rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Ja..és utoljára mondom az igazi autókban NINCS (!) FFB !!!<#banplz><#idiota>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Norbi1990
Én segítenék egy Corsa elkészítésében 😊
Bár nem hiszem, hogy sokakat érdekelne egy 96-os Corsa 😄
lac coo
Sok kedves emlékem van RH04-rõl, azzal kezdtem az F1-et, megnézném ezt is ... Aztán két hét múlva törölném 😊))

Alexease
Akkor passz, lehet hogy speci login kell, sajat hasznaltara van. Szerencsere, engem nem erdekel😛
lac coo
rF Tracker helyett van most valami ?

lac coo
Gondoltam én is, de nem ! 😊Akkor sem engedi ...

lac coo
Az én vágyam egy valódi rally-cross szimulátor. 😊)))
Jobb híján marad a CRC vagy PT a kis szöcskével (ott van ám az állat fizika ! )

Alexease
Gondolom, mert regisztralni kellene😉
Alexease
Street MOD kellene😉 Normal, egyszeru, atlagos utcai autokkal. Sok forumozo van itt, tobbeknek van valamilyen autoja, igy elso kezbol lehetne szerezni eredeti fenykepeket, hangokat, es tutin tesztelni, mert F1-et senki nem vezetett, nem is fog (😄), igy csak a koridokbol lehet rafogni, hogy "jo lesz", de amikor valaki beul az igazibol a virtualisba, azonnal tudja, hogy mi nem jo😉))))

Persze, ez nem ennyire fekete-feher, mert a fizikai engine docog, a kormany, a pedal es az FFB kezeles sem az igazi (nem sok koze van az igazihoz😄), es a 2D-s nezet, latoszoghuanya miatt is csaloka;P
lac coo
Ezt kipróbálnám én is , de nem engedi tölteni ! 😞

simcompany
Akkor Sompir nem bütykölne állandóan F1-et, ami elvisz neki legalább 3 hónapot az évbõl, ha nem többet. Ehelyett szépen megcsinálhatna nekem egy csomó mident 😊 Jó persze, ez vicc, szabadidejében azt csinál amit akar.

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

Igen letölhetõ, annak aki megtalálja<#hehe>, nem publikus verziója van csak, fejlesztés alatt van.
lac coo
Nem 5000 féle mod kéne, hanem egy olyan autó, amibe bele tudnék tekerni sok ezer kört, mint az LFS F3000-be vagy IR Pontiac-ba ! 😊

Ebben a két autóban ( és az alattuk dolgozó fizikai motorokban ...) minden benne van amirõl egy autószimulátor szólhat !Hiába van rF alá kismillió verda , ha minden i-rõl hiányzik a pont !

Hú, mit fogok most ezért kapni .... !<#idiota>

Toby0501
Hát azért engem a 2004-es szezon még érdekelne.. persze olyat meg nem lel az ember<#zavart1>

Alexease
Hol olvastad, hogy elkeszult, letezik, letoltheto?!
Alexease
Miert kell eroltetni az F1-et?😊 Keszul legalabb 3-4, ami jonak mondhato, nem hinnem, hogy akkora kulonbsegek lennenek koztuk.

Raadasul, mindig mindenki a legfrissebbet szeretne, az elozo ev mar senkit nem erdekel. Latsd tavaly egesz evben a F1 2008-ert rinyaltak, ahogy vege lett a szezonnak, ugy ahogy kiforrtak a modok, mar senkit nem erdekelt. Aztan bemutattak 1-2 2009-es autot, es mar az kellett mindenkinek. Lenyegtelen, hogy ultra gagyi, semmi koze az eredetihez, de nem baj. Mar az elso verseny utan F1 2009-et mindenkinek😊

Egy normalis MOD, foleg az F1-es, akkor az igazi, ha mindent tartalmaz az evrol, minden valtozast a kasztnin, festesen, sisakon, pilotan stb. Az bazi nagy munka, nem is keszulhet el az ev vege elott.

