rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szia, köszi az 5letet, megnéztem és ezt találtam (HDV):

SpeedLimiter=0
Normal=clio_Engine // unrestricted engine
RestrictorPlate=clio_Engine // restrictor plate engine

Gondolom ennek kell ott lennie <#zavart2><#wow3>

Mindent próbáltam, az Easy Engine Physics Editor-ral próbálkozom, csináltam már teljesen újat is, nem csak a lóerõt növeltem az rpm limitert is változtattam, de a játékban ugyan az maradt mint régen, rendesen van bent, nem mentés máskénttel mentem le, hanem felülírom a régit. Az is nagy segítség lenne, ha tudtok valami oldalt linkelni, ahol errõl lehet olvasni, de én a google-ban már mindenhogy kerestem de nem találtam ilyen oldalt ami ezzel foglalkozna 😞 . Ha úgy könnyebb segíteni, az msn címem publikus a profilomban. Köszönöm az eddigi 5leteket.

TDU nick: WAndrew26[HUN]

lac coo
Persze jó a cucc, de nehogy már egy Corvette kanyarban tapló gáznál ne induljon meg !? 😛
Így azért még élvezetesebb lenne, fõleg ha emellett ugyan olyan jól korrigálható lenne csúszáskor mint most .( Rajtról nem beszélve , ez nem is rajt ....)

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

b-type
Ezen sztem felül kellene emelkedni, engem csak egy 180°-nál zavar, egyébként nem foglalkoztat mivel egy futamon egyszer szembesülök ezzel, az összes többi pillanatnak viszont bõven van nehézsége.
nagyon élvezetes.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
De igazán kivehetnék belõle a kipörgésgátlót ! 😞
Mert nekem bárki bármit mond az valamennyire menet közben is dolgozik,nem csak rajtnál, legalábbis nekem még egy autót sem sikerült megforgatnom mondjuk kettesben kanyarból kijövet ( Pedig ugye vannak brutál erõsek is ...)😞 Állóhelybõl indulva koppig tekert kormánynál néhány elpörög ... KB 95 %-os kipörgésgátlás ! 😞

Vagy még valami nem teljesen okés a fizikával és emiatt van benne , nem tudom ....

Alexease
Erre mar regen varok😉 Bar OFF, de az iRacing-ben lesz Corvette, Mustang, es lesz Mosport, Miller, Long Beach, Moroso, Willow. Az NR2003 es szerettemn a Trans-Am-et, bar sokaknak nem tetszett. Majd most😉
JuanG
húúú ez állat!! <#eljen>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
nézd meg hogy a HDV file-ban is biztosan azon a néven van az *engine.ini ...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

emericovsr
egyenlõre nem. most rohadtúl idõ hiányban szenvedek

///////////////////////////////// http://www.simcompany.net http://www.vsr.hu

leho94
kiszedtem a ctdp-t , már jó thx

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

leho94
A ctdp van még fent .. Az lenne a gáz?😄

Jacek
Nincs font belole egy masik verzio?

leho94
Nemtudjátok az miért van hogy letöltöttem az Fsone trackpack-et , és minden pálya megjelenik egy pálya kivételével , még hozzá bahrein nem jelenik meg .. Már mindent megnéztem , csináltam de sehogysem jó neki 😄

Jacek
nekem ne mond😊) egy raklap szar az osszes😄D de most is francia van😛P

bardocz
De a franciáknál akkor is elkúrnak valamit:-D Szerintem a rönónk csak elektronikával volt szervizbe,de azzal sokszor.Legjobb,amikor a saját kártyát nem ismeri fel a kocsi,és nem tudsz vele reggel elindulni...
Jacek
Azokban is globalizacios Bosch elektronika van ami vagy itt keszul magyarorszagon vagy barhol a vilagon😊

gviski
Emerico!
Speedcar Series-bõl lesz valami? én nagyon várom :-)

Virtual SimRacing

gviski
Az új portugál pálya, Autódromo Internacional do Algarve szerintem elég jó pálya lett. a SBK09-be benne is van, motorozni nagyon jó rajta...

Látszik hogy nem Tilke tervezte (remélem nem tévedek).

Virtual SimRacing

Igen, köszönöm ezt csináltam de valamiért nem veszi figyelembe a játék. Elmentettem, persze elötte csináltam biztonságit, szóval elmentettem, majd be a játékba, teszting, nnorthamptonshirerf3-as pálya és semmi, ugyan olyan a kocsi <#szomoru1>Azért köszönöm megpróbálom még 1x.

