rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
se így se úgy..mondom próba cseresznye hogy nem a D:/GAMES/ mappába hanem simán a D:/ meghajtóra telepítem...
láss csodát...megy minden gond nélkül....
hihetetlen...
pedig a Gamesbõl töröltem az rF mappát...
láss csodát...megy minden gond nélkül....
hihetetlen...
pedig a Gamesbõl töröltem az rF mappát...
azóta letöröltem, újratettem, csont száraz játék, semmi mod vagy hasonló..csak az alap game..és nem indul..
nem raktál fel valamilyen módot ami bekavarhat ?
win7 telepítés után újratettem az rFet...nem volt semmi probléma..
amióta megjelent a 7100as RC azóta van fent...
amióta megjelent a 7100as RC azóta van fent...
W7-nél: C:\Users\All Users\Trymedia\licenses , a rejetett data mappát nem érdemes másolgatni mert abban vannak olyan infók is ami az oprendszerrel kapcsolatos, ezért XP-rõl Vista/W7-re való váltásnál problémák lesznek
megcsináltam, de ugyan úgy not responding...
az ég világon semmi nem változott...
22én este vígan nyomtam 2kört nürburgringen az M3al, kiléptem, majd tegnap akartam a blogra cikket irni..de képet kellett volna csinálni, indítanám és fekete képernyõ...
vírusírtó, tûzfal kikapcsolva...
az ég világon semmi nem változott...
22én este vígan nyomtam 2kört nürburgringen az M3al, kiléptem, majd tegnap akartam a blogra cikket irni..de képet kellett volna csinálni, indítanám és fekete képernyõ...
vírusírtó, tûzfal kikapcsolva...
Akkor windows gomb+R, beírod: msconfig
Általános fülön 'Szelektív indítás' kell.. Szolgáltatások fülön (angol windowsban talán services) 'Az összes Microsoft szolgáltatás elrejtése' elõtt pipa be, aztán 'Összes tiltása' gomb.. Utána 'Automatikus indítás'-nál is összes tiltása, OK majd restart. Resi után indítsd az rFactort, ha elindul, nem a Windows a ludas és elkezdheted kiszûrni, hogy mi változott..<#idiota>#idiota>
Általános fülön 'Szelektív indítás' kell.. Szolgáltatások fülön (angol windowsban talán services) 'Az összes Microsoft szolgáltatás elrejtése' elõtt pipa be, aztán 'Összes tiltása' gomb.. Utána 'Automatikus indítás'-nál is összes tiltása, OK majd restart. Resi után indítsd az rFactort, ha elindul, nem a Windows a ludas és elkezdheted kiszûrni, hogy mi változott..<#idiota>#idiota>
"TRACE LEVEL = 1000
NetComm.cpp 11193: NetComm checking command line: "-trace=1000"
game.cpp 1211: Entered Game::Enter()
osman.cpp 540: Entered OSMan::Enter()
plrfile.cpp 2314: Entered PlayerFile::Enter()
NetComm.cpp 14056: NetComm: Error opening banlist xml file
vidman.cpp 1229: Entered VidMan::Enter()
specialfx.cp 3795: Entered SpecialFX::Enter()
dynman.cpp 613: Entered DynMan::Enter()
sound.cpp 727: Entered Sound::Enter()
hwinput.cpp 7979: Entered HWInput::Enter()
hwinput.cpp 7980: HKL=0x040e040e
onscreen.cpp 1787: Entered OnScreen::Enter()
gamestats.cp 906: RaceCast Location set to: racecast.rfactor.net
game.cpp 1296: Entered Game::Setup()
hwinput.cpp 8024: Entered HWInput::Setup()"
ebbõl nem vettem ki semmit...
