rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Képkészítésnél jól jöhet, de autózgatásnál nem biztos <#circling>
Dietrich
és a lámpa majd pirosra vált zöld után 1mp alatt vagy mi? mert aztán álj meg 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dzsezi
Hogy és mivel próbáltál MAS-t csinálni?

Ez jó megoldás szerintem.
Ulvar
Na és? szerinted nem megy át rajta akkor is?😄

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Norbi1990
Gondolom a lámpa elõtt van vmi érzékelõ és még mielõttt odaér a lámpához azalatt a idõ alatt átvált pirosra 😊
Ulvar
És? átmegy rajta ...😄

több .mas tömörítõ van, sajna nem mind mükõdik, rfactorcentralon keresgélj, a pálya .scn fáljában is csinálj hivatkozást a .mas fájlokra mert különben nem fog mükõdni a dolog, ne aggódj mert jelentõsen kisebb lesz a mérete mint külön-külön a fájloknak, ha kész a mas fájl akkor töröld a fájlokat a pálya könyvtárából (helyezd át õket egy másik mappába aminek semmi köze az rfactorhoz, biztonsági mentésnek is jó lesz) kivéve az aiw,cam,scn,gdb kiterjesztésûeket
Norbi1990
Biztos ebbe Börni vagy Mózli bácsi keze van<#banplz>
zolee145
OFF

Ez nagyon kész. Most mondják a híradóban, hogyha Makón (nem tudom pontosan hol) az egyik lámpa elõtt gyorsabban megy valaki a megengedettnél akkor a lámpa pirosra vált ha kell ha nem, és 10mp-ig piros marad. Tiszta F1, stop & go a közúton.<#hehe>

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Gerrard93
Tommy nekem nem tetszik igazából, a pálya minõségével így a videó alapján semmi baj nincsen, szép munka, nekem a karakterisztikája nem tetszik... olyan semmilyen 😄 van a célegyenes, és onnantól az egésznek olyan feelingje van, hogy mint egy be nem fejezetlen kanyarnak 😄
nem bántásból mondom félre ne értsd, csupán nekem nem jönnek be az ilyen típusú pályák, de a minõsége az tényleg nagyon szép és jó, szóval GRAT!

All round the fields of Anfield Road,Where once watched the King Kenny play (and could he play),Steve Heighway on the wing,We had dreams and songs to sing,about glory, round the Fields of Anfield Road

mcmoha
Ha az ISI fele Mas File Utility-t hasznalod, nyiss meg egy letezo MAS-t, torold ki a tartalmat add hozza a te gmt-idet es mentsd el.

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

SimaSuna
az csak effekt^^
A Nap itt vándorol? Vagy csak rosszul nézem? <#conf>
Köszi Emerico, JuanG!!

Még dolgozom rajta, el lehet vele pöcsölni rendesen.

Emerico, hát ha egy profi Hunringet akarsz csinálni, az nem lesz egyszerû, én nemrég nekiálltam Phoenixnek, kb. 2-3 hónapja, de aztán végül kiadták nem túl rég, így feleslegesnek találtam befejezni, ezért gondoltam, hogy egy saját kitalált pályának állok neki, azt nem kell/lehet mihez hasonlítani, csak simán véleményt mondani róla lehet.

JuanG vannak benne szintkülönbségek, a videón annyira nem látható a kamera szög és a blur effect miatt, de lehet lesz még benne 1-2 helyen.

Egy kérdést akkor itt fel is tennék, aki vágja valamennyire a BTB-t, a pályám jelenleg 270 mega kb. mert ugye a BTB csak úgy ömlesztve minden file-t berak a könyvtárba, gmt hegyek, dds hegyek, tehát a kérdés az lenne, hogy be tudom e tömöríteni egy MAS file-ba?? Mert próbáltam de nem csinált semmit..😞
JuanG
Szép munka Tommy!!! Nekem kicsit unalmasnak tûnik a nyomvonal, de tetszik ez a klubpálya feeling...kisebb szintkülönbségek gondolom még lesznek benne 😊)

Lassan én is belevetem magam a BTB-be hegyi Pályák miatt...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

emericovsr
szép munka. Egyébként ismerem a srácot. Kérdezz már rá, ha benne van, akkor szeretnék készíteni egy profi Hungaroring-et, amihez van minden anyagom, tervrajz, domborzati rajd, stbstb. Én is konyítok már a Bob's Tracj Builder-hez, szóval együtt nagyon jót lehetne produkálni.

///////////////////////////////// http://www.simcompany.net http://www.vsr.hu

Dietrich
FOTA kirakta a Williamst

Williams nem kaphat gyári motort

Az Auto Motor und Sport értesülései szerint a Williams emiatt jövõre Cosworth motorral indulhat, mivel a Formula-1-es gyártók figyelmeztették a független csapatokat, hogy ha pályáznak, nem biztosítanak nekik erõforrást a 2010-es évadban.

A csapatok a londoni tárgyalás során döntöttek úgy, hogy a jövõben nem tartanak igényt a Williams munkájára.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

zolee145
Is. Nemcsak a fényszóró probléma oldódna meg. Egészen más gondolkodó, esetenként hibázó emberekkel versenyezni, mint ostoba AI-val, aki minden kört ugyanúgy teljesít, nem igazán, vagy rosszul reagál a manõvereidre, stb. Teljesen más élmény, mindenképpen érdemes kipróbálni.
Arra persze jó az offline körözgetés, hogy megtanuld kezelni a programot.