De a mostani helyzet is eleg necces. Ez a BGP balhe miatt, nem is fognak vele foglalkozni.
Ennek a "setup leírás integrációnak" van valahol letöltési lehetõsége?(hú de szépen fogalmaztam)

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Nagyon szépen köszönöm...nagyon király vagy!!!
Majd jelezd,hol lelem!!

köszi
Igen azt már olvastam,mert mindig vissza olvasom a hsz-kett.
Köszönöm szépen,királyul nézz ki a kieg,amitt készitesz!
Csak igy tovább.

Innen tölthetõ a trackpack is kell, mert anélkül nem indul el a játék.
Szaisztok.
Tudnátok esetleg egy linkett az F1CL09 modhoz.Rákerestem,de nem találom.
Ha esetleg nem publikus vagy privát,akkor elnézést kérek.
Elöre is köszönöm.

Megcsinálom az eredeti rFactor menühöz, meg mostmár belerakom a GTR mérnöki kézikönyvet.
Tulajdonképen én arra gondolok ami a játék menüben van leirás......

,most a 43648 alatt
F1CL setupolására gondoltam.....lényegében azt hiszem azé van a képen!!
Köszönöm
lac coo
Hogy érted ha nem lenne F1 ?

simcompany
😊 ha nem lenne Forma 1 mekkora modjaink lehetnének 😊 úgy néz ki, hogy vasárnap, hétfõ magasságában már pályán gurul a kocsi.

lac coo
Tuti ! 😉

simcompany
a HSW-n láthatóak a Formula 2 fejlesztés újabb képei.

arty
jesssssz 😊

köszi az infot!

Forza.

JuanG

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Megszenvedtem mire megtaláltam a modosított fájlt(nem egy verziója van 😊).
lac coo
Akkor hajrá, hajrá ! 😊

Amikor még nagy volt a lendület akkor beleakartam rakni a GTR2Guide-t 😄.
<#buck>
lac coo
Meg kell tanulni mi micsoda és mit csinál ! 😊))

De kinek van kedve kilépegetni setupolás közben a játékból 😊, ezért kezdtem el ezt a "projektet", csak valahol abba maradt <#hehe>, nem egyszerû a szerkesztés, egy rossz hivatkozás/karakter/lezárás és már nem indul az rF vagy nem mûkõdik néhány funkció, kismilliószor kell elindítani a játékot ellenõrizni a dolgokat, helyükre illeszteni a mondatokat/sorokat, képeket.
lac coo
De a magyar nyelvû leírást letöltheted ha el szeretnéd olvasni .
HF1L ....

Majdnem minden mod saját .osc fájlt használ, melyik modhoz szeretnéd használni ?
Egyébként ez a modosítás csak egy próba volt, nem volt publikálva a nagyközönségnek.
Sziasztok!!!

43630 ra tudnátok linket adni???Arra a szetupos magyar bövitményre???

Köszönöm
gviski
<#eljen><#taps> Várjuk már, HAJRÁ!

Virtual SimRacing

kiki888
very nice<#eljen>

'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'

Alexease
Profi! <#eljen><#worship>
bardocz
Nekem az a véleményem Sompirról,hogy egy kibaszott droid,ha tényleg két nap alatt csinálta<#zavart1>
emericovsr
SIMCo Formula 2 elsõ képek.
Mindenkinek lehet véleménye Sompir-ról, de ezt kemény 2 nap alatt csinálta....

///////////////////////////////// http://www.simcompany.net http://www.vsr.hu

eightmiles
Bakker ez még ma is szép, nemhogy tegnap 😮 Ezt lemodelezem nemsoká tuti >😮

Tooltip-nek hívják a gyári menünél is van pár helyen, de nem mindenhol, gondolom megunta a fejlesztõ, teli van felesleges adatokkal, apró hibákkal a gyári ui.osc.
Majd, ha lesz ilyen menüre igény akkor majd javítgatom.
lac coo
Ne legyen ilyen vadító piros !
Ez jó ötlet, hogy egybõl írja mi micsoda!<#eljen>
Szerk.: most látom, hogy ez külön menüpont....Az lenne a tuti, ha egy bizonyos dolog fölé téve az egeret ( pl felfüggesztés..) egybõl írná kis magyarázó ablakban mire is való ... Kezdõknek hasznos lenne ( meg néha nekem is 😊 )

Roger6
Nebaaaszzzz!!!!! Ez keelll! Kurva nagy! XDXSD

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever