rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
HSW, Sompir interjú ...

Gondolom itt már le is zárhatjuk a témát, okosat hozzárakni már senki nem tud !

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

bardocz
Csak az ffb-je kicsit hasonlíthatna az LFS-ra,akkor lehetne igazán csapatni vele.Faszán 720°-al,csak ezért játszok azzal a játékkal😄
Ulvar
MMG profi?? ehhh...viszont azzal egyetértek hogy felesleges ennyi F1es mod. Inkább saját ötlet kéne csinálni egy kasznit meg festést, nem muszáj valódi elég ha fantasy de jó. Mint a Simco féle Derby (igaz ott a kasztni nem tettszik de a fizika szerintem király).

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Nem kötelezõ F1 modot csinálni, fõleg nem azzal kezdeni a modolást, elég lenne egy sima autóval kezdeni.
Megvannak a profi F1 mod készítõ csapatok CTDP, MMG, nincs szükség konvertáló bajnokokra, maradjatok csak az F1C-nél, ott már úgyis mindent össze gányoltatok.
leho94
Ígyvan😄

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Ulvar
Detto.

mcmoha
Van benne valami. <#idiota>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

SimaSuna
én tuti 😊
bardocz
Igazából itt mindenki leszarja a F1-es modokat.
kösz hogy értékelitek a modot. valahogy el kell kezdeni de így el is veszik az ember kedvét az egésztõl. Segítséget nem kaptam senkitõl akárhogy kértem. nem is írok ide többé úgyis leszarja mindenki...
ui: menjetek játszatok az f1 rl-el mert az úgyis olyan kibaszott legális...

\"autóbuzi elmebeteg vagy, aki direkt a hosszabb úton megy haza, mert arra több a kanyar\"

a F1CLfórumba szerintem megtalálod, ahogy nézzem bajnokikon indul.
Na már törölték is a Hírekbõl ezt a csoda modot 😊, hatott rájuk a hsz-m amit odairtam 😊
F1CL-nek amiket készít
mcmoha
<#vigyor>

lac coo
Spet szokott még erre járni ?
Valaki nem tudja, nincs-e új 09-es modja, fizikája ?

és ezt is magyar lopta össze, õk ezt így hívják: összeollózták 😊
lac coo
<#zavart1>

részvétem, csak anyit tudsz csinálni, hogy elhatárolódsz ezektõl az emberektõl, mert modernek nem igazán lehet õket nevezni, legfeljebb csak konvertálók/tolvajok.
Ingy
na ezt már én is kikérem magamnak <#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Müszaki hibát kell elõidézni amit csak te tudsz megoldani, mert csak te tudod mit b@sztál el 😊, és istenként fognak tisztelni 😊
rFactorra is jönnek az összelopott 2009-et feldolgozó F1 modok
Birkuc elindított egy lavinát, amihez a GPHungary is aszisztál, ezekután nem kell csodálkozni, hogy azt mondják minden magyar moder lop
mcmoha
En vagyok a gepesz. <#idiota><#ravasz1>

bardocz
Hát jah,tengeren szar ha azt mondják,hogy te most akkor innentõl evezel😄
mcmoha
Tengeren mas a helyzet. Ott a parancsnok meg ma is "isten utan az elso", es o volt a fogenya. A tobbiek rendesek voltak de kovettek a parancsait.(Feltek tolle.)

Nem szabad, hogy annak higgyünk amit a média próbál beállítani (vagy egynéhány öreg), inkább a saját tapasztalatokra kell hagyatkozni, elsõ találkozásnál meg kell adni az esélyt mindenkinek, utána már tudja az ember mi merre hány méter.
Ulvar
Piceey jó példa. Kérdezzétek õk. Õ egész nap szop, mert ott él...Szemét román bagázs de õk nem lopnak mi? 😊. mind1..

