rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zolee145
Pista64-em van, és EX. Van ffb, az égvilágon semmi baja nincs. Mondjuk nem szeretem így jól kikapcsoltam, de ez nem az õ baja hanem az enyém.😄

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

pointer4
Hát hallottam már olyant hogy 64 bites oprendszet (vista) és registryben kellett turkálni., ha nem az:
Ha a windowsban él a kormány és csinálja a tesztet, akkor csak nézd meg még1x a kedvemért, hogy rfactorban a játék vezérlõ típusánál tényleg Wheel legyen kiválasztva.
Ha ez sem, akkor driver fel-le, melyiket használod ?
Totti5
igen!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

pointer4
A játékban be van állítva, hogy kormánnyal tolod? meg az effektek ? Game controllersnél van rázkódás meg az egyébb marhaság ha nyomod a gombokat ?
Totti5
Reinstalláltam a wint és azóta nincs FFBm, vagyis a kormány húz középre, ennek nagységét is tudom állítani, de semmi más effekt nincs pl kerékvetõ. Elõtte perfektül ment minden, új win óta nem. A driver ujraraktam kalibráltam párszor, de semmi hatása, a kormi Formula ex. <#confused>

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

copass
zolee145
" mit kell tennem, onnantól, hogy a távolban feltûnik a kanyar?"

Becsukod a szemedet és imádkozol...😊

Amúgy lefullad. Persze 30-nál 6-ban még nem, de az a valóságban sem fulladna le. De ahogy szépen lassul az autó szépen csökken a fordulat az alapjárat alá, majd egyszercsak nyekk, és lefullad. Ha van kuplung segítség akkor nem.
Elindulásnál is le lehet fulasztani. 1-esbe rakod, ugrik egyet közben megáll a motor...

pointer4
Tudtommal az rFactorban, ha kikapcsolód az automata tengelykapcsolót lefullad valahol. Legalább is ha megállsz, és 6. ban hagyod leáll a motor. Attól még hogy kikapcsoltad a "kuplungsegítséget" váltani sajnos tudsz a 3. pedál használata nélkül, egyedül a lefulladásnál van szerpe :S
De a fõ kérdésedre a válasz.... na nem én leszek az aki megmondja a frankót 😄 Szépen rakosgasd vissza, pumpáld a gázt a jobb lábad szélével/sarkával, és akkor pumpáld amikor épp visszaváltottál és picit felengeded a "kuplungot". Így elkerülhetõ, hogy a hátsó kerék blokkoljon a motorfék miatt, persze nem mind1ik autó igényel ilyen "gondoskodást".
Meg az rFactor nyomkodja helyetted a gázt, ha nem kapcsoltad ki még a plr fileban ezt a butuska segítséget.
Auto Lift="0" /Váltásnál magától elveszi a gázt
Auto Blip="0" /magától ad egy gázfröccsöt visszaváltásnál
Talán érdemes megnézni pár video youtubeon 😄
arty
Mi az elve a "hatékony" kuplung/váltás/fékezés-nek? Nem régóta van G25-öm és egyelõre nem jöttem rá magamtól ... mit kell tennem, onnantól, hogy a távolban feltûnik a kanyar?

(tételezzük fel, hogy az autosjáték, amivel játszom nem megengedõ és 6-osban 30-nál lefullad a kocsi - milyen kár, hogy eddig ilyen játékot nem talátam, de mind1 is ez most)

Forza.

mcmoha
Megneztem es nem ertem hogy csinaltak. Ha rakattintasz akkor kiderul, hogy nincs is fenn. <#conf>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

pointer4
Ohh köszi, legalább már tudom mi a szarra kértem értesítést 😄
simcompany
Akkor ma hogy került ki egy új F2 mod WIP-je?

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

mcmoha
Az rFactor Central 40 nap mulva megszunik es Simraceway neven alakul ujja. Mar honapok ota nem foglalkoznak a moderalassal es a WIP-el.
Itt lesz az uj oldal.

simcompany
Nem igazán értem az rfactorcentral-t. Már a második F2-es WIP kerül ki, semmi képpel, a SIMCo modot meg csesznek kirakni.

Jól beírtam, csak nem válaszként. #43951-re ment. <#vigyor2>
Nekem meg pont tegnap derült ki, hogy az alap rF, ami nekem userdata-val együtt 140MB körül volt, bele kell tenni az rF alap hangokat is, így kb 400MB-ra hízott. De így már valószínûleg meg lesznek a hangok is, amelyeket oly sok modból hiányoltam, hogy miért is nincs motorhang, meg ilyenek. Hát mostmár lesz. <#rolleyes>
lac coo
Akkójó ! 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

simcompany
Az nem a showroom, hanem Sompir csinált rendereket, és azokat csakúgy kirakták mint showroom. Egyáltalán nem így fog kinézni.

lac coo
Emerico !

Nem bunkóskodni akarok, de az az F2 shoowroom förtelem randa lett !
Szerintem azt gondoljátok át ...! <#worship>

Köszönöm szépen!!!Az a helyzet ,hogy ez a Banneres dolog eddig fel se tünt...,sokat segitettél!!Tegnap lehet nem volt megfelelõ a felhozatal,de nem volt bennem semmi szándékosság ,lazának tünt a fórum ,ezért hát lazán irtam,,,ha ez valakit sértett,akkor mindenkitõl bocs..!!!
Az Rfactor beállitási segédlet alkotónak ,,LACEEE-nak hatalmas gratulációm...SZÉP MUNKA!!
Köszi!

