rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
az utat figyelték nem téged <#zavart1>

de mondjuk ez alap lenne futam közben kikapcsolva minden más futó progit a héttérben mert a szervert belaggoltatja..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
akkor amit használsz 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

SimaSuna
már 1 éve nem használok MSNt...de ez ki lett tárgyalva 😄
bardocz
Én volt,hogy véletlen bekapcsolva hagytam a torrentet meg msn-nt is,és nem panaszkodott senki,hogy laggolnék<#idiota>
Dietrich
hibás a körszám..15 kör lesz.

Dietrich
msn zabálja a sávszélt..és akkor csodálkozol ha szar a pinged 😉

Roger6
Köszönöm, mindenképpen ki fogom próbálni, a többit meglátjuk majd. <#integet2>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

emericovsr
Clio-val viszonlag hamar versenyképes lehetsz, mindenképp érdemes kipróbálni, nagyon alap mod 😊

///////////////////////////////// http://www.simcompany.net http://www.vsr.hu

Nightt
a legjobbak 1.59.x-et mennek, a kozepmezony 2.01-2.03 korul.

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Roger6
Milyen idõvel lehet nevezni? Csak mert ha nagyon szar idõket futok (Clio-val még sosem mentem), akkor felesleges elmennem, csak feltartanám a többieket.<#whatever>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

én lehet

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Norbi1990

Erre nem akar jönni senki?
JuanG
ahaaa..értem, kösz!

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

SimaSuna
nem volt MipMapping :/
JuanG
húú ilyet még nem láttam <#conf>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

SimaSuna
Kösz Toby, megoldódott 😊
SimaSuna
srácok ez mitõl lehet?

autóválasztásnál jól látni, viszont a pályán mintha el lenne csúszva az egész :/
Roger6
Én meg nem veszek fel olyanokat, akikkel nem akarok beszélni, ilyen egyszerû.

SimaSuna
1évig csak rejtve voltam MSNen...meguntam 😄
Norbi1990
Mire való a Rejtve kapcsolódás? 😊
SimaSuna
mert ha újra bejelentkezem annyian írnak rám, hogy nemtudom levakarni magamról õket...így se ki se bejelentkezni nem jelentkezem..
de ha azt akarod hogy ne zavarjanak miért nem lépsz le? ezt sose fogom megérteni..

totti10
thx

hajrá,lilák!

SimaSuna
options vagy setting és a SEAT gombokat állítsd be...
totti10
hi

belsõ nézetet hol tudom magasabbra állítani ugy hogy lássam az utat rendesen?

hajrá,lilák!

SimaSuna
csak a Miranda miatt, ellenörzés céljából 😊

hiába irtam ki h RBR - NE ZAVARJ...valaki mindíg megzavart...
azthittem nem látszik h mit irtam ki 😄
látom te is felvetted magadat MSN-re.. 😄DD

SimaSuna
néha, a feszültség levezetése miatt 😊
Jamirofan89
nocsak Suna te is CS-zel? <#nyes>

zolee145
Nálam itt csak 3 van, de amúgy mindegy, mert kipróbáltam, és alig venni észre a különbséget.😊

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

SimaSuna
...
zolee145
Szerintem a drivert hagyd. Van az rFactor Config és ott van az Anti aliasing Level 1-2-3. Azt ted 3-asra.

SimaSuna
nvidia driverben 4xAA

rfbe nekem 6 szint van..és 6on van :C
zolee145
Hogy csinálsz 4xAA-t? Vagyis honnan tudod, hogy az az? Driverbõl rakod rá? Mert az rF konfigjában olyan van hogy Level 1-2-3.

SimaSuna
a desktopnak nincs köze a rFhez^^ 😄
Ulvar
Ezt nem tudja a dizájnerpápa???? xDDDD (fingom tudja amúgy).

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

SimaSuna
Srácok!

4xAA mellett a replay pixeles és csúnya. lehet ezen valahogy változtatni?
zolee145
<#hehe>

bardocz
Tiszta hülyeség,még tisztességesen lefullasztani sem tudom😞
lac coo
Ha megállsz nyomja az még a féket is helyetted! ( Illetve mikor még én játszogattam vele akkor nyomta ...)
Ez ilyen, senki nem tudja miért így csinálták meg benne .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

bardocz
Bizony ám😉
Jamirofan89
Amúgy kipróbáltam iRacing "demoját" - honnan lehet letölteni? vagy még azért is fizetni kell? <#wow3>

bardocz
Bocsi az off-ért,de az miért van,hogy kikapcsolom automata kuplungot benne,és mégis csinálja?1-esben megállok,és nyomja magától...
Jamirofan89
látom már sokan a rabjaivá váltak 😞 azért bízom az rfactor 2 erejében 😞

Alexease
A kodot elnezve, mindenki ugyanazt a betu-szamsort kapta😊 Vagyis barmennyien regisztralhatnak vele😊
lac coo
"..csak egy embernek .." 😊)))

bardocz
Amúgy kipróbáltam iRacing "demoját",és valóban kurva jó játék.Radical valami istenkirály gép.
bardocz
A kutyák is nagyon jól eljátszanak vele,de szerintem egy ember jobban örül neki :-D
lac coo
Egy kód csak embernek jó ?
( Nekem is van , én is szívesen átadom .)