rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg Neked is Smicy!!!
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
pl. Ingy, Smicy2 <#pias>#pias><#integet2>#integet2>
///////////////////////////////// http://www.simcompany.net http://www.vsr.hu
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Lac coo - te mire gondoltál? Mi van bent alapból?
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Ezen kívül vannak még chat ablakba játékon belül beírható parancsok. Kb ennyi lehetõség van beállítani a dolgokat.
Legalábbis tudtommal...de ez elég mindenre.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Ez a sebességtúllépéses dolog elég 1xûen hangzik, de sztem kicsit túl sokat vársz a progitól. Ez nem a NR2003... <#vigyor2>#vigyor2>
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
\"autóbuzi elmebeteg vagy, aki direkt a hosszabb úton megy haza, mert arra több a kanyar\"
Adott mondjuk egy nagyon alap mod rfm-je. Alig van benne valami. Pontozás, pályák, meg mondjuk a pénzjutalmak. Ugyanakkor ott van pl a NASCAR vagy az Indy rfm-je, ahol szabályok is vannak, elég sok. Na õk honnan vették azokat a dolgokat? Honnan tudták, hogy egyáltalán be lehet olyat írni, amiket beírtak?
Valahol biztos van egy útmutató, hogy mik a lehetõségek.
Buenos Aires
Mexikováros
Jerez
Portimao
Imola
Monte Carlo
Montreal
Indianapolis
Silverstone
Magny-Cours
Eurospeedway
Helsinki
Monza
AbuDhabi
Szingapúr
Suzuka
Adalaide
Az elsõ, hogy van-e valami olyan doksi amiben benne van, hogy az rfm-ben mik a lehetséges parancsok, szóval mi az amit tud kezelni a program szabályokkal kapcsolatosan, és mi az amit nem?
A másik ezzel összefügg, hátha tudja valaki fejbõl: lehet-e olyat beleírni (akár az rfm-be, akár máshova...nyilván nem a program alapjaiba akarok beleírni, csak az egyszerû földi halandó által is szerkeszthetõ helyekre), hogy repülõ rajtnál adott egy bizonyos sebesség, és mondjuk 5%-os túllépést már "bemozdulásnak" érzékeljen, és büntessen érte?
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.