rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Sok az "amerikás" autó ! 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

bardocz
A Radical kurvajó.
Dietrich
õszintén ennyi pénzért havi szinten egy játék és nincs benne semmi normális autó amivel szivesen mennék? komolyan nem értem miért kellene ettõl az iracingtõl hanyatt dobni magam..elhiszem a fizika de akkor ennyit nem ér az egész..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Alexease
Pedig szerintem, lenne annyira nepszeru a Solstice, hogy meg beveteluk is szarmazna belole. Indithatnanak egy D liszenszes sorozatot, 12 palyaval (van boven rovidebb palya/nyomvonal, ami jo lenne a Pontiac-hoz is), amit talan megvennenek az emberek, ha mar az ujabb, nagyobb autok es/vagy az oval nem erdekli oket.
lac coo
Esküszöm én nem értem az iRacing ezen dolgait ! <#fejvakaras>.
Marha jó kis autó, jó a fizika miért ne lehetne menni vele bárhol?!
Az otthoni verziómmal szoktam sok pályán kocsikázni vele, és mondhatom nagyon élvezetes !!!

Alexease
Sajnos a Rookie-szeriahoz tartozik, aminek az egyik "feltetele", hogy alap/base palyakon fusson. Bar igeny lenne ra, de nem akarjak novelni a sorozatok szamat, meg a Silver Crow is kikerult a naptarbol (pedig az fizetos auto!)

De a hirek szerint, elvileg lesz valami sajat sorozat-, futam-, bajnoksag-, szerver inditasi lehetoseg, akkor talan lesznek majd valtozatosabb, egyedibb Solstice futamok.
Alexease
Sajnos csak "hasonlo", mert ezek csak "dobozok"😞

A GRID-nel egyszerubb volt a helyzet, mert fiatalabb a program, PC-s (is) es vannak korrekt belsonezetek. Nekem tetszik a GRID MOD, teljesen jo lett. Elviselnek egy full GRID modot😛
lac coo
Vazzeg, Pontiac még mindig csak két pályán fut versenyt ???
Azt hittem késõbb/ mostanra már több pálya kerül abba a sorozatba is .... <#gonosz3><#gonosz3><#gonosz3><#wilting><#wilting><#wilting>

Smici1985
Hasonlót találtam a Grid Challenges modhoz, Gran Tourismo mod
Gran Tourismo

\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/

Alexease
Kicsit megint OFF, meg reklam (megint😛)😊 Ismerosnek keszitettem kepet az iR sorozatairol. Talan itt is erdekel valakit, akinek nincs lehetosege, penze, ideje stb. hogy hasznalja, de kivancsi, hogy napi szinten milyen autokkal es palyakkal vannak online versenyek a programmal.

iRacing_Series.jpg
zolee145
Nincs vele különösebb gond, még akár mostani állapotában is jó (nem ARCA, de kb a legjobb ami kihozható az rF-bõl), csak ezen jó lenne csökkenteni.
Ha ezeket felülírjuk az NWide értékekkel akkor érezhetõ a változás, szóval elvileg innen veszi az adatokat.
Kísérletezgetünk vele online, csak gondoltam hátha van ennél egyszerûbb megoldás is. Ezek szerint nincs.

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Ginger17
Útmutató az nincs. Bele kell ölni azt a 250 órát (anni mi ezt tettük az Indyben) és online(!) tesztelni. Általánosan elmondható, hogy a BaseDropoff változtatása szokott nyerõ lenni, de ne csodálkozz, ha mondjuk az "1000"-es vagy a "0.00001" érték lesz a megoldás. Az rfm csak iránymutatás (nem is biztos, hogy onnan számol a gép), hisz' ugyanezek az értékek bent figyelnek a hdv-ben is és azt csak a jóég tudja, hogy az adott mod honnan veszi az adatait.

...de ha ennyi gond van ezzel a VHR moddal, miért ezzel kínlódtok?

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

zolee145
BaseDropoff=0.125 // higher number -> more drafting effect (default=0.185)
LeadingExponent=1.27 // higher number -> lower effect on leader (default=2.0)
FollowingExponent=1.41 // higher number -> lower effect on followers (default=2.0)
VehicleWidth=2.1 // helps determine base width of wake (default=1.9)

Az rfm-ben ezek vonatkoznak a draft-ra. VHR 7.0 mod.

