rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Roger6
Szívesen! <#eljen>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Cujo HuN
Köszönöm szépen,ez az ami nem volt világos de most már OK

Cujo HuN
Köszi szépen ezt megtaláltam de a kérdésem az lett volna hogy mit kezdjek az IP cimmel? <#vigyor2> Sajnos nekem ennyire nem világos....

Roger6
Hát játékon belül JOIN, aztán megjelennek a szerverek. Felül kék alapon fekete plusz gombra böksz, majd beírod az IP-t, utána ha kéri, akkor a jelszót, aztán autót választasz és már fent is vagy (elõfeltétel a pálya, és megfelelõ autó installálása a játék mappájába).

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Nightt
IP: 87.229.108.129:34292
Jelszó: rossi

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Nightt
Itt megtalalsz minden szukseges infot!

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Cujo HuN
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni,hogyha szeretnék részt venni egy ligának a fun versenyén (történetesen a HRC bmw1)akkor a megadott szerverre hogyan tudok feljutni?Gondolom ez egy láma kérdés de nekem nem sikerült rájönnöm <#confused><#integet2>

leho94
Már mindent csináltam és mégis ezt írja ki :S Végül betölt a játék csak nem rakja be a kocsit

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Roger6
Ja, most nézem! Jún. 27-n lesz a visszavágó rFactor vs LFS legjobbjai között, azt biztos nem hagyom ki FUN-race miatt. Ez az év szimulátor eseménye, szombat este 19:40-tõl este 10-ig, szerintem sokakat érdekel. Elõ közvetítés.

leho94
De csak egy kicsit😄

Roger6
Ja, hogy FUN-race! Akkor nem szóltam. <#hehe> Talán meg kéne tanulnom olvasni kicsit asszem.<#confused>

Toby0501
Hiányzik neki valami.. Töltsd le újra és másold be újra a helyére a dolgokat, mindent felülírva.

leho94
Mi lehet ezzel a BMW moddal?😄 Mikor tölteném be a pályát akkor vmi wheels nemtom mivel van baja 😄 Bejön utána a játék meg minden , viszont nem a BMW-t rakja be hanem azt a szürke tragacst😄

leho94
Volt hogy fél évet nem játszottam , indultam VSR HTCC ligában , gyakoroltam durván 4-5 órát és behoztam a kocsit 7-8. helyre😄

na ja, elég ismert pálya, autót se kell sokat szokni.. 😊

Toby0501
Én is ma estem neki a gyakorlásnak.. Szerintem két nap erre a pályára, ezzel a moddal bõven sok.

zolee145
2 nap kevés felkészülni egy funrace-re?
Arra kevés, hogy mindenkit lekörözz, de ha csak versenyezni akarsz egy jót és találsz a futamon 1-2 embert akivel tudsz egy jót meccselni már el is érte a célját a funrace.😉 Nem kell elõtte vért inni, és vicsorogva szorítani a kormányt, ez szerintem a szórakozásról szól.😊)
(Ahogy amúgy egy bajnokság futamainak is arról kéne szólni, bár azt is van aki komolyabban veszi mint szabadna.)

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

mi se gyakorlunk többet 😄

ez még csak egy sima Fun, teszteljük hogy mivel lehetne majd bajnokság.. 😊

Nightt
Ez egy fun, nem kell 1000 kort tesztelni elotte, eleg, ha normalisan, az ellenfelek kilokese nelkul tudsz korozni! Ugyhogy sztem nevezhetsz!

bardocz
2 nap?Az nekem 2.5 hónap kihagyás után elég volt a dobogóra😄
Roger6
Arra figyelj, hogy 2 napod van csak a felkészülésre. Mi is ezért nem neveztünk, túl kevés az idõ...

leho94
Már azóta rájöttem 😄 Nézek valami kocsit aztán jelentkezem

Nightt
En benne vagyok!

persze :-)
ide regizz be, és itt kell jelentkezni.. 😊

leho94
Húú ez tetszik 😄 Van még hely?

ma is leszünk páran sztem gyakorlni.. 😊

Smicy2
próbáljuk ki

Charade GTti

leho94
Ezzel?

