rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem is van promó kódom ha érdekel valakit.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

lac coo
Bezzeg Emesének az anyja is kap magasabb kamatot ! 😄DD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
A regisztraltaknak mar nem jo😉
JuanG
ez a promo kod nekem már nem jó ugye? vagy rám is érvényes? (mint regisztrált tag??)

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Jamirofan89
Ha már oly sok szó esett az amerikai versenyekrõl ajánlom figyelmetekbe a Detroit Streets 2007 pályát 😊Szépen kidolgozott,megunhatatlan pálya Indycarral vagy Carttal esetleg F1 1988-as moddal,amire már azt lehet mondani,mint ha OTT LENNÉL <#buck>.Nagyon komoly <#vigyor>

Alexease
OFF😊
Mar megint iRacing, de voltak itt, aki erdeklodott, de sokalta az arat (ez sem lesz nagyon olcso, de azert megis😛):

Most 3 honapos akcio van, a havi 19$-os (ami 57$ lenne) es a normal 3 havi 50$-os elofizetes helyet, most 25$-ert lehet jelentkezni.

Promokod tolem, privatban akit erdekel.
ON😛
Ulvar
is - is.. szervezés kérdése.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Jamirofan89
úgy érted,hogy változatos versenyek mindíg más moddal.nem komoly versenyzési céllal,hanem csak 'baráti' meccsekrõl lenne szó? <#vigyor3>

SimaSuna
gyerünk Cliózni, aztán majd MSN, és beszélgetünk -.-
Ulvar
Benned bíztam 😄.

SimaSuna
érdekel, blogolásban segítek^^
Ulvar
Lehet fogok csinálni egy blogot ehhez, hogy változatos bajnokságok futhassanak, és hogy az emberek megismerjenek minnél több autós szériát mind szimben és valóságban. Akit érdekel jelezze. Készülõ modok pályák festések magyar részrõl stb...videok képek ilyeneket tervezek 😊.

Ulvar
4, pedig egy kis Endurance mod, ami elég jónak néz ki. Amit leírtak róla azt remélem megvalósítják, egész jó fizikát terveznek remélem hozzá, és élvezhetjük a GT és prototípus autók izgalmát. A modot az EnduRacers csinálja.

Dietrich
miután összebútoroztak az ALMS-el ami sajna haldoklik és GDF csapata is az Indycar felé kacsingat 2010-tõl az ALMS-bõl..meg többen mások is.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Jamirofan89
hûû legjobban a BTCC 1993 és a DTM 1993,1994-et várom <#beka3> 1967-es F1 is régóta készül már... 1982-1990 Group-C modba pedig beszállt segíteni az MMG group

Dietrich
bár jobban tették volna CC mintára egyesülni az indy lightsal..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
Hogyne futna..a Toyota atlantic folytatása csak mazda motorokkal és Panoz kasztnikkal..minden más maradt a régiben.

Ulvar
3, Még mindig Amerika és kicsit vissza kanyarodva az OW autókhoz... Készült az IDT által még régebben egy Toyota Atlantic mod, jelenleg Maszimon fut is vele bajnokság. Na most az IDT lassan de elkészül a Mazda Atlanticcal is. Írták hogy több festõ kéne aki lefesti a verdákat, de azért haladnak. A Mazda Atlantic amúgy a CC elõ bajnoksága volt, és ha jól tudom (de majd Dietrich kisegít) még mindig fut.

Ulvar
2, A következõ az a Grand Slam (amihez már van béta letöltés is) egy 2006-os prototípusok-ról szóló mod. A Team Players / IDT / D3 triumvirátus csinálja a modot amit hamarosan teljesen befejeznek. Érdekesség hogy rengeteg különbözõ motor van a modon belül amit ha jól olvastam akkor külön lehet lesz majd választani. Mindenesetre aki kiszeretné próbálni annak: itt van

Ulvar
Nah mivel rFactor topic, most kihasználom kicsit a lehetõségeket. Ma nagy unalmamban a készülõ modokat nézegettem meg. Azok közül is amik már közel járnak a kiadáshoz. Nos szeretnék egy kis bemutatót tartani, hogy mik készülnek még el még az rF2 kiadása elõtt. (Lehet nem sok embert érdekel de ha valakit igen annak nem kell 10 oldalon keresztül lapozgatnia mostmár hogy találjon valami értelmes készülõ modot)

Tehát:

1, Kezdjük Amerikában a sort. Mike Peters az IndyCar Series és a korábbi IRL mod készítõje hamarosan elõrukkol az elõsorozatával az IndyCar Series-nek, nevezetesen az Indy Lights-nak. A készítõ 1 héttel ezelõtt egy kommentet írt, mégpedig hogy az összes autó (29) a 2009es évadból kész van. Le van festve szépen már csak a fizikán javít és ebben a hónapban remélhetõleg már kitud adni egy 1.0-ás verziót, ami nem lesz tökéletes, de egy próbára jó lesz aztán állít rajta még.

pointer4
Hát ha akarsz használni HDR-t, (amni szerintem baromság) akkor annak a d3d9.dll-jét használd. Mindegy mit, csak ne legyen ott a FIX-es DLL.
Jeee! Ez az csak az intróban vagy fel van gyorsítva vagy nem tudom,de nagyon köszi. <#worship>

Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitch Driving Force Pro

Toby0501
Én csak ezt ismerem.. De ha türelmes vagy és szeretsz ügyködni a photoshop-al, akkor magadnak is csinálhatsz! 😊

SimaSuna
van..V8mod, f1mod...

belsõnézetbõl felesleges..
Roger6
Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy van-e olyan mod, vagy program, ami megváltoztatja a HUD-ot? Pl. az RPM limitert, mert az nagyon nem tetszik.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Jamirofan89
mindenbõl a legújabb van fennt.directx,driver stb

SimaSuna
directX legújabb van fent?
Jamirofan89
"De a FIX-es d3d9.DLL-t töröld le ! Tedd fel a TVStyle-ét.
Ha még utána is fagy, akkor valami más a baj."

SimaSuna
a TVstyle-hoz miköze a HDRnek?

én nem használom a TV style-t. számomra felesleges.
Amit tudni akarok, azt hallanom kell 😊
Minden másra ott a beépített "motec"
nemtart semmibõl elõhoznom... 😊
Jamirofan89
áá de így nincs benne hdr

SimaSuna
TVstyleból 1 van, és 1update...

0.90 ez a TV Style
0.91 ez az update

-.- de ha jóltudom mellé is van írva -.-
Jamirofan89
még mindig nem kaptam választ arra,hogy melyik TV stylet tegyem fel,amelyiknek jó a d3d9-e <#oooo>

Norbi1990
Talán ez?

Encore
Én is most próbáltam ki az új 1.1-es verziót és rosszabb lett mint volt. A fizikáról nem tudok mit mondani nem jutottam el addig hogy rendesen leteszteljem mert nálam már az FFB sem votl olyan mint az elõzõ verzióban és idegesített (hiába kapcsolgattam realfeel be ki, vagy az FFB erõt pluszba vagy mínuszba, egyikkel sem volt az igazi). A kocsik hangja is gyérebb lett, vissza is tettem inkább az 1.0ás verziót.
Elõr is köszi a választ! <#smile>

Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitch Driving Force Pro

Csõ srácok! Az FSONE 2008 intrójában mi annak a rock zenének a címe és elõadója? Erre gondolok: http://www.youtube.com/watch?v=YLYucbCJH9I

Nálad valami virus vagy egyéb nyalánkság lehet, tegyél fel egy XP-t vagy neadj isten Win7-et és utána próbálkozál.
Jamirofan89
BMW320-as mod vagy DRM (amiben benne van a BMW és a Porsche 935) magas felbontásúak? nekem nem úgy tûnik.azokkal is szaggat rendesen csupán 20 ellenféllel.pedig akkor még HDR nélkül játszottam 😮 tényleg vannak jól kidolgozott autók lásd Ferrari 312,CTDP F1 de a legtöbb mod kidolgozottsága messze van ezektõl.és nem egy magos procival meg 128MB-os vga-val toljuk kéremszépen <#fejvakaras> [tõlem megszokott rengetek szóismétléssel<#merges3><#bee1>]

zolee145
Szerintem a moddal nincs valami rendben, jobban próbára teszi a gépet mint ahogyan várná az ember. Nem lehet, hogy ennek a tetejébe még esetleg a hi-res verziót szedted le? ha a Maszim ftp-rõl van akkor nem szóltam.😊

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

zolee145
Nálam is Vista64 van, és nem fagy, nem nyekereg semmi baja nincs. Megy minden rendesen, ugyanolyan gyorsan mint XP-n.
Nem lehet, hogy te kavartál össze valamit a gépen? Persze egyszerûbb ráfogni az oprendszerre...

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Norbi1990
Cseréld le a régebbi verziónak a hnagjaival 😄
Jamirofan89
öcsém.. megjelent az 1997-es WCPnek az 1.1-es verziója.. ami egyedül tökéletes volt benne (az autók hangja) azt elcseszték,lebutították.kivették az egyik Ford motoros kocsit.alapbeállítással 2. sebességben 200 km/h 4.ben 300.mintha árkádosabb lenne a fizikája.úgy gyorsul bennt az autó,mintha 1500 lóerõs lenne.ezekért cserébe megjavították a belsõnézetet.most nagyot csalódtam a WCP-ben,legalább a Fordot meg a hangokat ne cseszték volna el<#rinya><#shakehead>

Toby0501
130-as partíción 40G szabad.. Defrag nem nagyon segít, felesleges fájlom meg nincsen. 😊

batihu
Nincs tele a Winchester? Az nagyon megtudja fogni a gépet... Defrag...Felesleges file-ok törlése talán megoldás lehet, ezen a gépen jobban kéne futnia.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

Toby0501
Jah és a kérdés: van valami megoldás erre? (gépcsere szóba sem jöhet egyelõre! 😊)

Toby0501
Na ha már ennyire rajta van mindenki az FPS ügyön:
Adott egy gép. Athlon 64 3200+, 2G RAM, HIS X1650XT videokari, XP SP3, Indycar 2008 mod, minden minimumon, 12 autó körülöttem, 25 FPS.. Ha a "lökhárítóról" vezetek, tehát egyáltalán nem látom a saját autómat, akkor van FPS, legalábbis több.

Jamirofan89
jó de ott nem csak egy TV style plugin van :S melyiket kéne?

SimaSuna
rfactorcentral.com 😊
Jamirofan89
Tudnál adni linket a TVStyle-hoz? Azt hiszem egyszer már felraktam azt.. elõre is köszi!