rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
indycar.com élõben adja az indylights versenyét watkinsból
ilyen modot miért nem akar csinálni valaki F1 helyett? <#ravasz1>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

batihu
Simsporttv?

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

mcmoha
A telepiteshez szukseg van a GTR2 DVD-re, mivel a mod abbol van konvertalva.

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

baaka
ezt már próbáltam!Leszedtem a main isntaller 1.0-át és amikor elindítottam valami GT dvd1/2-õt kért?Nem tudom mi kellett neki😄

sziasztok nekem is segítsetek ctdp 2006 moddal kapcsolatba melbourne-re kéne csinálni setupot de nem valaki jó valami rövid setup leírást....köszi elöre is .
Ulvar
Miért nem játszotok online vele?

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

eightmiles
Szivesen.

Váltóra sajnos nem tudok megoldást, nekem is vannak CDTP-vel gondjaim, valahogy fura az egész, pedig jó lenne egyébként :/

Na ott pont nem kerestem-köszi!
A váltóra meg majd kitalálok vmit<#wink>
eightmiles
Azt a Race Weekend pályaválasztásnál állitod be, van ott olyan fül, hogy Opponents, arra katt és legfelsõ lesz talán a CTDP összes autója, azt tedd be, a saját kategóriásat pedig szedd ki.

Sziasztok!
Mit tudnák csinálni,hogy a ctdp 2006-os módja,úgy mûködjön mint a többi mód?
Értsd:ne csak a csapattársammal tudjak tesztet vagy versenyt menni(van 10 Kubica<#idiota> )
Talán érthetõ voltam...
Ja-a fordulatszámmal is gondjaim vannak-1-esben tötyörögnek a pályán....nem váltanak feljebb....kár érte.
bosco05
baaka
Sziasztok!
rfactor-hoz van EOAA GT?
Ha igen adnátok egy linket ahonnan le tudom tölteni?

zolee145
Jahogy ezzel volt bajod amirõl írtál korábban.😊 Ok.
Amúgy ha van Cool Edit Pro-d, vagy valami hang szerkesztõd akkor a megfelelõ hangok hangerejét lentebb tudod venni könnyen. Ha már a játékon belül nem lehet.

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Ulvar
Nem mondtam hogy rossz. 2 baj van a moddal amúgy sajnos pedig vasárnap futam lesz vele.

1, Szar a virtuális tükör
2, Szarul van megcsinálva a hang, hiába bámulatosan szép ha nem lehet halkítani ha TSen vagy. (Mind1 ezt azzal kompenzáltam hogy kiraktam hangfalra, csak akkor az ellenfelek motorhangját nem hallom).

zolee145
Ez nem jó? F1 1988 soundpack

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Ulvar

Ilyen motorhangot rakjon be valaki egy modba.

Encore
Nem szeretném megtörni a lopás vs nem lopás témát, de nem tudja valaki, hogy az rfactor vs LFS bajnokság 2. futama honnan szerezhetõ be? Nem replay vagy ilyesmire gondolok hanem valami videó file-ra...
lac coo
Dehogy nem, csak a pénz miatt ! 😊))PC-sek mindent , mindenhol lopnak ! 😊)))

3DSMAX, PS,valami renderelõ program esetleg valami 3D festõ cucc ...ez már kész vagyon !!!

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Valszeg csak viccnek szanta😊 De kint valoban mas a helyzet, es nem csak a penz miatt...
lac coo
Na azért nem hiszem, hogy külföldön milliókat költ egy modder az alkalmazásokra ! 😊))

Amúgy az RH2004 miért nincs fenn rFCentralon ?

simcompany
Nem akarlak elszomorítani, de egy svéd, spanyol, angol modder gépén legális szoftverek vannak. Máshogy meg ez külhonban.

Errõl pont az a story jut eszembe, mikor svédekkel dolgoztam egy web projecten, és egy kis alkalmazás kellett volna, és mondtam nekik, ne szarakodjanak, kapjuk le valahonnan, mert a megvétele nem éri meg mert egyszer kell csak. Hát úgy ahogy van nem értették mirõl beszélek 😊 Hiába mondtam, ez nem lopás, csak egyszer használjuk, csak azt hajtogatták ez lopás 😊

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

lac coo
<#taps><#idiota>.
Nem épp' erre gondoltam ! Bár sokra nem mennél velem ..😊)))
Esetleg a hitelem számlaszámai nem érdekelnek ? 😉Tudok küldeni jó pár méter hosszú csekket ! 😊

Alexease
Akkor mondj egy cimet, kapu- es riszto kodot, bankszamlaszamot, pinkodokat es meg ami az eszedbe jut igy hirtelen😊 <#idiota><#zavart1><#vigyor5>
lac coo
Nekem hatalmas megbecsülés lenne, ha tõlem lopkodna mindenki !!!<#vigyor>

Alexease
Persze, minden megoldhato, en is szeretek kukkolni😄D Kivancsisag fel egeszseg😛 Es meg tanul is belole az ember.

De ahogy privatban is irtam az online-rendszer elonyeirol, igy a napi frissitesi lehetosegnek "hala", napi szinten lehetne levedeni a kukkolo-berendezeseket😊 Valamilyen szinten az ISI-nek is erdeke lenne a dolog...