Easy Engine Physics Editornál Open-> megkeresed a pl.: ZR_engine.ini fájlt, Edit-> Generate new engine data megadod a paramétereket, File-> Save as-> Mentés.
lac coo
<#eljen><#worship>

Én is ezt mondtam mindig ... Havas -síkos úton is azt csinálja az autó (ami egy szakadt daewoo..) amit én akarok ( aki egy szakadt sofõr...) !

engine nevû jegyzettömbfájlt<- engine.ini van amit szövegszerkesztõvel (is) lehet szerkeszteni, szerkesztés után el kell menteni a fájlt a kiterjesztés megváltoztatása nélkül (simán Mentés, a mentés másként nem szerencsés).
Sziasztok, szeretnék tõletek az ügyben segítséget kérni, hogy ha megváltoztattam az engine jegyzettömb fájlt a módban, még mit kell beállítanom ahhoz, hogy a játék észlelje a változást, és alkalmazza is? Most kezdek belemélyülni a módolásba, szóval nagyon megköszönnék bármilyen segítséget. Jelenleg kb egy olyan 50 LE-nyi többletteljesítményt szeretnék elõvarázsolni, letöltöttem egy programot az rfactorcentral-ról amivel könnyedén megváltoztatható a teljesítmény, és nem kell az excel-ben átirogatni az adatokat (állítólag). Szóval ott akadtam el h a játék figyelembe vegye az új adatokat tartalmazó engine nevû jegyzettömbfájlt. Válaszotokat elõre is köszönöm!

bardocz
Német elektronika is szar,ha jól tudom egy komplett X5-ös szériát basztak el😄
zolee145
Az én olasz autómban (nem vagyok vele egyedül<#hehe>) csak és kizárólag a német elektronika a szar, minden más okés.

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Alexease
A motor az OK, az elektronika szar😉 Biztos valamelyik Francia autobol vettek at😄DD
zolee145
Kb háromszor annyi boxkiállással meg is csinálnák a futamot. Vagy folyamatosan körözne a pálya fölött egy tanker gép, és néha csurgatnának egy kis benyát a Celicába. Meg aztán egy 88-as japóval milyen kategóriában indulnának? AB1? (AB = autó bontó <#hehe>)

Mondjuk én sem vagyok oda a Jürgenwagenekért, de mégiscsak egy hazánkfia nevéhez fûzõdik a most éppen makacskodó motor.😊

Szóval hajrá!😊

leho94
Hát de az túl ésszerû lenne 😄

bardocz
Én is így gondolom :-) Induljanak el egy 88-as Celica 4wd 2.0t-vel,az megy gyárilag 245-öt egyenesben,kicsit megbuherálják,és öröm van meg bódottá<#vigyor3>
Ulvar
Ázsiai cumót alájuk. Honda, Hyundai, Toyota, Mazda.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

bardocz
Német technika<#nyes>
Dietrich
"Összesítettben a hatvankettedik, a kétliteres dízelek között pedig a harmadik helyen zárta a nürburgringi 24 órás verseny elsõ idõmérõ edzését csütörtökön a BMW Team Hungary. Walter Csaba, Wéber Gábor, Vida János és Palik László dolgát nem csupán az esõ nehezíti, hanem elektromos problémák is. Elõször csak a nem mûködõ ablakfûtés miatti párásodás jelentett gondot, az edzés végére viszont romlott a helyzet, jelenleg be sem indul a 120d versenyautó..."

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

emericovsr
Na, sikerült Nando segítségével kinyomozni. A BMW Team Hungary az elsõ idõmérõ edzés után a kategória 3. helyén áll és összetettben a 63. helyen, a 171-bõl. A legjobb kategória bélitõl 18 mp-el vannak elmaradva.
Ebben a D1T kategóriában 12 induló van. Gondolom ennek a kategóriának a megnyerése nagy fegyvertény lenne.

Alexease
Azert tud a ficko, nem hiaba nepszeru. Amit (altalaban) nem szeretnek tole az emberek, azok foleg a frissebb F1-hez keszult muvei. De sajnos ott az igenyek erosen meghatarozzak a vegcelt (szeles, biztonsagos stb.) De azis igaz, hogy a mai F1-hez eleg nehez palyat tervezni.

Regen a "hasznalhatatlan", veszelyes palyan is versenyeztek, nem szamitott, kitoltak a szemet, nulla biztonsag😉 De az auto felepitese, teljesitmenye, pilota orientacioja miatt, meg a tobb kilometeres egyenesekben is ide-oda elozgettek egymast😊
Dietrich
ezen felül a tradicionális régi pályák lebutitása is ide tartozik még..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

b-type
Sztem az Istambul-i pálya nemcsak elmegy kategória hanem nálam kifejezetten jó, a többi Tilke pálya amit megismertem viszont kifejezetten pocsék.

