rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

THX
Világosabb vagy homályosabb ?
Volt olyan verzió is amiben még a RacerAlex Setup guide fordítása is benne volt, ha jól emlékszem akkor olyan 7 oldalt kellet még plusszba hozzárakni a menühõz, talán még kép is van valahol😊.
Work in progress kép:
lac coo
Megnéztem, jól néz ki, a háttér színe lehetne kicsit szolidabb!
Meg egy kicsit el vagyok szokva ettõl a régifajta menütõl! 😊)
De szép munka grat, jó hogy kiírja mi micsoda mert esküszöm keresgélnem kell ...😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Szerintem EZ ihlette.<#vigyor>

Alexease
Busz MOD😊))))))))

Ha már odáig fajul a dolog, hogy kipróbálod az F1CL09 modot, ha van idõd akkor próbálj ki egy kis kiegészítõt hozzá. (Privátban küldtem)
Kell a trackpack is, anélkül nekem sem indul az rF.
lac coo
Ha Spet olvassa: igazán összerakhatnál egy olyan házi verziót is ami a bannerban van ! 😉

Próbáld tiszta rF-re, most töltöm (kipróbálom énis)
lac coo
Mivel EXE az egész nem tudom mit ? 😊
Mondjuk tracpackot nem raktam fel, és a régebbi 08 is fent van még ...

Valamit nemjól telepítettél.
lac coo
Valakinek van ötlete miért lép ki nálam kapásból az F1CL09 ?

leho94
Van ám fantázia 😮

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

lac coo
OFF.:

Szikora Róbert a Marilyn Manson-jelenség kapcsán fejtette ki véleményét a poplegenda életérõl és haláláról. Az R-Go frontembere a StoryOnline-nak elmondta, hogy úgy véli Jacko egész életét áthatotta a "gonosz". A mélyen hívõ zenész szerint Jacko morális hanyatlása az egyik legnagyobb slágerének számító Thrillerrel kezdõdött, ami sötét erõket hívott be a színpadra.

Szikora meggyõzõdése, hogy a gondolat teremtõ erõvel bír, és ha a "jó oldalt" Istent idézzük meg az életünkbe, akkor az az élet Istentõl megáldott lesz. Viszont, ha a "gonosszal" játszunk, mi magunk is könnyedén a "gonosz" játékszereivé válhatunk.

A hívõ zenész szerint Jackson élete telis-tele volt kényszerekkel, az apja ütötte-verte, terrorizálta, õ pedig félelembõl és a népszerûség érdekében bármeddig elment. Szikora úgy véli, nagyon sötét dolgok történhettek Jacksonék házában, amelyekre valószínû sosem derül fény.

<#idiota><#idiota><#idiota>

simcompany
Igen, emiatt hagytuk abba a 2009-es Megane-t, ezzel nem lehet versenyezni, kurva jól megcsinálták, igen csak 2010 elején jön ki rf2-höz.

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

Ulvar
LOOOL. Azt a sügért aki ekkora gyík. Tök szar hogy mások csak úgy szarnak rád, a munkádra, meg hogy idõt csesztél rá, kérsz valamit, ami nekik teljesíthetetlen, és ha beszólnál még te leszel lebaszva...Na erre inni kell <#pias>

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Smici1985

Megpróbálom átkonvertálni a GTA-ból a Subarut. Hát a siker még nagyon messze van. A játékban csak a körvonalak látszódnak.

Templatét hogy kell készíteni, mert ezt még sajnos nem tudom?

\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/

lac coo
Ja..egy ilyenem van ha kell valakinek ... MAX filet nem tudom megnyitni ( lehet újabb MAX kéne ..) az OBJ meg szokás szerint szar ...

eightmiles
Emmeg baromi jól néz ki 😊

eightmiles
PAGANI!!!!

lac coo
Ja ! 😊

Miért a Megane HSW-n brutál durva modell.Ha ilyen lesz játékban is beszarok ... 😊
A legkisebb él letörésen is van vagy 3 champfer ! 😛

lac coo
Úgy tudtam valaki, valamit hegeszt a Grid modellbõl ...
Talán akik csinálták a grid modot kiszedik azt is ....

Alexease
Hetvegen csinaltad?😊<#idiota>
Alexease
Az rF2-be egy ilyen reszletessegu modell?!😊))
Ingy
naja ez a masik álom projekt 😊

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

lac coo

Ingy
nem izgat már, annál inkább hogy most csinálunk egy riportot és talán most fejezem be a vágást(1 napos meló de remélem majd belejövök) 😊

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

batihu
Hát ez elég gáz! Nem ég le a bõr a képérõl? <#boxer>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

Jacek
Nem mondtam hogy konnyu, azt sem hogy megoldhato.

simcompany
Hát ez elég nehéz.. Sose tudhatod.

Jacek
Kicsit jobban kell megvalogatni kinek a kezebe megy ki😞

simcompany
ha egyszer kiadsz valamit, arra számíts, hogy tovább kerül. mindig.
de hát neked ezt nem kell magyaráznom.

Ingy
egyébként ennyit errõl hogy barmit komolyan vesznek az emberek 😞

Ingy
a legujabb fejlesztes nincs benne de valami modjat kene talalnom hogy kideruljon ki a leak

Ingy
jelszavas

emericovsr
a fenéért nem jelszavasítod?

///////////////////////////////// http://www.simcompany.net http://www.vsr.hu

lac coo
Na cimbi, ez szar ügy !!!<#wilting><#wilting><#wilting>.
Szorítok neked, hogy az évek alatt tökéletesített gumid ne kerüljön közkézre idõ elõtt !

Ulvar
AZ igen gratulálok annak a tehetségnek már ne is haragudjon meg.

Ingy
az egy dolog de minden hvdl esnek el lett magyarazva hogy nem publikus és olyan dolgok vannak benne ami ISI tulajdon mivel nekik fejlesztem

gviski
Csak keresztbe szeretnék csúszni...

Virtual SimRacing

Ingy
nem akarok karomkodni de ez privat mod es hogy a francba lett ebbol publikus
alex kerlek torold a hsz ket
<#falbav>

Dietrich
a fõ tolvaj modder team <#hehe>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

zolee145
Szerintem a Simbin. Legalábbis nem lepne meg.<#hehe>

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Alexease
Passz😊 Csak minimalisan olvastam utana, de "semmi" biztos info nincs. ISI engine, de hogy az eredeti rF, a modositott vagy mar az rF2, azt nem tudni. Az ISI, az SF es a MG biztos benne van, de ki az aki fizikalisan osszerakja, arrol semmi info. Itt-ott ugy emlitettek, hogy az ISI csinalja, de ez egyaltalan nem biztos. Igazabol "csak" 1 auto, 20 festes, nehany palya. Online-os terjesztes, de hogy ingyenes lesz (valoszinuleg) vagy fizetos, azt sem tudni.
lac coo
Nem tudom, de elõbb-utóbb úgyis itt köt ki ! 😊)))

simcompany
ezt nem tudjátok hogy ki csinálja?
http://www.hsw.hu/index.php?headlinesid=14181

Encore
Köszi.
Janraki
Dietrich
ez az..elvileg..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Ulvar
Mike Peters csinálja elvileg...

Encore
Ott csak az elsõ fordulót találom....