rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ilyen modot miért nem akar csinálni valaki F1 helyett? <#ravasz1>#ravasz1>
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Váltóra sajnos nem tudok megoldást, nekem is vannak CDTP-vel gondjaim, valahogy fura az egész, pedig jó lenne egyébként :/
A váltóra meg majd kitalálok vmit<#wink>#wink>
Mit tudnák csinálni,hogy a ctdp 2006-os módja,úgy mûködjön mint a többi mód?
Értsd:ne csak a csapattársammal tudjak tesztet vagy versenyt menni(van 10 Kubica<#idiota>#idiota> )
Talán érthetõ voltam...
Ja-a fordulatszámmal is gondjaim vannak-1-esben tötyörögnek a pályán....nem váltanak feljebb....kár érte.
Amúgy ha van Cool Edit Pro-d, vagy valami hang szerkesztõd akkor a megfelelõ hangok hangerejét lentebb tudod venni könnyen. Ha már a játékon belül nem lehet.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
1, Szar a virtuális tükör
2, Szarul van megcsinálva a hang, hiába bámulatosan szép ha nem lehet halkítani ha TSen vagy. (Mind1 ezt azzal kompenzáltam hogy kiraktam hangfalra, csak akkor az ellenfelek motorhangját nem hallom).
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Ilyen motorhangot rakjon be valaki egy modba.
3DSMAX, PS,valami renderelõ program esetleg valami 3D festõ cucc ...ez már kész vagyon !!!
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Amúgy az RH2004 miért nincs fenn rFCentralon ?
Errõl pont az a story jut eszembe, mikor svédekkel dolgoztam egy web projecten, és egy kis alkalmazás kellett volna, és mondtam nekik, ne szarakodjanak, kapjuk le valahonnan, mert a megvétele nem éri meg mert egyszer kell csak. Hát úgy ahogy van nem értették mirõl beszélek 😊 Hiába mondtam, ez nem lopás, csak egyszer használjuk, csak azt hajtogatták ez lopás 😊
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
Nem épp' erre gondoltam ! Bár sokra nem mennél velem ..😊)))
Esetleg a hitelem számlaszámai nem érdekelnek ? 😉Tudok küldeni jó pár méter hosszú csekket ! 😊
De ahogy privatban is irtam az online-rendszer elonyeirol, igy a napi frissitesi lehetosegnek "hala", napi szinten lehetne levedeni a kukkolo-berendezeseket😊 Valamilyen szinten az ISI-nek is erdeke lenne a dolog...
Ennyi erõvel az összes ligamodot kilehetne hirezni mert más a fizikája.
Én kérek elnézést, hogy még nem nyultam le más munkáját és ötperc mókolás után nem jelentettem meg saját modként, új textúrák miatt is felesleges modot csinálni, ha valakinek van kedve textúrát készíteni az nyugodtan tegye meg és utána feltöltheti akár az rFcenralrra a megfelelõ részhez, én inkább várok a profik modjaira, nincs szükség ennyi F1 modra, ha valaki ismerkedni akar a modolással az próbálkozzon egy sima autón ami gyárilag benne van a játékban.
Ki fog játszani ezzel a moddal, ha kijön egy normálisabb mod ?
Ligák fogják használni ?
Lehet fanyalogni, de ha a külföldi oldalakon lopósnak neveznek valakit akkor nem kell háborogni.
Mi lesz akkor ha, a normálisabb moderek abbahagyják a modkészítést, mert állandóan lenyulják a modjaikat ? Utána kitõl fognak lopni ?
Annyira becsüljétek meg más munkáját, mint amennyire szeretnétek, hogy a ti munkátokat megbecsüljék.
Jó lenne ha az rF2-ben lenne valami megoldás erre.
Nekem ezért volt féláron a 3D egér, olyan licnesz van rá, hogy csak saját célra , otthon használhatom 😊)))
Minden modder csapat vagy egyén mutasson be számlát a 3DS MAX-ról, PS-rõl, Win-rõl, rF-rõl aztán utána lehet cseverészni a legális(?!) modokról ! 😊

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman
de az F1 1997 WCP vagy mi a faszom...na azt inkább felejtsük el.
GP2, Renault 2.0 és 3.5
ott vannak még brit, német formula bajnokságok van az F2 igaz nem európai de ott is megy A1GP..van ami már becsõdölt formula..meg a klubbok bajnoksága..
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
A lavinás dolgot úgy értem, hogy te kezdtél el modokat lenyulni/konvertálni vagy nevezhetjük bárhogy, a lényegen nem változtat, és nemrégiben indítottad útjára USERmodokat, amik a kis birkucok kineveléséhez vezet(ett), az ilyen emberek miatt nem becsülik meg az igazi modereket és ezek után joggal/jogtalanul nevezik a magyar modereket tolvajoknak.
MARADJ AZ F1C-NÉL ÉS A KISBIRKUC PALÁNTÁID IS !!!