rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Lupo a király ! 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

bardocz
Vagy egy komplett LeMans széria,minden autóval ami van a játékhoz.
JuanG
a kasztnis autók királya lehetne az LMP széria 😛

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

simcompany
Oks, köszi

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

Alexease
De mi is pontosan a turaauto?😊
milk4
Én BTCC-re mellett teszem le a voksom.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

bardocz
Magában a zárt kaszniban meg a rally a király,de az igazából az összes autósport királya😛
Nightt
Igen, de az nem egy klasszikus turaauto...

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Alexease
<#eljen>

Ezt majd tedd be tobbszor, esetleg bannerrel, hogy latvanyos legyen.
Alexease
Ha a nepszeruseget, a nezettseget nezzuk, akkor meg a NASCAR sorozatok😊 <#idiota><#zavart1>
simcompany
Aki jó versenyeket akar ma nézni, most jön a PCC, majd a DTM a Sportklubon. Az F3 és VW Polo Kupa mesés volt.

leho94
Zárt kasznis engem is érdekelne😄

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

lac coo
Kezdõdik ! 😄DDDD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Nightt

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Roger6
Arra biztosan jelentkeznék, nem sajnálnám a 3.000-et rá!<#integet2>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

simcompany
Ha sikere van mindenképp. Akár párhuzamosan. Csak nem tudom belõni, mi a királykategóriája a túrakocsizásnak.

Roger6
Ez kurva jó ötlet! Gratulálok hozzá! (csak én személy szerint utálom a Open Wheel kategóriát). Nem lesz ez véletlenül zárt kasznis autókkal? <#nemtudom>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

simcompany
Hello Mindenki,

a következõ bajnokságra lehet a fórumunkban elõzetesen nevezni:

A Road to F1 egy manager-pilóta bajnokság, karakterfejlõdéssel, és folyamatos tapasztalat és vezetési tudás javítási lehetõséggel.
Az alábbi dokumentumban a leírás, kérdéseket, javaslatokat ide várom, és elõre lehet nevezni, hogy lássam mekkora az érdeklõdés.

http://www.simcompany.hu/Road_to_F1.pdf

A Bajnokság fõdíjai:
- Fanatec Porsche 911 Turbo S kormány
- Mabo Cockpit
- Simbin játékcsomag (Race, Race 07, GTR, GTR2, GTR Evo, GT Legends)
- SIMCo 2010 tagság

Elõzetes nevezés:
http://www.simcompany.hu/forum/viewtopic.php?f=3&t=69

Alexease
Igen, azzal toltam, regen talan meg videokat is toltam be😉

Vintage Trans-Am MOD for NASCAR Heat

Es video, nem az enyem;P
JuanG
nheat-ben volt transam? ezek a régiek?

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Alexease
Azert 2:08-nal latszodik az ero es a hatso felfuggesztes milyensege😉
2:06-tol
Alexease
Ja, johetne bele egy ilyen sorozat is😊
De a Chevy Monte Carlo "hasonlo" jellegu, mostanaban azzal megyek road-on😊 Valamivel gyengebb es "kicsivel" nehezebb, mint ezek, de azert meg teljesen jo.

A NHeat alatt szerettem a Trans-Am-et😉
JuanG
<#eljen>...kívülrõl nézve még ezek a hodályok is milyen szépen kanyarodtak 😄...iRacingbe betehetnének egy ilyet, pl. egy Camaro-t 😄D...

Alexease
Ezekhez egy kis video😉

Alexease
<#eljen>
Ha ezekkel tolod, akkor nem csodalkozz, neha nagyon zabaljak az fps-t😉
arty
utolsó, kedvcsináló kép a GRID-mod-ból:

Forza.

arty
<#worship>

Alexease-nek pedig köszönöm a GRID mod ajánlását <#worship>

Élvezetesebb, mint a GRID-ben 😊) (kár, hogy kevés az igazán szép pálya - a grid után furcsa ezekkel a verdákkal ilyen környezetben menni)

😊))

Forza.

bosco05
long beachbõl van egy fps javított verzió
innen le tudod tölteni
arty
köszi mindkettõtöknek, vszeg mindkét kieg pálya hibás (de fura, hogy az fps viszont ennyire magas mellette), amit néztem (goldenport, longbeach). alapkocsikkal eszembe jutott nézni õket, de alap pályákkal nem: most, hogy megtettem, kiderült az igazság 😞 (goldenport mindenhogy akad, longbeach low-on menne, de ott nézhetetlenül ronda)

hamarabb járt a "szám", mint az agyam. elnézést a kis intermezzóért, megnézem, hátha vannak ujabb változatok a pályákból (ezzel kellett volna kezdeni)

Forza.

bosco05
Nem írja, hogy szinkronizál? Bal alul szokott ez megjelenni.
Árnyék elmosást kapcsold ki, árnyékolást vedd medium vagy low-ra.
Virus ? Virusírtó ?
arty
ötlet, h mitõl akad másodpercenként 1-et az rfactor? hiába butitom mediumig, ott is érzékelhetõ, minimálisan jobb, mint a full 😞

(a gép tuti elég alá, a frameráta 60-100 körül van)

Forza.

atenza
Remélem te is 😛

Roger6
De azért érted a viccet, ugye?<#crazya>

atenza
Az utolsó mondat nem volt szép 😊

Roger6
Basszus, elõbb is szólhattatok volna, egész héten ráértem, csak ma nem jó! Meg holnap, mert holnap nézem a futamot élõben! <#vigyor5>

Janraki
FIGYELEM!!!

