rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HELP mit csináljak ha TV Cockpit nézetbõl nem látszik a kasztni? Más kamerából látni mindent csak ebbõl az egybõl nem mûködik. valami megoldás fontos lenne nem elég a cockpit.

\"autóbuzi elmebeteg vagy, aki direkt a hosszabb úton megy haza, mert arra több a kanyar\"

JuanG
BSZ Cimbi!!! <#integet2><#vigyor2>

Meg Neked is Smicy!!!

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Dietrich
IE alatt nekem is..FF-t használj..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Norbi1990
Nekem Hozzáférés Megtagadva van 😄
Dietrich
HBD akit érint <#buck> <#pias>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

megane-os fun, kb. most.. ha érdekel vkit.. 😄

Dietrich
az a argentin szar mindenkivel ezt csinálja csak sunával nem..biztos lefizették õt <#eplus2>

bardocz
Köszi!<#idiota>
Alexease
HBD Mindenkinek!
Norbi1990
HBD Mindkettõtöknek 😊
Ingy
ja én is köfi<#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Smicy2
köszi <#idiota>

Charade GTti

Ingy
Boldog Szülinapot!<#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

bardocz
Mindenkinek boldog szülinapot😊
sok boldogat a szülinaposoknak 😊

pl. Ingy, Smicy2 <#pias><#integet2>

emericovsr
http://www.speedmaniacs.com/Downloads,Superstars-V8-Racing-PC-Demo,907

///////////////////////////////// http://www.simcompany.net http://www.vsr.hu

leho94
hbd

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Smicy2
boldog szülinapot <#idiota>

Charade GTti

Alexease
Erdekessegnek, reklamnak, csak ugy...😊

iRacing palya lista (JPG) 😛
SimaSuna
érdekes..engem nem vágott ki 😊
bazzeg suna.. a turismo karattyolos mód tényleg kivág a szeróról.. rakhatom újra a játékot.. xD

Smicy2
fent vagyok, gyertek ^^

Charade GTti

Smicy2
letöltöm és menjünk 😛

Charade GTti

SimaSuna
HRC-nek van most BMW 1 Challenge Pannónia Ringen (free) 😊
Alexease
Valassz egy MOD-os, hozza egy palyat es mar indithatsz is😛
SimaSuna
15M/2M-s nettel 10fõt simán elbírok 😊

jólenne valahol karikázni 😊
lac coo
Jó én tuti nem indítok szervert mert lövésem sincs hozzá ! 😊)))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Szerinte, a mostani otthoni net-ek elbirnak mar 5-10 embert (az rFactorban, mert az NR-ben 11-et is elbirt, meg az 512/128-as net-en, 6 eve😄DDDDDD) Annal tobb ember ugy sem lesz😊
Alexease
Ha engednek futtatni Teamviewer-t, akkor ugy tudod hasznalni a szervert, mint ha a sajat desktopodat latnad.
lac coo
Nem csinálunk újra publik szervert mint anno az Abarth-al ? Csak most a Grid Mustang-al ... 😊))Alap pályák, 6-10 körös gyors versenyek 10 perc idõmérés ....<#zavart1><#eljen>

lac coo
A beírható parancsokra ....

Roger6
Aha, akkor FTP-n keresztül szerkesztgetem majd.

Lac coo - te mire gondoltál? Mi van bent alapból?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

zolee145
Ftp-n tudod szerkesztgetni a multiplayer.ini-t, a dedicated szerver plr fájlját, és a mod ini-jét.
Ezen kívül vannak még chat ablakba játékon belül beírható parancsok. Kb ennyi lehetõség van beállítani a dolgokat.
Legalábbis tudtommal...de ez elég mindenre.

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

lac coo
Alapból van benne ilyesmi ...

Roger6
Ha béreltünk egy szervert, létezik olyan program hozzá, amit az itthoni géprõl elindítva lehet parancsot adni a szervernek? Vagy konfigolni (kiállás, setup, hány körös a verseny, mittudomén)? Régen Counter Strike-hoz volt, gondoltam hátha létezik ehhez is. <#nemtudom>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

zolee145
Ha azok a lehetõségek amik az alapban vannak akkor ennek a kérdésnek a megoldása az rF2-re vár.😊 Na mindegy.

Ginger17
Az összes oválos széria rfm-je az alap stockcar mod rfm-jébõl származtatható. Ebben alapból be vannak lõve a lehetõségek ezek változtathatók (vagy ki/be kapcsolhatók)... amit én a múlkor láttam extraként az a pályák gdb fájljában a felvezetõ körök száma (gondolom ez az rfm-ben is benne van új elemként, de ezt még nem néztem)... de pl. az sem mûködik minden modnál, mint ahogy anno az Indy'95 mod rfm-je sem volt tunningolható.

Ez a sebességtúllépéses dolog elég 1xûen hangzik, de sztem kicsit túl sokat vársz a progitól. Ez nem a NR2003... <#vigyor2>

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

\"autóbuzi elmebeteg vagy, aki direkt a hosszabb úton megy haza, mert arra több a kanyar\"

zolee145
Ezt is megtaláltam, de ebben sem volt.😊

Adott mondjuk egy nagyon alap mod rfm-je. Alig van benne valami. Pontozás, pályák, meg mondjuk a pénzjutalmak. Ugyanakkor ott van pl a NASCAR vagy az Indy rfm-je, ahol szabályok is vannak, elég sok. Na õk honnan vették azokat a dolgokat? Honnan tudták, hogy egyáltalán be lehet olyat írni, amiket beírtak?
Valahol biztos van egy útmutató, hogy mik a lehetõségek.

SimaSuna
zolee145
Az megvan, de azok chat parancsok. Olyat nem találtam amiben az rfm lehetõségei lennének.

Dietrich
New Formula vagyis a szakadárok lehetséges versenynaptára:

Buenos Aires
Mexikováros
Jerez
Portimao
Imola
Monte Carlo
Montreal
Indianapolis
Silverstone
Magny-Cours
Eurospeedway
Helsinki
Monza
AbuDhabi
Szingapúr
Suzuka
Adalaide

SimaSuna
valahol van kinyomtatva rF parancsok..
Alexease
Azt hogy csinaltad?!😊 Osszesen 1 oldallal, ~100 hozzaszolassal van hatrebb😊
zolee145
Lehet, hogy hülyeségeket sikerül majd kérdeznem.<#zavart1>

Az elsõ, hogy van-e valami olyan doksi amiben benne van, hogy az rfm-ben mik a lehetséges parancsok, szóval mi az amit tud kezelni a program szabályokkal kapcsolatosan, és mi az amit nem?
A másik ezzel összefügg, hátha tudja valaki fejbõl: lehet-e olyat beleírni (akár az rfm-be, akár máshova...nyilván nem a program alapjaiba akarok beleírni, csak az egyszerû földi halandó által is szerkeszthetõ helyekre), hogy repülõ rajtnál adott egy bizonyos sebesség, és mondjuk 5%-os túllépést már "bemozdulásnak" érzékeljen, és büntessen érte?

mcmoha
Itt van. <#wink>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

ladics
nem találom:/

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

Alexease
Nem reklamozzak a MOD-ot, mivel erosen "lopott", de itt a topic-ban volt/van a letoltes linkje.
SimaSuna
a Mustang és a Barracuda nagyon jól sikerült..a többi nekem nem tetszik :/