rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Mar ez is rosszul nezett ki😊
bardocz
De jézus fasza már,hogy lehetnek ennyire gecibuták,hogy oda elõre rögzítik?Ütközésnél törik le az egész,legalább a tetõhöz rögzítenék,vagy az egészet a motorháztetõn,hogy ne törjön az egész az elsõ koccanásnál.
milk4

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

bardocz
Lol😄 Ez a szerkezet az elsõ koccanásnál már törik is le😄 Látszik,hogy amerika,ennyit sem képesek megcsinálni rendesen<#idiota>
milk4

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

zolee145
Rajzoltam egy hóttegyszerû pályát BTB-ben, majd exportáltam az rF-be, hogy megnézzem mit tud. Már az rF elején is szét volt esve a kép, aztán a játékban is. De nagyon. Csak színes csíkok látszanak, viszont az duplán, fele akkorában mint a monitorom.<#fejvakaras>
Elõtte AutoCAD-et raktam fel, és az telepítgetett valamit a DirectX-hez is, na mondom az lehet a baj. Igaz más játék ment. Felraktam a legújabb DX9c-t. Az rF még mindig ugyanolyan szar, viszont a GTA4 most egy kicsivel simábban, szebben fut.<#hehe>
Asszem ha lesz kedvem rF újrainstallálás, és persze BTB törlés.

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

emericovsr
Hm, rosszabbra emlékeztem 😊 Egyébként az alap ISI autók méltánytalanul el vannak hanyagolva, nem rosszak azok pedig.

///////////////////////////////// http://www.simcompany.net http://www.vsr.hu

Alexease
De ez az eredeti. Semmit nem csinaltam a videoval, felvettem, tomoritettem, toltottem😊 Menetkozben jobban szol, mert a visszajatszasban sok hangot kifelejt az engine😞
emericovsr
Ezek nem az eredeti hangok, ugye?

///////////////////////////////// http://www.simcompany.net http://www.vsr.hu

Alexease
Es ha mar Porsche, vagyis a kozutalat targya, legyen egy masik jargany is, ami hasonloan nepszerutlen es alattomos😊 De nekem tetszik😄<#idiota><#zavart1>

SimaSuna
csak álmos vazze..
Toby0501
Vakvagy?<#idiota>

SimaSuna
rF-re lehet lesz TC mod 😊 NoGripen láttam képet róla, bár nemtudom mennyire hihetõ...

nekem nagyon bejött az a versenysorozat 😄
bardocz
Én nem ezeket a Gt autókat próbáltam,hanem a bockbiersbude-nek a házimodját,és az gumiban tutira sokkal jobb.Kijövök 20 fokos gumin a boxból,és esélytelen,hogy olyan kört tudjak menni rögtön,mint gtr2-ben.
Miért ne lehetne ? amúgy is a logitech profilerben kell beállítani, az meg máskérdés, hogy nemsok értelme van a 900 fokos kormányszögnek a szimulátorokban, a kamionos játékokban már jó, mert ott nem az a gyorsaság számít mint a szimulátoroknál.
Köszi a linket már szedem is!Látom felmerült ez a téma melyik jobb, GTR-Rfacor Fia mod , különben nekem is megvan a gtr2, de mivel 900 fokos kormányom van és a gtr2-ben ezt nem lehet beállítani és az rfactorban pedig lehet (szinte minden állítható ) ezért akartam, hogy igy is meglegyen. Ettõl persze sztem mind a kettõ jó, de nekem inkább rfacor.
Alexease
Igen, ezt mindenki szutykozta😊 Ha "szamitogepesen" akartam vezetni, akkor valoban szar volt, en is estem-keltem vele😊
lac coo
Pedig errõl a modról elfogadott vélemény volt akkoriban, hogy sz@r ! 😛
Ebbõl is látszik mennyire nem számít milyen az igazi ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Meg a videohoz. Ami meg fontos, bar reszletkerdes (😄), hogy ennel az osszehasonlito videonal CSAK a koridot figyeltem, a resz- es kanyaridoket NEM. Ahoz kepest, 1-2 kerekvetot eleg jol sikerult szinkronba venni😄
Alexease
(Meg mindig fent van, igy megint betlinkelem peldanak😄DDD)

Porsche GT3-as MOD (meg a 996-os) teszt. Az eredeti videobol csak a koridot neztem meg, azt probaltam elerni esszeru, normalis vezetessel, autokezelessel (3 pedal, HPattern, kuplung, normalis valtasok, blip/lift fekezesek stb., mintha igazi lenne - persze, ez erosen ralativ, de mindegy...😛).

