rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bosco05
Ettõl ez még nem FIA bajnokság. Nem olyan mint WTCC és barátaik...
b-type
olvass bele a szabályzatába.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

bosco05
hát engem azért érdekelne mi köze az FIA-hoz azon kívül, hogy minden évben mennek egyet szívességbõl Melbourneben (ami mellesleg nem is bajnoki), hogy legyen nézõ...
Ulvar
Nem látják szerintem amit ide írtál. Nem tudnád Braun GPs színekkel írni? xDDDDDDDDD

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

most felraktam a f1 1988-at 😊 nemrossz

Javítsatok ki, de én úgytudom nem lesz san marinoi nagydíj 2009-ben <#hehe>
Toby0501
Menjél már, gyakorolj a jövõ évi V8-ra... -.-' A pálya, mint mindig, Adelaide, az elvárt köridõ 1:25.043!

Alexease
Es mostmar mindenki ON, mert delelek😊

SimaSuna
hatalmas piros betükkel nem lehet kiirni vagy a text boxba berakni valami figyelmeztetést hogy kérdés elõtt olvass? 😄
nézd meg mijen életü van bene traktor kontrol meg mijen keveset kell fékezni és kedvencem a brangp mert ök a legjobak szará vernek mindenkit<#wilting><#hehe>

elkapott a vérpistike szindróma<#shakehead>

Alexease
A nyariszunetre es a lama-rajzasra tekintettel, a topicot ideiglenesen bezarjuk😄

Ez csak 1 ember volt, es az utolso 40 hozzaszolasbol 35 "felesleges"😊
Gondolj bele, amikor naponta tucatjaval jonnek, es naponta ugyanazt megkerdezik😄

Raadasul a szokasos 6-8 kerdessel: rF letoltes, elinditas, MOD-ok, F1 (es a legujabb agymenes a KERS), TV-Style... es aki meg ezutan sem adta fel, johet a HDR-plugin, RealFFB es a warez miatti problemak (offline, online).
de mé nemigaz hogy nem tudják beleteni rendesen a kerst mert ha benne lenne a kers akkor még job lene mint az igazi f1<#eplus2>

SimaSuna
fejezd be vazze 😄
az f1 09be hogy kel megcsinálni a kerst mert a controlba nem találom a kers gombot mi az már hogy nincs kers gomb <#hehe>

Toby0501
Topikzárás?<#idiota>

Alexease
Hihetetlen, mi lesz itt meg kesobb?!😊)))))
lac coo
<#falbav><#falbav><#falbav><#taps><#taps><#taps>

És azt hogy csináltad ? Ott nem találni cuccot az már valami !

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

SimaSuna
fent

CARS menüpont alatt a kocsik

TRACKS menü pont alatt a pályák...

angol tudás is kéne 😊
Pummis
http://www.rfactorcentral.com/ itt regelve vagyok de csak skint találtam

Alexease
Nem hiszem el *, hogy nem * ki a szemed az a * sok link, a banner alatt?!😊))

rFactor Central - tobb TByte-nyi, regisztralni kell.
rFactor Central, a bannerban található letöltések sornál
Pummis
ja ez megvan azt hittem mikkor megyek a kocsiva és akkor ide irom be kodot na faja 😛.És modokat honnan lehet leszedni ?

tesztnapot elindítod és amikor betöltõdött a pálya akkor a képernyõ bal alsó sarkában van egy ablak amibe be kell irni a kódot
Pummis
ez nagyon jó 😛 és ilyen modokat hol lehet letölteni 😊?Bár a chat nem müködik se a gyors chat semi ablak nem jön elö

Azért látszanak csak golfok mert azt a modot telepitetted utoljára.
Rá kell menni hogy customize->player->racing series És akkor ott tudod kiválasztani hogy melyik moddal akarsz játszani, ott vannak az alap "modok" is (open wheel season stb.)

Minden modnál el kell inditani a tesztet (ha nem tudod megvenni) és ott bal lent a chat ablakba beirni ISI_BABYFACTORY. Ekkor kapsz egy csomó pénzt illetve megkapod a modnak az összes kocsiját. De általában a modkészitõk ugy csinálják hogy a kocsik ára 0 vagy -1 (forint/dollár/egység..) legyen

Alexease
Nyariszunet?! Ahogy elnezem, mar elkezdodott😊))
Alexease
Ugyanaz a grafika, mint mashol, csak az egy video, efektezve😉
Amugy az a VLN2005-os MOD, a fenti linkeken megtalalod. De inkabb itt van kozvetlenbe😊 http://www.team-nlc.de/vln05/index.htm
kf1rl
Sziasztok!

Hungarian Sim Racing League ligavezetõt keres.

Jelentkezni : [email protected] msn címen lehet.

(13-15 évesek kíméljenek)

lac coo
Uhhh... ez már magas nekem ! 😊

SimaSuna
bsimracing.com

ott keress rá a VLN modra. Szükséged lesz hozzá a GTR EVO lemezre, azthiszem 😊
Pummis
Hát nem nagyon akar mûködni nekem a chat ablak lehet mert letöltötem a Golfnak a skín dolgait? mert most mást nem találok csak golfokat

sikura
Sziasztok!

Egy kis segítségre lenne szükségem, ugyanis láttam a youtube-on egy rF modot, aminek sokkal szebb a grafikája (autók +pálya)Link
Honnan tudom leszedni a MODot, és a grafikai fríssítést?

A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!

lac coo
Verseny alatt írd be a chat-ablakba , hogy ISI BABYIFACTORY", enter majd lépj ki .
Megkapod az adott mód összes autóját.
Pálya az már érdekesebb, van amit szûr az adott mod-pálya és nem látod ...

Alexease
1 cheat kod van a programhoz, hogy legyen valami arkad utanerzeted is (😛), az pedig a ISI_BABYFACTORY😉 Ha belepsz egy TEST-re, a CHAT reszbe ird be, kilepsz es meg lesz mindened.
SimaSuna
összes autó pálya...hehhehhe 😄

annyi autód és pályád lehet amennyit letöltesz 😊
Pummis
igen összes autó és pálya kellene most a golfot töltöttem le.Tetszik ahogy a kormányra reagál

lac coo
Lesz egy két új klub pályám ! 😛

Mi lesz itt a nyári szünetben ? <#hehe>
Alexease
Igen, de az a kerdes, amit itt feltettel, meg viccnek is rossz😉
1920x1200-as felbontás,+6xAA, +16AS, +HDR plugin ezek segítenek a látványon, milyen mentés kell ? Összes autó és pálya használható amit letöltöttél és jól telepítettél.
Toby0501
Az auto .gen fájlját megnyitod szövegszerkesztõvel, és ami árnyékot vet, ahhoz beírod még plusszba: "ShadowReceiver=True ShadowCaster=(True, Solid, 128, 128)"

Ginger17
Pedig (ha kérhetek ilyet) gyorsan leírhatnád, hogy hogyan is lehet árnyékot csinálni ezeknek a vadállatoknak (rF alatt), mert kezd érdekelni a dolog... <#eplus2>

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

Pummis
Azt látom mert ott normálisan megkapom a választ 😊

Alexease
Lehet, de nekem eredetiben van meg😛
Alexease
Ez nem az NFS topic😊)))))
Ginger17
Ez az aminek látszik?

...bár ennél a konvertnél nálam nincsenek árnyékai az autóknak.

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

batihu
Min segít? <#help><#banplz>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

milk4
100% mentés?<#zavart2><#wow3><#rinya>

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.