Dolgoztam énis románokkal belgiumban, tök normálisak voltak, hasonló korúak voltak mint én, magyarul nemtudtak, elég sokat hülyéskedtünk, ebédnél kaját cseréltünk, segítõkészek és önzetlenek voltak.
simcompany
jogos, mi is hajlamosak vagyunk az általánosításra 😊

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

lac coo
Na, azért ne kössünk mindjárt ki a turul madárnál !

simcompany
nemszeretnek minket, minek szépítsük, de ha a szívünkre tesszük a kezünk, mi sem õket

mcmoha
Off: Egyszer dolgoztam 6 honapig olyan hajon ahol egyedul voltam magyar az osszes tobbi roman volt. Sz@ptam vegig mint a torkosborz! <#idiota>

bardocz
Menjünk fel román szerverekre és lökjük ki õket a picsába!<#idiota>
mcmoha
Ugyanaz a roman, ugyanazt irta az RSC-n is! Az RFC-n ugyancsak romanok hasonlokat irtak.

Magyarok es a magyar moderek mindig, mindent lopnak.
thx Birkuc & F1RFT2008 by Sompir
Alexease
F1RFT vs FSOne szerkesztõi állásfoglalás - HSW

Ami eros volt, amire mar beragtam, amikor azt olvastam, hogy a Magyarok es a magyar moderek mindig, mindent lopnak. Vagyis mar altalanositottak is. Amugy az egyiket egy Roman ficko irta, de nem akarok itt eloiteletekrol vitatkozni😊
simcompany
Én nem hiszem hogy hamarosan, de egy érdekes info. Ma levelezek a Campos fõmérnökével, és írja hogy mit csináljanak a moddal, mert rF2 alatt máshogy mûködik, én meg nézek mint a birka...Valószínüleg a csapatok kaptak valami verziót, gondolom az rF Pro vagy mi a fene az.

Ulvar
Én akarom hogy legyen. Bár csak lenne már egy új gép is hozzá... Elsõ között leszek aki megveszi.

Nem tudom mi történt Gjon Camaj-el, viagrát szedett-e be 😊, de nagyon aktív mostanában:
http://twitter.com/rFactor2
csak nem lesz hamarosan valami az rF2-bõl?
Alexease
Amig eltartjak magukat, van kozonsege, mediaerteke stb. addig nem gond.
Alexease
Gondolom betetfutamoknak, utanpotlasnevelesnek, vagy hogy megtolthessek a szabadonlevo palyakat programokkal, sok kicsit huzzanak ki a szponzorok zsebebol es ne egy nagy irrealisat (pl. F1) stb.😊

De lehet, hogy jobb ha tobb fokozatos sorozat van, legalabbis koltsegvetesben, hogy konnyebben lehessen felfele lepdelni a pilotaknak, csapatoknak. Talan van/lesz 50E/100E/200E/1000E EUR koltsegveteses sorozat.
Dietrich
én csak azt nem értem mi a pöcsnek 234 féle formula sorozat európának..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Ulvar
Lehet nem is ez a céljuk. Nekik bõven elég az a széria ki tudja.

simcompany
Ezzel viszont egyetértek, és sajnos a GP2-ben sem látok olyan tehetséget aki berugná az F1 ajtaját.

b-type
pl. a Le Mans-i közvetítésen mondta Walter Csaba az egy hétvégés bérlési díjját a Porsche-jának. Na annak két hétvégéjébõl kijön az egész éves versenyzés az F2-ben 😊

Na de szvsz ennyibõl egész egyszerûen nem állhat az F1 utánpótlássorozata, ..mert oké ne legyen éjszakába nyúló állítgatás a mérnökökkel..eleve valszeg jóval kevesebb az állítási lehetõség.
De akkor kell mellé valami suli, mert az F1-ben viszont (remélhetõleg) szükség van arra hogy egy versenyzõ ne csak kezelni tudja a kapott autót.

Neked mindenképpen a legjobbakat kívánom, elérhetõ áron...de sztem nem kellene hogy F2-nek hívják.
Egyébként ez az út hamarosan okafogyottá teszi a felhozott indokaimat, mert a jelenlegi F2 szvsz kizárt hogy Hamilton-t, Vettel-t, Grosjean-t..stb. neveljen ki.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

simcompany
Az F2 Mosley sorozata. A GP2 tudtommal Eclestone-é. A GP2 nagyon drága (16-20 millió font). Ehhez képest az F2 alig drágább mint egy profi gokart idény. Jövõre ennek lesz konkurenciája a GP3, ami szintén Eclestone fedeztetés.

