rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én nem dohányzom, asszony meg otthon pihen, szóval még spóroltam is iRacingal 😄
elmész bulizni havonta 1x..már az 5k..és még csak ittál és bagóztál...
😊
bocs...de...;
156*204=31824/12= 2652 FT havonta.
pályákat viszont venned kell a teljes (nagy) szezonokhoz. kocsikat nem kötelezõ. valaki kezdetektõl barbi/legends vagy most már Spec Racer megszállot...
nah most azért a 156 dolcsi mellé jár sok-sok iracing many amibõl vehetsz azért jópár dolgot. jár még egy csomó kedvezmény, pl ha 5 vagy 6 dolgot veszel egyszerre. és elég jelentõs, ha utánaszámolgat az ember. én nekem aki már majdnem mindent megvett nem is olyan drága igy. plusz ugye alsóbb diviziókban sokmindenkinek öszejött már ilyen olyan dobogó azért megint kaphatsz kis iR manit...
gondoljatok arra, hogy majd kijön az rFactor 2, lehúznak benneteket pénzzel. és mivel az rFactor nem iracing rendszerû, nem fogják folyamatosan peccselni, egy idõ után majd jön az rFactor kettõ, akkor megint fizetni fogsz ugyanazokért a pályákért.
ez igaz a többi szimre is. az iRacingnél nem kell a pályákért fizetned többször. az élmény meg egészen más. arról nem beszélve, mekkora szabadság, hogy igazából a hét bármelyik napján "bármikor" beülhetsz egy normális (!!!) online futamot tolni normális ellenfelek ellen. az iR fejlesztési tempója nem egetverõ, de számottevõ, egy év alatt sok minden javult. gyanitom a következõ években közel utolérhetetlen szintre fejlesztik mert minden adott hozzá. ON
http://rateyourmusic.com/~unrealnoise
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
De egyebkent nem balkanra talaltak ki😊 USA-ban vagy a rendes EU😊-ban talan mar nem is sok😊
DFP-vel játszanék vele, de FF csak a rázóköveken van, a sima úton mindenféle ellenállás nélkül el tudom tekerni a kormányt. Beállításoknál akármit csinálok, a helyzet nem változik. Csak ebben a két modban csinál ilyet, F1 2009 LE-ben pl. tökéletes. Másnak is ilyen a fent említett, vagy nálam van valami gubanc?
AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
Mondjuk egy doboz nyugtató beszerzése kötelezõ a játékhoz ....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Csak linkkent, mert ez itt eleg OFF mar igy is (bar nincs nagy forgalom😛):
- Chevrolet Impala SS - Silverstone
- Chevrolet Monte Carlo - Road America
- Spec Racer Ford - Road Atlanta (ez csak track bemutato, vagyis bumpercam:/)
iRacing 2009 Season 2:
- 14 sorozat
- liszenszelt, laserscan-es autok es palyak (13 auto, 31 palya 78 nyomvonallal)
- 12 hetes szezon heti palyavaltassal
- sorozatonkent: 4 allando gyakorlo szerver, TimeTrial szerver 2 percenkent, idomerok orankent, napi 4-24 veseny
- tobb mint 8000 ellenfel😊
Es kepkent a sorozatok, a hozzajuk tartozo palyakkal, heti beosztasokkal:
- Riley_Daytona_Prototype_Challenge.jpg
- SK_Modified_Weekly_Series.jpg
- Skip_Barber_Mazda_Race_Series
- Spec_Racer_Ford_Challenge
- Star_Mazda_Championship
- Advanced_Legends_Cup
- Chevy_Impala_Class_B_Cup
- Chevy_Impala_SS_Cup
- Chevy_Silverado_Championship
- Late_Model_Tour