rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

simcompany
Ezt sosem értettem meg.
Ülsz a géped elõtt, hm.. kéne az rFactorhoz a WTCC mod. Hm... mit is csináljak, mit is csináljak... Kérdezõsködök...

Tip:
www.google.hu
felül a kis mezõbe (keresés) beírod az alábbi csoda szavakat:
rfactor wtcc mod
és hopsz!!!
http://gphungary.hu/letoltes/WTCC_mod_rFactorhoz
vagy
http://gphungary.hu/letoltes/Race_X_Full_12_

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

lac coo
LOL !

Én spec az ugrást nem értem, hová ugrik ???Azt hogy miért azt értem, de hová ugrik ??? 😛

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Az ugrást értem ,de nem mindenki tizen-éves a fórumban....téma lezár!!!
LÉGYSZIVES!
Nem értelek teljesen,de mindegy .......ha a stilusal volt gond akkor elnézésedet kérem ..,nem volt semmi szándékosság benne !!!BOCS
Alexease
A stilus miatt ugrok...
Egy "legyszives" beleferne. Raadasul, hiaba irod be 20x, attol nem lesz jobb. Foleg ilyen stilusban.
azért a linkeket nem bánnám ha tolná valaki ,..mert nagyon kéne!!!!!!!

Köszönöm
Okés !!De a Laceee üzenetet vizsirhatad volna,......mért kell mindjárt ugrani??Tul nagy volt az üzenet helye ,vagy mi...........amúgy semmi gond......majd irok újra!
<#buck>
Alexease
Upsz, rosszat toroltem, nem baj😊 Amugy sorry😊
Alexease
Lattuk mar az elozo hozzaszolast is, pihenjel. Ha tud valaki, majd ad. Addigis piszkald a banner alatti linkeket es a Google-t...
Hy !!WTCC és GTR modra tudnátok linket..
Ez fantasztikus lett!Nekem rengeteget fog majd segíteni.Köszönöm,hogy megosztottad!

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Hy !!WTCC és GTR modra tudnátok linket...........????Köszi
Sziasztok!
Orr-nézetben, hogyan lehetne egy kicsit felemelni a kamerát?

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

pointer4
Mormold bele egyesével a googleba 😄
batihu
Az erõ legyen veled! <#wink>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

zolee145
Dehogy. Eszel egy kis szilvát, iszol rá tejet és ha akarod ha nem...😄

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Norbi1990
Akarni a vécén kell 😄
zolee145
Oké, de mik ezek? Varázsszavak amiket magam elé kell mormolni miközben indítom az rFactort és akkor megjavul a spotter?😄
Olyannal már próbálkoztam, hogy koncentráltam és nagyon akartam, de nem jött be. Valami jobb megoldás kéne.

pointer4
Triplehead2Go, TrackIR, Frex CanopyScreen 😄
zolee145
Probléma van. Megint.

Adott az alap spotter. Jófej, már összehaverkodtunk néhány verseny alatt, csak néha bealszik futamon (elfelejti mondani, hogy clear), ráadásul akkor is szól, amikor a másik még közel sincs mellettem.
Ezek apróságok, de végülis közös megegyezéssel szerzõdést bontottunk, bár õ végig állította, hogy ezek nem az õ hibái.

Ma az új spotteremmel (rFactor central-os spotter plugin v2.17) mentem egy offline próbát. Ígéretes, és szépen meg is lehet neki mondani, hogy mikor mirõl beszéljen, mi a fontos, és kevésbé fontos infó.
Azt is mondja, hogy clear, ha clear.
Csakhogy az idõzítéssel neki is gondja van. Eszembe jutottak az elõzõ (alap) spotter szavai, miszerint az idõzítési probléma az nem az õ hibája.

Namost a kérdés az, hogy lehet-e valahol azon állítgatni, hogy mikor szóljon a spotter?

Ha mondjuk nem közvetlenül valaki mögött vagyok, hanem a két autó hosszirányú tengelye mondjuk 30 centire eltér egymástól (nem egyvonalban van) akkor simán bemondja, hogy kívül vagy belül autó van, akkor is, ha amúgy csak annyi történik, hogy nagyon szorosan rajta vagyok. Ugyanez fordítva is, tehát egy elõzés után már elhagyom a másik elejének a síkját az autóm hátuljával, vagyis simán beküldhetne elé, de ezt csak akkor teszi meg amikor van egy biztonságos távolság. Pontosan nem tudom ez mennyi, lehet úgy fél méter, vagy egy méter.
Megeshet, hogy maga az rFactor hagy ekkora biztonsági távolságot, és ezen nem is lehet állítani, de ha mégis az jó lenne.
Különösen akkor zavaró a dolog, ha alul ketten mennek szorosan egymáson, én meg kívül és simán bemondja a 3wide-ot, pedig nem kéne.

bosco05
<#idiota><#zavart1><#banplz><#lama>
SL
amúgy tudtátok hogy a BROS szerveren (Renault Megane Trophy 2.0) sok a nyomorék? Ha nem most akkor tudjátok. Fõleg az admin.

