rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
///////////////////////////////// http://www.simcompany.net http://www.vsr.hu
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Az elsõ eset még oké, ott még a Honda-nak adnám a pontot, bár nem tudom miben reménykedett hogy ott ívre tud fordulni szûken 90' évek eleje óta nyomja, sejthette volna hogy ez a BTCC-ben kevés.
A második esetnél viszont sok volt, nem volt megfékezve.
Plato, bár nem volt fair, nem csinált semmi mást csak fordult az ívekre.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman
Mild Seven Benetton Renault
Nokia Tyrrell Yamaha
Rothmans Williams Renault
Marlboro McLaren Mercedes
Footwork Hart
MTV Simtek Ford'
Total Jordan Peugeot B&H Total Jordan Peugeot
Pacific Grand Prix Ltd
Junior Larrousse F1 Team
Parmalat Forti Ford
Minardi Scuderia Italia
Ligier Gitanes Blondes
Scuderia Ferrari SpA
Red Bull Sauber Ford
És mekkora nagy dolog volt amikor a Minardi a Footwork meg a többi kis csapat pontot szerzett? SAJÁT ERÕBÕL. Senna is így kezdte, így lett híres emlékezzél csak vissza! Alonso is Minardiban kezdte. Más szemlélet kéne, nagyon más lett a szemünkben az F1. Nekem is, erre derítette fel Spiczi a szemem, hogy tényleg csak a pénzt ölik bele a semmiért.
A Hungarian Sim Racing League elindítja Formula1 ligája mellett a BMW E90 illetve az F1 1997 bajnokságokat. A honlapon megtaláltok minden információt hamarosan. BMW E90 saját kreált móddal; az F1 1997 ben pedig egységes fizikával várjuk a jelentkezõket.
Honlapunk : www.hsrl.eu
Amúgy meg komolyra fordítva: mindenhol azt olvastam eddig, hogy a pénz teszi tönkre a sportot, meg a nagy autógyárak akiknek ez csak reklám. Már nem a pilóta számít csak az autó, az autó meg a pénztõl függ stb.
Jön a költséglimit, a Ferrari elkezd rinyálni, erre az összes szurkoló egy emberként lázad, hogy oda a Forma1, meg ez már nem is verseny, meg kik ezek a csapatok akik jelentkeztek?
Ráadásul olvasom a cikk kommentjei közt, hogy kit érdekelnek ezek a csapatok, õt a régi nagy múltú gyárak érdeklik, Ferrari, Mclaren, Renault, BMW, RedBull...mi van? RedBull? Hálló...<#hehe>#hehe> Szóval mindegy, csak ismerõs legyen valahonnan a név? Mondjuk Coca Cola Racing? Vagy Foster's Motorsport? Ezeket is ismerjük.😊
A Williams egy régi, sokat megélt csapat komoly eredményekkel. Nade õ sem így kezdte. Ki tudja mi lehetne 20-30 év múlva a Béla Racing-bõl?
MS Benettonnal nyert, de van még pár ruhás cég akik ki tudnának köhögni egy-két F1 szezont...
Na mindegy, én személy szerint teszek rá ki versenyez, a lényeg, hogy versenyezzen. Ne vonatozzon, arra ott a MÁV...versenyezzen, és az sem baj,ha a versenyképesség az emberi agyaktól függ és a pilóta képességeitõl, nem a szponzor pénztárcájától. hmm... tényleg: MÁV F1 team?<#hehe>#hehe>
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
ez mi? miféle csapatok ezek?..a pénzért mindenre képesek Moslékék csak kitudjanak állitani 22 autót...
A Wirth Research, a Lola, az USF1, az Epsilon Euskadi, az RML (Ray Mallock Limited), a Formtech, a Campos Racing, és az iSport: ezek azok a csapatok, melyek részt vehetnek a Max Mosley által megálmodott kétszintes bajnokságban.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
A Ferrari elveszítette a Nemzetközi Automobil Szövetség ellen indított perét a párizsi bíróság elõtt. A keddi bírósági tárgyalást követõen a francia joghatóság úgy határozott, hogy visszautasítja az olasz csapat kérelmét. Mivel az FIA figyelmen kívül hagyta a Ferrari szabályozott költségvetés elleni tiltakozását, Luca di Montezemolo a bíróságra bízta a döntést.
A döntés értelmében továbbra is érvényben marad az FIA 2010-es szabályzata, így szabad az út az új csapatok nevezése elõtt.
Nemcsak a Ferrari, a Renault, a Toyota, a Red Bull és a BMW is közölte, hogy ha marad a szabályzat, fontóra veszik a jövõ évi nevezést. A csapatok pénteken egy tervezetet akarnak átnyújtani Max Mosley-nak amellyel hasonló megtakarítást lehet elérni, mint a korlátozott költségvetéssel, az FIA elnöke azonban kételkedik abban, hogy a FOTA jobbat tud javasolni a jelenlegi szabályok helyett.
A csapat hivatalos honlapján található közleményben a Ferrari csalódottságának ad hangot a Formula-1 színvonalának csökkenése miatt. "A Ferrari munkatársai alig hittek a szemüknek délelõtt, amikor a kezükbe vették az újságot, amelyben közzétették azon csapatok nevét, akik nevezni akarnak a Formula-1-be. Sok ismert név nem volt köztük. Wirth Research, Lola, USF1, Epsilon Euskadi, RML, Formtech, Campos és iSport: ezek a csapatok a párhuzamos szabályrendszer ellenére is versenyezni akarnak. Kérdés, hogy velük is azonos értéke lesz-e a Formula-1-nek, mint jelenlegi a nagy csapatokkal, akik naggyá tették a sportunkat. Miért nem nevezik át Formula GP3-ra?"
http://www.formula.hu/f1/a-ferrari-nem-kapott-igazat-a-birosag-elott-c26591.html
Ulvar: a gumi kajak más dimenzió, szinte hihetetlen volt hogy mennyire lehet kontrollalni csuszas közben sokan lehet arkadoznanak, de ez a valóság.Szal lesz min dolgozni. 😊 De pozitivum hogy megvan az irány.
Lesz idõm még mesélek de most meló van 😛
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
Hú skacok vasárnap kint voltam Visontán az Initialdrifters tréningjén.
Cziffer Laci mellett Ingy vigyorog
Hihetetlen élmény volt Ciff mellé beülni(fekete 180sx 320 ló), elsõ körben a döbbenet ült ki orcámra, majd gyorsan fel kellett ocsúdni hogy a gumifizika miatt vagyok ott 😄 Nagyon kemény volt 😄
Utsó képen éppen Tajm-al verexünk az ID szervezõjével 😊