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Köszi.szivesen mennék,de mobil-ról netezem,még a letöltés-is,húzós nemhogy még a online-game.Pedig jobb lenne,mint magamban.Gondolom ezt azért írtad,mert így megoldódna a fényszóró-probléma.
Azért köszi.
üdv.zsozon
Ulvar

Tommy78, maszimos srác csinálta ezt a pályát! Egyenlõre csak béta. KINEK TETSZIK? Aki szeretne többet olvasni róla, menjen az rfactor blogunkra 😊.

batihu
<#eljen>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

Ulvar
Játsz Online.

Köszi a választ.az összes 2007-es kocsinak az addon-ban megvettem a lámpát,de az ellenfelek-nek akkorsincs fényszórójuk,ezt már látom akkor is ha nics sötét,mrt hiányzik,vagy mi van.csak nekem van így is.ez nem jó,mert esti menet az nagyon-jó.Esetleg valami más ötlet?vagy nem lehet egy másik addon-ból,valami beállítás-file másolással megoldani?
Köszönöm.zsozon
bardocz
Upgradet asszem minden kocsiba meg kell venni.
Sziasztok.bocs,a kérdésért,de még csak pár napja kezdtem az rfactor-t.
Idáig minden addon-ban van az összes autóban lámpa,de ma letöltöttem a Skoda Octavia Cup 3.10-et és ott,nincs illetve upgrade-ben ha megveszem akkor van,de az összes többi járgánynak az éjszakai versenyben viszont,továbbra sincs,csak nekem"szegények nem látnak semmit"és én sem látom a tükörben ha belém jön egy hátúlról.Esetleg az addon hibás és valami fix kell?vagy kell valami beállítás?
ha valaki tudna segíteni megköszönném!
üdv.zsozon
😄

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

mcmoha
A genyak megint uj kodolast hasznalnak. <#zavart1>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Danecay
Nem próbáltam, de mivel promóciós cuccról van szó, cseppet sem lep meg, hogy minél szélesebb rétegnek próbálták élvezhetõvé tenni.

SimaSuna
elég árkád lett..
Danecay
OFF
Egész hamar elkészült a Simbin, a Volvo The Game játékukkal, pedig nemrég volt még csak hír, hogy a fejlesztõk, egy Jakob-nak nevezett projekten dolgoznak (a névnek utána kellett, hogy nézzek, mert nem ugrott be, csak azt tudtam, hogy valami kávé <#idiota> )
Tehát a játék elkészült, valamint ingyen és bérmentve elérhetõ bárki számára.
Forrás: www.virtualr.net
Letölthetõ: INNEN a flash intro után, a Volvo The Game, majd a How to install and play-re kattintva.

pointer4
Akkor most próba egy ffb pluginnal is, ha már ajánlják bele, hátha.
Norbi1990
<#taps>
Janraki
Csütörtöki Indianapolis 500-ra egy kis promo videó:

Tequila - Gabor Bernhardt

felraktam a ctdp 06-ot, direkt figyeltem hogy ilye ffb pluginokat ne rakjon fel, de valamiért nem jó. a kormány mindig jobbra vagy balra húz, középre alig lehet beállítani. próbáltam a ffb-et +ba akkor se jó.

Jacek
Ja😊 Kis Norbit a WTCC-be😊

Ulvar
Neeee nem nem nem...Elõbb szépen lassan kell felépíteni, nem egybõl a közepibe 😊. Ki kéne emelni a tehetségeket, és olyan kategóriába vinni ahol helyt tudnak állni. De ez mind csak álom.

emericovsr
azért a lottó mondjuk 2 milliárd, abból elég jól el lehetne vigéckedni, az 6,3 millió font, egy GP2-es idényre futná... 😊

bardocz
Lottónyereménybõl már futná valami külföldi mókára, ha nem is állandó versenyzõként, csak néhány futamon.
lac coo
Kidobott pénz lenne, alig van nézõ versenyeken ....
Ez van, maradjunk a mangalica fesztiválnál ! 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

bardocz
Basszus,így tényleg nem fogok rajta soha nyerni😄
majd ha írsz lottót.. xD

bardocz
Majd ha nyerek a lottón :-)
emericovsr
Ez igaz, de a másik baj, hogy akinek van pénze, az sem segít

emericovsr
Spanyol Seat Kupában. A Zengõ átette a székhelyét oda, a hazai gyorsasági szakág komolytalansága miatt

Jacek
Igy van!! Jo persze Weber is de azert kikapott mindig Norbitol😊 Masik Norbi is kivalo! es ami leneges mind szimes volt😊) meg meg most is toljak..

Alexease
Minden orszagban, sorozatban egyertelmu a penz elsosege, de velunk ellentetben, mas orszagokban vannak normalis csapatok, palyak, van mediaja, hirerteke, kulturaja, multja stb. Nalunk halott ugy.
Norbi1990
Hol indul Michelisz?
emericovsr
Michelisz Norbi az elsõ spanyol bajnoki hétvégén 6. és egy 3. hely.
39 indulóból. Pfff.
Örülök, hogy ennek sincs itthon hírértéke.

Dietrich, akinek itthon nincs pénze, kapcsolata, semmi esélye nincs. Ezt most a bõrömön tapasztalom, hogy az idei évben Tim Gabi-t managel-em.

Dietrich
szerintem Kiss Norbi..csak pénzt nem tud szerezni..
Wébert a hazai bajnokságban meg úgy mindenki mást is tönkre vert..

SimaSuna
Azért köszönök minden segítséget, elmentettem az infókat hogy ha netalántán másnak lenne hasonló baja tudjak segíteni 😊