Probléma, hogy túl nagy a szélárnyék. Ezek a Cup értékek. Ha beírjuk a NWide értékeit (sorrendben: 0.0720 / 0.020 / 0.042 / 2.1) akkor érezhetõen csökken. Viszont ha nem így együtt írkálunk, hanem valamit mi változtatunk annak nem igazán érezni a hatását.
Létezik olyan, hogy a számok így egységben eredményeznek változást, de ha csak valamelyiket változtatjuk akkor nem? Esetleg létezik olyan érték ami úgymond nem érvényes, és mi azt megtaláltuk és azért nem reagál a program, vagyis nem érzünk változást?
Van esetleg ehhez a részhez valami útmutató?

pointer4
Akkor te már mindent tudsz, pááá <#crazya><#wave>
Mi ez a banda dolog elmagyarázná ezt nekem valaki és aki azt álitja rolam hogy nem tudom hogy mi az a hamachi meg az hogy rfactor sajnálatal közlömneki hogy nagyot téved mert a hamachi egy program míg az rfactor egy játék csak egyit debilkém. <#mf2><#idiota>

Ingy
asszem toggle free cam a mappingsban

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

baszhatják. a kódolt üzeneteket nem tudják lefordítani.

bardocz
Nade ez egy nyilvános fórum!Alex,ezeket töröld,ha azt akarod,hogy ne bukjunk le a következõ akciónkkal!
mielõtt megöltem elmondtam neki. hol itt a baj?

bardocz
De most komolyan olyan hülye vagy,hogy lebuktatod az egész bandát?
nem tudjuk mi az a hamachi, azt se mi az az rfactor. ez az alkaida titkos álcázott topikja

pointer4
lac coo -VIP
<#nyes>
arty
😊)))

write only ...

Forza.

Ez elérhetõ lesz?
lac coo
<#wow2><#idiota>

de én a már nyomtam hamachi-val az erfaktort de akor a haverom csinálta a szerver és én csak azt szeretném tudni hogy hogyan lehet vele szervert csinálni?

lac coo
És mi van írva ide fölém ???

bardocz
Azt,hogy jól kiröhögtelek,mert fölöslegesen szívatod magad a hamachival.Nem tudom hogyan kell szervert csinálni,de warezossal is rá fogtok tudni csatlakozni,GTR2-höz meg GTL-hez kell hamachi,amiket ismerek.Meg elvileg LFS-t is lehet nyomni hamachin.
ez mit akar jelenteni???? <#conf>

bardocz
Bocsi,de :ADS:ADS:ASD:ASD:ASD:AA:
de én hamachi-val akarok

bardocz
Nem kell hozzá Hamachi,warezzal is tudsz menni online...
Segitség!

Szeretném tudni hogy a hamachi programal hogyan tudok az rfactorban szervert csinálni nagyon fontos köszi.<#worship>

zolee145
A controllers-nél a kamera mozgatásra be tudsz állítani gombokat. Ha képernyõn nyomsz egy U-betût (legalábbis nálam alapból ezen van) akkor az egérrel is tudod mozgatni összevissza az adott kamerát, vagy a beállított gombjaiddal.
Ez asszem a külsõ kamerára vonatkozik. Követõ nézetben a num 1-9 billentyûkkel tudod a szöget meg a távolságot változtatni.

Roger6
Há dejaz nem free camera-e!

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

pgdn pgup :-)

Roger6
Okés, akkor biztos nem vettem észre. Eddig a kamerát a nézetváltó gombokkal tudtam változtatni, de azok között nem volt olyan, ahol én állítottam volna be, hogy mit nézzek, meg közelítsek, meg ilyenek. De körülnézek, mert ezek szerint van ilyen lehetõség.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

lac coo
Kismillió kamera van és ezer féle képpen tudod mozgatni azt, nézz körül alaposabban a menüben .

Roger6
Visszajátszásnál nincs free-cam mód?

Köszönöm a figyelmedet és igazán nem akartalak evvel nyúzni.....,várni fogom..!!!KÖSZÖNÖM
zolee145
Sok autó van hozzá, ráadásul elég nagy százalékban vannak olyan színvonalúak is, amik fizetõs játékba is simán beleférnének.

lac coo
Köszi !

Alexease
Basszus, pont az nincs benne, pedig Bugatti Veyron-om van:/ <#idiota><#zavart1><#hehe>

A Racer jo cucc, az is fent van a gepemen vagy 8-9 eve😉 Mar akkoriban is eleg sok auto volt hozza.
zolee145
OFF
Ezért jó a Racer. Tele van jobbnál jobb utcai autóval. A legtöbb olyan amit kilépve azt utcára bármikor láthatsz, esetleg neked is van/volt vagy lehet olyanod. Nem pont a Bugatti Veyronra gondolok, van az is hozzá.
Pl volt olyan amihez saját tapasztalat alapján tudtam fizikát barkácsolni. Marha jó cucc, csak helyén kell kezelni. Ingyenes, tehát nagy elvárások nem lehetnek. A Lengyel pályán nagyon jókat lehetett mászkálni.

Amikor kész lesz akkor kész lesz 😊 kb 1 hét, attól függ mennyi szabadidõt áldozok rá.

Több képet nem rakok csak ha kész lesz 😊
Azért légyszives anyit közölj ,hogy ez kb mennyi idõt vesz igénybe,ill mire várható!!

köszönöm
Toby0501
lac coo
Én is beírtam a számokat ( gondolom valami bot-ok ellen van ) de nem enged .

Nekem jön. regelve vagyok+ valami számokat kell beirni bejelentkezéskor, nem tudom miért így van megoldva.