Nagyon elememben vagyok a GPHungary-n 😊, vagy GPHungary klónsite:

Ennyi erõvel az összes ligamodot kilehetne hirezni mert más a fizikája.
Én kérek elnézést, hogy még nem nyultam le más munkáját és ötperc mókolás után nem jelentettem meg saját modként, új textúrák miatt is felesleges modot csinálni, ha valakinek van kedve textúrát készíteni az nyugodtan tegye meg és utána feltöltheti akár az rFcenralrra a megfelelõ részhez, én inkább várok a profik modjaira, nincs szükség ennyi F1 modra, ha valaki ismerkedni akar a modolással az próbálkozzon egy sima autón ami gyárilag benne van a játékban.
Ki fog játszani ezzel a moddal, ha kijön egy normálisabb mod ?
Ligák fogják használni ?
Lehet fanyalogni, de ha a külföldi oldalakon lopósnak neveznek valakit akkor nem kell háborogni.
Mi lesz akkor ha, a normálisabb moderek abbahagyják a modkészítést, mert állandóan lenyulják a modjaikat ? Utána kitõl fognak lopni ?
Annyira becsüljétek meg más munkáját, mint amennyire szeretnétek, hogy a ti munkátokat megbecsüljék.
lac coo
Nem azt mondtam, hogy szó nélkül tûrik, hanem , hogy ez a lehetõség nem tartja õket vissza ... 😊

lac coo
<#vigyor1>

Akkor holnap kiadok egy CTDP modot, vagy estleg FSone-t, remélem õkis egyetértenek veled 😊
lac coo
Az "igazi" moddereket ez nem érdekli, van benne egy olyan alapvetõ inteligencia, hogy tudja jól, hogy ez vele jár ...

Majd meglátogatunk a börtönben, viszünk mennyaszony ruhát <#banplz>
Majd ha az igazi moderek nem fognak modokat készíteni mert a sok vérpistike lenyulja, akkor már nem lesz annyira mindegy, hogy ki, kitõl lop.
Jó lenne ha az rF2-ben lenne valami megoldás erre.
lac coo
Mostanában e legjobban kódolt játékból is kiszedem, nézegetem a texturákat egy egyszerû DX alkalmazással .... 😊

Alexease
Bar sok "modert" vesztene az rFactor2, de valszeg mindenkinek megerne, ha az rF2 DevKit-hez liszenszelne az ISI egy massziv kodolo progit (valamilyen 128/256/384 bites csodat - letezik ilyen, nem kell sokat keresni, es meg olcso is😛). Igy mindenki vedhetne a sajat termeket (persze, minden megkerulheto, de megsem lenne annyira egyertelmu, egyszeru, mint most). Ez a modereknek is jo, es a felhasznaloknak is, mert nem jellennenek meg naponta tucatjaval az innen-onnan osszeganyolt, konvertalt, belepiszkalt, kiegeszitett "modok" (palyak, autok).
lac coo
Csak ott a licenszben vannak megkötések ,az csak tanulásra kipróbálásra szabad használni, publikálni nem szabad semmit !
Nekem ezért volt féláron a 3D egér, olyan licnesz van rá, hogy csak saját célra , otthon használhatom 😊)))

Trial verziót használnak <#hehe>
Alexease
<#idiota><#zavart1>
lac coo
Megoldás a lopás nem lopás dologra:

Minden modder csapat vagy egyén mutasson be számlát a 3DS MAX-ról, PS-rõl, Win-rõl, rF-rõl aztán utána lehet cseverészni a legális(?!) modokról ! 😊

bardocz
Nekem pont a 91-es jön be,abban tudtam néha setupot csinálni,persze sokszor segítséggel,és így sikerült 3. helyet elérnem vele a bajnokságban.Olyan jókat lehet csúsztatni azokat a kocsikat,nagyon bejönnek😊
batihu
Az igaz..

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

88 jobb a 91-nél, de nekem mindkettõ bejön

Ulvar
F1 88 ..

de az F1 1997 WCP vagy mi a faszom...na azt inkább felejtsük el.

bardocz
Naigen,ennyi,de itt most csak az újabb fajta F1-ekrõl volt szó😄
batihu
És az GP79, és az F1 1991? <#worship>Az újabbak engem sem érdekelnek! <#boxer>

Dietrich
nem azt mondtam ne legyen csak ennyi telkjesen felesleges..szerintem ami elég lenne F1 elõszobájaként:
GP2, Renault 2.0 és 3.5
ott vannak még brit, német formula bajnokságok van az F2 igaz nem európai de ott is megy A1GP..van ami már becsõdölt formula..meg a klubbok bajnoksága..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Válasz Birkuc üzenetére <#buck>:
A lavinás dolgot úgy értem, hogy te kezdtél el modokat lenyulni/konvertálni vagy nevezhetjük bárhogy, a lényegen nem változtat, és nemrégiben indítottad útjára USERmodokat, amik a kis birkucok kineveléséhez vezet(ett), az ilyen emberek miatt nem becsülik meg az igazi modereket és ezek után joggal/jogtalanul nevezik a magyar modereket tolvajoknak.
MARADJ AZ F1C-NÉL ÉS A KISBIRKUC PALÁNTÁID IS !!!
lac coo
Persze, meg a lopott Simbin cuccokat simán berakja mindenki a saját modjába ! 😊)))

Jacek
valtoznak az idok😊 amikor kiloptuk a modelleket a rallysport akarmibol😊 F1C-be berakva meg a driving italian is hireztek😄 na azota nem moddoltam😊 de abban az idobe kurva jol neztek ki😊