rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pummis
Üdv nincs valakinek 100% mentése ? Meg esetleg valami ami segit a játék külselyén ?

Alexease
Pedig az a legjobb😊 Ja, es a legvegen a befuto a legjobb, es erdemes meghallgatni, hogy hogyan tombol, enekel a kozonseg!!
milk4
Kommentátor nélkül jó lenne.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Alexease
Vagy..., Julio final, eleg jol palya😛 3:05 😮
http://www.youtube.com/watch?v=GJ6TlbMIyHY&feature=related
Alexease
Es azert a kozvetitese is mas kategoria😊)))) Erdemes vegignezni, bar szar minoseg.
http://www.youtube.com/watch?v=6zZdZ8FGEgI&feature=related
Alexease
Ha mar a TC-t emlitettem...
A versenyeket, csatakat, a test-test elleni kuzdelmeket nezve talan az egyik legjobb talalmany😊 Es nem mostani talalmany, legalabb 70 eves, regen utcai sorozat volt😉 Tobb tizezer rendszeres helyi nezovel.
Szinte stockcar, vagyis majd' egyforma autok, de megis 4 tipus, jo csatazhato. Eleg sok, kuzdos palya. 1 versenyen 5-6 futam. Legalabb 50-60 indulo, selejtezo(k), 3 idomero (15-20 autoval) es a vegso verseny (~40 auto). Rovid 10-15 koros versneyek, vagyis nyomulni kell, nem lehet vonatozni😉 kiszolgaljak a kozonseget, hogy lehessen tombolni😄
Alexease
Teljesen felesleges vitazni, melyik sorozat a jobb/rosszabb. De hasonlitgatni sem erdemes, foleg ha teljesen mas foldresz, orszag, kultura stb. Mindenki tudja, hogy masok az igenyek, a megszokasok Europaban, Amcsiban, Ausztraliaban stb.

Ennyi erovel, en meg kiallhatnek az Argetinok mellett, rengeteg a racefan, kegyetlenul halasak, nagyon tudnak szurkolni, nagyon elvezetes palyaik vannak😊)) Pl. Turismo Carretera 😊))

De azis kozismert, hogy eleg sok hires sorozatban penzugyi, szervezesi, atalakitasi gondok vannak. A WTCC/DTM-ben is eleg jol megfogyatkoztak az autotipusok, csapatok.

Es persze, a verseny lebonyolitasi rendszerek is kulonboznek. Vannak amelyeket elsosorban "TV-re", kozvetitesre "talaltak ki", es vannak amelyeket a helyszini kozonsegnek. Vannak hosszu-, rovid- es sprint tavu versenyek, egy vagy tobb futammal.
Dietrich
mármint hogy a volt F1-es legyen dobogós ne az aki jobb volt tõle..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
az aztán nagy csata volt DTM-be mikor rászóltak Lausitzringen az éppen dobogósra, hogy ugyan engedje már el márkatársát Mikkamakkát a 3. helyért..õ meg ugye a fizetése miatt behúzta a kéziféket. bravó.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Ingy
Nem flamet akartam indítani csak Dietrich enyhén szólva (...) hozzászólására akartam reagálni hogy nem kéne lenézni más bajnokságokat azért mert v8 meg 1,3 tonna. BTCC messze az egyik leglátványosabb bajnokság és nem kell hozzá 630 lóerõ. Személy szerint szeretem a Holdent meg az FSV t megvan a maga varázsa. De ugyanakkor ott van a DTM meg a SuperGT ami kevesebb lóerõvel sokkal gyorsabb autókat produkál(lásd Hungaroring ahol a GT autók sehol nem voltak a DTM-hez képest) és mellette nem kevésbé látványos csatákat.

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

bardocz
2.0/2.5 boxxer?
Smicy2
f1 v v8 <#sniffles>

rally <#eplus2>

Charade GTti

pointer4
Tökmind1 gyerekek, az a lényeg hogy ne noooooob F1 legyen 😄 Lázadjunk, le a trendi átlag slágerekkel!!!
b-type
Azért ha valaki akkora V8 'Fan', sejtenie kellene hogy a V8 Supercars nem mentes az FIA-tól...

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Lehet hogy valaki szereti ezt a játékot.
HF1M 2009 liga Nézd meg.<#vigyor>

HRC Dodi
Semmi köze a "fan" szónak ehhez... Egyszerûen annyi a baj, hogy a V8 elkerüli Európát, így nagyon kevés embernek jön át, mi zajlik ott és hogy mekkora színvonalon! Aki tudja, mi az hogy V8+Bathurst, máris elismeri, mennyire ügyesen tekeregnek ott a srácok. 😉

leho94
Megjöttek a v8 fanok -.-

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Dietrich
komolytalan a wtcc a v8 bajnoksághoz képest..

