sel egy kalap alá venni. igazából ha valakinek mindegy a zsé, de online akar versenyezni, csak az iRaciget tudom ajánlani, akármit is nézek.
Szó se róla, becsülöm az rFactoros srácokat. Az egyetlen szimulátort tõle várhatjuk a közeljövõben. És szerencsére nem is akármilyen újításokkal jönnek. 😊 hajrá. 😊
Kár, hogy nem száll be az rFactor mögé még egy milliomos, aki aztán szórja majd rá a pénzt, csak egy céllal a szeme elõtt; legyen olcsóbb és jobb mint az iRacing 😄
de semmi ilyesmi nem látszik...

http://rateyourmusic.com/~unrealnoise

arty
azért rfactorhoz hasonlitani ... ott max 3-4 évente kiadsz a játékra 50$-t és kész (rfactor, rfactor2, stb)

szal annál drágább

és nem is a havidij a lényeg, hanem a mikrotranzakciok: kocsik pályák ... sok, na

Forza.