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Köszönöm, megpróbálom!

lac coo
..méterben ....

mcmoha
PositionOffset=(0.000000, 0.100000, -2.014662) //(Left-Right, Up-Down, Back,Forward)

Toby0501
Az adott autó cam fájljában keresgélj!
LocalCam=NOSECAM
{
Fov=(62.500000, 62.500000)
.
.
PositionOffset=(-0.000555, 0.085983, -1.614662) <- ebben a sorban valamelyik érték tuti azt állítja.

#43916 -re valaki tudna válaszolni? Gondolom, valamibe bele kellene piszkálni, de melyik file-ba?
Köszi!

Alexease
A banner alatt van a link a Games.On oldalara, ott fent van minden MOD (tobbek kozott a FIA GT es a RACE is, update-ekkel, patch-ekkel, addonokkal stb.)...
JuanG
az "rFM" könyvtárból is töröld, ami már nem kell, és akkor az rf-ben a menüben már nem lesznek ott...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

cselt
Az alap rFactor amiben nincsenek modok és semmi sallang az kb 40-50 mega. Ezért is és azért is, hogy ne legyen keveredés én szinte minden modhoz amit használok csinálok egy külön rFactort. Így garantáltan nem lesz lassulás és össze se fognak akadni a modok. Hátránya, hogy mindegyikbe külön be kell tenni pályákat ill. az alap rF-et, ami helyigényes, de nem vészes.
Nightt
Jobban jarsz, ha felteszed ujra.

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Ki kéne tisztogatnom az rfactor könyvtáramból pár autómod-ot. a gond az hogy amikor egyes márkákhoz érek kilép a játékból, lehetséges valahogy rendberakni?
A tegnapi útbaigazítást köszönöm. Tudna valaki adni nekem másik linket(rfactor WTCC és rfactor racex) , mert ezek nálam nem mûködnek. Elõre is köszönöm.
A gugliban meg nem találtam sajnos.
arty
ezt inkább itt folytasuk 😉

Forza.

pointer4
Hány percet toltad az új NFS el ? (Shift)
arty
Komolytalan egy (totál grides)NFS-t a forzához mérni ... 😊

Forza.

pointer4
EA, nem annak szánja. Persze majd kiderül mi lesz 😄
gabaly
Sziasztok!
Todtok esetleg olyanról hogy a Spotter plugin be lenne magyarosítva?

Jacek
Ez Ps3-on volt ha megnezed az auto mozgasat (ami a gridben egy kalap szar) mar agyon veri😊 arcad csapatasra jo lesz

arty
ez inkább a GRID riválisának készül 😊

Forza.

pointer4
Forza3 riválisának ponnt jólesz.
ja lesz.. év bukása.. -.-

tavaly is jók voltak a videók, erre a gém.. :/

gviski
NFS SHIFT

nocsak nocsak, jól látom, hogy fékezni kell a NFS-be hogy be tudd venni a kanyart, még is csak lesz ebbõl valami...

Virtual SimRacing

gyenge fuel girls másolás.. 😄DD
http://www.youtube.com/watch?v=Ypc-neJuEhU

pointer4
Amúgyis sokkal jobb, ha beszél hozzád valaki, valld be, nekem is jobban esik 😄
zolee145
Biztos jó dolgok ezek, csakhogy a NASCAR-ban a tájékozódás legfontosabb eleme a spotter. Ha körberakom magam monitorral az nem megoldás.
A valóságban körben ablak van, nézelõdhetne kedvére a pilóta, de mégsem teszi. 180-200 mph környékén érdemes elõre nézni.😊
Ez nem városnézõ túrista szimulátor.😄

Szóval a kérdés kérdés maradt.😊

gviski
http://www.youtube.com/watch?v=7GvV4OVQGGk

nézzétek meg! nekem tetszett....

Virtual SimRacing

Alexease
Amugy kivancsisagbol rakerestem, 2 percen belul meg volt mindketto (nem az Emerico fele GPHungary - bar az meg a banner alatt is kint van😛)
lac coo
Aha.. ugrálsz és rázod a lábad ? 😊)) Tényleg öregszel ! 😊)

Nem értem ! <#idiota>

Alexease
Valszeg, en vagyok mar bazi oreg, a mostani fiatalok stilusahoz😉

Ez most nem neked, csak altalanosan.
Altalaban ket dologtol szoktam labrazast kapni:

1. Jon valaki, es kilometerrol megkulonboztetheto (kulalak, fogalmazas, helyesiras, stilus stb.) hozzaszolasban ker (vagy inkabb kovetel😛) valamit, ami fontos es surgos neki (termeszetesen vegig nagybetukkel😛). Neha megadja az MSN, e-mail cimet is, hogy oda varja minnel hamarabb a valaszt (altalaban egy gyors, kozvetlen, ingyenes, regisztracio nelkuli linket😛).

2. Ugyanaz a valaki, kepes 2-3 naponta benezni, es tobbszor elismetelni ugyanazt a "kerest". Most vagy ennyire lusta (valoszinu), vagy valami komolyabb baj lehet, ha ennyi ido alatt nem talalja meg (legtobbszor 1 percen belul ra lehet talalni a dolgokra, gyakran fent a banner alatti linkeken;P).