Osszehasonlitva, szinte mindenhol stimmelnek a valtasok, fordulatok. A hang a programbol van (valtot, blipet erdemes hallgatni), a kep jobboldalan a kijelzo (fek-gaz, itt is a felugro gazcsik a blip) az eredeti videoe.

Persze, ez nem jelenti azt, hogy tokeletes a MOD. Csak azt, hogy az en vezetesi stilusommal, hozzaallasommal, keves gyakorlassal, el tudtam erni ugy-ahogy azt az idot. Figyelembeveve, hogy a jatek nagy reszt konnyebb mint az igazi, kisebb reszt nehezebb.

Termeszetesen, a legtobben, ennel masodpercekkel jobbat mennek😊))) Most akkor mi a valosagos?!?!😊))

Seyff_vs_rFactor (WMV, 3MByte)
Alexease
Valszeg teljesen ugyanaz, nem lett volna ertelme modositani. A fizika alapjaban nem valtozott, csak a kezelese, szolgaltatasai. Kicsit mashogy mukodik az FFB es a gumi.

Az hogy mennyire valosagos, az masodlagos, amig kezelesben ennyire at lehet lepni a hatarokat😊
b-type
Ez elég összetett, hiába írsz gyári adatokat, ha az eredmény mgsem az...lehet ez a motor hibája, de lehet a gumié is.
Az a lényeg hogy a végén ami összeáll az milyen.

Olvastam már be gyári felfüggesztéseket aminek a láttán leesett az állam, kb. mintha az indiai ürge rakta volna össze a chop shop-ból 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
Mivel senki nem tudja, illetve ha mindent pontosan lemásolnak egy vezethetetlen vacak lesz belõle ( GTR ) így nem érdemes foglalkozni vele .
Jó akkor lenne ha én minimum 20 mp-t kapnék körönként a real versenyzõktõl ! 😊)) De simán tartom velük a lépést ! 😛

Ezt senki nem vitatta, de a GTR2konvert hdv paraméterei is valóságosak alatta? ki tudja?
lac coo
GTR2 fizika valóban jó, de a motor ami alatta van sokkal elmaradottabb mint rF-ben ....
Ettõl kicsit "kockás, darabos" a GTR2 ...

A fizikája biztos jobb lett... mivel otthonülõ bekockult emberek csinálták mindenféle technikai támogatás nélkül, ettõl még neked jobban tetszhet.
Dietrich
GTR2-t 2 évig toltuk..aztán rfactorral is mentünk a konverttel és persze voltak akiknek nem jött be mondván a GTr2 jobb mert az rf-ben rázkódik a fülke 😄
amúgy szerintem fizika szempontjából jobb a konvert az esõt meg alig kapcsoltuk be a GTR2-be mert nem volt senkinek FPS-e.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

ha te mondod.. <#wilting>

bardocz
A fizika miatt.Én leszarom a csilivili animációkat😄
Mitõl lenne sokkal szinvonalasabb? (konvert), az rFactor nem tud animációkat, esõt stb, a körités a nullával vetekszik az rFben, csak azért lett kiszedve a GTR2bõl mert a vérpistikék nem tudják használni a hamachit, ha valakinek nem tetszet a GTR2 fizikája azt is nyugodtan szerkesztheti, nem kell azért átkonvertálni.
bardocz
Dehogynem,amit próbáltam GT autókat,mind sokkal színvonalasabbak voltak,mint a GTR2-ben.
Smici1985
Itt megtalálod GTR2es modot:
FIA GT Mod

\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/

Alexease
A GTR2 kovert valoban jo, nekem allandora fent van. Jo a felfuggesztes (RealFFB-vel is), es normalisabb a gumi mint a GTR2-es regebbi engine-ben. Nincs eso meg szep korites, de az nem erdekel😉 Persze azert meg van a GTR/GTR2 eredetiben is.
cselt
Annyira nem hülyeség, én nagyon sok modnál rajtoltam már így és sokkal jobban lehetett eljönni. Meg még azt is hallottam, hogy az F1-ben a Renaultnál próbálkoztak hasonló képp rajtolni még egy-két évvel ezelõtt.
Dietrich
simbin töröltette a modot mindenhonnan mert nem kéri a GTR2 lemezt mint pl. a Historic mod.
Amúgy nagyon jó konvert volt.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Ez a padlógáz+speedlimiter elég hülyén hangzik majd kipróbálom én is 😄
Amúgy többet érsz ha kuplung egyes megfelelõ fordulatszámon tartod aztán rajtnál keine kuplung és spuri 😄