Az Istambuli-ban sok jó dolog van, és az egyik olyan 'sikán' (a lejtõ után), ahol az elõzés kifejezetten adja magát, ívben és féktávon is. ..nem vagyok elájulva töle, mert nekem kicsit nyújtott, azaz a jó részek közt nagy a semmi. De azért kiemelkedõ. 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

emericovsr
egyébként az összes project-je, nem piti
http://www.tilke-ac.de/projekte.php?projid=1125-01&imgno=5

emericovsr
Én azt nem értem, hogy melyik volt az a munkája, ami után azt mondták, hûû én is ilyen pályát akarok. Nem igazán értem, miért lett ennyire felkapott. Persze, biztos remek szakember, profin megtervezik a pálya környékét, épületeket, stb. Csak hát maga a lényeg, a pályák dög unalmasak.

Egyébként a munkássága

1998 Sepang International Circuit, Malaysia - dögunalom
2004 Bahrain International Circuit, Bahrain - dögunalom
2004 Shanghai International Circuit, China - dögunalom
2005 Istanbul Racing Circuit, Turkey - elmegy, bár itt sem elõznek
2006 Beijing International Streetcircuit, China - nem ismerem
2008 Marina Bay Street Circuit, Singapore *concept design - nem ismerem
2007 Bucharest Ring, Romania - ez kabaré
2008 Swedbank kartodroms, Latvia
2008 Valencia Street Circuit, Spain - totál bukás
2008 Jakarta Street Circuit, Indonesia
2009 Yas Island Circuit, Abu Dhabi-United Arab Emirates
2009 Cape Town Grand Prix, South Africa
2010 Korean International Circuit, South Korea
2010 Moscow Raceway, Russia (Planned MotoGP Venue)
2010 Kazakhstan Motor City, Republic of Kazakhstan
International Circuit Simón Bolívar, Venezuela
2011 Jaypee Group Circuit, Greater Noida, India (under construction)

zolee145
Remek. Azért ahogy olvasgatom a fórumokat vagyunk páran akik nem fognak csatlakozni a Tilke fanklub-hoz.<#hehe>

Ulvar
Befosnék az anyós ülésen... A hangja egyszerûen megfosatna... ennyi. kész...izom állatok.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

emericovsr
Valaki tudja, hogy hol lehet megtalálni a 24 órás Nürburgring eredményeit? Kiváncsi lennék milyen idõk vannak.

Alexease
Az Amcsi, Brazil, Argentin, Ausztral stb. palyak olyanok, mint ha kivalasztottak volna egy teruletet, kijeloltek a nyomvonalat, leaszfaltoztak, korberekitettek, es kesz a versenypalya😊 Nagyon jellemzo kanyarok, folyamatos, brutalis szintkulonsegek.
Ginger17
Itt azért jól látszik, hogy mi a különbség a Tilke féle kihipózott, betontenger pálya és egy tradícionális road racing pálya között... amúgy is félelmetes szörnyek ezek az autók. <#csodalk>

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

Alexease
Ha mar versenyvideo-tekintgetes, akkor legyen meg egy, egy Amerikai tipusu fun😄
SCCA Trans-Am, Mosport. A cockpit Corvette, elotte Jaguar es Mustang (ha jol lattam)😊

atenza
Általában ott minden hasonló kategóriájú autó elnyúlik, mivel az elsõ hamarabb tud kigyorsítani 😊

batihu
A kanyarból kigyorsításoknál azért elnyúlt a Porsche, igaz a kanyar elõtt mindig rá tudott menni a Viper...Jó videó tetszik! <#eljen>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

atenza
Nekem nem az jött le h a viper "rommá van szivatva". Mikor feltartották és közben a porsche elõnyre tett szert, a viper pár kanyar után utolérte, az említett egyenesben pedig, igaz nem elõzte meg a porschet, de nem azért mert lassabb volt hanem mert elõtte csigázott valaki, azaz el kellett vennie a gázt... A lambo-t viszont rendesen lenyomták 😊

Roger6
<#hehe> - igazad van!

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Alexease
Szerinted miert?!😊 Mindenki tudna mondani meg 2-3 nevet, de itt elsosorban nem a tudas szamit, hanem a penz, mediaertek, reklam, ismeretseg, befolyas stb.