rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de mondjuk ez alap lenne futam közben kikapcsolva minden más futó progit a héttérben mert a szervert belaggoltatja..
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
///////////////////////////////// http://www.simcompany.net http://www.vsr.hu
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
autóválasztásnál jól látni, viszont a pályán mintha el lenne csúszva az egész :/

hiába irtam ki h RBR - NE ZAVARJ...valaki mindíg megzavart...
azthittem nem látszik h mit irtam ki 😄
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Ez ilyen, senki nem tudja miért így csinálták meg benne .
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!