&#9762; HARDSTYLE &#9762; SCANTRAXX RECORDZ &#9762;

simcompany
Ez a szimulátor volt a Williams - Gyár (vagy mi a címe) mûsorban, ami megy a Eurosport-on. Az egyik versenyzõ itt esett ki, mert összerókázta magát benne. Nem olyan primkó, mint aminek kinéz.

pointer4
Hát az ott projektoros vetített kép, és hogy látványos legyen megvilágították a kormányt. Ezzel gondolom elcseszték a képet.
zolee145
Csak lentebb vette Nico a grafikát, mert nem bírja a vas. Gondolom valami Pentium 3-as gép.😊

zolee145
Ebben én is egészen biztos vagyok, hogy semmi köze nincs hozzá, és abban is biztos vagyok, hogy nincsen bekapcsolva semmilyen segítség.😊 Csak azért írtam pont az F1RFT-t, mert ahogy olvasgatom azt le szokás "árkádozni".😊
Valószínû, hogy ez egy teljesen önálló cucc, és az is nagyon valószínû, hogy reálisabb mint bármi amivel mi valaha is játszottunk. Mindössze arra akartam célozni, hogy egy F1 autónak a valóságban is van ám tapadása, és attól még nem sz@r egy mod, hogy nem csúszkál össze-vissza a pályán.

Dietrich
azért látszik hogy rágyúrtak az fps-re mert mint textúra nem beszélhetünk <#hehe>
na meg esti pálya világitás nélkül..olyan mintha F1 autónak lennének lámpái...szar arcade game 😄

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

pointer4
Tetszik ahogy a kormány viselkedik, valószínû nincs kilõve az FFB 😄 Nem tudjátok milyen hardware ?
simcompany
Mivel most szerencsére benne vagyok egy hasonló projectben (Ardennek csinálunk belsõ használatú szimulátort) elmondhatom, hogy ennek az égvilágon semmi köze az F1RFT-hez. De máshoz sem.

lac coo
Ezt is ezerszer kitárgyaltuk már ! 😄

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

zolee145
Sõt mégegy téma: milyen a jó szimulátor? Nehéz, vagy reális? Elsõre könnyû a válasz, a reális, de sokaknál a reális = a nehézzel.

http://www.youtube.com/watch?v=8zpCT-GgAYk

Biztos mindenki ismeri. Nico Rosberg a Williams szimulátorával. Ránézésre kb mintha F1RFT lenne, minden segítséggel.😊
Pedig abban megegyezhetünk, hogy Rosberg tudja hogyan kell vezetni egy ilyen jószágot, és abban is, hogy tudja hogyan kell viselkednie egy ilyennek a pályán.
Gondolom ahhoz sem sok kétség férhet, hogy a Williams csapat el tud látni valós adatokkal egy ilyen szimulátort.

Alexease
R.I.P
<#eljen>
Toby0501
Tökéletes! Köszi! 😊

Smicy2
RIP

Charade GTti

Én is néztem élõben, sajnos látszott már, hogy jó vége nem lesz. <#shakehead>

R.I.P.
cselt
Uramatyám... Pont láttam a futamot már ott nagyon csúnya volt az eset, de bíztam benne, hogy megússza 😞

R.I.P.
simcompany
Elképesztõen elszomorít az eset, mert nagyon beletemetkeztem az F2-be, és szinte napi kapcsolatban voltam több belsõ emberrel, így nagy a kötöttségem az ügyben. Az tény hogy szinte lehetetlenül kicsi az esélye egy ilyen esetnek, de megtörtént, és az apjának nem adja senki vissza ezt a gyereket...

A motorsport veszélyes sport, de ezek elkerülhetõek lennének, ha egyszer a kerekek nem szakadnának le, illetve ha valamilyen bukócsõ védené a pilóta fejét.

Töltsd le újra, próbáld ki.
Baszus láttam élõben, sejteni lehetet, mert nagyon hallgattak róla

R.I.P.
simcompany
Henry Surtees ma életét vesztette az F2-es futamon, egy borzamas szerencsétlen balesetben.

R.I.P.

Ingy
mielött még összevesztek én arra gondoltam ahogy lfsben lehet a gumit kontrollálni csuszás közben kézifékkel és kuplungan az volt a valósághoz a legközelebb és azért mondom ezt mert benne ültem 😄 szal a tapadás vesztésiu görbe nagyon elvan veszve vhogy meg kell oldanom

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Toby0501
Danke schön!

majd mindjárt belerakom
Toby0501
BMW M3 E92-vel néztem, alapból lehet különbözõ keverékkel menni.

mod függõ a gumi választás, nem sok modban lehet kétfajta gumit használni egyszerre
Toby0501
Nagyon király lett! Igényes munkának tûnik! 😊
Egy dolog nem tetszik benne, hogy nem lehet külön változtatni az elsõ és hátsó gumikeveréket.