NetComm.cpp 11193: NetComm checking command line: "-trace=1000"
game.cpp 1211: Entered Game::Enter()
osman.cpp 540: Entered OSMan::Enter()
plrfile.cpp 2314: Entered PlayerFile::Enter()
NetComm.cpp 14056: NetComm: Error opening banlist xml file
vidman.cpp 1229: Entered VidMan::Enter()
specialfx.cp 3795: Entered SpecialFX::Enter()
dynman.cpp 613: Entered DynMan::Enter()
sound.cpp 727: Entered Sound::Enter()
hwinput.cpp 7979: Entered HWInput::Enter()
hwinput.cpp 7980: HKL=0x040e040e
onscreen.cpp 1787: Entered OnScreen::Enter()
gamestats.cp 906: RaceCast Location set to: racecast.rfactor.net
game.cpp 1296: Entered Game::Setup()
hwinput.cpp 8024: Entered HWInput::Setup()"
ebbõl nem vettem ki semmit...
Tûzfalat, vírusirtót próbáltad kikapcsolni? Steam-et sem árt (ha van), próbáld samurize nélkül is.. -trace=1000 kapcsolóval indítsd a játékot, aztán "x:\rFactor\UserData\LOG" mappában trace.log fájlt nézd át, hátha van benne valami hasznos info!
Sajnos vissza olvastam 20 oldalt.A 16 körül van ez a tv style mizzéria,de semmi kézzel foghatótt nem találtam róla.
A keresö a lap alján az egy vicc.Beirom,hogy:TV style és nem talál semitt.Ha csak TV vagy simán style úgy sem talál semitt.
A keresö a lap alján az egy vicc.Beirom,hogy:TV style és nem talál semitt.Ha csak TV vagy simán style úgy sem talál semitt.
Nem hasznalok TV-Style-t, igy nincs tapasztalat. De az oldalon mar tobbszor kitargyaltak, valaki irt is egy hasznalati utasitasat hozza. Keress ra a topicban.
A PS-rol jutott eszembe, ha mar irtad, jo lesz peldanak😉
A PS igazabol egy komoly munkaprogram, bizonyos fokig "ipariszabvany". Ha egy olyan gepen doglodik valami, akkor a keretrendszerrel egyutt az ujrahuzas igen komoly idomennyiseg es kieses.
A CS3-nak van/volt egy kellemetlen problemaja, amit egy logikai bukta okoz(ott). Minden uj dokumentum es/vagy kep megnyitas elott (lenyegtelen hogy 1MByte-os vagy 1,5GMByte-os keprol van szo), legalabb fel percet gondolkodik, kiakad (Not responding), aztan betolt es normalisan mukodik. Volt aki ujrahuzta a rendszertol az egeszet, es megjavult, min. 2 napos munka. De 5-10 perces kutakodas, log-olas, net-ezes utan iderult, hogy ha a default halozati nyomtato nem elerheto es/vagy lassu, akkor a PS addig idle, es csak egy ido utan lep tovabb😊))) 3 kattintas utan "meggyogyult"😉
A PS igazabol egy komoly munkaprogram, bizonyos fokig "ipariszabvany". Ha egy olyan gepen doglodik valami, akkor a keretrendszerrel egyutt az ujrahuzas igen komoly idomennyiseg es kieses.
A CS3-nak van/volt egy kellemetlen problemaja, amit egy logikai bukta okoz(ott). Minden uj dokumentum es/vagy kep megnyitas elott (lenyegtelen hogy 1MByte-os vagy 1,5GMByte-os keprol van szo), legalabb fel percet gondolkodik, kiakad (Not responding), aztan betolt es normalisan mukodik. Volt aki ujrahuzta a rendszertol az egeszet, es megjavult, min. 2 napos munka. De 5-10 perces kutakodas, log-olas, net-ezes utan iderult, hogy ha a default halozati nyomtato nem elerheto es/vagy lassu, akkor a PS addig idle, es csak egy ido utan lep tovabb😊))) 3 kattintas utan "meggyogyult"😉
nem akarom újrahúzni a redszert.
sose mondtam hogy a Windows szar, nem hibáztatom a windowst érte.
kivettem a HRD plugint - nemválaszol
kisebbre állítottam az AA-t - nemválaszol
gondoltam újrarakom a játékot...
pályákat, és a profilt kimentettem...
uninstall...
rF install videosetting beállít, játék indít..és az intronál megáll...