Toby0501
De erõsen gyanús, hogy az van neki. 😊

Ulvar
Ebben nem hiszem hogy igazad lenne 😊.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Ingy
kanyargós pályán lehet a bohóckodó wtcc-s bmw röhögi ki a kanyarodni nem tudó merevtengelyes bumerángot 😛

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Dietrich
630 lovas..

Dietrich
nézzél V8-at az a igazi túra autó nem ez a bohóckodás az FIA féle WTCC-vel.tegyél egy 603 lovas 1,3 tonás Holden mellé egy Daewot izét chevyt és kiröhögöd..

JuanG
a gdb file-ban nézd meg sztem a "Filter Properties" sort...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Freedom88
oké, kinek a pap kinek a paplan

T.T.

SimaSuna
nem a táv, hanem a kasztni 😊

OW autónál test test ellen?...ugyan már.. 😊
leho94
Igen , de még akkoris közelebb lehet egymáshoz kerülni , bár ennek lehet a rövidebb táv az oka..

Ez miden OW-s versenyre igaz, nézted a Seat Leon EuroCup 2. versenyt valencia-ból ? Ott is csak kicsit tolakodott Norbi és eltört a felfüggesztése.
Már miért ne lenne körülöttem más versenyzõ ?
Bocs, de nem hiszem, hogy sebesség függõ egy szoros verseny...
leho94
Ja szerintem is a WTCC meg a hozzá hasonló agresszívebb cuccok jönnek be .. Forma 1-ben az a baj hogy kicsi tolakodás és már minden szanaszét megy 😄

Köszi a linket majd kipróbálom remélem jó lesz!<#wink>
Freedom88
ja és F1 pályán mondjuk mész 300al tök egyedül mert senki nincs a környékeden, mondjuk wtccben meg mész 200al úgy h elõtted/mögötted 2-3cm-re van a másik kocsi. Átértékeled a "száguldozás" fogalmát

T.T.

Nem döcögni akarnak az emberek, hanem száguldozni 😄 <#banplz>
leho94
truck trial ASD?😄AS?:

SimaSuna
édes drága kisfiam...

az a mod amit te használsz, fele annyit tud mint a 2009es cirkuszi dodgem autó...

mondjuk ez az F1 valami népbetegség...

inkább wtcc vagy truck trial mint f1 😄

peace😊
emericovsr
olyan nem megoldható

///////////////////////////////// http://www.simcompany.net http://www.vsr.hu

totti10
tudok angolul..😊 müködik a kersz csak olyan kijelzõt szerettem volna ahol látom rendesen, mint a f1 közvetitésekkor..)

hajrá,lilák!

leho94
szerinted tud angolul?😄

set in setup boost at 1 to enable temporary boost using as KERS..., olvasd el a mod honlapját...
Ahogy már tegnap leirtam, állítsd a BOOST MAPPINGot 1-re az autó beállításoknál.
leho94
Biztosan ugy jártál mint Massa..

totti10
TEMPORARY BOOST GOMB bevan állitva, meg a upgratesbe is bevan pipálva a kersz de nem látom hogy gyorsabb lenne az auto amikor nyomom a gombot, nekem csak kijelzõ kéne amin látom hogy télleg müködik a kers..

hajrá,lilák!

totti10
igazán segithetnétek

hajrá,lilák!

Ulvar
Az ilyet nem lehetne törölni? vagy külön topicot csinálni erre?

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

totti10
mien pecs kell hogy lássam is hogy müködik a kersz?
pl igy. :

hajrá,lilák!

milk4
Rám számíthatsz😉

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

emericovsr
valaki ezzel ma este funrace?

Az jelentkezzen a Simco forumban

///////////////////////////////// http://www.simcompany.net http://www.vsr.hu

Na elkészültem a pályával, de most egy olyan gondom lett/van, hogy nem jelenik meg az rFactoron belül. Régebben már volt ilyen gondom egy-két moddal, de nem emlékszem már, hogy mit csináltam. Betömörítettem MAS-ba amit kellett, illetve átneveztem a fájlokat (.scn, .gdb, .aiw, .mas) a pályám nevére, hivatkozások is megvannak a MAS fileokra, de most nem ugrik be mi van ilyenkor. Valaki??
Ingy
ne kiváncsiskodj inkább gtr evobol capcarázd ki a nordot ez narancs <#idiota>