rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Ha a windowsban él a kormány és csinálja a tesztet, akkor csak nézd meg még1x a kedvemért, hogy rfactorban a játék vezérlõ típusánál tényleg Wheel legyen kiválasztva.
Ha ez sem, akkor driver fel-le, melyiket használod ?
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Becsukod a szemedet és imádkozol...😊
Amúgy lefullad. Persze 30-nál 6-ban még nem, de az a valóságban sem fulladna le. De ahogy szépen lassul az autó szépen csökken a fordulat az alapjárat alá, majd egyszercsak nyekk, és lefullad. Ha van kuplung segítség akkor nem.
Elindulásnál is le lehet fulasztani. 1-esbe rakod, ugrik egyet közben megáll a motor...
De a fõ kérdésedre a válasz.... na nem én leszek az aki megmondja a frankót 😄 Szépen rakosgasd vissza, pumpáld a gázt a jobb lábad szélével/sarkával, és akkor pumpáld amikor épp visszaváltottál és picit felengeded a "kuplungot". Így elkerülhetõ, hogy a hátsó kerék blokkoljon a motorfék miatt, persze nem mind1ik autó igényel ilyen "gondoskodást".
Meg az rFactor nyomkodja helyetted a gázt, ha nem kapcsoltad ki még a plr fileban ezt a butuska segítséget.
Auto Lift="0" /Váltásnál magától elveszi a gázt
Auto Blip="0" /magától ad egy gázfröccsöt visszaváltásnál
Talán érdemes megnézni pár video youtubeon 😄
(tételezzük fel, hogy az autosjáték, amivel játszom nem megengedõ és 6-osban 30-nál lefullad a kocsi - milyen kár, hogy eddig ilyen játékot nem talátam, de mind1 is ez most)
Forza.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Itt lesz az uj oldal.
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
Nem bunkóskodni akarok, de az az F2 shoowroom förtelem randa lett !
Szerintem azt gondoljátok át ...! <#worship>#worship>
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Az Rfactor beállitási segédlet alkotónak ,,LACEEE-nak hatalmas gratulációm...SZÉP MUNKA!!
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
LocalCam=NOSECAM
{
Fov=(62.500000, 62.500000)
.
.
PositionOffset=(-0.000555, 0.085983, -1.614662) <- ebben a sorban valamelyik érték tuti azt állítja.
Köszi!
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
A gugliban meg nem találtam sajnos.
Forza.
tavaly is jók voltak a videók, erre a gém.. :/
nocsak nocsak, jól látom, hogy fékezni kell a NFS-be hogy be tudd venni a kanyart, még is csak lesz ebbõl valami...
Virtual SimRacing
http://www.youtube.com/watch?v=Ypc-neJuEhU
A valóságban körben ablak van, nézelõdhetne kedvére a pilóta, de mégsem teszi. 180-200 mph környékén érdemes elõre nézni.😊
Ez nem városnézõ túrista szimulátor.😄
Szóval a kérdés kérdés maradt.😊
Virtual SimRacing
Nem értem ! <#idiota>#idiota>
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Ez most nem neked, csak altalanosan.
Altalaban ket dologtol szoktam labrazast kapni:
1. Jon valaki, es kilometerrol megkulonboztetheto (kulalak, fogalmazas, helyesiras, stilus stb.) hozzaszolasban ker (vagy inkabb kovetel😛) valamit, ami fontos es surgos neki (termeszetesen vegig nagybetukkel😛). Neha megadja az MSN, e-mail cimet is, hogy oda varja minnel hamarabb a valaszt (altalaban egy gyors, kozvetlen, ingyenes, regisztracio nelkuli linket😛).
2. Ugyanaz a valaki, kepes 2-3 naponta benezni, es tobbszor elismetelni ugyanazt a "kerest". Most vagy ennyire lusta (valoszinu), vagy valami komolyabb baj lehet, ha ennyi ido alatt nem talalja meg (legtobbszor 1 percen belul ra lehet talalni a dolgokra, gyakran fent a banner alatti linkeken;P).