kivettem az introt, hátha...úgyis ugyan ez az üzenet - nem válaszol
directX frissítés - nemválaszol
VGA driver frissítés - nemválaszol
default beállításra tettem a VGAmat - nemválaszol
de a CS:Source, a RBR, a L4D lazán mennek, minden gond nélkül...
tegnap elõtt este még simán játszottam, semmi nem változott.
sose mondtam hogy a Windows szar, nem hibáztatom a windowst érte.
kivettem a HRD plugint - nemválaszol
kisebbre állítottam az AA-t - nemválaszol
gondoltam újrarakom a játékot...
pályákat, és a profilt kimentettem...
uninstall...
rF install videosetting beállít, játék indít..és az intronál megáll...
kivettem az introt, hátha...úgyis ugyan ez az üzenet - nem válaszol
directX frissítés - nemválaszol
VGA driver frissítés - nemválaszol
default beállításra tettem a VGAmat - nemválaszol
de a CS:Source, a RBR, a L4D lazán mennek, minden gond nélkül...
tegnap elõtt este még simán játszottam, semmi nem változott.
Szia.Erre #42637 esetleg valamittnem tudsz?Ne haragudj,ha esetleg zavarlak,de sehol nem találtam róla semitt.
De nem akarod inkabb kideriteni, vagy legalabb megprobalni, hogy miert nem indul? Raszanni max 1-2 orat, ha osszejon OK, ha nem, valamit biztos "tanulsz" belole, tapasztalatot szerzel stb.
Ezt most nem neked, ez olyan altalanos.
Ezektol a "nem indul valami, ujrahuzom a rendszert", es a "szar a Windows"-tol falra maszok😊 A problemak legnagyobb resze felhasznalo hiba, hozza nem ertes stb. De ha valamelyik nem rendszer program benazik, azt is viszonylag gyorsan ki lehet deriteni.
De sajnos a mai generaciok nagyreszenek a PC csak egy nagy letoltomanager, internetezo- es jatszogep😄
Ezt most nem neked, ez olyan altalanos.
Ezektol a "nem indul valami, ujrahuzom a rendszert", es a "szar a Windows"-tol falra maszok😊 A problemak legnagyobb resze felhasznalo hiba, hozza nem ertes stb. De ha valamelyik nem rendszer program benazik, azt is viszonylag gyorsan ki lehet deriteni.
De sajnos a mai generaciok nagyreszenek a PC csak egy nagy letoltomanager, internetezo- es jatszogep😄
én nem csak játékra használom.
PS, Sony Vegas, Miranda(amit ugye nem 10perc beállítani), Samurize, különbözõ progik felrakása, beállítása...
nembaj, éjszaka lehet megcsinálom...
@ ha a játék a D patricióra volt telepítve, tesz e valamit a C (windowsos) meghajtóra?
PS, Sony Vegas, Miranda(amit ugye nem 10perc beállítani), Samurize, különbözõ progik felrakása, beállítása...
nembaj, éjszaka lehet megcsinálom...
@ ha a játék a D patricióra volt telepítve, tesz e valamit a C (windowsos) meghajtóra?
Azert eleg nagy luxus ujratelepiteni egy rendszert, minden programjaval, beallitasaval, ahelyett, hogy kideritene valaki, hogy mitol nem indul 1 program😉 Persze, ha valaki szinte csak jatekgepnek hasznalja es netezesre, akkor lehet hogy gyorsabb. Bar ketlem, mert elotte az archivalas, aztan a format, install, driver-ek, codec-ek, tucatnyi ujrainditas, update-ek stb. tobb oranyi munka😊 Annyi ido alatt ujrairom a Windows kerner-t;DDD
Ha Palik nem ad, szerez lovét, akkor nincs ez a kiruccanás. Speciel szerintem Wéber a legjobb hazai túrakocsis most. A többieket annyira nem ismerem.
Az tény hogy simán lehet magyar csapatot összerakni, ütõképes pilótákból. Csak nekik nincs pénzük...
Az tény hogy simán lehet magyar csapatot összerakni, ütõképes pilótákból. Csak nekik nincs pénzük...
