rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Mar megint iRacing, de voltak itt, aki erdeklodott, de sokalta az arat (ez sem lesz nagyon olcso, de azert megis😛):
Most 3 honapos akcio van, a havi 19$-os (ami 57$ lenne) es a normal 3 havi 50$-os elofizetes helyet, most 25$-ert lehet jelentkezni.
Promokod tolem, privatban akit erdekel.
ON😛
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Tehát:
1, Kezdjük Amerikában a sort. Mike Peters az IndyCar Series és a korábbi IRL mod készítõje hamarosan elõrukkol az elõsorozatával az IndyCar Series-nek, nevezetesen az Indy Lights-nak. A készítõ 1 héttel ezelõtt egy kommentet írt, mégpedig hogy az összes autó (29) a 2009es évadból kész van. Le van festve szépen már csak a fizikán javít és ebben a hónapban remélhetõleg már kitud adni egy 1.0-ás verziót, ami nem lesz tökéletes, de egy próbára jó lesz aztán állít rajta még.
Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitch Driving Force Pro
Azt szeretném kérdezni, hogy van-e olyan mod, vagy program, ami megváltoztatja a HUD-ot? Pl. az RPM limitert, mert az nagyon nem tetszik.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Ha még utána is fagy, akkor valami más a baj."
én nem használom a TV style-t. számomra felesleges.
Amit tudni akarok, azt hallanom kell 😊
Minden másra ott a beépített "motec"
nemtart semmibõl elõhoznom... 😊
0.90 ez a TV Style
0.91 ez az update
-.- de ha jóltudom mellé is van írva -.-
Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitch Driving Force Pro
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Nem lehet, hogy te kavartál össze valamit a gépen? Persze egyszerûbb ráfogni az oprendszerre...
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman
Adott egy gép. Athlon 64 3200+, 2G RAM, HIS X1650XT videokari, XP SP3, Indycar 2008 mod, minden minimumon, 12 autó körülöttem, 25 FPS.. Ha a "lökhárítóról" vezetek, tehát egyáltalán nem látom a saját autómat, akkor van FPS, legalábbis több.