\"autóbuzi elmebeteg vagy, aki direkt a hosszabb úton megy haza, mert arra több a kanyar\"

b-type
-gáz érzékenység beállítása a játékban.
-ha minden jól be van lõve, akkor használj DxTweak-t (ez csak kép)
A difi kihat az egész körre, ahogy a váltóáttétel is szal inkább állíts be mindent amit csak tudsz tutira, és aztán gyakorolj.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Ulvar
2 megoldásom van erre. CTDP06ban ha az egyest magasra állítom ezáltal lassabban gyorsítok ki, lerajtolnak... de ha erre kényszerülök általában fogom Speed limitert bekapcsolom lepadlózom üresben a verdát zöldre vált a lámpa 1esbe rakom hagyom 60-70 km/h ig hagy menjen aztán kinyomom és kész. Nem forgok meg és még tûrhetõ rajtot is veszek. Másik ha rövid az egyes akkor is vagy ez vagy van a rajt automatika.

Én így szoktam. Általában a rövid egyes kifizetõdõbb (Monacoban kifejezetten).

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

nagyob difi értéket használj, 1 fokozat áttételét tedd nagyobbra.
Sziasztok!
Még kezdõ vagyok és van egy apró vezetéstechnikai gondom. Hogyan kell rendesen elrajtolni? Nem használók semmilyen segítséget és fõként F1nél ez a probléma (tudom, ne játszak F1el mert ciki).
Szóval a rajtnál nyomom a gázt és mikor zöld lesz a lámpa, valamelyik irányba (rendszerint balra) kipördülök. Ha csak óvatosan finomkodva nyomom a gázt akkor meg lemaradok és mindenki lerajtol. A kocsit általában kigyorsításra állítom be. Azzal is próbálkoztam, hogy tövig nyomom a gázt majd egy pillanatra vissza és megint, de ha túl erõsen nyomom pördülök ha túl óvatosan akkor meg lemaradok. És ugye tudtommal nincs rajtautomatika sem F1ben.
Valaki elmagyarázná, hogy mit csinálok rosszul?
Teljesen felesleges az rFactorhoz GTR2 mod, mert a GTR2 játék szinvonalát nemtudja visszaadni az rFactor, szerezd be inkább a GTR2-õt
b-type
még az hozzátartozik, hogy nálam az elsõ az 'elõl motor-hátul hajtás', hajszállal lemaradva a 'középmotor-hátulhajtás', utána 'középmotor-összkerék', ...és csak a végefelé szerepel az 'elõl motor-elõl hajtás'..ahoz képest meg egész jó verseny tudnak futni a BTCC-s FWD autók is mondjuk Knockhill-n. 😊

zolee145
Benne van. Csak nincs idõkorlát, így nem az igazi.

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

b-type
Nézd nem szivesen vitázom, mert alapvetõen tök szeretem a sorozatot, szeretem a pályáikat, és a versenyzõk stílusát.
De akár az ISC (Bernie) az FIA (Mosley) jelen van ott is, és az FIA által jóváhagyott szabály és biztonsági keretek között versenyeznek.

Személy szerint én kifejezetten élvezem az összes autóversenyt, ha megfelelõ pályán mennek...nézd meg a BTCC autókat pl itt:
elég a WTCC-s teljesítmény hogy teljesen jó verseny legyen.
..és nem kell hozzá 5 liter meg 600ló.

Azt szeretném megkérdezni hátha tudjátok, hogy van az rfactorhoz GTR2 MOD amit egyszer feltettem, de sajna elveszett nincs meg, és most sehol nem találom, ha valaki tud valami linket megköszönném!
bosco05
Jó mind1 😊 , ha az, hogy ilyen minimálisan van köze hozzá téged megnyugtat ám legyen így, de hálisten akkorsem FIA rendezés és ezért remek autóverseny évtizedek óta.
b-type
hát én messze le×rom hogy kinek a túraautója nagyobb, A V8-ban is benne van az FIA.

Dietrich
azért akkora kötödésük nincs mint a WTCC-nek szerencsére..természetesen van FIA dolog de nem akkora mint a WTCC-nél.
különben a 6,5 órás bathurst nem lenne benne hanem csak max. 2 órás..

Ulvar
eszontam 😄

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

😄 ez túl halvány itt a textboxban.. nem látják a vértõl a pistikék 😄

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!