A szombati LFS vs rFactor elõtti napon, azaz pénteken ugyanebben az idõpontban NYÍLT tesztfutamot hirdetünk, így aki úgy érzi lenne kedve együtt versenyezni a legjobbakkal, illetve segítené a felkészülést a szombati versenyre, az jöjjön nyugodtan. Minden letöltést megtalálhattok az SSTV fórumban, az LFS vs rFactor csevegõ topicban. Ha valakinek nem egyértelmû nyugodtan kérdezzen, segítünk!

Gyertek pls, segítsetek felkészülni az LFS kockák ellen!!!

Tequila - Gabor Bernhardt

Toby0501
Akkor hagyd meg az eredeti MAS-t és az új textúrákat másold be a pálya mappájába (oda, ahol a mas van) és elvileg úgy is mûxik.

zolee145
Megcsináltam, most meg nem tölti be a pályát. Asszem valami nagyon nem kerek. Kezdem úgy érezni, hogy nem értek ehhez.

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Toby0501
Mielõtt importálod az új textúrákat, a régieket jelöld ki, aztán az ollóval kivágod, újragenerálja az egész mas fájlt neked, bezárod a MAS Utility-t, aztán újra megnyitod a textúrák mas fájlját és importálod az új textúrákat, aztán 'Create the MAS file'.

zolee145
Lenne itt egy kis gond.😊

Mondom hol tartok, és abból a hozzáértõknek gondolom egybõl kiderül mit és hol rontottam el.

Az alap probléma az, hogy nem tetszett egy pályán a rázókõ, és gondoltam jól átfestem. Photoshop van, dds plugin van. Leszedtem a hivatalos oldalról a "gMotor 2.0 MAS Utility"-t. Megnyitottam a pálya megfelelõ mas fájlját, és kiszedtem belõle a szükséges dds-eket.
Átfestettem ahogyan gondoltam, majd mentés az alábbi beállításokkal:

"DXT5 ARGB 8 bpp | interpolated alpha"
"2D Textures"
"Generate MIP maps 6"

Mivel a neveken nem változtattam gondoltam, hogyha visszarakom az eredeti helyére majd jól felülírja az eredeti dds-eket. Nem így tette. Mindegyikbõl lett kettõ, az újak a lista végére kerültek. Mas mentése sikerült, kimentem a pályára, és ott volt a helyén a régi rázókõ.😊
Na mondom fussunk neki mégegyszer. Régiek töröl, új fájlok meghagy, Mas mentésnél 63%-nál valami hiba, OK, textúra marad a régi. Kitöröltem az új dds-eket is, amjd újra beraktam, ugyanez. Azt mondjuk láttam, hogy mindegyiknél van két fajta méret, a tömörített és az eredeti, és kiírja, hogy hány százalékos a tömörítés. Na az én új fájljaim nincsenek tömörítve, és ha jobb klikk-el meg akarom nézni a dds beállításait akkor a progi hibát ír ki, és be kell zárni.
A többinél jobb klikkre a properties-nél meg tudom nézni a beállításokat egy kis ablakban.
Szóval hol a hiba a képen, mit rontok el?😊

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

leho94
Közbe sikerült , felvettem mindent maxra + DX9-re váltottam AUTO-ról , így már mûködik😄

Toby0501
Töltsd le ezt és másold be a "*:/rFactor/GameData/Vehicles/BMW1/" mappába, aztán próba.

Toby0501
Az tuti nem hiányzik neki, mert én épp tegnap töröltem az összes alap autót, köztük az rF3-at is.

Akkor nem jó helyre telepíti, vagy váltson directx modot a rFconfigban
leho94
rfcentralon olvasok commenteket , vmi rf3.mas cumó kellene hozzá , bár nem nagyon vágom miket írtak😄
"For everyone who cant get the cars to show up: The game misses a .mas file, "rF3.mas" in your rfactor/gamedata/vehicles/rF3 directory. This is most likely the case for people with the lite version of rFactor installed. Maybe creators of the mod should have included all necessary files in the mod itself."

de nem hiányozhat, mert már vagy 10-en feltettük ugyanazt és játszunk vele.. :/

leho94
Thx.

Hiányzik az a textúra, szerezd be, nézz körül a modkészítõ oldalán.
leho94
Senki?:S