Jól látható, hogy nagyon hasonló felfogás az F2-höz.

Én ennek személy szerint örülök, hogy jönnek ilyen sorozatok, mert most hogy belecsöppentem a gokart-ozásba, keresgélem a további lehetõségeket. És így legalább vannak elérhetõnek tûnõ célok.
Mondjuk 200 000 euro az még mindig 56 millió forint 😊 Kint olcsó, itthon felfoghatatlan összeg.

b-type
Nincs elfelejtve, természetesen csodák nincsenek. ez pusztán a bereklámozott alacsony költségû sorozatnak köszönhetõ, asszem 200ezer euro egy év, és a végén Williams F1-s tesztlehetõség.
A nagy bajnokok fiai, meg több aktuális bajnok meg egyéb beharagozások..
az egészen nagyon látni hogy most indul csak nagy a hátszele.
Ahoz képest hogy milyen alacsony a rosta ahogy be lehet kerülni, és ugye alacsony költségen Formula Two-zni lehet....sssszz

Az a baj ezzel hogy ugye ez a Formula One elõszobája..a Formula Two, azaz itt kellene hogy legyen a második legnagyobb kihívás a versneyzõknek hogy majd valóban a legjobbak kerüljenek fel az F1-be. De ha máshol gyorsabb/nagyobb kihívást jelentõ autók versenyeznek akkor hol a lényeg? Vagy ezt kell feljebb emelni, vagy az F1-t lejjebb..

Ott van pl. a Superleague 4.2-s V12-s Formula autó, neves(ebb) versenyzõkkel, Zolder, Donington, Estoril, Jarama..pályákon.
Oké most az F2 is jó pályára megy, de hát a WTCC betétfutama..
Szal egyenlõre nekem nicns a szivem csücskében az F2, de ez változhat....ha Bernie hagyja, mert õ meg megint más sorozatt képzel el az F1 'elõszobájának'. 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

emericovsr
Amit nem szabad ebben az esetben elfelejteni. Az IFM-ben csapatok vannak, autókkal amit állítgatnak. Az F2-ben pilóták vannak, egy közös szerelõ gárdával, sosem fogják tudni kihozni a maximumot a kocsiból. Egyértelmûen az F2-es motor sokkal erõsebb, bár lehet hogy nem elég kiforrott még. A kasztnin viszont látszik, hogy nem olyan kifinomult mint az IFM, és a kanyarsebesség kisebb valószínûleg. Andy Soucek-nek természetesen elküldöm, már leleveleztem vele. Most még jól is jön ki, hisz a GP2-ben nem volt nagy név, mikor segített nekünk, de most Õ vezeti az F2 Bajnokságot.

///////////////////////////////// http://www.simcompany.net http://www.vsr.hu

Gjon Camaj rFactor 2 Blog:
Changing weather effects will be part of rF2. I'll try and make a movie and post it.
Várjuk a muvit 😊
mcmoha
Teljes mertekben egyetertek, a fo baj az, hogy RFC-n, RSC-n es VirtualR-en alltalanositanak roman barataink es a magyarokat nevezik tolvajnak. Mar reg nem azzal az egy rohadt texturaval foglalkoznak, es ez nagyon szomoru helyzet.

b-type
?
....nem mindegy hogy mit nézel, és legfõképpen hány köröset. 😊
Az IFM és az F2 is futott 14 körös versenyt Brno-ban, ezért itt jó összehasonlítani.
Mindkét sorozat aznap (dél és du2) futott:..1:50.0-s körük van mindkét sorozatban.

Valencia-ban már ennél árnyaltabb a helyzet mert az IFM autók 2 körrel többet futottak, de még is a legjobb köridõ az IFM-ben van. Nem erre hegyezem ki mivel a különbség 1 tized mindkét esetben.
De az F2 400lovas turbós egy plussz 50 lovas gombbal a kormányon szemben az IFM 250 lóerõs autójával.