Smicy2
Smicy2
de

Charade GTti

leho94
Valaki estefelé nem jönne Pannonia ringre funrace-re ?😄

emericovsr
most azt írták marad minden szabály, kivétel az új csapatok, azok kaphatnak más csapatból technikai támogatást

///////////////////////////////// http://www.simcompany.net http://www.vsr.hu

lac coo
Jövõre nem lehet tankolni, ha jól tudom ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

emericovsr
Szerencsére a Formula 2 nagyon jól sikerült széria lett. Brno nagyon jó futam volt. A szabályok egészen egyedülállóak.
- több szerelõ csapat van, amit sorsolással kapnak a pilóták
- ha nem jó a kocsid, kérhetsz másikat, ha a hivatalos tesztpilóta is jóváhagyja, ellenõrzés után
- minden pályára elõre kiadják a setupokat, és amit állítasz, azt közzé teszik a mezõnyben
stb, nagyon demokratikus. és jók a futamok.

Dietrich
eleinte én se gondoltam csak mikor õk adták ki az infót hogy lesz másik széria..
1 dolgot kifelejtettem, hogy Moslék beadja a derekát és nem jelölteti magát majd 😉
tegnap irtam HRC topicban hogy lesz a meeting és valszeg lemondatják a többiek..egyébként az FIA húzta volna a rövidebbet a szakitással..gonosztörpe lesz a fõnök vele sem járnak sokkal jobban rövid távon..szerencséjük, hogy lassan 8x éves 😉

de ettõl még sajna nem fog változni semmi..elõzések a boxban, Czollnerék ráizgulnak hogy 25 vagy 27 körre tankoltak...

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Sziasztok! Tudnátok segíteni abba honnan szerezhetek CTDP 2006 modhoz melbourne setupot?
emericovsr
õõõ, megmondtam?

😊

Jacek
<#wow1><#kuss>

Roger6
Hát ezért nem válaszoltam... <#hehe>

pointer4
Gondold meg ezt még1x 😄

Más kérdés:
Ha van mondjuk sok sok játékvézrlõ rF-alatt ( úgy tûnik túl sok ), hogy tudom beállítani hogy melyiket használja és melyiket ne ? Mert van 1 amelyikrõl egyáltalán nem fogad el gomot, csak ha másikat lehúzok.
és a privéátot hogy olvasom el?
Roger6
Ment a privát! <#eljen>

Csáó all!Nem tud ajánlani valaki kezdõ ligát 1 kezdõ srác részére?
Dietrich
mégsem szakad a F1

ennek 1 lehetséges módja volt ha megbuktatják moslékot..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Alexease
Toltsd le az rH-hez keszult palyat, es konvertald at😉 Hasznalj 3DSImEd-et es/vagy 3DS MAX-et.
ChuckyHUN
Sziasztok!
Elnézést, hogy ide (és még sok más topicba) írok, de égetõ szükségem lenne az "új" Hungaroringre (NEM BALATONRING). GP500-ba szeretném betenni, és valamiféle magyar "rendszert" létrehozni. Akinek megvan a pálya modellje, az ne kíméljen, küldje el, vagy tegye be ide. Köszönöm.
Fontos lenne 😊

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Smici1985
Én ezt akkor tapasztaltam, amikor konvertáltam F1-es kocsit. És még mindig nem tudom mi volt a baj. Pedig jól nézett ki a 2004-es Williams.

\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/

Pls Help!
Valaki eltudná nekem magyarázni azt,hogy hogyan kell (lehet)saját servert indítani?Már próbálkozok de nem akar összejönni.Látom a lobbyban a servert és amikor ráakarok csatlakozni, Join timed out az üzenet nekem illetve annak is aki még csatlakozni akar.Mit rontok el?
Segítségeteket elõre is köszönöm!

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

lac coo
BSZ !

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

így néz ki:

\"autóbuzi elmebeteg vagy, aki direkt a hosszabb úton megy haza, mert arra több a kanyar\"