rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Marha jó kis autó, jó a fizika miért ne lehetne menni vele bárhol?!
Az otthoni verziómmal szoktam sok pályán kocsikázni vele, és mondhatom nagyon élvezetes !!!
De a hirek szerint, elvileg lesz valami sajat sorozat-, futam-, bajnoksag-, szerver inditasi lehetoseg, akkor talan lesznek majd valtozatosabb, egyedibb Solstice futamok.
A GRID-nel egyszerubb volt a helyzet, mert fiatalabb a program, PC-s (is) es vannak korrekt belsonezetek. Nekem tetszik a GRID MOD, teljesen jo lett. Elviselnek egy full GRID modot😛
Azt hittem késõbb/ mostanra már több pálya kerül abba a sorozatba is .... <#gonosz3>#gonosz3><#gonosz3>#gonosz3><#gonosz3>#gonosz3><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
Gran Tourismo
\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/
iRacing_Series.jpg
Ha ezeket felülírjuk az NWide értékekkel akkor érezhetõ a változás, szóval elvileg innen veszi az adatokat.
Kísérletezgetünk vele online, csak gondoltam hátha van ennél egyszerûbb megoldás is. Ezek szerint nincs.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
...de ha ennyi gond van ezzel a VHR moddal, miért ezzel kínlódtok?
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
LeadingExponent=1.27 // higher number -> lower effect on leader (default=2.0)
FollowingExponent=1.41 // higher number -> lower effect on followers (default=2.0)
VehicleWidth=2.1 // helps determine base width of wake (default=1.9)
Az rfm-ben ezek vonatkoznak a draft-ra. VHR 7.0 mod.
Probléma, hogy túl nagy a szélárnyék. Ezek a Cup értékek. Ha beírjuk a NWide értékeit (sorrendben: 0.0720 / 0.020 / 0.042 / 2.1) akkor érezhetõen csökken. Viszont ha nem így együtt írkálunk, hanem valamit mi változtatunk annak nem igazán érezni a hatását.
Létezik olyan, hogy a számok így egységben eredményeznek változást, de ha csak valamelyiket változtatjuk akkor nem? Esetleg létezik olyan érték ami úgymond nem érvényes, és mi azt megtaláltuk és azért nem reagál a program, vagyis nem érzünk változást?
Van esetleg ehhez a részhez valami útmutató?
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
Szeretném tudni hogy a hamachi programal hogyan tudok az rfactorban szervert csinálni nagyon fontos köszi.<#worship>#worship>
Ez asszem a külsõ kamerára vonatkozik. Követõ nézetben a num 1-9 billentyûkkel tudod a szöget meg a távolságot változtatni.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
A Racer jo cucc, az is fent van a gepemen vagy 8-9 eve😉 Mar akkoriban is eleg sok auto volt hozza.
Ezért jó a Racer. Tele van jobbnál jobb utcai autóval. A legtöbb olyan amit kilépve azt utcára bármikor láthatsz, esetleg neked is van/volt vagy lehet olyanod. Nem pont a Bugatti Veyronra gondolok, van az is hozzá.
Pl volt olyan amihez saját tapasztalat alapján tudtam fizikát barkácsolni. Marha jó cucc, csak helyén kell kezelni. Ingyenes, tehát nagy elvárások nem lehetnek. A Lengyel pályán nagyon jókat lehetett mászkálni.
Több képet nem rakok csak ha kész lesz 😊
köszönöm