rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pointer4
Ha napi 1 doboz cigit elszívsz az drága 😄 Meg ha minden szombaton otthagysz 1 rongyot beugrónak a dizsibe, meg még egyet a bulának aki rád se néz miután megkapta a piát. 😊
Én nem dohányzom, asszony meg otthon pihen, szóval még spóroltam is iRacingal 😄
bardocz
Szilveszterkor voltam utoljára valahol,nem cigizek,és nem iszok,mégse lesz pénzem havidíjat fizetni egy játékért.
Jamirofan89
Nem tetszhet mindenkinek ugyanaz.Kerüljön bármibe is az rFactor 2 ha kijön,tuti megveszem.Meg ezt most nem értem,hogy ugyanazokért a pályákért fizetni?Mi?<#zavart2>Nem ugyanazokért a pályákért fizetnénk,hanem újabb fizikáért,grafikáért,törésmodellért stb.De akkor is itt csak egyszer fizetsz és játszol és játszol és játszol nem kell havonta fizetni érte,mint a Wow-ban.Meg más az esete annak az embernek,aki hozzám hasonlóan NEM online versenyzésre használja a szimulátort,hanem arra hogy mások pályarekordjait megdöntse,vagy csak a saját szórakoztatására.Szóval ebbõl annyi jön le,hogy ha valaki nagyon komolyan gondolja a versenyzést akkor az iRacinget választja.

SimaSuna
a cigi meg az alkohol a drága...
elmész bulizni havonta 1x..már az 5k..és még csak ittál és bagóztál...

😊
Jacek
meg annak elismerem tenyleg kurva draga , aki mindent letol warezban aztan csoki...

Jacek
nekem nem draga azt irtam, viszont idom nincs ra! valakinek a sajtos pulyka parizsi is draga😊 valakinek meg a teli szalami sem.. ennyi

bardocz
Faszt nem drága,ezt ne magyarázd meg.
Jacek
akkor most mirol beszelunk?😊 nem draga hanem idom nincs ra😄DD

bardocz
Itt meg a kocsik meg a pályák,ugyan úgy lol.Csak mondjuk ennek van értelme,wow meg faszság.
Jacek
Renato irta hogy 2650😊 na meg 3 sincs😊 a wow nem draga? havi 3k plusz a kiegek megjelenskor 10k-ert lol😊

Sziasztok segitséget szeretnék kérni olyan problémám lenne hogy nekem a Tv Style mod ne makar mukodni tehát amikor játszok nem irja ki a nevem meg semit a játék (F1 2009 es modom van vagy meik kers is van meg minden de ez nem akar mukdoni mi lehet a gond( elöször müködott csak ujra tettem a játékot és azota nincs 😞

symbol
OFF
bocs...de...;
156*204=31824/12= 2652 FT havonta.
pályákat viszont venned kell a teljes (nagy) szezonokhoz. kocsikat nem kötelezõ. valaki kezdetektõl barbi/legends vagy most már Spec Racer megszállot...
nah most azért a 156 dolcsi mellé jár sok-sok iracing many amibõl vehetsz azért jópár dolgot. jár még egy csomó kedvezmény, pl ha 5 vagy 6 dolgot veszel egyszerre. és elég jelentõs, ha utánaszámolgat az ember. én nekem aki már majdnem mindent megvett nem is olyan drága igy. plusz ugye alsóbb diviziókban sokmindenkinek öszejött már ilyen olyan dobogó azért megint kaphatsz kis iR manit...
gondoljatok arra, hogy majd kijön az rFactor 2, lehúznak benneteket pénzzel. és mivel az rFactor nem iracing rendszerû, nem fogják folyamatosan peccselni, egy idõ után majd jön az rFactor kettõ, akkor megint fizetni fogsz ugyanazokért a pályákért.
ez igaz a többi szimre is. az iRacingnél nem kell a pályákért fizetned többször. az élmény meg egészen más. arról nem beszélve, mekkora szabadság, hogy igazából a hét bármelyik napján "bármikor" beülhetsz egy normális (!!!) online futamot tolni normális ellenfelek ellen. az iR fejlesztési tempója nem egetverõ, de számottevõ, egy év alatt sok minden javult. gyanitom a következõ években közel utolérhetetlen szintre fejlesztik mert minden adott hozzá. ON

http://rateyourmusic.com/~unrealnoise

mcmoha
Talan nem is a "havidij" a draga, hanem az, hogy minden uj autoert es palyaert fizetni kell. Neha persze loknek egy-egy ingyenes cuccot, de az csak arra valo, hogy meg aktivabb koltekezesre birjak a rajongokat.

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

bardocz
Szerintem is drága,leszarom,hogy nyugaton nem sok egy 15x annyit keresõ embernek,mint mondjuk anyám,mert õ fizetné.Ezt a pénzt én inkább elbaszom biciklire.
mcmoha
Hogy jon ki a havi 3 Ft? Egyebkent USA-ban es a "rendes" EU-ban is nagyon draganak tartjak.

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

hát valahogy nem találom
SimaSuna
olvass vissza
sziasztok! tudna valaki segíteni! mért van az h fent van az összes 2009-es f1 pálya + autók! de amikor bajnokságot játszok nem engedi h az új pályákon menjek hanem betesz egyet és mindig azon kell menni!
Jacek
Jaj.. havi 3 forint ha kiszamolod! barmelyik MMO havidija ennyi!! lehet hogy egyeseknek draga itt, mert nem lehet lewarezolni...
De egyebkent nem balkanra talaltak ki😊 USA-ban vagy a rendes EU😊-ban talan mar nem is sok😊

F1 2009 F1RL V.1.3.2 vagy F1 2009 F1RL-KERS V.1.4.0 moddal játszik valaki?
DFP-vel játszanék vele, de FF csak a rázóköveken van, a sima úton mindenféle ellenállás nélkül el tudom tekerni a kormányt. Beállításoknál akármit csinálok, a helyzet nem változik. Csak ebben a két modban csinál ilyet, F1 2009 LE-ben pl. tökéletes. Másnak is ilyen a fent említett, vagy nálam van valami gubanc?

AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD

Ulvar
rF2-t akárcsak az rFactort megfogom venni és kész...de még ilyet hogy 1 évre 156 dollár....semmilyen játék nem ér ennyit...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

arty
nem "tömegtermék" = "drága"

(bár a wow tömegtermék és az is drága)

Forza.

A felhasználónak nemis 😊
Dietrich
156 dollár..ennyit nem ér semmilyen játék..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Norbi1990
Ja. 1 hónapra talán befizetek lehet. Csak kipróbálásra 😄
Ulvar
Ennyit azért nem ér szerintem.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Ginger17
Ha megjelenik hozzá a Dallara Indy autó, akkor nagyon komolyan fogom gondolni.

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

Norbi1990
Ennyit 1 évre drága nagyon ha csak nem komolyan gondolod.
Ginger17
Mit kóstál mostanság ez az elõfizetéses rendszer? Mondjuk egy teljes évre...

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

lac coo
Hát hogy hogy néz ki azt pont lasz@rni, menj vele pár kört és megtudod milyen az mikor érzed hogy mit csinál és mit fog csinálni alattad az autó ! 😉
Mondjuk egy doboz nyugtató beszerzése kötelezõ a játékhoz ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Jamirofan89
Kegyetlenül jól néz ki az iRacing,de várjunk csak míg eljön az rFactor 2! <#buck><#vigyor><#vigyor>

lac coo
Hát ha jól látom a kerék még mindig nem akar kipörögni 600 LE-nél sem 😞

Alexease
Lesz Chevrolett Corvett C6R, az uj Ford Mustang es a Ford GT 😉 A kovetkezo szezontol lesz VW Jetta TDI Cup (elvileg ingyenes auto) is. Mostanaban jelent meg a Riley Daytona (ez mar LM kategoria, 24 oras), es a nyitott SR Ford (ingyenes). Bar nem GT kategoria, de megis csak 6-700LE (😛), de a Chevrolett Impala-t es Monte Carlo-t be lehet allitani Road-ra is😄 Nagyon fun!😊))

Csak linkkent, mert ez itt eleg OFF mar igy is (bar nincs nagy forgalom😛):

- Chevrolet Impala SS - Silverstone
- Chevrolet Monte Carlo - Road America
- Spec Racer Ford - Road Atlanta (ez csak track bemutato, vagyis bumpercam:/)
Jamirofan89
Áh nem igaz majdnem sikerült 1:26 alá mennem az Isi-s Barcelonán,de valahogy mindíg elcseszem 😞 1 tized választott el tõle...

lac coo
Valami GT autó nincs még vagy esetleg nem készülget hasonló autó ?

Alexease
Norbi1990
Am mennyibe kerül? 😄
lac coo
<#banplz><#idiota><#idiota><#banplz>

Norbi1990
Mennék, de nincsen rá pénzem meg bankkártyám sincs 😞((((
Alexease
Erosen OFF, meg reklam is, es persze draga, de "kevesen" vagyunk, talan igy kedvet kap valaki😊

iRacing 2009 Season 2:
- 14 sorozat
- liszenszelt, laserscan-es autok es palyak (13 auto, 31 palya 78 nyomvonallal)
- 12 hetes szezon heti palyavaltassal
- sorozatonkent: 4 allando gyakorlo szerver, TimeTrial szerver 2 percenkent, idomerok orankent, napi 4-24 veseny
- tobb mint 8000 ellenfel😊

Es kepkent a sorozatok, a hozzajuk tartozo palyakkal, heti beosztasokkal:

- Riley_Daytona_Prototype_Challenge.jpg
- SK_Modified_Weekly_Series.jpg
- Skip_Barber_Mazda_Race_Series
- Spec_Racer_Ford_Challenge
- Star_Mazda_Championship
- Advanced_Legends_Cup
- Chevy_Impala_Class_B_Cup
- Chevy_Impala_SS_Cup
- Chevy_Silverado_Championship
- Late_Model_Tour
- Legends_Cup
- Pontiac_Solstice_Challenge
- Radical_Racing_Challenge
- 24_Heure_De_Fun
bardocz
Valószínû õ is az Isi féle Barcelonát próbálta és nem a trackpackban lévõt.Az meg van annyival gyorsabb,sokkal jobb az út,meg nincs az a szar sikán benne,mint ami idén van már.
Alexease
Es ez melyikkel? A GP2-vel? Valoszinel jo ido, mivel 4-5 masodperccel gyorsabb mint az igazi😄DD
bardocz
1sec-el megyek lassabbat,Leo setupját kicsit alakítgattam,mert az nekem még egy körre sem jó,szerintem a legjobb szektorokat a boxból kivezetõ körön megyem vele...6 tized meg még bennevan,csak a középsõ szektorban elveszítek többet folyton.
bardocz
Nem próbáltam Barcelonát.Majd megnézem,meg megkeresem a setupot is,mert érdekel.
Jamirofan89
Barcelona a letöltött carsetuppal (az említett Frederico Leo által feltöltött)1:26:848 tûrhetõ Bardocz?

Jamirofan89
1:16:168-nál gyorsabbat nem tudok menni Toban Grand Prix-n <#szomoru1>
7-8 másodperccel lassabb mint az F1el mért kör

bardocz
Frederico Leo tesztelte a modot,úgyhogy biztosan jó.
Jamirofan89
Nem rossz.Ki is pördültem 1-2x.Szokni kell.Viszont az alapbeállítás nem valami jó,mert nagyobb sebességnél gyenge a kanyarodás.Megpróbálok menni egy gyors kört,csak hogy legyen mihez viszonyítanom.Kíváncsi vagyok az F1 és GP2 közti különbségre

bardocz
Simco féle,még mielõtt valami másikat töltenél le.
Jamirofan89
Na jó.. kíváncsivá tettél.Megnézem ezt a GP2-t.