///////////////////////////////// http://www.simcompany.net http://www.vsr.hu
Ki tudja hányan ülnek vasárnaponként a tv elõtt akik gyorsabbak lennének a mostani F1 mezõny legjobbjánál? Ez egy ilyen dolog. Hiába vagy gyors, oda is kell kerülni, hogy megmutathasd...
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Sziasztok.
Segitségre lenne szükségem,letöltöttem ezt:TVStyle2009byCorte
Csak nem tudom,hogy kell betteni a gaméba.Hova kell másolni?
Illetve megvan ez is:F1_2k8prunn_v0_9
Segitségre lenne szükségem,letöltöttem ezt:TVStyle2009byCorte
Csak nem tudom,hogy kell betteni a gaméba.Hova kell másolni?
Illetve megvan ez is:F1_2k8prunn_v0_9
Azert sem javitom ki, ilyenkor mar csak ezt tudom😊 <#idiota>#idiota><#zavart1>#zavart1> Amugy meg 03:00-kor kelek, vagyis aludni kellene mar😊))
Akkor nezz utana, gondolkodj, hogy mi valtozott a hardware-en, a rendszeren, a drivereken az "indul" es a "nem indul" allapot kozott. Nezd meg a System Event-eket, a kiirt log-okat, ellenorizd a DirectX-et, van-e virus, spam, mit csinal a tuzfal stb. Ha bekapcsolt online-szolgaltatasnal nem eri el az rFactor a Matchmaker-t (blokkolja a tuzfal, elszallt a port stb.), akkor is "nem szokott indulni".
Az a vicc, hogy majd a verseny vegen panaszkodnak a technikara, meg persze "igy is szep eredmeny", meg "lehetett volna jobb is". Azzal mar nem foglalkozik senki, hogy ha az eredmeny is szamitana, akkor normalis pilotakat ultetnenek be...
<#hehe>#hehe>
"Egyedül Palik Lászlónak gyûlt meg a baja a keményre beállított, és ezért a kanyarokban kissé izgágán viselkedõ autóval, amit a némileg gyengébb edzésideje is igazolt, egy ilyen nehéz viadalon viszont minden megtett kör rengeteg tapasztalatot jelent, így vélhetõen holnap õ is gyorsulni fog. Elképzelhetõ, hogy a biztosabb célba érés miatt valamennyit lágyítanak majd a hátsó felfüggesztéseken éjszaka, hogy féktávokon nyugodtabban viselkedjen a versenyautó, igaz, ez pár tizedet vagy akár másodpercet is jelenthet majd körönként."
az év pilótája 😛
az év pilótája 😛
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Nekem W7 x64 van és semmi gond nincs vele.
gondolom a 7..
Melyik Windows van fent ?
Ilyen nekemis volt .. Windows reinstall után jó lett 😄
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Nekem akkor csinált ilyet amikor a menüt szerkesztettem elég egy rossz helyen lévõ szóköz vagy le nem zárt hivatkozás ahoz, hogy kilépjen hibajelentés nélkül az rF.
Srácok van 1 kis problémám...
ma délutántól nem indul az rF-em...
újraraktam, és a logó után megáll..(feladat nem válaszol) címszóval...
vkinek 5let?
ma délutántól nem indul az rF-em...
újraraktam, és a logó után megáll..(feladat nem válaszol) címszóval...
vkinek 5let?
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Milk4 5 megas GIF-je (sorry, de ezt inkabb kiszedtem a topicbol): http://milk4.extra.hu/bmwkepek.gif
Ja. Az elején jót küzdött a Porsche egy Ford GT-vel, csak a GT kicsuszott az 1. heyrõl mer nekiment egy M3-as BMW-nek 😞
Addig egész végig mp-en belül ment az elsõ kettõ 😊
Addig egész végig mp-en belül ment az elsõ kettõ 😊
Ahogy epp' lekorozi oket egy GT2-es Porsche (gondolom)😊 De legalabb el tudtak indulni, volt gondjuk rendesen.
lehet a sebváltó file-t is hozzá kellene igazítani (gears.ini)...
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty